Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления над 20% от размер A

642
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Batiste Rose Gold сух шампоан за абсорбиране на излишния себум а освежаване на косата 200 мл.
    Batiste Rose Gold, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Batiste Rose Gold ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина придава на косата енергия и блясък създава богат и ефирен обем прави косата ухаеща освежава и изпълва с въздух Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
  • Kallos Profipil Developer активираща емулсия за боя за вежди и мигли 60 мл.
    Kallos Profipil Developer, 60 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Природата не ви е дарила с толкова изразителни мигли, колкото ви се иска? Серумът Kallos Profipil Developer подпомага растежа им и ги укрепва от коренчетата, за да придобият дължина и плътност. Резултатът е не само по-дълги, но и подхранени и по-здрави на външен вид мигли, които освен това падат по-малко. Продуктът подчертава погледа ви и помага на красотата на очите ви да изпъкне. Характеристики: лесно и бързо приложение в уюта на дома Начин на употреба: Ползвайте съгласно приложената инструкция.
  • Palmolive Naturals Delicate Care течен сапун за ръце пълнител 500 мл.
    Palmolive Naturals Delicate Care, 500 мл., Резервни пълнители за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Palmolive Naturals Delicate Care щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете придава на кожата копринен финес предотвратява изсушаване на кожата подхранва кожата Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look енергизираща маска за околоочната зона 6 гр.
    Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look, 6 гр., Маски за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Маската за очи Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look допълва страхотно любимия ви крем винаги, когато имате усещането, че обичайната грижа не е достатъчна за вашата околоочна зона. Маската подобрява качеството на кожата около очите и връща жизнения, свеж и отпочинал вид. Характеристики: намалява отоците и тъмните кръгове интензивно хидратира отстранява признаците на стрес и умора успокоява околоочната зона Начин на употреба: Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Organic Shop Natural Coconut & Shea интензивна маска за коса с хидратиращ ефект 250 мл.
    Organic Shop Natural Coconut & Shea, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Natural Coconut & Shea е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък Състав: без силикони Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Mango & Sugar сраб за тяло за копринена кожа 250 мл.
    Organic Shop Mango & Sugar, 250 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Organic Shop Mango & Sugar ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: прави кожата фина и еластична премахва мъртвите кожни клетки ревитализира кожата Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Lavera Bio Mint дълбоко почистваща маска 2x5 мл.
    Lavera Bio Mint, 2x5 мл., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Lavera Bio Mint обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: ефективно почиства порите предотвратява прекомерното образуване на себум почиства кожата в дълбочина Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Country Candle Stardust Daylight чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Stardust Daylight, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Stardust Daylight сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: цветен аромат зимен аромат празничен аромат ориенталски аромат пикантен аромат Състав: продуктът може да се рециклира памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond душ крем 250 мл.
    Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond, 250 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Rexona SkinCare Aloe Vera рол- он против изпотяване 50 мл.
    Rexona SkinCare Aloe Vera, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени
  • Nivea Fresh Comfort дезодорант в спрей за жени 150 мл.
    Nivea Fresh Comfort, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Comfort предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест осигурява дълготрайно усещане за свежест Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Men Deep душ-гел за мъже 250 мл.
    Nivea Men Deep, 250 мл., Шампоани за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Nivea Men Deep бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: продуктът е разработен специално за нуждите на мъже предоставя грижа за косата и кожата измива кожата и отстранява нечистотиите грижливо измива косата, но не дразни кожата на главата след употреба придава усещане за свежест и енергия вариантът продукти 2 в 1 е практичен при пътуване Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Men Deep пяна за бръснене за мъже 200 мл.
    Nivea Men Deep, 200 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Nivea Men Deep гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: лесно плъзгане на самобръсначката по кожата предотвратява раздразнение на кожата хидратира и не изсушава кожата приятно освежава Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
  • Organic Shop Grapefruit & Lime активен душ-гел 280 мл.
    Organic Shop Grapefruit & Lime, 280 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Organic Shop Grapefruit & Lime ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: омекотява и повишава еластичността на кожата измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Johnson's® Bedtime детско мляко за тяло за добър сън 300 мл.
    Johnson's® Bedtime, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Johnson's® Bedtime придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: подхранва детската кожа хидратира и омекотява детската кожа подкрепя естествените функции на кожата Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Johnson's® Care тоалетно мляко за тяло за деца 300 мл.
    Johnson's® Care, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Johnson's® Care се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: добре се нанася, лесно абсорбира хидратира кожата в дълбочина бързо се абсорбира Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Kringle Candle Rosemary Lemon восък за арома-лампа 64 гр.
    Kringle Candle Rosemary Lemon, 64 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Kringle Candle Rosemary Lemon притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: аромат на билки свеж аромат Начин на употреба: Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Ardell Glamour изкуствени мигли 141
    Ardell Glamour, Изкуствени мигли за жени
  • Bebble Body Milk хидратиращ лосион за тяло за деца от раждането им 200 мл.
    Bebble Body Milk, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът Bebble Body Milk нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: подхранва детската кожа поддържа естествената защитна способност на кожата хидратира и омекотява детската кожа Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret душ масло 250 мл.
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 250 мл., Душ олио за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ гелът Jeanne en Provence Jasmin Secret е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и оставя върху нея защитен филм. С него ще се радвате на перфектна чистота, без да се нарушава естествената липидна бариера на повърхността на кожата. Характеристики: нежно измива и почиства кожата на цялото тяло избавя от нечистотии подхранва и се грижи за кожата Състав: съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Men Deep антиперспирант-спрей за мъже 150 мл.
    Nivea Men Deep, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Deep предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Invisible Black & White Fresh антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Fresh, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Fresh предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Johnson's® Wash and Bath нежен шампоан за деца от раждането им с лайка 500 мл.
    Johnson's® Wash and Bath, 500 мл., Детски шампоани за деца, Шампоанът Johnson's® Wash and Bath отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща. Характеристики: щадящо измива детската косичка подсилва естествения блясък на косичката подходящо за ежедневна употреба Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Johnson's® Cottontouch хидратиращо мляко за тяло и лице за деца от раждането им 300 мл.
    Johnson's® Cottontouch, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът Johnson's® Cottontouch нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: прави я нежна и омекотена лесно се втрива и бързо попива хидратира и подхранва детската кожа Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert боя за вежди и мигли с апликатор цвят 1.1. Graphite 2 x 15 мл.
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert, 2 x 15 мл., Бои за вежди за жени, Характеристики: оцветява слабо изразените вежди изразява веждите и подчертава тяхната естествена красота гелова текстура Начин на употреба: Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън. С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
  • Woodwick Trilogy Cozy Cabin ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
    Woodwick Trilogy Cozy Cabin, 275 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Cozy Cabin придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат греещ аромат сладък аромат пикантен аромат зимен аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене луксозен аксесоар за всеки интериор Комплектът съдържа: Evening Bonfire Oudwood Smoke Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Nivea Cellular Expert Lift платнена маска попълващ бръчките
    Nivea Cellular Expert Lift, Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Cellular Expert Lift обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert спирала за вежди цвят Brown 4 мл.
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert, 4 мл., Спирали и гелове за вежди за жени, Характеристики: идеално изразява веждите придава цвят, форма и фиксация бързо и лесно прилагане Начин на употреба: Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
  • Kotex Night-time санитарни кърпи 10 бр.
    Kotex Night-time, 10 бр., Дамски превръзки за жени, Максимален комфорт и 100% надеждна защита по време на менструация. Дамските хигиенични превръзки Kotex Night-time ви дават усещане за комфорт и сигурност по време на цикъла. Характеристики: приятен и мек материал приляга перфектно и поддържа формата си размерът е идеален за през нощта
  • Kotex Active Normal тампони 16 бр.
    Kotex Active Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните Kotex Active Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: адаптира се към движенията на тялото идеални по време на спорт гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • Kotex Active Super тампони 16 бр.
    Kotex Active Super, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните Kotex Active Super ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: адаптира се към движенията на тялото идеални по време на спорт гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Pro Comfort Normal тампони 16 бр.
    o.b. Pro Comfort Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Pro Comfort Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Normal тампони 16 бр.
    o.b. Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Super тампони 16 бр.
    o.b. Super, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Super ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Super Plus тампони 16 бр.
    o.b. Super Plus, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Super Plus ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни с много силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • Nivea Protect & Care рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Protect & Care, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Protect & Care предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита предпазва от неприятната миризма не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Apricot & Apricot Seed Oil душ гел - грижа 250 мл.
    Nivea Apricot & Apricot Seed Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Apricot & Apricot Seed Oil ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Nivea Creme Aloe душ гел - грижа 250 мл.
    Nivea Creme Aloe, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Creme Aloe ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Arcocere Professional Wax Oro Puro Gold Епилиращ восък с блясък резервен пълнител 100 мл.
    Arcocere Professional Wax Oro Puro Gold, 100 мл., Восъци за депилация за жени, Продуктът Arcocere Professional Wax се грижи за лесно преминаване на депилацията и ви гарантира красива мека кожа. Характеристики: нежно премахва косъмчетата за много седмици лесно се използва има дълготраен ефект Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • NIVEA MEN Protect & Care крем за бръснене за мъже 100 мл.
    NIVEA MEN Protect & Care, 100 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене NIVEA MEN Protect & Care гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: хидратира и не изсушава кожата лесно плъзгане на самобръсначката по кожата осигурява се максимално гладко бръснене Начин на употреба: За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.
  • Country Candle Tinsel Thyme чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Tinsel Thyme, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Tinsel Thyme сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: цитрусови аромати дървесен аромат свеж аромат празничен аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Country Candle Warm & Fuzzy чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Warm & Fuzzy, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Warm & Fuzzy сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: дървесен аромат аромат на чиста пудра греещ аромат Състав: продуктът може да се рециклира безоловен фитил памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Neutrogena Norwegian Formula® регенериращ крем за ръце 75 мл.
    Neutrogena Norwegian Formula®, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Neutrogena Norwegian Formula® идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека регенерира предпазва от вредните влияния на външната среда Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid хидратираща маска за коса 20 мл.
    Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid, 20 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаApivita Express Beauty Hyaluronic Acid е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Apivita Express Beauty Orange ревитализираща маска за коса 20 мл.
    Apivita Express Beauty Orange, 20 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаApivita Express Beauty Orange е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък регенерира косата по цялата й дължина Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Organic Lotus & 5 Oils крем-грижа за тяло 250 мл.
    Organic Shop Organic Lotus & 5 Oils, 250 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Organic Shop Organic Lotus & 5 Oils, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява възстановява комфорта и жизнеността на кожата успокоява и освежава кожата Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Organic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli енергизираща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма интензивно хидратира косата е гладка на допир Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Vibrant Raspberry & Acai подхранваща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Vibrant Raspberry & Acai, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Vibrant Raspberry & Acai е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина интензивно хидратира улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата косата е гладка на допир Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Organic Rose & Salt пилинг за тяло със сол 250 мл.
    Organic Shop Organic Rose & Salt, 250 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Organic Shop Organic Rose & Salt ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: увеличава притока на кръв към кожата перфектно омекотява прави кожата фина и еластична Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Organic Shop Vanilla & Orchid пяна за тяло с ванилия 250 мл.
    Organic Shop Vanilla & Orchid, 250 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Organic Shop Vanilla & Orchid , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява възстановява комфорта и жизнеността на кожата придава кадифена мекота на кожата Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
  • Organic Shop Organic Camellia & 5 Oils крем-грижа за тяло 250 мл.
    Organic Shop Organic Camellia & 5 Oils, 250 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Organic Shop Organic Camellia & 5 Oils, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява осигурява на кожата дълготрайна гладкост възстановява комфорта и жизнеността на кожата успокоява и освежава кожата Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
  • Organic Shop Organic Fig & Rosehip интензивна маска за блясък и мекота на косата 250 мл.
    Organic Shop Organic Fig & Rosehip, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Organic Fig & Rosehip е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир придава на косата красив аромат Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Banana & Jasmine маска за коса за обем 250 мл.
    Organic Shop Banana & Jasmine, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Banana & Jasmine е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата възвръща естествения, здрав външен вид на косата Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Natural Avocado & Honey регенерираща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Natural Avocado & Honey, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Natural Avocado & Honey е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма възстановява структурата на косата придава на косата красив аромат Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • My Clarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist енергизираща хидратираща мъгла за лице 100 мл.
    My Clarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist, 100 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице My Clarins Re-Fresh ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение. Характеристики: помага за предотвратяване на дехидратацията на кожата освежава и озарява поддържа кожата в равновесие има релаксиращ ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
  • Kleenex Cosmetic хартиени кърпички 80 бр.
    Kleenex Cosmetic, 80 бр., Хартиени кърпички за мъже, Когато става въпрос за хигиена, забравете за текстилните носни кърпички и заложете на хартиените Kleenex Cosmetic . Те ще ви спестят множество неприятни ситуации у дома или навън. Важно е да са ви под ръка. Характеристики: кърпичките лесно и бързо се вадят от кутията картонена кутия с дизайнерски мотив кърпичките са много меки помагат при премахване на грима Състав: без парфюм
  • Garnier Skin Naturals Nutri Bomb подхранваща платнена маска за озаряване на лицето 28 гр.
    Garnier Skin Naturals Nutri Bomb, 28 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Garnier Skin Naturals Nutri Bomb обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Garnier Skin Naturals Nutri Bomb подхранваща платнена маска за суха кожа 32 гр.
    Garnier Skin Naturals Nutri Bomb, 32 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Garnier Skin Naturals Nutri Bomb обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва озарява и освежава прави кожата копринено мека на допир отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Woodwick White Honey Miel Blanc ароматна свещ с дървен фитил 609.5 гр.
    Woodwick White Honey Miel Blanc, 609.5 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick White Honey Miel Blanc придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют Състав: дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Farmona Nivelazione Feet регенерираща маз за напукани крака 75 мл.
    Farmona Nivelazione Feet, 75 мл., Кремове за крака за жени, В рутината си за грижа не трябва да забравяте за ходилата, защото всеки ден те са натоварени както от ходене, така и от стоене прави и само благодарение на редовната грижа ще продължат да бъдат красиви и готови да изминават следващите хиляди крачки. Кремът за крака Farmona Nivelazione Feet се грижи идеално за сухата и груба кожа, омекотява я, гали ходилата ви и ги оставя меки като коприна. Без повече напукани пети, затвърдяла кожа и мазоли, само нежни и гладки ходила, които няма да се срамувате да показвате на света. Характеристики: заздравява напуканата кожа отлично омекотява и подхранва притежава регенеративен ефект оставя ходилата приятно ухаещи Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко.
  • Bath & Body Works Rose Gold Mettal поставка за ароматизатор за автомобил с клипс
    Bath & Body Works Rose Gold Mettal, Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Направете по-приятни дългите пътувания със стилен аксесоар, който ще разнообрази интериора на автомобила ви. Държачът на ароматизатори за автомобил Bath & Body Works Rose Gold Mettal ще ви позволи лесно да прикрепите аромата към вентилационния отвор. А когато ароматът ви омръзне или изветрее? Няма нищо по-лесно от това да го смените с нов пълнител. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата Начин на употреба: Поставете в държача любимия си аромат. След това го прикрепете към вентилационния отвор на автомобила.
  • Old Spice RockStar дезодорант в спрей за мъже 150 мл.
    Old Spice RockStar, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Дезодорантът Old Spice RockStar ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест. Характеристики: не оставя петна върху облеклото предоставя дълготрайна защита неутрализира миризмата предоставя дълговременно усещане за свежест не блокира естествените телесни процеси не раздразва кожата ухае приятно Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
  • Nivea Fresh Blends Raspberry душ гел 300 мл.
    Nivea Fresh Blends Raspberry, 300 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Fresh Blends Raspberry ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Delia Cosmetics Dermo System тонизираща мълга за лице 150 мл.
    Delia Cosmetics Dermo System, 150 мл., Води за лице за жени, Характеристики: хидратира и освежава кожата възстановява естествения баланс на кожата придава усещане за комфорт и чистота успокоява и предпазва кожата Начин на употреба: Напръскайте необходимото количество продукт върху лицето. Използвайте по всяко време през деня.
  • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion тонизираща мълга за лице със стягащ ефект 150 мл.
    Delia Cosmetics Hyaluron Fusion, 150 мл., Води за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Delia Cosmetics Hyaluron Fusion ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение. Характеристики: помага за предотвратяване на дехидратацията на кожата освежава и озарява поддържа кожата в равновесие възстановява здравия и младежки вид на кожата Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
  • Axe Ice Chill освежаващ душ гел 3 в 1 400 мл.
    Axe Ice Chill, 400 мл., Душ гелове за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Axe Ice Chill бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата прави кожата приятно свежа успокоява и помага за релаксация на цялото тяло Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Organic Shop Organic Shea & Lily озаряващ балсам за блясък и лесно разресване на косата за боядисана коса 280 мл.
    Organic Shop Organic Shea & Lily, 280 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Organic Shop Organic Shea & Lily гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: улеснява разресването и следващото оформяне осигурява на косата ослепителен блясък предоставя необходимата хидратация Състав: без силикони Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Cherry & Lotus подсилващ балсам за ръце и нокти 75 мл.
    Organic Shop Cherry & Lotus, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Organic Shop Cherry & Lotus . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: прави кожата фина и мека бързо се абсорбира не оставя мазен филм Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Organic Shop Organic Raspberry & Acai витаминна пяна за вана 500 мл.
    Organic Shop Organic Raspberry & Acai, 500 мл., Пяна за вана за жени, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Organic Shop Organic Raspberry & Acai ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна предоставя усещане за комфорт и спокойствие Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Lirene Hand Care крем за ръце 50 мл.
    Lirene Hand Care, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Lirene Hand Care идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: бързо се абсорбира хидратира и подхранва кожата Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Kringle Candle Stardust восък за арома-лампа 64 гр.
    Kringle Candle Stardust, 64 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Kringle Candle Stardust притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: цветен аромат плодов аромат дървесен аромат пикантен аромат Начин на употреба: Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци.
  • Radox Camomile Oil нежен душ гел 250 мл.
    Radox Camomile Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Radox Camomile Oil е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата подхранва и се грижи за кожата при измиване създава богата пяна Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Organic Shop Avocado & Olive регенерираща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Avocado & Olive, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Avocado & Olive е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина интензивно хидратира улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • BrushArt Hair Comb with a carbon finish гребен За коса 1 бр.
    BrushArt Hair Comb with a carbon finish, 1 бр., Гребени за жени
  • Arcocere Professional Wax Pink Titanium Епилиращ восък рол он резервен пълнител 100 мл.
