Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления над 20%

121
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Ziener CINDERELA W Дамски ръкавици за колоездене, лилаво, размер 6
    Удобните дамски ръкавици за колоездене Ziener CINDERELA W съчетават неплъзгащия се и дишащ материал FLEXSKIN при дланите с удобен мек гел пълнеж, който перфектно се адаптира към анатомията на ръцете. Горната част на ръцете и маншетите при китките са изработени от рециклираната прежда ECONYL-която не замърсява околната среда и е много ефективна. Лентите от велкро са кантирани на острите ръбове и имат каишки при пръсти, които осигуряват бързо и лесно сваляне на ръкавиците. На палците е поставен специално попиващ материал, за да се улеснява избърсването на потта. Благодарение на комбинацията от красив дизайн и отлични технически свойства, тези ръкавици са идеални за всякакви пътешествия с колело. Ръкавици за колоездене
  • Ziener ILKO GTX INF Унисекс ски ръкавици, черно, размер 11
    Спортните универсални ръкавици Ziener ILKO GTX INF са изработени от материала softshell, който е напечатан на дланите с достатъчно подплатяване и им осигурява перфектна устойчивост. Благодарение на допълнителното им подсилване на палците са невероятно удобни при използване. Ръкавиците са изработени с технологията GORE-TEX INFINIUM™, която ги прави вятърно устойчиви и дишащи. Допълнени са с неопренови маншети, които стоят отлично на китките. Ски ръкавици
  • ZIENER Спортен панталон 'Tilla' черно
    Дизайн: Машинен подгъв, Скрит цип; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С топла подплата; Модели: Един цвят; Допълнителни елементи: Едноцветни тегели, С регулируема широчина, Без PVC; Детайли: Джобове с цип, Регулируема ширина на колана, Интегрирана гета, Ластична връзка; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Слим фит
  • Ziener NESKO Мъжко функционално яке за ски бягане и ски алпинизъм, черно, размер
    Функционалното яке за ски бягане и ски алпинизъм Ziener NESKO е с прилепнала кройка допълнена с подплатяване от изолационният материал PrimaLoft® (40 г/м2). Проветривият, вятърно устойчив материал Ziener WINDSHIELD® е поставен на предната страна за да защитава тялото от охлаждане. Проветривият еластичен материал на гърба гарантира оптимална свобода на движенията. Якето не съдържа не съдържа пластмаса и освен това е допълнена водоустойчив слой, който не замърсява околната среда. Всичките 4 функции го правят идеален избор за всякакви спортни приключения: Високата яка защитава врата от неблагоприятното време. Страничните джобове с цип позволяват безопасно съхранение на дребни предмети. Еластичен кант гарантиращ отлично приспособяване и отразителни елементи предлагащи по-голяма видимост.
  • Ziener NEIK X-GEL Мъжки вътрешни шорти на велосипеден панталон, черно, размер
    Мъжките велосипедни шорти Ziener NEIK X-GEL са изработени от проветрива мрежа. Използваната оформена и екстремно гъвкава подложка X-Gelе е с дебелина 8 мм и е изработена от комбинацията на перфорирана пяна и гел , които създават комфорт по време на движение.
  • Ziener NONUS-X FUNCTION Мъжки шорти за колоездене, черно, размер
    Мъжките велосипедни шорти Ziener NONUS-X FUNCTION са направени с изваждащите се шорти с подложката X-Function и много практични джобове , които се грижат за своя комфорт при целодневен излет с колело.
  • Ziener CENDAL W Дамски ръкавици за колоездене, черно, размер
    Дамски ръкавици за колоездене Ziener CENDAL W са закопчаващи се с велкро лепенка. Дланите им са направени от мекият и еластичен материал с неплъзгащата обработка FLEXskin и пълнежа от мемори пяната за постигане на максимален комфорт при задържане на кормилото Еластичният материал на горните части е комбиниран с попиващият материал в областта на палците. Изработени са с каишка за бързото им смъкване.
  • Ziener CÄCI W Дамски ръкавици за колоездене, черно, размер
    Дамски ръкавици за колоездене Ziener CÄCI W. Дланите са проветриви и устойчиви с материал от синтетичната кожа AMARA, с подплънки от гел и с неплъзгаща обработка. Еластичният материал на горните части е комбиниран с попиващият материал в областта на палците. Изработени са с каишка за бързото им смъкване.
  • Ziener CADJA W Дамски ръкавици за колоездене, черно, размер
    Дамски ръкавици за колоездене Ziener CADJA W са закопчаващи се с велкро лепенка. Дланите са проветриви и устойчиви с материал от синтетичната кожа AMARA с подплънки от гел с неплъзгаща обработка. Еластичният материал на горните част е комбиниран с попиващият материал в областта на палците. каишка за бързо смъкване.
  • Ziener NANJA W Дамски функционален елек за ски бягане и ски алпинизъм, микс, размер
    Дамски функционален, хибриден, втален елек Ziener NANJA W. Разполага с подплатяване отпред от изолиращия материал PrimaLoft® (40 g/m?). Проветривият и устойчив на вятър материал Ziener WINDSHIELD®, разположен на предницата, предпазва от изстиване. Проветривият еластичен материал на гърба осигурява оптимална свобода на движенията. Елекът не съдържа PFC, вместо това е снабден с непромокаем слой, щадящ околната среда. Следващите умни функции го превръщат в добър избор за спортни приключения: високата яка предпазва от вятър и студ. Разполага с два странични джоба с цип, където безопасно може да се съхраняват дребни предмети. Еластичният кант осигурява съвършено приспособяване, а светлоотразителните елементи повишават видимостта.
  • Ziener NAKOS MAN Хибридно яке за ски алпинизъм, червено, размер
    Хибридно яке за ски алпинизъм Ziener NAKOS MAN предлага отлично затопляне, благодарение на вълненият пълнеж от lavalan® (пълнеж 60 г/м2) и Stormfleece® с вълна. Здравата качулка и високата яка подпомагат за отличната функционалност и комфорт, докато използваният материал от проветривият и вятърно устойчив материал Ziener WINDSHIELD® в горните части защитава от вятъра. Еластичният им вътрешен материал предлага достатъчна свобода на движенията. По време на изпотяване, вентилационните отвори на гърба предлагат приятно проветряване. Страничните джобове с цип позволяват безопасно съхранение на дребни предмети. Якето има отразителни елементи . Якето не съдържа пластмаса и освен това е допълнена водоустойчив слой, който не замърсява околната среда.
  • Ziener CYD Мъжки ръкавици за колоездене, сиво, размер
    Мъжките ръкавици за колоездене Ziener CYD са закопчаващи се с велкро лепенка. Дланите са от мекият еластичен велур FLEXsuede с пълнеж от мемори пяна с гел GELfoam за постигане на комфорт при държането на кормилото. На повърхностните части е поставен еластичен материал с сублиматичен печат. Изработени са с каишка за бързото им смъкване.
  • Ziener CADJA W Дамски ръкавици за колоездене, розово, размер
    Дамски ръкавици за колоездене Ziener CADJA W са закопчаващи се с велкро лепенка. Дланите са проветриви и устойчиви с материал от синтетичната кожа AMARA с подплънки от гел с неплъзгаща обработка. Еластичният материал на горните част е комбиниран с попиващият материал в областта на палците. каишка за бързо смъкване.
  • Ziener NARINA W Дамско функционално яке за ски бягане и ски алпинизъм, черно, размер
    Дамското прилепнало яке Ziener NARINA W е допълнено с затоплена предна част от материала PrimaLoft® (40 г/м?). Проветривият,вятърно устойчив материал Ziener WINDSHIELD® е поставен на предната страна за да защитава тялото от охлаждане. Проветривият еластичен материал на гърба гарантира оптимална свобода на движенията. Якето не съдържа не съдържа пластмаса и освен това е допълнена водоустойчив слой, който не замърсява околната среда. Всичките 4 функции го правят идеален избор за всякакви спортни приключения: Високата яка защитава врата от неблагоприятното време. Страничните джобове с цип позволяват безопасно съхранение на дребни предмети. Еластичен кант гарантиращ отлично приспособяване и отразителни елементи предлагащи по-голяма видимост.
  • Ziener NIBAN Мъжки шорти за колоездене, тъмнозелено, размер
    Мъжките свободни велосипедни шорти за велосипедизъм Ziener NIBAN са изработени с устойчива тъкан в долната част на крачолите и еластичен регулируем колан с 4 джоба.
  • Ziener NAURI Дамско функционално яке за ски бягане и ски алпинизъм, черно, размер
    Функционалното яке за ски бягане и ски алпинизъм Ziener NAURI е с прилепнала кройка допълнена с подплатяване от изолационният материал PrimaLoft® (40 г/м2). Проветривият,вятърно устойчив материал Ziener WINDSHIELD® е поставен на предната страна за да защитава тялото от охлаждане. Проветривият еластичен материал на гърба гарантира оптимална свобода на движенията. Елечето не съдържа не съдържа пластмаса и освен това е допълнена водоустойчив слой, който не замърсява околната среда. Неговите 4 функции го правят идеално за всякакви спортни приключения: Високата яка защитава врата от неблагоприятното време. Страничните джобове с цип позволяват безопасно съхранение на дребни предмети. Еластичен кант гарантиращ отлично приспособяване и отразителни елементи предлагащи по-голяма видимост.
  • Ziener GETTER AS® AW Ски ръкавици, черно, размер
    Модерните, скиорски ръкавици Ziener GETTER AS® AW са допълнени с мембраната Ziener AQUASHIELD®, която им дава добра водно и вятърна устойчивост. Затоплящата подплата е изработена от 100 % планинска вълна от свободно отглеждани овце във високи планини, която поддържа телесната температура и гарантира максимален комфорт във вътрешността на ръкавиците. Меките длани от кожа са устойчиви и приятни на допир. Материала на горната част на ръцете е изработен от модерна структурирана тъкан, която гарантира стил на пистата. Широките велкро ленти дават възможност за носене на ръкавиците под ръкавите на якето. Ръкавиците могат да се пристегнат в областта на китката с каишка. Съдържат части от животински произход.
  • Ziener NIMA W Затоплена дамска пола за ски бягане и ски алпинизъм, черно, размер
    Подплатената дамска пола Ziener NIMA W е подходяща за студените дни и поддържа комфортната топлина на краката. Изработена е от материала Ziener WINDSHIELD®и има качествена изолация PrimaLoft® (80 г/м2). В страничните части са допълнени с еластични части. Полата е допълнена с цип от дясната страна и къс цип, който улеснява обличането и събличането. Частично еластичният колан се приспособява отлично към фигурата- и предлага удобство по време на носене. Полата не съдържа не съдържа пластмаса и освен това е допълнена водоустойчив слой, който не замърсява околната среда. Допълнена е с декорация и отразителни елементи.
  • Ziener NAKOS MAN Хибридно яке за ски алпинизъм, светлоотразителен неон, размер
    Хибридно яке за ски алпинизъм Ziener NAKOS MAN предлага отлично затопляне, благодарение на вълненият пълнеж от lavalan® (пълнеж 60 г/м2) и Stormfleece® с вълна. Здравата качулка и високата яка подпомагат за отличната функционалност и комфорт, докато използваният материал от проветривият и вятърно устойчив материал Ziener WINDSHIELD® в горните части защитава от вятъра. Еластичният им вътрешен материал предлага достатъчна свобода на движенията. По време на изпотяване, вентилационните отвори на гърба предлагат приятно проветряване. Страничните джобове с цип позволяват безопасно съхранение на дребни предмети. Якето има отразителни елементи . Якето не съдържа пластмаса и освен това е допълнена водоустойчив слой, който не замърсява околната среда.
  • Ziener CRISANDER Мъжки ръкавици за колоездене, черно, размер
    Мъжките велосипедни ръкавици Ziener CALLIE W са изработени с качествена подплата от GEL FOAM и предлагат максимален комфорт на кормилото. Благодарение на устойчивият AMARA материал при дланите, който е подобен на кожа и има добри проветриви качества, твоите ръце ще се чувстват добре при всякакви излети. Неплъзгането на дланите гарантира отлично контролиране на кормилото при всяка ситуация. Лентата от велкро е с кантиране на острите ръбове и има вградена гайка на пръстите , която гарантира бързо и лесно сваляне на ръкавиците. На палците е поставен специално попиващ материал, за да се улеснява избърсването на потта.
  • Ziener Gillian AS Grey Mountain Print 9,5 СКИ Ръкавици
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Модерните, спортни мъжки ски ръкавици на ZIENER GILLIAN AS® са оборудвани с водоустойчива и ветроустойчива мембрана ZIENER AQUASHIELD®, която осигурява топъл и сух климат вътре в ръкавиците. Компактните длани осигуряват перфектен трансфер на сила и усещане за щеките. Дългите маншети предотвратяват попадането на сняг в ръкавиците. Използвайки системата за заключване на кабел, маншетите на ръкавиците могат лесно да се закрепят върху ръкавите на якето само с една ръка; Включени Z-каишка и закопчалка за колан. Характеристика: Модерна, спортна мъжка ръкавица за ски с дълъг маншет. Водоустойчив Z-каишка За носене върху ръкави на яке Затваряне на колана Заключване на кабел технология: РЪКАВИЦИ AQUASHIELD® Водо- и ветроустойчивата AQUASHIELD® мембрана – осигурява топъл и сух климат. AQUASHIELD® Дишащата, водо- и ветроустойчива мембрана осигурява топъл и сух климат. Размери 6,5 - 11 Shell 100% полиестер Длан 100% полиестер Подплата 100% полиестер Подплънки 100% полиестер Инструкции за грижа не мийте Не се избелва не сушете в сушилня не глади без химическо чистене Вид дейност: Skiing Спецификация на материала: Полиестер Сезон: зима Материал: Полиестер Цвят: Cив;Черeн топлина: Warmest Цвят според производителя: Grey Mountain Print Тип облекло: Gloves (CMS) Възрастова група: Възрастен тип ръкавици: 5 Fingers Технология: AquaShield Pазмер: 9,5 Пол: Мъжки Страна на произход: Китай

Последно видяно

Отстъпки 20%, намаления, разпродажба Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх