Модни марки 1
Цена
лв лв

Volin облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Volin 80 продукти
 • Volin Дамски бански от две части Borneo 1
  Дамски бански от две части Borneo с контрастни кантове. Изработен от модерно трико за бански, подшито с втори пласт по-тънък пласт, много бързо съхне Меките чашки с класически банели преминават в презрамки, които се завързват зад врата Ниска среда, деколтето е обшито с неонова лента Обиколката без странични банели се завързва на гърба Долнището е от гладък плат за бански, който съхне бързо Цялото долнище е подшито с втори по-тънък пласт Коланът и краищата на крачолите са подшити с ластик за бельо Предната страна е украсена с контрастна лента Задната страна е гладка, без шевове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Горнище на дамски бански Elin подплатено
  Горнище на дамски бански в двуцветна комбинация. Оригинален дизайн, който другаде няма да намерите! Материята за бански е бързосъхнеща и приятна Оригинална комбинация от черно и златно Подплатени чашки с вшити банели, без странични банели Несменяеми презрамки с регулация на дължината отзад Деколтето е украсено от пришито копче Обиколката се закопчава с метална катарама – закача се и щраква Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на дамски бански Coco Tyrkys
  Долнище на бански Coco Tyrkys с луксозен златен кант. В удобна класическа кройка! Долнището е изработено от италианска материя на марка Carvico, която бързо съхне, устойчива е на UV лъчи и влияние на хлора и е високоеластична Еластичен колан и кантове на крачолите Задната страна е гладка, кафява Отвътре е подшито с по-тънък плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Elisa Red
  Долнище на бански Elisa. Долнището е с практични връзки отстрани, благодарение на вертикалния шев оптически заобля дупето Ви. Произведено в Италия. Долнище на бански Подходящо и за пищни форми Бързосъхнеща материя Бразилско долнище Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски спортен цял бански Alex 03
  Дамски спортен цял бански Alex. Предлаган в слънчева Италия! По-здрава материя за бански, приятна и бързосъхнеща Банският е с класическа спортна кройка - подходящ е за плаж, за всякакви водни спортове и за плувен басейн Областта на чашките е гладка, без подплънки С вталяващи райета отстрани Гърбът е скроен на кръст (тип американски презрамки) Дъното е подшито с приятна материя за бански
 • Volin Дамски бански от две части Borneo Graphite
  Дамски бански от две части Borneo с удобна кройка По-здрава материя за бански, бързосъхнеща и приятна Триъгълните чашки са меки с банели За максимално удобство чашките са подшити отвътре с плат за бански Деколтето и презрамките са кантирани с цвят сьомга Презрамките и обиколката се завързват Класическо долнище Отпред с тясна ивица в цвят сьомга, задната страна е едноцветно – сива Коланът и краищата на крачолите са меки и еластични Долнището отвътре е подсилено с комфортен плат за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Borneo Nero
  Дамски бански от две части Borneo Nero с удобна кройка По-здрава материя за бански – бързосъхнеща и приятна Меки триъгълни чашки с банели За максимално удобство чашките са подшити отвътре с плат за бански Деколтето и презрамките са обшити с розово Презрамките и обиколката на горнището се завързват Класическо долнище Отпред има тънка розова ивица, задната страна е едноцветна – черна Коланът и краищата на крачолите са меки и еластични Долнището отвътре е подсилено с комфортен плат за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Alette кафяв
  Дамски бански от две части Alette с изтънчена кройка на чашките. Вътрешната им страна отстрани е с вшити части, които осигуряват лека опора. Kоланът на долнището може да се прегъва и така избирате дълбочината на долнището. Материята е с лек блясък. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Коланът на долнището се прегъва Задната страна е без шевове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Горнище на дамски бански Evelina 128
  Горнище на дамски бански с оригинален животински дизайн с цветя. Оригинален модел, който ще обикнете! Приятна и бързосъхнеща материя за бански Комбинация от животински и флорален мотив Чашките на горнището са подвижни и без банели, горнището е само със странични банели По средата на деколтето има прорез във формата на сълза, от него тръгват връзки, които се завързват зад врата По-широката обиколка е с метална катарама – закача се и щраква Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски спортен цял бански Alex 05
  Дамски спортен цял бански Alex. По-здрава материя за бански, приятна и бързосъхнеща Банският е с класическа спортна кройка - подходящ е за плаж, за всякакви водни спортове и за басейн Областта на бюста е гладка, без подплънки От двете страни е с ивици, които правят тялото оптически по-слабо Гърбът е изрязан накръст (американски презрамки) Дъното е подсилено с приятна материя за бански Снимката с поглед отзад е само илюстративна. Сходна е само кройката. Задната част на презрамките цветово отговаря на предната.
 • Volin Долнище на дамски бански Borneo 2
  Долнище на дамски бански Borneo 2 с класическа кройка. Долнището е ушито от гладко трико за бански, което бързо съхне Цялото долнище е подшито с втори пласт по-тънък плат за бански Коланът и краищата на крачолите са подшити с ластик за бельо Предната страна е украсена с контрастна лента Задната страна е гладка, без шевове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Jordi Gold
  Искате ли да бъдете забележителна на плажа? Вземете банския Jordi Gold с лъскав дизайн и с модерни strappy ленти. Благодарение на горнището тип Бардо с подвижни подплънки ще хванете красив тен и на деколтето. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Push-Up чашки Класически банели Странични банели Подвижни презрамки Завързва се на гърба Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Viky Turquise
  Искате ли да бъдете забележителна на плажа? В банския Viky Turquise ще бъдете – благодарение на лъскавия дизайн с тренди нюанс. Специално ушитите чашки гарантират опора и на по-голям бюст, класическото долнище подхожда на всяка фигура. Дамски бански от две части Подплатени чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Долнището е класическо Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Tori
  Долнище на бански Tori класически тип, украсено с лъскав плат за бански класически тип. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Защитен фактор UPF 50+
 • Volin Дамски бански от две части Jordi Lime
  Искате ли да бъдете забележителна на плажа? Вземете банския Jordi Lime с лъскав дизайн и с модерни strappy ленти. Благодарение на горнището тип Бардо с подвижни подплънки ще хванете красив тен и на деколтето. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Push-Up чашки Класически банели Странични банели Подвижни презрамки Завързва се на гърба Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски танкини Sarah Blue
  Дамски танкини Sarah Blue - отлични за пищни форми. Горнището с оптически вталяваща кройка прикрива несъвършенствата на фигурата а по време на печене лесно ще го навиете. Долнището отстрани е с практични връзки, с помощта на които лесно можете да оправите дълбочината на талията. Създаден в Италия, ушит от качествен италиански плат. Дамски бански от две части Подходящ и аз пищни форми Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Облича се през главата Класическо долнище Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски цял бански Margareta без банели
  Дамски цял бански Margareta със скрити чашки без банели. Ефектният набор със сребърни детайли скрива дребните несъвършенства на фигурата. Цял бански Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Без банели Долната част е класически тип Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Aquarelle
  Долнището на бански ще Ви грабне с очарователния си акварелен дизайн. Комфортната класическа кройка тъмносиньо е украсена отпред с флорален дизайн. Долнище на бански Класическа кройка Бързосъхнеща материя Всеки чифт е екземпляр, затова мотивът може да се различава от този на снимката. Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Ester
  Класическото долнище благодарение на регулацията отстрани може да се нагласи според нуждите Ви. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Регулация на дълбочината отстрани
 • Volin Долнище на бански Elisa Pink
  Долнище на бански Elisa. Долнището е с практични връзки отстрани, благодарение на вертикалния шев оптически заобля дупето Ви. Произведено в Италия. Долнище на бански Подходящо и за пищни форми Бързосъхнеща материя Бразилско долнище Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на дамски танкини Sarah Blue
  Долнище на танкини Sarah Blue.Долнището отстрани е с практични връзки, с чиято помощ може да се регулира дълбочината на талията. Създаден в Италия, ушит от качествен италиански плат за бански. Долнище на бански Класическо долнище Подходящ и за пищни форми Бързосъхнеща материя Регулация отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски цял бански Mia без банели
  Дамски цял бански Mia sсъс скрити чашки без банели. Ефектното решение в неостаряващото черно-бяло скрива дребните несъвършенства на фигурата. Цял бански Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Без банели Долната част е класическа Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на дамски бански Borneo 1
  Долнище на дамски бански с класическа кройка. Долнището е ушито от гладко трико за бански, което бързо съхне Цялото долнище е подшито с втори слой по-тънък плат за бански Коланът и краищата на крачолите са подшити с ластик за бельо Предната страна е украсена с контрастна лента Задната страна е гладка, без шевове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Jordi Lime
  Долнище на бански Jordi Lime в лъскав дизайн с модерни strappy ленти. Класическата кройка подхожда на всяка фигура. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Jordi Turquise
  Искате ли да бъдете забележителна на плажа? Вземете банския Jordi Turquise с лъскав дизайн и с модерни strappy ленти. Благодарение на горнището тип Бардо с подвижни подплънки ще хванете красив тен и на деколтето. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Push-Up чашки Класически банели Странични банели Подвижни презрамки Завързва се на гърба Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Jordi Turquise
  Долнище на бански Jordi Turquise с лъскав дизайн с модерни strappy ленти. Класическата кройка подхожда на всяка фигура. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Jordi Fuchsia
  Искате ли да бъдете забележителна на плажа? Вземете банския Jordi Fuchsia с лъскав дизайн и с модерни strappy ленти. Благодарение на горнището тип Бардо с подвижни подплънки ще хванете красив тен и на деколтето. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Push-Up чашки Класически банели Странични банели Подвижни презрамки Завързва се на гърба Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Ester
  Ще обикнете дамския бански Ester в оригинален нюанс. Подплатените чашки с Т-кройка гарантират перфектна опора и на голям бюст. Дълбочината на долнището можете да регулирате отстрани според нуждата си. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Класическо долнище Регулация на височината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Elisa Teal
  Долнище на бански Elisa. Долнището е с практични връзки отстрани, благодарение на вертикалния шев отзад оптически заобля дупето. Произведено в Италия Долнище на бански Подходящо и за пищни форми Бързосъхнеща материя Бразилско долнище Завързва се отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски цял бански Carmen без банели
  Дамски цял бански Carmen със скрити чашки без банели. Ефектният набор отпред скрива дребните несъвършенства на фигурата. Цял бански Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Без банели Долната част е класическа Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски спортен цял бански Alex 02
  Дамски спортен цял бански Alex. Предлаган в слънчева Италия! По-здрава материя за бански, приятна и бързосъхнеща Банският е с класическа спортна кройка - подходящ е за плаж, за всякакви водни спортове и за плувен басейн Областта на чашките е гладка, без подплънки С вталяващи райета отстрани Гърбът е скроен на кръст (тип американски презрамки) Дъното е подшито с приятна материя за бански
 • Volin Долище на бански Borneo Nero
  Едноцветно долнище на дамски бански. По-здрава материя за бански – бързосъхнеща и приятна Долнището е класически тип Отпред с тясна розова ивица, задната част е едноцветна – черна Коланът и кантовете на крачолите са меки и еластични Долнището е подсилено отвътре с комфортен плат за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Borneo 2
  Дамски бански от две части Borneo 2 с контрастен кант. Изработен е от модерно трико за бански, подшито с втори пласт по-тънък плат за бански, много бързо съхне Меките чашки с класически банели преминават в презрамки, които се завързват зад врата Ниска среда, деколтето е обшито с неонова лента Обиколката без странични банели се завързва зад врата Цялото долнище е подшито с втори слой плат за бански Коланът и краищата на крачолите са подшити с ластик Предната страна е украсена с контрастна лента Задната страна е гладка, без шевове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Jordi Fuchsia
  Долнище на бански Jordi Fuchsia с лъскав дизайн с модерни strappy ленти. Класическата кройка подхожда на всяка фигура. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Cara 01
  Доказана черно-бяла класика под формата на бански от две части Cara 01. Меко подплатените чашки са украсени с тренди геометричен мотив. Дълбочината на долнището може да се регулира отстрани. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама Долнището е класическо Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Borneo Graphite
  Едноцветно долнище на дамски бански По-здрава материя за бански – бързосъхнеща и приятна Долнището е класически тип Отпред с тясна ивица в цвят сьомга, Задната част е едноцветна – сива Коланът и кантовете на крачолите са меки и еластични Долнището отвътре е подсилено с комфортен плат за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Ester Vine
  Ще обикнете дамския бански Ester Vine в изящен нюанс. Подплатените чашки с Т-кройка гарантират перфектна опора и на голям бюст. Дълбочината на долнището се регулира отстрани според нуждите Ви. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Класическо долнище Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Ester Vine
  Класическото долнище благодарение на регулацията отстрани може да се нагласи според собствените Ви нужди. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Регулация на дължината отстрани
 • Volin Дамски бански от две части Alex тюркоаз
  Позволете на почернелите си форми да се откроят с контрастния бански от две части Alex. Неподплатените чашки нежно обгръщат и по-големия бюст и красиво го заоблят. Класическото долнище е удобно за носене. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки С увеличаването на размера на горнището презрамките се разширяват Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски спортен цял бански Alex 04
  Дамски спортен цял бански Alex. По-здрава приятна и бързосъхнеща материя за бански С класическа спортна кройка - подходящ за плаж, всякакви водни спортове и за плувен басейн Горната част е гладка и без подплънки Отстрани има райета, които правят тялото оптически по-слабо Гърбът е скроен накръст (американски презрамки) Дъното е подшито с приятна материя за бански Снимката на задната част е само илюстративна. Само кройката е сходна, задната част на презрамките цветово отговаря на предната.
 • Volin Долнище на бански Alma Black
  Долнище на бански Alma в елегантно черно. Модерната бразилска кройка подчертава линиите на дупето Ви. От фин рипсен плат за бански. Долнище на бански Бразилско долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Casia без банели
  Бански от две части Casia с нежен флорален дизайн. Меко подплатените триъгълни чашки стоят отлично и на по-малък бюст и естествено го оформят. Бразилското долнище с връзки отстрани красиво очертава дупето. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени триъгълни чашки Без банели Завързва се на гърба и зад врата Бразилско долнище Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Lara
  Долнище на бански Lara в любимата черно-бяла комбинация. Класическа кройка с геометричен мотив. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Alma без банели
  Бански от две части Alma в ярко жълто за жените, които искат да бъдат забележителни на плажа. Меко подплатените триъгълни чашки с лек Push-Up ефект оформят красиво и по-малкия бюст. Бразилското долнище подчертава линиите на Вашето дупе. От фин рипсен плат за бански. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени триъгълни чашки Без банели Завързва се зад врата и на гърба Бразилско долнище Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Alma Yellow
  Долнище на бански Alma в златисто жълто. Модерната бразилска кройка подчертава линиите на Вашето дупе. От фина рипсена материя за бански. Долнище на бански Бразилско долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Alex 01
  Долнище на бански Alex класически тип. Тъмносинята основа е украсена с контрастни райета. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Sofia 01
  Долнище на бански Sofia 01 класически тип. От фин рипсен плат за бански в цвят тюркоаз. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски цял бански Sofia Blue
  Дамския цял бански Sofia ще оценят и жените с голям бюст. Подплатените чашки гарантират нужната опора, широките презрамки ще облекчат гърба Ви. Наборът отпред оптически вталява коремчето Ви и прикриват дребните несъвършенства. Цял бански Бързосъхнеща материя Подходящ и за по-голям бюст Подплатени чашки Презрамките се завързват Без банели Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Page
  Дамският бански от две части Page с модерен геометричен мотив ще направи впечатление на плажа. Меко подплатените чашки ще оценят преди всичко дамите с. Класическото долнище е приятно за носене. Дамски бански от две части Подходящ за голям бюст Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метана катарама Долнището е класическо Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Page
  Долнището на бански Page е отлично за всеки аутфит. С модерен геометричен мотив. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Alex
  Оставете формите си да се откроят в банския от две части Alex. Меките чашки нежно обгръщат и по-големия бюст и красиво го оформят. Класическото долнище е удобно за носене. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки С увеличаването на размера на горнището презрамките се разширяват Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски цял бански Sarah без банели
  Цял бански Sarah с оригинален флорален мотив. Класическата кройка със скрити подплатени чашки е много удобна. Цял бански Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Без банели Долната част е класическа Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Jordi Gold
  Лъскаво долнище на бански Jordi Gold с тренди strappy ленти. класическата кройка ще подхожда на всяко тяло. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Leo
  Дамски бански от две части Leo с подплатени чашки и тренди лъскав животински мотив. Класическото долнище е приятно за носене Дамски бански от две части Подходящ за голям бюст Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Презрамки с регулация Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Elena
  Дамският бански от две части Elena е създаден за дами с по-пищни форми. Подплатените чашки с любимата Т-кройка красиво заоблят a и оформят бюста. Класическото долнище с по-дълбока кройка прикрива дребните несъвършенство в областта на талията, ханша и коремчето. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама Класическо долнище Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Avril 01
  Долнище на бански Avril 01 с модерен орнаментален мотив. Удобната бразилска кройка подчертава дупето Ви. Долнище на бански Бразилско долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Arianna
  Долнище на бански Arianna с пъстър флорален мотив и класическа кройка. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски цял бански Clara Yellow
  Дамски цял бански Clara Yellow със скрити меки чашки с банели. Със спортна кройка, на гърба дълбоко изрязан. Цял бански Бързосъхнеща материя Скрити неподплатени чашки Класически банели Долната част е класическа Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Avril 01
  Дамският бански от две части Avril 01 е преди всичко за дамите с по-пищен бюст. Меките чашки нежно обгръщат бюста и естествено го оформят, класическите банели му придават опора. Широките презрамки са удобни и не се впиват. Долнището е бразилски тип. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Меки чашки Странични банели С увеличаването на размера презрамките се разширяват Класически банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Бразилско долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Lara
  Елегантен бански от две части Lara в любимата черно-бяла комбинация. Неподплатените чашки стоят отлично и на голям бюст, класическите банели и по-високата среда го държат. Класическото долнище подхожда на всяка фигура. С модерен геометричен мотив. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама аз бански Бразилско долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Alex тюркоаз
  Класическо долнище на бански Alex. Тюркоазената основа е украсена с контрастни цветни райета. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Sofia
  Тюркоазен бански от две части Sofia от фин рипсен плат за бански в цвят тюркоаз. Подплатените чашки са максимално удобни и за голям бюст. Долнището е класическо. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Долнището е класическо Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на дамски бански Viky Salmon
  Долнище на бански Viky Salmon с лъскав дизайн с тренди нюанс. Класическата кройка подхожда на всяка фигура. Долнище на бански Долнището е класическо
 • Volin Долнище на дамски бански Viky Turquise
  Долнище на бански Viky Turquise с лъскав дизайн с тренди нюанс. Класическата кройка подхожда на всяка фигура. Долнище на бански Долнището е класическо
 • Volin Дамски бански от две части Alette черен
  Дамски бански от две части Alette с изтънчена кройка на чашките. Вътрешната им страна е с леко стягащи странични части. Коланът на долнището се прегъва и така можете да регулирате дълбочината. Материята е с лек отблясък. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Коланът на долнището се прегъва Задната страна е без шевове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Alette черно
  Долнище на бански от две части Alette с по-дълбока кройка. Коланът на долнището се прегъва и така можете сама да регулирате неговата дълбочина. Материята е с фин отблясък. Долнище на бански Бързосъхнеща материя Долнището е с колан, който се прегъва Задната страна е без шевове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски цял бански Clara Blue
  Дамски цял бански Clara Blue със скрити неподплатени чашки с банели. Със спортна кройка, на гърба дълбоко изрязан. Цял бански Бързосъхнеща материя Скрити меки чашки Класически банели Долната част е класическа Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Leo
  Класическо долнище на бански Leo. Елегантен дизайн, украсен с лъскав животински мотив. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански June
  Долнище на бански June класически тип. Тропическата щампа и сребърните отблясъци ще се откроят поотделно на почернялата кожа. Долнище на бански Класически бикини Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Celena
  Долнище на бански Celena с контрастен мозаечен кант. Класическата по-дълбока кройка е допълнена с връзки за регулация отстрани. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Alma Black без банели
  Минималистичен бански от две части Alma Black от фин рипсен плат. Меко подплатените триъгълни чашки с лек Push-Up ефект красиво оформят по-малкия бюст. Бразилското долнище подчертава линиите на Вашето дупе. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени триъгълни чашки Без банели Завързва се на гърба и зад врата Бразилско долнище Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Casia 01
  Долнище на бански Casia 01 с летен флорален дизайн. Бразилското долнище е допълнено с практични връзки отстрани. Долнище на бански Бразилско долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Celeste
  Неподплатените чашки на банския от две части Celeste гарантират нужната опора и на по-голям бюст,а широките презрамки разпределят естествено тежестта. Класическото долнище е много удобно. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Меки чашки Странична опорна част на чашките Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Alette hnědý
  Долнище на бански от две части Alette с по-дълбока кройка. Долнището е с колан, който се прегъва, така сама можете да регулирате дълбочината. Материята е с лек отблясък. Долнище на бански Бързосъхнеща материя Коланът се прегъва Задната страна е без шевове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Judy blue
  Дамския елегантен бански от две части Judy blue ще оценят дамите с по-пищен бюст. Ефектният набор на горнището и долнището гали формите Ви. В красиво синьо с блещукащ ефект. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Без банели Задно закопчаване с пластмасова катарама Долнището е класически тип Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Cara 01
  Долнище на бански Cara 01 с тренди геометричен мотив. Възможност за регулация на дълбочината отстрани. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части June
  Оставете формите си да се откроят в банския от две части June. Светлата основа е допълнена с тропическа щампа със сребърни блестулки Дамски бански от две части Подходящ за голям бюст Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Задно закопчаване с метална катарама Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Celeste
  Долнище на бански Celeste с цветен мозаечен мотив. Класическа удобна кройка. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Дамски бански от две части Arianna
  Пъстър бански от две части Arianna с модерен флорален мотив. Гладко подплатените чашки държат и по-пищен бюст и красиво го извайват. Класическото долнище подхожда на всяка фигура. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с метална катарама Долнището е класическо Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Volin Долнище на бански Judy blue
  Минималистично долнище на бански Judy blue с класическа кройка, която стои добре на всяка фигура. Ефектен набор отпред. Долнище на бански Класическо долнище Бързоъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!

Последно видяно

връх