Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари от размер C

16610
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
C
  • L’Oréal Paris Age Specialist 45+ нощен крем против бръчки 50 мл.
    L’Oréal Paris Age Specialist 45+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице L’Oréal Paris Age Specialist 45+ подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им регенерира и витализира възстановява здравината на кожата и я прави изпъната Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • L’Oréal Paris Age Specialist 55+ възстановителен нощен крем против бръчки 55+ 50 мл.
    L’Oréal Paris Age Specialist 55+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Околоочният крем L’Oréal Paris Age Specialist 55+ се справя със специфичните проблеми на околоочната зона. Придава на кожата около очите необходимото подхранване и хидратация, подобрява качеството ѝ, връща жизнеността и свежия ѝ, отпочинал вид. Характеристики: отстранява отоците и тъмните кръгове под очите
  • L’Oréal Paris Age Specialist 35+ нощен крем против бръчки 50 мл.
    L’Oréal Paris Age Specialist 35+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице L’Oréal Paris Age Specialist 35+ подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • L’Oréal Paris Age Specialist 45+ дневен крем против бръчки 50 мл.
    L’Oréal Paris Age Specialist 45+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице L’Oréal Paris Age Specialist 45+ подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява здравината на кожата и я прави изпъната Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Old Spice Wolfthorn XXL Body Spray дезодорант в спрей 150 мл.
    Old Spice Wolfthorn XXL Body Spray, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Old Spice Wolfthorn XXL Body Spray предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: придава свежест предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване Начин на употреба: Подходящ за всекидневна употреба.
  • OPI Nail Lacquer Thinner разредител за лак за нокти 60 мл.
    OPI Nail Lacquer Thinner, 60 мл., Моделиране на нокти за жени
  • Clinique Superdefense™ CC Cream SPF 30 CC крем SPF 30 цвят 03 Light Medium 40 мл.
    Clinique Superdefense™ CC Cream SPF 30, 40 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем придава на кожата на вашето лице необходимата доза хидратация и при това прикрива нейните несъвършенства. Характеристики: лесно прикрива пъпчици и други несъвършенства на кожата уеднаквява цветовия тон лесно се нанася и разтрива придава на кожата необходимата хидратация осигурява защита от слънчевите лъчи Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин върху чиста кожа на лицето и старателно разтривайте.
  • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power стягащ околоочен крем против бръчки, отоци и черни кръгове 10 мл.
    Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 10 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Околоочният крем Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power се справя със специфичните проблеми на околоочната зона. Придава на кожата около очите необходимото подхранване и хидратация, подобрява качеството ѝ, връща жизнеността и свежия ѝ, отпочинал вид. Характеристики: придава младежки вид около очите оставя кожата изпъната и гладка успокоява раздразненията около очите отстранява отоците и тъмните кръгове под очите хидратира в дълбочина освежава и изглажда зоната около очите озарява околоочната зона Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
  • Sea of Spa Black Pearl дезодорант стик за жени 75 мл.
    Sea of Spa Black Pearl, 75 мл., дезодоранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Sea of Spa Black Pearl предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест предоставя дълготрайна защита Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • The Library of Fragrance Saddle одеколон унисекс 30 мл.
    The Library of Fragrance Saddle, 30 мл., Одеколон унисекс, Новият унисекс одеколон The Library of Fragrance Saddle ви гарантира изцяло ново усещане. Открийте аромата, който не влиза в никакви калъпи, а в същото време майсторски подчертава личността на човека, който го носи. оригинален аромат за оригинална личност унисекс – за мъже и за жени
  • Ziaja Sun антиоксидантен крем за лице с витамин С SPF 50+ 50 мл.
    Ziaja Sun, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Ziaja Sun защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите хидратира и подхранва подпомага естествения процес за придобиване на тен Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Прилагайте продукта по чувствителните зони на лицето, нуждаещи се от повишени грижи. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на изпотяване и подсушаване на кожата с кърпа.
  • Salvia Paradise Atopal мехлем за раздразнена кожа 50 мл.
    Salvia Paradise Atopal, 50 мл., Раздразнена кожа и сърбеж унисекс, Характеристики: предотвратява изсушаване на кожата интензивно подхранва и омекотява предоставя комфорт и жизненост на кожата ефективно регенерира кожата успокоява и освежава кожата не оставя мазнен филм по кожата за ползване за тялото и лицето Начин на употреба: Ползвайте при необходимост. Нанесете на чистата кожа по цялото тяло и масажирайте.
  • Ziaja Sun мляко за загар за деца SPF 50+ 125 мл.
    Ziaja Sun, 125 мл., Слънцезащитна козметика за деца за жени, Детската кожа е изключително чувствителна спрямо слънчевите лъчи, затова е важно да осигурите достатъчно ефективна и надеждна защита. Слънцезащитният продукт Ziaja Sun ще се погрижи за това. Благодарение на комбинацията от активни UV филтри предотвратява раздразнението, изгарянето и другите увреждания, причинявани от вредните слънчеви лъчи. Формулата му е специално разработена за нуждите на децата, като същевременно им осигурява най-нежната грижа, която действа благоприятно и на най-чувствителната кожа. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите щадящ е към нежната детска кожа има водоустойчива текстура Начин на употреба: Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
  • Salvia Paradise Cannabis herbal extra strong мехлем от коноп 50 мл.
    Salvia Paradise Cannabis herbal extra strong, 50 мл., Раздразнена кожа и сърбеж унисекс, Характеристики: за ползване за тялото и лицето грижи се за кожата на тялото успокоява и освежава кожата ефективно регенерира кожата интензивно подхранва и омекотява не оставя мазнен филм по кожата Начин на употреба: Ползвайте при необходимост. Нанесете на чистата кожа по цялото тяло и масажирайте.
  • Revolution PRO Eye Lustre кремави сенки са очи цвят Duchesse 3.4 гр.
    Revolution PRO Eye Lustre, 3.4 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Revolution PRO Eye Lustre ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение. Характеристики: лесно се разнася притежава много интензивна пигментация метален ефект за дневен и вечерен грим Състав: цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенките вегански продукт Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
  • Fudge Prep One Shot подсилващ спрей За коса 150 мл.
    Fudge Prep One Shot, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеFudge Prep One Shot придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване качествено подобрява структурата на косъма увеличава гъстотата и здравината на косата изразява интензивността на цвета Начин на употреба: Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
  • Biorepair Total Protective Repair паста възстановяваща зъбния емайл 75 мл.
    Biorepair Total Protective Repair, 75 мл., пасти за зъби унисекс, Пастата за зъби Biorepair Total Protective Repair заздравява зъбния емайл и предпазва вашите зъби от зъбен кариес и повишена чувствителност. Характеристики: укрепва зъбния емайл предотвратява образуване на зъбен кариес освежава дъха Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
  • Biorepair Plus Mouthwash вода за уста с антисептично действие 250 мл.
    Biorepair Plus Mouthwash, 250 мл., Води и спрейове за уста унисекс, Водата за уста Biorepair Plus не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: бори се срещу възникване на зъбен кариес убива бактериите осигурява свеж дъх Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Victoria's Secret Midnight Bloom тоалетно мляко за тяло за жени 236 мл.
    Victoria's Secret Midnight Bloom, 236 мл., Грижа за тялото за жени, Насладете се на луксозен аромат и по време на сутрешните и вечерните си ритуали в банята. Продуктът за грижа за тялото Victoria's Secret Midnight Bloom ще погали сетивата ви и ще поглези кожата ви с любимия ви аромат. Характеристики: ще зарадва всяка жена добре се нанася, лесно абсорбира
  • Physicians Formula Mineral Wear® насипен минерален пудров фон дьо тен цвят Translucent Light 12 гр.
    Physicians Formula Mineral Wear®, 12 гр., Пудри за жени, Пудрата Physicians Formula Mineral Wear® идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз. Характеристики: дълготраен ефект уеднаквява цветовия тон на кожата прави кожата еластична и фина продуктът е хипоалергенен придава на кожата кадифен ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
  • Revolution Skincare Retinol ретинолов серум против бръчки 30 мл.
    Revolution Skincare Retinol, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Revolution Skincare Retinol е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии укрепва контурите на лицето придава на лицето стегнатост възстановява еластичността на кожата помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Woodwick White Tea & Jasmine aроматизатор за автомобил пълнител 1 бр.
    Woodwick White Tea & Jasmine, 1 бр., Пълнители за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Помислете предварително за комфорта си и приятното усещане по време на шофиране. Пълнителят за ароматизатор за кола Woodwick White Tea & Jasmine , подготвен в жабката на колата, ще ви позволи да се наслаждавате на ароматно изживяване по време на път без необходимост от почивка. Характеристики: процесът на смяна е лесен и бърз цветен аромат Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Woodwick Cinnamon Chai aроматизатор за автомобил пълнител 1 бр.
    Woodwick Cinnamon Chai, 1 бр., Пълнители за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Помислете предварително за комфорта си и приятното усещане по време на шофиране. Пълнителят за ароматизатор за кола Woodwick Cinnamon Chai , подготвен в жабката на колата, ще ви позволи да се наслаждавате на ароматно изживяване по време на път без необходимост от почивка. Характеристики: процесът на смяна е лесен и бърз пикантен аромат Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Woodwick Linen aроматизатор за автомобил пълнител 1 бр.
    Woodwick Linen, 1 бр., Пълнители за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Помислете предварително за комфорта си и приятното усещане по време на шофиране. Пълнителят за ароматизатор за кола Woodwick Linen , подготвен в жабката на колата, ще ви позволи да се наслаждавате на ароматно изживяване по време на път без необходимост от почивка. Характеристики: процесът на смяна е лесен и бърз свеж аромат Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Woodwick Black Cherry aроматизатор за автомобил пълнител 1 бр.
    Woodwick Black Cherry, 1 бр., Пълнители за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Помислете предварително за комфорта си и приятното усещане по време на шофиране. Пълнителят за ароматизатор за кола Woodwick Black Cherry , подготвен в жабката на колата, ще ви позволи да се наслаждавате на ароматно изживяване по време на път без необходимост от почивка. Характеристики: процесът на смяна е лесен и бърз сладък аромат плодов аромат Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Woodwick Vanilla & Sea Salt aроматизатор за автомобил пълнител 1 бр.
    Woodwick Vanilla & Sea Salt, 1 бр., Пълнители за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Характеристики: процесът на смяна е лесен и бърз свеж аромат Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Green Idea Topvet Premium Calendula ointment билков мехлем 50 мл.
    Green Idea Topvet Premium Calendula ointment, 50 мл., Специална грижа за кожата унисекс, Кремът за тяло Green Idea Topvet Premium се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация. Характеристики: интензивно подхранва и омекотява успокоява и освежава кожата подобрява сухата кожа регенерира кожата за ползване за тялото и лицето Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.
  • Royal Copenhagen Royal Copenhagen Musk одеколон за мъже 100 мл.
    Royal Copenhagen Royal Copenhagen Musk, 100 мл., Одеколон за мъже, Мъжественост, чар и изтънченост в един флакон. Одеколонът Royal Copenhagen Royal Copenhagen Musk ще открои истинската ви същност мигновено. пикантен аромат чист, свеж аромат ароматично ухание с билкови нотки ще се хареса на всеки съвременен джентълмен аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Cannaderm Capillus Seborea Shampoo билков шампоан за раздразнен скалп 150 мл.
    Cannaderm Capillus Seborea Shampoo, 150 мл., Раздразнена кожа и сърбеж унисекс, Шампоанът Cannaderm Capillus Seborea Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: успокоява скалпа интензивно хидратира регенерира и подхранва косата Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Grès Madame Grès парфюмна вода за жени 100 мл.
    Grès Madame Grès, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Неостаряваща класика, която отдава дължимото на естествената красота, женственост и елегантност. Дамската парфюмна вода Grès Madame Grès бързо ще се превърне в неразделна част от личността ви. цветен аромат ориенталски аромат подчертава чувствеността на всяка жена аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Biolage Essentials ScalpSync шампоан против пърхот 250 мл.
    Biolage Essentials ScalpSync, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Essentials ScalpSync ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата премахва пърхота от косата придава блясък и обем прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Blistex MedPlus охлаждащ балсам за сухи и напукани устни SPF 15 7 мл.
    Blistex MedPlus, 7 мл., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Blistex MedPlus е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва поправя напуканите устни има леко охлаждащо въздействие предоставя на сухите устни моментално облекчение предпазва от слънчевите лъчи Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Collistar Magica CC подхранваща тонираща маска за много светло русо, коса с кичури и побеляла коса 150 мл.
    Collistar Magica CC, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаCollistar Magica CC е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: удължава издръжливостта на цвета интензивно хидратира регенерира косата по цялата й дължина улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Uriage Roséliane Anti-Redness Mask маска за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 40 мл.
    Uriage Roséliane Anti-Redness Mask, 40 мл., Крем-маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Uriage Roséliane Anti-Redness Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва премахва мъртвите кожни клетки ефективно почиства порите Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night тоалетна вода за жени 20 мл.
    Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night, 20 мл., Тоалетна вода за жени, Не прикривайте страстната си страна. Дамската тоалетна вода Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night е заредена с вълнение, копнеж и провокация и ще настрои на чувствена вълна вас и всички наоколо. плодов аромат цветен аромат за съвременната жена на 21-ви век аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Vaseline Cocoa хидратиращо мляко за тяло с какаово масло 400 мл.
    Vaseline Cocoa, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Vaseline Cocoa се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина добре се нанася, лесно абсорбира Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Jungle Way Oman Myrrh тамян I. 18 гр.
    Jungle Way Oman Myrrh, 18 гр., Смола Олибанум и тамян Ароматизатори за дома, Тамянът Jungle Way Oman Myrrh изцяло ще ви погълне с нетрадиционното си ухание с дъх на Ориента. Това е ароматна смола, извлечена от тамяновото дърво. Има много начини за приложение – използва се за аромат на интериора и пречистване на помещения, предмети или причастие. Според различните поверия е възможно с помощта на тамяна да се пречисти и душата. Направете ухаещ своя дом или работно място по този нетрадиционен начин и придайте на ума си необходимия отдих. Характеристики: дървесен аромат сладък аромат Начин на употреба: За кадене с тамян ще ви трябват кадилница, клещички, леснозапалими въглени, кибрит или запалка. Можете да използвате и сух и чист пясък, но той не е необходим за горенето. Ако използвате пясък, насипете го в кадилницата така, че да създаде слой около един сантиметър. Вземете с клещичките леснозапалим въглен и го запалете. Загрявайте въглена около двадесет секунди, докато не престане да искри. След това го поставете в кадилницата. След около минута започнете да насипвате тамяна върху въглена. Започнете с малки дози и след това постепенно увеличавайте дозата според това както ви харесва. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Никога не оставяйте без надзор кадилница със запален въглен. За кадене винаги ползвайте кадилницата, предназначена за това. След завършване на горенето изгасете въглена с вода.
  • Jungle Way Oman Hojari Brown Royal тамян 20 гр.
    Jungle Way Oman Hojari Brown Royal, 20 гр., Смола Олибанум и тамян Ароматизатори за дома, Тамянът Jungle Way Oman Hojari Brown Royal изцяло ще ви погълне с нетрадиционното си ухание с дъх на Ориента. Това е ароматна смола, извлечена от тамяновото дърво. Има много начини за приложение – използва се за аромат на интериора и пречистване на помещения, предмети или причастие. Според различните поверия е възможно с помощта на тамяна да се пречисти и душата. Направете ухаещ своя дом или работно място по този нетрадиционен начин и придайте на ума си необходимия отдих. Характеристики: дървесен аромат пикантен аромат сладък аромат Начин на употреба: За кадене с тамян ще ви трябват кадилница, клещички, леснозапалими въглени, кибрит или запалка. Можете да използвате и сух и чист пясък, но той не е необходим за горенето. Ако използвате пясък, насипете го в кадилницата така, че да създаде слой около един сантиметър. Вземете с клещичките леснозапалим въглен и го запалете. Загрявайте въглена около двадесет секунди, докато не престане да искри. След това го поставете в кадилницата. След около минута започнете да насипвате тамяна върху въглена. Започнете с малки дози и след това постепенно увеличавайте дозата според това както ви харесва. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Никога не оставяйте без надзор кадилница със запален въглен. За кадене винаги ползвайте кадилницата, предназначена за това. След завършване на горенето изгасете въглена с вода.
  • Jungle Way Oman Hojari Black & White Royal тамян 20 гр.
    Jungle Way Oman Hojari Black & White Royal, 20 гр., Смола Олибанум и тамян Ароматизатори за дома, Тамянът Jungle Way Oman Hojari Black & White Royal изцяло ще ви погълне с нетрадиционното си ухание с дъх на Ориента. Това е ароматна смола, извлечена от тамяновото дърво. Има много начини за приложение – използва се за аромат на интериора и пречистване на помещения, предмети или причастие. Според различните поверия е възможно с помощта на тамяна да се пречисти и душата. Направете ухаещ своя дом или работно място по този нетрадиционен начин и придайте на ума си необходимия отдих. Характеристики: цветен аромат дървесен аромат цитрусови аромати Начин на употреба: За кадене с тамян ще ви трябват кадилница, клещички, леснозапалими въглени, кибрит или запалка. Можете да използвате и сух и чист пясък, но той не е необходим за горенето. Ако използвате пясък, насипете го в кадилницата така, че да създаде слой около един сантиметър. Вземете с клещичките леснозапалим въглен и го запалете. Загрявайте въглена около двадесет секунди, докато не престане да искри. След това го поставете в кадилницата. След около минута започнете да насипвате тамяна върху въглена. Започнете с малки дози и след това постепенно увеличавайте дозата според това както ви харесва. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Никога не оставяйте без надзор кадилница със запален въглен. За кадене винаги ползвайте кадилницата, предназначена за това. След завършване на горенето изгасете въглена с вода.
  • Jungle Way Oman Hojari White Royal тамян 20 гр.
    Jungle Way Oman Hojari White Royal, 20 гр., Смола Олибанум и тамян Ароматизатори за дома, Тамянът Jungle Way Oman Hojari White Royal изцяло ще ви погълне с нетрадиционното си ухание с дъх на Ориента. Това е ароматна смола, извлечена от тамяновото дърво. Има много начини за приложение – използва се за аромат на интериора и пречистване на помещения, предмети или причастие. Според различните поверия е възможно с помощта на тамяна да се пречисти и душата. Направете ухаещ своя дом или работно място по този нетрадиционен начин и придайте на ума си необходимия отдих. Характеристики: свеж аромат дървесен аромат плодов аромат Начин на употреба: За кадене с тамян ще ви трябват кадилница, клещички, леснозапалими въглени, кибрит или запалка. Можете да използвате и сух и чист пясък, но той не е необходим за горенето. Ако използвате пясък, насипете го в кадилницата така, че да създаде слой около един сантиметър. Вземете с клещичките леснозапалим въглен и го запалете. Загрявайте въглена около двадесет секунди, докато не престане да искри. След това го поставете в кадилницата. След около минута започнете да насипвате тамяна върху въглена. Започнете с малки дози и след това постепенно увеличавайте дозата според това както ви харесва. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Никога не оставяйте без надзор кадилница със запален въглен. За кадене винаги ползвайте кадилницата, предназначена за това. След завършване на горенето изгасете въглена с вода.
  • Catrice Maxim Giacomo In Colours палитра сенки за очи 18 гр.
    Catrice Maxim Giacomo In Colours, 18 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Catrice Maxim Giacomo In Colours ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове притежава много интензивна пигментация бляскав и матов ефект лесно се разнася Състав: огледалце вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
  • Dermacol Hair Ritual подаръчен комплект (стимулиращ растежа на косата) унисекс
    Dermacol Hair Ritual, Шампоани унисекс, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Dermacol Hair Ritual. Пакет продукти за грим винаги е добър подарък. Комплектът съдържа: шампоан против пърхот и косопад 250 мл. тоник за коса за растеж на косата 100 мл. Характеристики: ефикасно стимулира растежа на нова коса освежава скалпа прави косата силна и подхранена премахва пърхота от косата грижа за красива коса, изпълнена с живот изключително подходящ за подарък Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
  • Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy подаръчен комплект (за тяло) за мъже
    Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy, Душ гел и шампоан 2 в1 за мъже, Подарете радост с козметичния комплект Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy, пълен с мъжка козметика за грижа за тялото. Ще зарадва всеки модерен мъж, който държи на външния си вид. Комплектът съдържа: душ гел 3 в 1 250 мл. дезодорант в спрей без алуминий 150 мл. Характеристики: осигурява дълготрайно усещане за свежест предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа може да се ползва за тяло и коса подаръчна опаковка ще зарадва всеки мъж Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
  • Dermacol Obsesión подаръчен комплект
    Dermacol Obsesión, Козметични комплекти за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Dermacol Obsesión. Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък. Комплектът съдържа: Obsesión спирала за обем, дължина и разделяне 9 мл. Hyaluron почистваща и премахваща грима мицеларна вода 400 мл. Характеристики: бързо и лесно се нанася за неустоим поглед изключително подходящ за подарък ще зарадва всяка жена Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
  • NYX Professional Makeup The Brow Glue гел за вежди цвят Transparent 5 гр.
    NYX Professional Makeup The Brow Glue, 5 гр., Спирали и гелове за вежди за жени, Красиво оформените вежди лесно подчертават естествената ви красота, защото обрамчват цялото лице. За перфектен вид се иска малко. Гелът за вежди NYX Professional Makeup The Brow Glue подчертава и фиксира в една стъпка. Характеристики: фиксира веждите в желаната форма дълготраен ефект прозрачна текстура включително практична четчица Начин на употреба: С помощта на четката вземете малко количество продукт и с къси движения нанесете върху веждите. Няколко пъти срешете косъмчетата на веждите и ги оформете в желаната форма.
  • Concept Titan Care VV5750 1600 W сешоар 1 бр.
    Concept Titan Care VV5750 1600 W, 1 бр., Сешоари за жени, Сешоарът за коса Concept Titan Care VV5750 1600 W ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата. Характеристики: възможност за регулиране на скоростта възможност за регулиране на температурата функция йонизиране функция студен въздух за фиксиране на прическата Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
  • Concept Perfect Smile Daily Clean резервни глави за четка за зъби for ZK4000, ZK4010, ZK4030, ZK4040 4 бр.
    Concept Perfect Smile Daily Clean, 4 бр., Резервни глави унисекс, Резервните глави за четки за зъби Concept Perfect Smile Daily Clean ще ви помогнат да достигнете най-добри резултати при оралната хигиена. Редовната им замяна ви гарантира ефективно почистване на зъбите, както с нова четка за зъби. Характеристики: лесно се заменя Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
  • Nivea Hydra Skin Effect освежаващ крем-гел 50 мл.
    Nivea Hydra Skin Effect, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Nivea Hydra Skin Effect предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: интензивно хидратира възстановява здравината на кожата и я прави изпъната подмладява кожата и й придава енергия бързо се абсорбира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Nivea Body Milk подхранващ лосион за тяло 625 мл.
    Nivea Body Milk, 625 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Nivea Body Milk гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота. Характеристики: интензивно подхранва и омекотява осигурява дълготрайна хидратация и еластичност възвръща еластичността на кожата добре се нанася, лесно абсорбира Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Nivea Hydra Skin Effect хидратиращ гел крем за нощ 50 мл.
    Nivea Hydra Skin Effect, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Nivea Hydra Skin Effect предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната регенерира и витализира интензивно хидратира възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • Grès Les Signes de Grès Extrême Pureté парфюмна вода за жени 100 мл.
    Grès Les Signes de Grès Extrême Pureté, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Нова зависимост, от която няма да искате да се откажете, това е дамската парфюмна вода Grès Les Signes de Grès Extrême Pureté. Ще ви омагьоса от първото вдъхване и всеки следващ ден ще ви доказва, че определено заслужава мястото си на тоалетната ви масичка. фужерен аромат подчертава чувствеността на всяка жена аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Rimmel Lasting Radiance озаряваща пудра цвят 003 Espresso 8 гр.
    Rimmel Lasting Radiance, 8 гр., Пудри за жени, Пудрата Rimmel Lasting Radiance идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз. Характеристики: озарява осигурява свеж израз придава илюзия за перфектна кожа Начин на употреба: Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
  • TONI&GUY Men вакса за мустаци 20 гр.
    TONI&GUY Men, 20 гр., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът TONI&GUY Men гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно. Характеристики: грижи се за мустаците заглажда мустаците и помага за оформянето им лесен за приложение Начин на употреба: Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
  • KidPro Pacifier Holder клипс за биберон Dino Grey 1 бр.
    KidPro Pacifier Holder, 1 бр., Щипки за биберони за деца, Красив аксесоар за бебета, които използват биберон и практичен помощник за родителите, които не искат непрекъснато да го вдигат от земята. Клипсът за биберон KidPro Pacifier Holder служи за прикрепване на биберона към дрешките на детето. Лесно се закопчава и откопчава и освен това има закачлив дизайн, който се харесва на децата. Характеристики: предпазва биберона от изцапване или изгубване безопасно прикрепяне на биберона към детските дрешки със заоблени ръбове цветна реализация, която освежава детските дрешки хигиеничен модерен дизайн Начин на употреба: Прикрепете едната страна към биберона, а другата към детските дрешки или количката. Клипсът за биберон не е играчка, затова не оставяйте бебето без наблюдение.
  • Pandoo Make-up Remover Pads Washable & Reusable тампони за почистване на грим, които могат да се перат with storage box 18 бр.
    Pandoo Make-up Remover Pads Washable & Reusable, 18 бр., Тампони за почистване на грим за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Тампоните за премахване на грим Pandoo Make-up Remover Pads Washable & Reusable ще ви помогнат да изтриете от лицето си целия грим, да почистите кожата и да я подготвите за следващата стъпка от грижата за лицето. Характеристики: помагат в почистването на кожата от грим и замърсявания за всекидневна грижа за кожата тампоните се перат – за многократна употреба заменя еднократните тампони за премахване на грим пестят пари и са щадящи към околната среда Състав: 100% памук Начин на употреба: Нанесете почистващ лосион върху тампона и с кръгови движения старателно почистете лицето от грим и/или замърсявания. След употреба изперете тампона – на ръка или в пералня.
  • ipuro Essentials Christmas Bakery aроматизиращ дифузер с пълнител 50 мл.
    ipuro Essentials Christmas Bakery, 50 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер ipuro Essentials Christmas Bakery представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Характеристики: зимен аромат коледен аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • ipuro Essentials Santa´s Forest aроматизиращ дифузер с пълнител 50 мл.
    ipuro Essentials Santa´s Forest, 50 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер ipuro Essentials Santa´s Forest представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Характеристики: зимен аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • ipuro Essentials Snowflake aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.
    ipuro Essentials Snowflake, 100 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер ipuro Essentials Snowflake представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Характеристики: зимен аромат греещ аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • ipuro Essentials Cinnamon Secret aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.
    ipuro Essentials Cinnamon Secret, 100 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер ipuro Essentials Cinnamon Secret представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Характеристики: гурме аромат пикантен аромат коледен аромат зимен аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • ipuro Essentials Cardamom Kiss aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.
    ipuro Essentials Cardamom Kiss, 100 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер ipuro Essentials Cardamom Kiss представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Характеристики: пикантен аромат сладък аромат ориенталски аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Disney Frozen Nail Polish Tin подаръчен комплект (за деца )
    Disney Frozen Nail Polish Tin, 1 бр., Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Disney Frozen Nail Polish Tin е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: за малки кокони цветен лак за нокти Комплектът съдържа: лак за нокти 3 бр. Стикери за нокти калъф
  • Burberry Burberry for Women парфюмна вода за жени 100 мл.
    Burberry Burberry for Women, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Не прикривайте страстната си страна. Дамската парфюмна вода Burberry Burberry for Women е заредена с вълнение, копнеж и провокация и ще настрои на чувствена вълна вас и всички наоколо. плодов аромат дървесен аромат цветен аромат за темпераментни жени, изпълнени с енергия топъл аромат, идеален за по-хладно време аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Calvin Klein Escape парфюмна вода за жени 50 мл.
    Calvin Klein Escape, 50 мл., Парфюмна вода за жени, Комбинацията от нежност и сила, която всяка жена носи в себе си, вече има еквивалент в света на ароматите. Парфюмната вода Calvin Klein Escape ще открие всички страни на личността ви и перфектно ще допълни уникалната ви харизматичност. цветен аромат плодов аромат за свободолюбиви жени, които не се страхуват да вървят срещу течението аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Calvin Klein Eternity Moment парфюмна вода за жени 100 мл.
    Calvin Klein Eternity Moment, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Лека, свежа и неповторима. Дамската парфюмна вода Calvin Klein Eternity Moment ще ви впечатли с нежната си, изтънчена ароматна композиция, сякаш създадена за ежедневно носене. цветен аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене свеж аромат, идеален за по-топло време
  • Chopard Cašmir парфюмна вода за жени 100 мл.
    Chopard Cašmir, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Дамската парфюмна вода Chopard Cašmir ще ви покаже колко съблазнителен умее да бъде ароматът на Ориента. Веднага ще ви завладее със своята тайнственост и щипка загадъчност и няма да даде мира на хората около вас. ориенталски аромат плодов аромат подчертава чувствеността на всяка жена уникален аромат за специални поводи
  • Iceberg Effusion Man тоалетна вода за мъже 75 мл.
    Iceberg Effusion Man, 75 мл., Тоалетна вода за мъже, Позволете на тоалетната вода Iceberg Effusion Man да заяви пред всички, че при тях идва мъж, който получава всичко, което пожелае. Ароматът, изпълнен с мъжествена чувственост, съблазън и страст, няма да остави никого безразличен. ориенталски аромат фужерен аромат подчертава сексапила и естествената мъжественост аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Iceberg Twice for her тоалетна вода за жени 100 мл.
    Iceberg Twice for her, 100 мл., Тоалетна вода за жени, Лека, свежа и неповторима. Дамската тоалетна вода Iceberg Twice for her ще ви впечатли с нежната си, изтънчена ароматна композиция, сякаш създадена за ежедневно носене. цветен аромат чист, свеж аромат за съвременната жена на 21-ви век свеж аромат, идеален за по-топло време
  • Jennifer Lopez Live парфюмна вода за жени 100 мл.
    Jennifer Lopez Live, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Пригответе на сетивата си гурме изживяване. Дамската парфюмна вода Jennifer Lopez Live крие примамливи нотки, на които е трудно да се устои. Особено ако обичате сладки деликатеси. плодов аромат цветен аромат сладък аромат за съвременната жена на 21-ви век свеж аромат, идеален за по-топло време аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Elizabeth Arden Green Tea освежаващ лосион за тяло със зелен чай за жени 500 мл.
    Elizabeth Arden Green Tea, 500 мл., Грижа за тялото за жени, Насладете се на луксозен аромат и по време на сутрешните и вечерните си ритуали в банята. Продуктът за грижа за тялото Elizabeth Arden Green Tea ще погали сетивата ви и ще поглези кожата ви с любимия ви аромат. Характеристики: оставя кожата кадифено фина на допир осигурява дълготрайна хидратация и еластичност изключително подходящ за подарък, заедно с аромата
  • Calvin Klein CK IN2U тоалетна вода за жени 150 мл.
    Calvin Klein CK IN2U, 150 мл., Тоалетна вода за жени, Обгърнете се с ухание, придаващо прекрасно настроение през целия ден! Дамската тоалетна вода Calvin Klein CK IN2U е израз на оптимизъм и усещане за пълно щастие. цитрусов аромат ориенталски аромат за темпераментни жени, изпълнени с енергия свеж аромат, идеален за по-топло време ароматът има и мъжки вариант
  • Versace Eau Fraîche део-стик за мъже 75 мл.
    Versace Eau Fraîche, 75 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Versace Eau Fraîche освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота допълва аромата от същата серия изключително подходящ за подарък, заедно с аромата Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Calvin Klein CK Be део-стик унисекс 75 мл.
    Calvin Klein CK Be, 75 мл., Дезодоранти и антиперспиранти унисекс, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Calvin Klein CK Be освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване придава дълговременно усещане за комфорт и чистота придава свежест увеличава интензивността на аромата от същата колекция Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Jean Paul Gaultier Le Male део-стик за мъже 75 мл.
    Jean Paul Gaultier Le Male, 75 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Jean Paul Gaultier Le Male освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота увеличава интензивността на аромата от същата колекция изключително подходящ за подарък, заедно с аромата Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Banderas Blue Seduction for Her тоалетна вода за жени 50 мл.
    Banderas Blue Seduction for Her, 50 мл., Тоалетна вода за жени, Наслаждавайте се на нежна цветна магия през целия ден. Тоалетната вода Banderas Blue Seduction for Her крие хиляди венчелистчета, чийто аромат чудесно ще подчертае женствеността ви и естествения ви чар. цветен аромат шипров аромат подчертава чувствеността на всяка жена аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Lalique Perles de Lalique парфюмна вода за жени 100 мл.
    Lalique Perles de Lalique, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Прелъстяването е игра, а неустоимият аромат е женското оръжие, с което винаги ще имате преднина. Парфюмната вода Lalique Perles de Lalique ще ви обгърне в чувствен, изтънчен аромат винаги, когато искате да блеснете. цветен аромат шипров аромат за жени с романтична душа свеж аромат, идеален за по-топло време
  • Fcuk Him тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Fcuk Him, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Мъжката тоалетна вода Fcuk Him ще ви помогне да разкриете своята мъжественост, сила и смелост. Ароматът е изпълнен с мъжка енергия и перфектно ще подчертае характера ви във всяко ваше действие. ориенталски аромат дървесен аромат подчертава сексапила и естествената мъжественост аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Calvin Klein Obsession for Men део-стик без алкохол за мъже 75 мл.
    Calvin Klein Obsession for Men, 75 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Calvin Klein Obsession for Men освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест допълва аромата от същата серия изключително подходящ за подарък, заедно с аромата Състав: без алкохол Начин на употреба: Можете да повтаряте по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба. Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Jaguar Classic тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Jaguar Classic, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Мъжката тоалетна вода Jaguar Classic ще ви покаже колко съблазнителен умее да бъде ароматът на Ориента. Веднага ще ви завладее със своята тайнственост и щипка загадъчност и няма да даде мира на хората около вас. ориенталски аромат ароматично ухание с билкови нотки откроява мъжете, които не се страхуват да бъдат себе си аромат, подходящ за всекидневно носене
  • La Roche-Posay Toleriane успокояваща почистваща емулсия за нетолерантна кожа 200 мл.
    La Roche-Posay Toleriane, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето La Roche-Posay Toleriane ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице хидратира в дълбочина може да се ползва и за чувствителна кожа
  • Vichy Deodorant 48h рол-он за чувствителна и раздразнена кожа 50 гр.
    Vichy Deodorant 48h, 50 гр., Aнтиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Vichy Deodorant 48h предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма не дразни чувствителната кожа придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Състав: без алкохол без парфюм Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Vichy Deodorant 48h рол- он против изпотяване срещу силно изпотяване 48h 50 мл.
    Vichy Deodorant 48h, 50 мл., Aнтиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Vichy Deodorant 48h предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Vichy Deodorant 48h дезодорант в спрей срещу силно изпотяване 125 мл.
    Vichy Deodorant 48h, 125 мл., Aнтиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Vichy Deodorant 48h предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване не оставя петна върху облеклото предоставя дълготрайна защита Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Vichy Normaderm почистващ стягащ тоник 200 мл.
    Vichy Normaderm, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини
  • JOOP! Homme афтършейв за мъже 75 мл.
    JOOP! Homme, 75 мл., Продукти за бръснене за мъже, Успокоява кожата на лицето след бръснене, придава ухание и едновременно с това допълва страхотно аромата от същата колекция. Грижата след бръснене JOOP! Homme е създадена за модерния мъж, който обича да полага грижи за себе си. Характеристики: хидратира и не изсушава кожата приятно освежава намалява зачервяванията и успокоява кожата увеличава интензивността на аромата от същата колекция изключително подходящ за подарък, заедно с аромата
  • L’Oréal Paris Age Perfect нощен подмладяващ крем 50 мл.
    L’Oréal Paris Age Perfect, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице L’Oréal Paris Age Perfect подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира регенерира и витализира намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • L’Oréal Paris Age Perfect дневен подмладяващ крем за зряла кожа 50 мл.
    L’Oréal Paris Age Perfect, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице L’Oréal Paris Age Perfect подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира подхранва в дълбочина възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • L’Oréal Paris Revitalift успокояващ крем против бръчки 50 мл.
    L’Oréal Paris Revitalift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице L’Oréal Paris Revitalift подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява здравината на кожата и я прави изпъната Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • L’Oréal Paris Revitalift нощен крем против бръчки за всички типове кожа на лицето 50 мл.
    L’Oréal Paris Revitalift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице L’Oréal Paris Revitalift подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната интензивно хидратира придава на кожата свежест и сияние Начин на употреба: Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • Jil Sander Sun душ гел и шампоан 2 в 1 парфюмиран за жени 150 мл.
    Jil Sander Sun, 150 мл., Продукти за душ за жени, Превърнете ежедневния си душ или вана в уникално изживяване, на което ще се наслаждавате през целия ден. Продуктът за душ Jil Sander Sun ще придаде на кожата ви прекрасен аромат и ще зарадва сетивата ви. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите възстановява усещането за комфорт на кожата увеличава интензивността на аромата от същата колекция изключително подходящ за подарък, заедно с аромата
  • Gloria Vanderbilt Vanderbilt тоалетна вода за жени 100 мл.
    Gloria Vanderbilt Vanderbilt, 100 мл., Тоалетна вода за жени, Комбинацията от нежност и сила, която всяка жена носи в себе си, вече има еквивалент в света на ароматите. Тоалетната вода Gloria Vanderbilt Vanderbilt ще открие всички страни на личността ви и перфектно ще допълни уникалната ви харизматичност. ориенталски аромат цветен аромат подчертава чувствеността на всяка жена аромат, подходящ за всекидневно носене
  • La Roche-Posay Eau Thermale термална вода 300 гр.
    La Roche-Posay Eau Thermale, 300 гр., Детска грижа за тяло за жени, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът La Roche-Posay Eau Thermale придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: успокоява раздразненията хидратира и омекотява придава на кожата необходимите минерали има антиоксидантен ефект освежава уморената кожа на лицето Състав: без парфюм Начин на употреба: Напръскайте лицето от близко разстояние. После внимателно избършете. Ползвайте при необходимост по всяко време през деня.
  • Jil Sander Sun Men део-стик за мъже 75 мл.
    Jil Sander Sun Men, 75 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Jil Sander Sun Men освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота увеличава интензивността на аромата от същата колекция изключително подходящ за подарък, заедно с аромата Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nina Ricci Nina тоалетно мляко за тяло за жени 200 мл.
    Nina Ricci Nina, 200 мл., Грижа за тялото за жени, Насладете се на луксозен аромат и по време на сутрешните и вечерните си ритуали в банята. Продуктът за грижа за тялото Nina Ricci Nina ще погали сетивата ви и ще поглези кожата ви с любимия ви аромат. Характеристики: оставя кожата кадифено фина на допир осигурява дълготрайна хидратация и еластичност изключително подходящ за подарък, заедно с аромата
  • Tabac Original дезодорант в спрей за мъже 200 мл.
    Tabac Original, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Tabac Original освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота придава свежест допълва аромата от същата серия Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Avon Full Speed тоалетна вода за мъже 75 мл.
    Avon Full Speed, 75 мл., Тоалетна вода за мъже, Мъжката тоалетна вода Avon Full Speed ще ви помогне да разкриете своята мъжественост, сила и смелост. Ароматът е изпълнен с мъжка енергия и перфектно ще подчертае характера ви във всяко ваше действие. ароматично ухание с билкови нотки цитрусов аромат за активния и енергичен мъж аромат, подходящ за всекидневно носене свеж аромат, идеален за по-топло време
  • TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection балсам за слаба, изтощена коса 750 мл.
    TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection, 750 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: предоставя необходимата хидратация предпазва косата от увреждане затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжлив подобрява структурата на косъма Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • L’Oréal Professionnel Richesse de Diacolor перманентната боя за коса цвят 6,40 50 мл.
    L’Oréal Professionnel Richesse de Diacolor, 50 мл., Перманентни бои за коса за жени, Боята за коса L’Oréal Professionnel Richesse de Diacolor придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък. Характеристики: цветът дълго остава красив и наситен има дълготрайна издръжливост Начин на употреба: Ползвайте съгласно инструкцията в опаковката.
  • Tous Sensual Touch тоалетна вода за жени 100 мл.
    Tous Sensual Touch, 100 мл., Тоалетна вода за жени, Тоалетната вода Tous Sensual Touch е динамичен и едновременно мистериозен аромат, създаващ около вас необикновено привлекателна аура. цветно-плодов аромат сладък аромат дървесен аромат за чувствена жена за носене всеки ден
  • Cuba Blue тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Cuba Blue, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Неостаряваща класика, която отдава дължимото на мъжката елегантност и естествената харизма. Тоалетната вода за мъже Cuba Blue бързо ще се превърне в неразделна част от личността ви. цитрусов аромат пикантен аромат плодов аромат ще се хареса на всеки съвременен джентълмен аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Cuba Red тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Cuba Red, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Неостаряваща класика, която отдава дължимото на мъжката елегантност и естествената харизма. Тоалетната вода за мъже Cuba Red бързо ще се превърне в неразделна част от личността ви. дървесен аромат пикантен аромат ще се хареса на всеки съвременен джентълмен аромат, подходящ за всекидневно носене

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх