Модни марки 1
Цена
лв лв

Yonelle облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Yonelle 18 продукти
 • Yonelle Infusíon интензивен лифтинг крем за стягане на кожата N°1 55 мл.
  Yonelle Infusíon, 55 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yonelle Infusíon предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Yonelle H2O Infusíon SOS маска за зоната около очите с лифтинг ефект 4 бр.
  Yonelle H2O Infusíon, 4 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Yonelle H2O Infusíon перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:интензивно хидратирауспокоява околоочната зонавъзстановява здравината и еластичността на кожата на лицето
 • Yonelle H2O Infusíon хидролипиден крем с анти-бръчков ефект 55 мл.
  Yonelle H2O Infusíon, 55 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Yonelle Biofusion 3C околоочен крем за комплексна грижа против бръчки и тъмни кръгове 15 мл.
  Yonelle Biofusion 3C, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Yonelle Biofusion 3C е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкипридава младежки вид около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Yonelle Yoshino Pure&Care мицеларна вода с бетаин за интензивна хидратация 400 мл.
  Yonelle Yoshino Pure&Care, 400 мл., Мицеларни води за жени, Продуктът за премахване на грим Yonelle Yoshino Pure&Care напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:отстранява и издръжливия гримзаздравява и регенерирахидратира и омекотява кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Yonelle Trifusíon подмладяващ лифтинг крем за изглаждане на контурите 55 мл.
  Yonelle Trifusíon, 55 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yonelle Trifusíon предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Yonelle Trifusíon платнена маска за интензивно опъване и озаряване на кожата на лицето
  Yonelle Trifusíon, , Платнени маски за жени, Маската за лице Yonelle Trifusíon ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткиозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Yonelle Trifusíon течен крем с лифтинг ефект за околоочната зона и контурите на лицето 50 мл.
  Yonelle Trifusíon, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Yonelle Metamorphosis СС крем с противобръчков ефект SPF 10 цвят 1 Light Neutral 50 мл.
  Yonelle Metamorphosis, 50 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Yonelle Metamorphosis хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:осигурява защита от слънчевите лъчиуеднаквява цветовия тонприкрива дребните несъвършенства на кожатапридава на кожата необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Yonelle Anti - Age D3 защитен противобръчков крем SPF 50+ 30 мл.
  Yonelle Anti - Age D3, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yonelle Anti - Age D3 предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Yonelle Trifusíon нощен подмладяващ пилинг 50 мл.
  Yonelle Trifusíon, 50 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Yonelle Trifusíon почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:озарява и уеднаквява кожатазатваря разширените пориизглажда и омекотява кожатастарателно измива и почиства цялото лицеНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
 • Yonelle Metamorphosis пяна за мигновено матиране на кожата на лицето и изглаждане на порите 25 мл.
  Yonelle Metamorphosis, 25 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:уеднаквява тона на кожатабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Yonelle Trifusíon крем за лице 45 мл.
  Yonelle Trifusíon, 45 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Yonelle Trifusíon предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте.
 • Yonelle Diamond Party Mask платнена маска с хидратиращ и ревитализиращ ефект 3 бр.
  Yonelle Diamond Party Mask, 3 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице Yonelle Diamond Party Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Yonelle Diamond Cream & Mask крем-маска за околоочната зона против бръчки и тъмни кръгове 30 мл.
  Yonelle Diamond Cream & Mask, 30 мл., Маски за околоочната зона за жени, Грижата Yonelle Diamond Cream & Mask е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и намалява леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очите
 • Yonelle Diamond Youth дневен и нощем хидратиращ крем с противобръчков ефект за зоната на лицето и очите 50 мл.
  Yonelle Diamond Youth, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yonelle Diamond Youth предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатапридава на кожата свежест и сияниеправи кожата на лицето кадифено мека на допирНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Yonelle Diamond Ultra подхранващ нощен крем против бръчки в областта на челото, очите и устата 50 мл.
  Yonelle Diamond Ultra, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Yonelle Diamond Ultra предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергиярегенерира и витализирапредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Yonelle Trifusíon лифтинг серум за очи 15 мл.
  Yonelle Trifusíon, 15 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи Yonelle Trifusíon интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:ефективно изглажда фините линии и леките бръчкиима лифтинг ефектинтензивно подхранва зоната около очитеподхранва в дълбочина и регенерира кожата на лицетоНачин на употреба:Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите.

Последно видяно

връх