Модни марки 1
Цена
лв лв

Vitis облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Vitis 26 продукти
 • Vitis Sensitive четка за зъби extra soft
  Vitis Sensitive, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Vitis Sensitive поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужвапридава блясък на повърхността на зъбитеотстранява зъбната плакаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Vitis Orthodontic четка за зъби за лица, носещи зъбни брекети
  Vitis Orthodontic, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Vitis Orthodontic поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакадостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Vitis Orthodontic калъфка за път Green
  Vitis Orthodontic, , Аксесоари унисекс, Аксесоарът за стоматологична помощ Vitis Orthodontic ви помага да достигнете съвършенство в денталната хигиена.
 • Vitis Anticaries паста срещу кариес 100 мл.
  Vitis Anticaries, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Vitis Anticaries предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Vitis Orthodontic почистващи таблетки за премахващи се шини и зъбни протези 32 бр.
  Vitis Orthodontic, 32 бр., Специална грижа унисекс, Специалната грижа Vitis Orthodontic чудесно допълва вашата обикновена рутина за дентална хигиена.Характеристики:почиства зъби с брекетиНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Vitis Whitening паста за зъби с избелващ ефект за чувствителни зъби 100 мл.
  Vitis Whitening, 100 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Vitis Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Vitis Whitening калъфка за път White
  Vitis Whitening, , Аксесоари унисекс, Аксесоарът за стоматологична помощ Vitis Whitening ви помага да достигнете съвършенство в денталната хигиена.
 • Vitis Sensitive паста за зъби за чувствителни зъби 100 мл.
  Vitis Sensitive, 100 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Vitis Sensitive гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеподсилва зъбния емайлима щадящ съставНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Vitis Kids детски гел за зъби 2+ 50 мл.
  Vitis Kids, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Vitis Kids отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:отстранява зъбната плакаподсилва зъбния емайлпредотвратява възникване на зъбен кариесприятен вкусефективно предпазва зъбитеНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения.
 • Vitis Monotip единична четка за почистване на скоби, имплантанти и зъбни мостове
  Vitis Monotip, , Единични четки унисекс, Единичната четка за зъби Vitis Monotip позволява наистина цялостно почистване на отделните зъби. Представлява идеален начин и за грижа за скоби, мостове или импланти.Характеристики:почиства всеки зъб отделноголям досег на влакнатаза ползване и при скоби и имплантиНачин на употреба:Леко натиснете с четката на зъба, за да се разтворят влакната във формата на ветрило и с кръгово движение почистете зъба.
 • Vitis Orthodontic паста за зъби за лица, носещи зъбни брекети вкус Apple Mint 100 мл.
  Vitis Orthodontic, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Vitis Orthodontic предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Vitis Orthodontic вода за уста за лица, носещи зъбни брекети вкус Apple Mint 500 мл.
  Vitis Orthodontic, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Vitis Orthodontic не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиубива бактериитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Vitis Whitening вода за уста с избелващ ефект за чувствителни зъби вкус Mint 500 мл.
  Vitis Whitening, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Vitis Whitening усилва ефекта на избелващите пасти за зъби и възстановява блясъка на вашата усмивка.Характеристики:помага за премахване на петна от зъбитеподдържа избелването на зъбитеубива бактериитенамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:Изплаквайте устната кухина сутрин и вечер или по всяко време при необходимост и после изплюйте.
 • Vitis Aloe Vera паста за цялостна защита на зъби и свеж дъх вкус Apple Mint 100 мл.
  Vitis Aloe Vera, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Vitis Aloe Vera предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Vitis Gingival вода за уста за здрави венци и против зъбна плака 500 мл.
  Vitis Gingival, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Vitis Gingival не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиубива бактериитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Vitis Anticaries вода за уста срещу кариес вкус Mint 500 мл.
  Vitis Anticaries, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Vitis Anticaries не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесубива бактериитеосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Vitis Surgical четка за зъби за след хирургическа намеса xx-soft
  Vitis Surgical, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Vitis Surgical поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Vitis Gingival паста за зъби против зъбна плака и за здрави венци 100 мл.
  Vitis Gingival, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Vitis Gingival предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Vitis Dental Care разтягащ се много нежен конец за зъби с флуор и ментол 50 м
  Vitis Dental Care, 50 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Vitis Dental Care е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:отстранява отпадъците от хранапремахва зъбната плака под линията на венцитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Vitis Dental Care восъчен конец за зъби 50 м
  Vitis Dental Care, 50 м, Друго унисекс, Допълнителната грижа за междузъбната хигиена Vitis Dental Care ще ви помогне да поддържате зъбите здрави и красиви.Характеристики:отстранява зъбната плака в междузъбните пространстваНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Vitis Orthodontic защитен восък за протези 10 бр.
  Vitis Orthodontic, 10 бр., Специална грижа унисекс, Специалната грижа Vitis Orthodontic чудесно допълва вашата обикновена рутина за дентална хигиена.Характеристики:успокоява венцитеНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Vitis Gingival калъфка за път Pink
  Vitis Gingival, , Аксесоари унисекс, Аксесоарът за стоматологична помощ Vitis Gingival ви помага да достигнете съвършенство в денталната хигиена.
 • Vitis Sensitive вода за уста за чувствителни зъби 500 мл.
  Vitis Sensitive, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Vitis Sensitive не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:поддържа венците здравиосигурява свеж дъхнамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Vitis Junior детски гел за зъби 6+ 75 мл.
  Vitis Junior, 75 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Vitis Junior отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:подсилва зъбния емайлефективно предпазва зъбитеприятен вкуспредотвратява възникване на зъбен кариесотстранява зъбната плакаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.

Последно видяно

връх