    Arcocere Professional Wax Pink Titanium, 100 мл., Восъци за депилация за жени, Продуктът Arcocere Professional Wax се грижи за лесно преминаване на депилацията и ви гарантира красива мека кожа. Характеристики: нежно премахва косъмчетата за много седмици лесно се използва има дълготраен ефект Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Arcocere Professional Wax Face Natural Honey Епилиращ восък за лице резервен пълнител 100 мл.
    Arcocere Professional Wax Face Natural Honey, 100 мл., Восъци за депилация за жени, Продуктът Arcocere Professional Wax се грижи за лесно преминаване на депилацията и ви гарантира красива мека кожа. Характеристики: нежно премахва косъмчетата за много седмици лесно се използва има дълготраен ефект Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Linteo Baby тоалетно мляко за тяло за детска кожа 250 мл.
    Linteo Baby, 250 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът Linteo Baby нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: ефективно подхранва прави я нежна и омекотена хидратира и омекотява детската кожа Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
  • Linteo Baby пяна за вана за деца 250 мл.
    Linteo Baby, 250 мл., Къпане на деца за деца, Продуктът Linteo Baby внимателно се грижи за детската кожа при къпане. Характеристики: не причинява раздразнение създава фина пяна може да се ползва и за чувствителна кожа подхранва детската кожа при къпане хидратира и омекотява кожата Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.
  • Linteo Baby успокояващ детски крем за лице 75 мл.
    Linteo Baby, 75 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Linteo Baby придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа предотвратява изсушаване на кожата създава защитен слой на кожата Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Organic Shop Natural Moroccan Argan & Amla подхранващ балсам за боядисана и увредена коса 280 мл.
    Organic Shop Natural Moroccan Argan & Amla, 280 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Organic Shop Natural Moroccan Argan & Amla гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: подобрява структурата на косъма затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжлив улеснява разресването и следващото оформяне осигурява на косата ослепителен блясък Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Delia Cosmetics Shape Master водоустойчив гел-молив за очи цвят Black 3 гр.
    Delia Cosmetics Shape Master, 3 гр., Очна линия за жени, Очната линия Delia Cosmetics Shape Master подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: създава атрактивен драматичен вид очертава точна линия продуктът е водоустойчив Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Faith In Nature Coconut хидратиращ шампоан за нормална към суха коса 400 мл.
    Faith In Nature Coconut, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Faith In Nature Coconut ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: регенерира и подхранва косата интензивно хидратира намалява чупенето на косата прави косата гладка придава на косата фин аромат Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) вегански продукт Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Nivea Care & Hold пяна втвърдител 150 мл.
    Nivea Care & Hold, 150 мл., Стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Nivea Care & Hold придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: придава обем от корените фиксира прическата не слепвя косата и не я смачква бърз и лесен стайлинг Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
  • Dermacol Collagen + подмладяваща маска 2 x 8 гр.
    Dermacol Collagen +, 2 x 8 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Dermacol Collagen + обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки почиства кожата в дълбочина възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Apivita Express Beauty Ginkgo Biloba маска за очи против отоци и тъмни кръгове 2 x 2 мл.
    Apivita Express Beauty Ginkgo Biloba, 2x2 мл., Маски за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Маската за очи Apivita Express Beauty Ginkgo Biloba допълва страхотно любимия ви крем винаги, когато имате усещането, че обичайната грижа не е достатъчна за вашата околоочна зона. Маската подобрява качеството на кожата около очите и връща жизнения, свеж и отпочинал вид. Характеристики: намалява отоците и тъмните кръгове успокоява околоочната зона интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта върху почистената кожа около очите. Изплакнете с хладка вода.
  • Wet n Wild Wild Shine горен лак за нокти с матиращ ефект 12,3 мл.
    Wet n Wild Wild Shine, 12,3 мл., Нокти за жени, Лакът за нокти Wet n Wild Wild Shine само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти. Характеристики: предотвратява лющене на цветния лак подсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющене удобно се нанася Начин на употреба: Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
  • Wet n Wild Color Icon молив-контур за устни цвят Berry Red
    Wet n Wild Color Icon, Моливи за устни за жени, Моливът за устни Wet n Wild Color Icon предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните. Характеристики: идеално описва и изразява устните отличен помощник при оформяне на устните предотвратява размиване на червилото извън устните интензивен оттенък Начин на употреба: Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни. Можете също да изпълните целите устни.
  • Wet n Wild Brush скосена четчица за очна линия 1 бр.
    Wet n Wild Brush, 1 бр., Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Wet n Wild Brush е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Характеристики: позволява бързо нанасяне на сенките за очи за употреба както на сухо, така и на мокро чудесно приляга в ръката Начин на употреба: С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
  • Wet n Wild Brush кръгла четка за сенки за очи 1 бр.
    Wet n Wild Brush, 1 бр., Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Wet n Wild Brush е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Характеристики: позволява бързо нанасяне на сенките за очи за употреба както на сухо, така и на мокро чудесно приляга в ръката Начин на употреба: С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
  • Garnier Skin Naturals Hydra Bomb подхранваща платнена маска за нощ 28 гр.
    Garnier Skin Naturals Hydra Bomb, 28 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Garnier Skin Naturals Hydra Bomb обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт прави кожата копринено мека на допир отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • MAC Cosmetics Extra Dimension Eye Shadow сенки за очи цвят Amorous Alloy 1,3 гр.
    MAC Cosmetics Extra Dimension Eye Shadow, 1,3 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи MAC Cosmetics Extra Dimension Eye Shadow ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение. Характеристики: дълготрайна издръжливост не се размива в гънките на клепача нанася се лесно лесно се разнася притежава много интензивна пигментация сатенен ефект метален ефект Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
  • Yankee Candle A Calm & Quiet Place восък за арома-лампа 22 гр.
    Yankee Candle A Calm & Quiet Place, 22 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Yankee Candle A Calm & Quiet Place притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: свеж аромат Начин на употреба: Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Lip Smacker Disney Frozen Elsa & Anna балсам за устни вкус Stronger Strawberry 4 гр.
    Lip Smacker Disney Frozen Elsa & Anna, 4 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Lip Smacker Disney Frozen Elsa & Anna е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва предоставя на сухите устни моментално облекчение прави устните меки и нежни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Axe Ice Chill дезодорант стик 48 часа 50 мл.
    Axe Ice Chill, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Продуктът Axe Ice Chill е незаменим помощник във всекидневната борба против изпотяване. Характеристики: регулира изпотяването и влажността на кожата предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящо за ежедневна употреба. Повторете когато и да било през деня при необходимост.
  • Jeanne en Provence Le Temps Des Secrets парфюмна вода за жени 60 мл.
    Jeanne en Provence Le Temps Des Secrets, 60 мл., Парфюмна вода за жени, Нова зависимост, от която няма да искате да се откажете, това е дамската парфюмна вода Jeanne en Provence Le Temps Des Secrets . Ще ви омагьоса от първото вдъхване и всеки следващ ден ще ви доказва, че определено заслужава мястото си на тоалетната ви масичка. плодов аромат ароматично ухание с билкови нотки цитрусов аромат идеален избор за свободомислещата жена аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Dermacol Flower Care Rose крем за ръце 30 мл.
    Dermacol Flower Care Rose, 30 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Dermacol Flower Care Rose. Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: ухае приятно хидратира и подхранва кожата регенерира прави кожата фина и мека Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Dermacol Flower Care Lilac крем за ръце 30 мл.
    Dermacol Flower Care Lilac, 30 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Dermacol Flower Care Lilac. Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: ухае приятно хидратира и подхранва кожата регенерира прави кожата фина и мека Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle регенериращ балсам за цъфтяща коса 200 мл.
    Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: грижа за дължината на отслабена коса затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжлив подобрява структурата на косъма улеснява разресването и следващото оформяне Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

Отстъпки 20%, намаления, разпродажба Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх