Модни марки 1
Цена
лв лв

Vacanze облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Vacanze 74 продукти
 • Vacanze Горнище на бански Fanette
  Горнище на бански от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Горнището тип bandeau е без банели и се облича през главата Отпред има оригинален корсет Обиколката в горната и в долната част е подшита с еластичен ластик за бельо Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Lora
  Долнище на бански с тропически мотив с палми. От италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Бразилско долнище с еластичен колан и крачоли, които се завързват отстрани Отзад има вертикален шев Отвътре е подсилено с плат за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Mirtillo
  Стилен горнище на бански с мотив pin-up girl. Ексклузивно от слънчевата италианска колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Триъгълни чашки без банели, с подвижни подплънки Презрамките и обиколката се завързват Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Trecia
  Класическо долнище на дамски бански с весел геометричен мотив. Ексклузивно от италианската колекция Vacanze! От приятна и бързосъхнеща материя за бански Долнището се завързва отстрани (свързано е с оригинални верижки с камъчета) Кантовете на крачолите и коланът са подшити с еластичен ластик Отвътре e подшито с комфортна материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански то две части Vacanze от колекцията Gold Label
  Луксозен бански от две части със златен оттенък. С модерни strappy ленти. Ексклузивно от италианската марка Vacanze, от колекцията Gold Label! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Топът на банския е неподплатен и няма банели, по средата са преплетени ленти Завързва се зад врата Широката еластична обиколка се закопчава с метална катарама Долнището е преплетено strappy ленти отстрани Вертикален еластичен шев отзад оформя ефектен набор Еластичен колан и кантове на крачолите Банският е подшит с втори пласт мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Trecia
  Горнище на дамски бански с весел геометричен мотив. Ексклузивно от италианската колекция Vacanze! Банският е от приятен бързосъхнещ плат за бански Горнището е тип bandeau с вшити странични и класически банели Отвътре има подвижни подплънки Презрамките се откопчават, обиколката се завързва Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Lora Push-Up
  Оригинален тропически мотив с блещукащи детайли. Такъв е банският от две части с Push-Up горнище от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства С твърди чашки, отвътре с джобчета за Push-Up подплънки С пришити лилави пайети Презрамките и обиколката се завързват Бразилското долнище е с еластичен колан и крачоли и се завързва отстрани Отзад има вертикален шев Отвътре е с удобен плат за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze Green Forest
  Горнище на дамски бански с животински мотив и пайети. Ексклузивно от италианската марка Vacanze! Горнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Триъгълните чашки без банели са обшити с воали, имат подвижни подплънки и пришити пайети Презрамките и обиколката се завързват Горнището е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на луксозен италиански бански Lalia
  Горнище на дамски модерен бански от италианската марка David - Vacanze. Триъгълните чашки са украсени с воали, с дантела и цвете Чашките са с подвижни подплънки, без банели, презрамките се завързват зад врата Предната част отвътре е подшита с еластичен плат за бански Обиколката на горнището също се завързва Долнището е с по-ниска талия, коланът е украсен с волан и дантела Вътрешната част на долнището е подсилена Приятна и бързосъхнеща материя Приведените размери са италиански – виж таблицата с размерите
 • Vacanze Горнище на бански Celastina
  Дамски модерен бански от две части на италианската марка David - Vacanze. Приятен микрофибър за бански със стилен преход на цветовете омбре Триъгълни чашки, украсени с дребни цветчета и мъниста Чашките са с подвижни подплънки, без банели, презрамките се завързват зад врата Обиколката също се завързва
 • Vacanze Горнище на дамски луксозен бански Abella без банели
  Горнище на луксозен дамски бански с оригинален флорален мотив. От ексклузивната лятна колекция Vacanze! Приятен и бързосъхнещ плат за бански Горнището е с меко подплатени чашки с подвижно подплънки Горната част на чашките е обшита в зелена украса По средата на деколтето има връзка с декоративни завършеци Завързва се зад врата Без банели в чашките, само със странични банели – осигуряват опора на бюста По-широката обиколка съща се завързва Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски луксозен бански Star
  Горнище на дамски бански с луксозни детайли – eксклузивно от италианската колекция Vacanze. Изработено от приятен и бързосъхнещ плат за бански Триъгълните чашки са с подвижни презрамки Чашките са с презрамки, съединени със златна катарама, състои се от колелце и квадратче със сини и жълти камъчета Презрамките и обиколката се завързват Горнището е подшито с комфортен плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Star 02
  Едноцветно класическо долнище на бански. Ексклузивно от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Кантовете на крачолите и коланът са с тънък ластик в подгъва Банският е подшит с комфортен плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Amanda
  Дамски цял бански с летен принт на палми. Ексклузивно от италианската колекция Vacanze! Банският е от приятен плат с бързосъхнещи свойства Триъгълните чашки са меко подплатени и са без банели Под бюста платът е ефектно кръстосан Областта около деколтето е украсена с апликация от пайети Целият бански е подшит втори слой комфортен плат за бански Меките презрамки отзад се регулират Гърбът е изрязан Класическа долна част с еластични кантове на крачолите Създайте си съвършения плажен аутфит!!
 • Vacanze Горнище на бански Colete
  Горнище на бански от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Горнището тип bandeau е с тънки подвижни подплънки и вшити странични банели Средата на чашките е украсена със сребърна висулка с мъниста Презрамките и обиколката се завързват Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Evina
  Долнище на луксозен бански Evina с фина златна нишка класически тип. Можете да регулирате дълбочината отстрани според нуждите си. Долнище на бански Класическа кройка Бързосъхнеща материя Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Happiness
  Долнище на бански от колекцията Happiness с цветен мозаечен мотив, съчетание на оригиналност и удобна кройка. Eксклузивно от италианската марка Vacanze! Долнището бразилски тип е от екстра фина лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Долнището е с еластични кантове на крачолите и колана Отстрани с връзки Вертикален шев отзад Долнището е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze Be Wild
  Горнище на дамски бански Be Wild с оригинален животински мотив в син нюанс. За жени, които искат да заблестят на плажа. Ексклузивен дизайн от италианската марка Vacanze! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Меки чашки с банели, по средата на деколтето платът е кръстосан Неподвижни презрамки с регулация на дължината отзад Гладка обиколка без странични банели Закопчава се с метална катарама Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Dorria
  Заблестете на плажа със златните отблясъци на банския Dorria. Благодарение на подплатените чашки и подвижни Push-Up подплънки ще заблестите и с красиво оформено деколте. Долнището е с доказана класическа кройка. Банският е в комплект с къси ленти, с които можете да го украсите отстрани. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Push-Up подплънки Класически банели Завързва се зад врата и отзад Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Vacanze Happiness
  Дамски бански от две части от колекцията Happiness с цветен мозаечен мотив, съчетание на оригиналност и удобна кройка на триъгълните чашки. Ексклузивно от италианската марка Vacanze! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Чашките са с подвижни подплънки без банели, украсени със зелени ресни Презрамките и обиколката се завързват, презрамките са украсени с подвижни мъниста Бразилското долнище е с еластичен колан и крачоли Отстрани с връзки Вертикален шев отзад Целият бански е подшит с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Sabina
  Долнище на луксозен бански Sabina с изтънчени детайли. Strappy лентите свободно преминават в странични връзки, благодарение на което сама можете да регулирате обиколката на долнището. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Завързва се отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Бански за момиче Anna
  Бански от две части за момиче с мотиви Pin-up girl. От ексклузивната колекция бански Vacanze! Приятен и бързосъхнещ плат за бански Горнището е тип bandeau, обиколката се завързва на гърба Неподвижни презрамки във вид на кръгли връзки Долнището е класическо, задната страна е гладка, без шевове Коланът, крачолите и кантът на горнището са украсени с ефектен набор Целият бански е подшит с втори пласт плат за бански
 • Vacanze Луксозен бански за момиче Lisa
  Цял бански за момиче с щампа pin-up girl. Приятен и матиран бързосъхнещ плат за бански Комбинация от едноцветна материя в долната част и с принт в горната част Тънки презрамки Областта на гърба е леко изрязана В областта на талията има завързваща мека връзка Долната част е с еластични крачоли От вътрешната страна банският е подшит с плат за бански
 • Vacanze Горнище а дамски бански Nancy I
  Заблестете на плажа със златните отблясъци на луксозното горнище на бански Nancy. Благодарение на подплатените чашки с подвижни Push-Up подплънки ще блеснете и с красиво деколте. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Push-Up подплънки Класически банели Завързва се зад врата отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Dorria
  Долнище на луксозен бански Dorria със златни отблясъци. Долнището е с доказана класическа кройка, има къси връзки, с които може да бъде украсено отстрани. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическа кройка Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Nelly
  Долнище на луксозен бански Nelly. Благодарение на връзките отстрани сама можете да регулирате обиколката. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze от колекцията Gold Label III без банели
  Горнище на дамски бански с оригинален животински мотив в сини нюанси. Оригинална кройка с нетрадиционен дизайн от италианската марка Vacanze, от колекцията Gold! Горнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Топът не е подплатен и е без банели Презрамките се завързват зад врата Облича се през главата Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Gold Label II.
  Долнище на бански със strappy ефект. Ексклузивно от италианската марка Vacanze, от колекцията Gold! Долнището е изработено от екстра фина лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна на допир Долнището е преплетено със strappy ленти отстрани Вертикален еластичен шев отзад оформя ефектно набраздяване Еластичен колан и кантове на крачолите Банският е подшит с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze Luxury Garden
  Горнище на дамски бански в сияещ дизайн с пайети. Ексклузивен дизайн от италианската марка Vacanze, от колекцията Luxury Garden! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Триъгълните чашки без банели са с подвижни подплънки, по повърхността са пришити пайети Презрамките и обиколката се завързват Горнището е подшито с втори слой плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Marry
  Долнище на луксозен бански Merry. Класическото долнище отстрани е с оригинални преплетени strappy ленти. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Jana
  Долнище на луксозен бански Jana с оригинални златни детайли. Бразилското долнище с вертикален шев оптически заобля дупето Ви. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Бразилски тип долнище Бързосахнеща материя Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански от две части Opunice
  Луксозно горнище на бански Opuniceс пъстър мотив и подвижна брошка цвете. Горнището тип бандо и със скрити подплатени чашки, които нежно оформят бюста Ви. Подвижните презрамки Ви помагат за съвършеното почерняване. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Подвижни презрамки Класически банели Странични банели Завързва се зад врата и на гърба Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Azaela
  Луксозено горнище на бански Azaela със златни детайли, ушито от материя със златен отблясък. Меките чашки с подвижни подплънки нежно оформят бюста Ви. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Неподплатени триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се зад врата Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Nelly
  Луксозен бански от две части Nelly с изискани детайли. Подплатените части са покрити с дребни мъниста, презрамките се връзват и създават плетени двуцветни връзки, завършващи с помпони и дребни пискюли. Презрамките се откопчават, така че можете да работите върху качествения тен. Долнището е с функционални връзки отстрани. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Завързва се зад врата и на гърба Класическо долнище Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Marcella
  Долнище на луксозен бански Marcella от италианската марка Vacanze. Екстра финият плат за бански с минималистичен мотив е приятен за тялото. Практичните връзки отстрани правят възможна регулацията на дълбочината. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Edda
  Долнище на луксозен бански Edda от италианската марка Vacanze. Минималистичният дизайн е украсен със златна апликация на връзките за пристягане и фин плетен кант в горната част Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Evina
  Елегантен дамски бански от две части Evina със златни детайли. Горнището тип бандо предлага възможност за закачане на презрамка, която минава зад врата. Класическото долнище можете да регулирате отстрани. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Меки чашки Подвижни подплънки Класически банели Странични банели Завързва се зад врата и на гтърба Класическо долнище Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Susanna
  Обуйте формите си в банския от две части Susanna от италианската марка Vacanze. Триъгълните чашки с подвижни подплънки красиво оформят и по-малък бюст. Изтънчени връзки. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се зад врата и на гърба Класическо долнище Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Luxury Garden
  Долнище на бански с класически флорален дизайн. Оригинален дизайн от италианската марка Vacanze, от колекцията Luxury Garden! Долнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Бразилска кройка, еластичен колан и кантове на крачолите Завързва се отстрани Вертикален шев отзад Възможно е разминаване в дизайна на отделните чифтове Долнището е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Jana
  Луксозен бански от две части Jana с оригинални златни детайли. Меките чашки с подвижни подплънки подчертават естествената красота на бюста Ви. Бразилското долнище с вертикален шев отзад оптически заобля дупето Ви. От италианската марка Vacanze. Дамски бикини Бързосъхнеща материя Меки триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се на гърба и зад врата Бразилско долнище Завързва се отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Flaminia
  Долнище на бански Flaminia класически тип с две лица. От едната страна едноцветно в цвят тюркоаз, другата е на нежни хибискуси. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Flaminia
  Позволете на формите си плажния лукс под формата на банския от две части Flaminia. Меките чашки красиво оформят и по-малък бюст. С флоралния мотив на хибискуси контрастират тюркоазените презрамки и златната апликация. Класическото долнище е с две лица. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Меки чашки Класически банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Edda
  Бански от две части Edda от италианската марка Vacanze. Триъгълните чашки с подвижни подплънки са украсени с плетен кант, който преминава и на презрамките. Класическото долнище е с практични връзки отстрани. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Неподплатени триъгълни чашки Подвижни подплънки Презрамките се завързват Без банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Класическо долнище Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Simonetta
  Позволете си флоралното докосване на целия бански Simonetta от италианската марка Vacanze. Триъгълните чашки с подвижни подплънки са допълнени със златна метална апликация по средата между чашките. От луксозен блещукащ плат за бански. Цял бански Бързосъхнеща материя Подплатени триъгълни чашки Без банели Класическо долнище Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Marcella
  Луксозен цял бански Marcella от италианската марка Vacanze. Подплатените триъгълни чашки са украсени с нетрадиционен животински мотив. Кръстосаният плат под бюста Ви извайва оптически. Елегантната класическа кройка и финият плат за бански са перфектни за носене. Цял бански Бързосъхнеща материя Подплатени триъгълни чашки Без банели Долната част е класическа Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Miranda
  Долнище на луксозен бански Miranda. Долнището с удобна класическа кройка отстрани има връзки, с помощта на които сама можете да регулирате обиколката. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Странични връзки Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Susanna
  Долнище на бански Susanna в сочно розово. С втъкана блещукаща нишка, украсена със златни метални апликации. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Sabina
  Луксозен бански от две части Sabina с изтънчени детайли. Чашките с подвижни подплънки са осеяни с дребни мъниста, завръзването зад врата със сплетени двуцветни връзки завършва с помпони и малки пискюли. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки Подвижни подплънки Без банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Завързва се зад врата Класическо долнище Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Samanta I
  Луксозно горнище на дамски бански Samanta със златни детайли, ушито от материя със златен отблясък. Меките чашки с подвижни подплънки лесно ще оформят бюста Ви. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Меки триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се зад врата и на гърба> Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Emiliana
  Заблестете на плажа с банския то две части Emiliana в блещукащо зелено. Подплатените чашки с подвижни Push-Up подплънки красиво оформят и по-малък бюст. Класическо долнище с практически връзки отстрани. от италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Подвижни Push-Up подплънки Класически банели Завързва се зад гърба и зад врата Класическо долнище Завързва се отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски монокини Marilena
  Копнеете ли за нетрадиционен плажен модел? Облечете се в монокините Marilena с флорален дизайн. Триъгълните чашки стоят добре и на по-малък бюст, освен това са с подвижни подплънки. Банският е украсен със ситно извезаните чашки и презрамки. Ексклузивно от италианската марка Vacanze. Дамски монокини Бързосъхнеща материя Подплатени триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се зад врата и на гърба Долната част е класическа Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Flaminia
  Облечете формите си в мотива на нежните хибискуси на луксозния бански Flaminia. Платът под подплатените чашки е кръстосан и така оптически извайва деколтето. От италианската марка Vacanze. Цял бански Бързосъхнеща материя Подплатени триъгълни чашки Без банели Долната част е класическа Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Sibilla
  Луксозен цял бански Sibilla от италианската марка Vacanze. Семплата кройка с неподплатени чашки е допълнена с оригинален геометричен мотив и златна метална украса между чашките. От фин блещукащ плат за бански. Цял бански Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки Подвижни подплънки Презрамките се завързват Без банели Долната част е класическа Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Vacanze Luxury Garden II с банели
  Дамски бански от две части с ярък флорален мотив. Ексклузивен дизайн от италианската марка Vacanze! Банският е произведен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Горнище тип bandeau с вшити банели, подвижни подплънки и пришити пайети Подвижните презрамки се завързват зад врата Гладката обиколка със странични банели се завързва Класическо долнище, еластичен колан и кантове на крачолите Отстрани има връзки Възможно е разминаване в дизайна на отделните чифтове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Marilena
  Долнище на бански с две лица. Marilena от италианската марка Vacanze. Ако предпочитате райетата, достатъчно е да изберете лилавата основа с контрастно оранжево. Предпочитате тропическия флорален мотив? Достатъчно е да обърнете банския. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Vacanze Happiness II с банели
  Дамски бански от две части от колекцията Happiness с цветен мозаечен мотив, съчетание на оригиналност и удобна кройка. Ексклузивно от италианската марка Vacanze! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Bandeau горнище с вшити банели, подвижни подплънки и прилепени розови кръгчета В горната част на обиколката са пришити зелени ресни Подвижните презрамки се завързват зад врата Гладката обиколка със странични банели се завързва Класическа кройка, еластичен колан и кантове на крачолите Отстрани към долнището се връзват отделни връзки Отвътре е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански от две части Robin
  Луксозно горнище на бански Robin в любимата класическа кройка. Неподплатеното горнище, както и изключително приятната материя ще Ви позволят максимално удобство. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки Класически банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Zoe I
  Луксозно горнище на бански Zoe. Меките чашки с банели гарантират на бюста Ви нежна опора. Широките презрамки разпределят по-добре тежестта на бюста Ви. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки Класически банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Jaycee
  Долнище на бански Jaycee от италианската марка Vacanze. Класическа кройка с практични връзки отстрани. С модерен блещукащ геометричен мотив. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Gaia
  Италиански бански от марката Vacanze, украсен с модерен етно мотив. Платът по средата на чашките е кръстосан и така оптически изпълва бюста Ви. Цял бански Бързосъхнеща материя подплатени чашки Без банели Долната част е класическа Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Merry
  Луксозен бански от две части Merry със златни детайли и нетрадиционно решени презрамки. Триъгълните чашки с подвижни подплънки фино оформят бюста Ви. Класическото долнище отстрани е с оригинално преплетени strappy ленти. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Завързва се зад врата и на гърба Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Emiliana
  Минималистично долнище на бански Emiliana класически тип от италианската марка Vacanze. Приятният пастелен нюанс със златен брокат е допълнено с контрастни връзки отстрани . Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Jaycee
  Дамски бански от две части Jaycee от италианската марка Vacanze с модерен блещукащ геометричен мотив. Горнище с подплатени чашки и подвижни подплънки, което създава красиво пищно деколте. Класическо долнище с практични връзки отстрани. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Подвижни подплънки Класически банели Завързва се зад врата и на гърба Класическо долнище Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Happiness II
  Долнище на бански от колекцията Happiness с цветен мозаечен мотив, съчтание на оригиналност и удобна кройка. Ексклузивно от италианската марка Vacanze! Долнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Класическа кройка, еластичен колан и кантове на крачолите Отпред са пришити зелени ресни, страничните части се завързват Отвътре долнището е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Claudia
  Семпъл и същевременно елегантен. Целият бански Claudia от италианската марка Vacanze ще се превърне в любимия Ви плажен модел. Деколтето и гърбът са украсени със strappy ленти с регулация, свързани със златни халки. Цял бански Бързосъхнеща материя Меко чашки Без банели Долната част е класическа Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Miranda
  Луксозният бански от две части Miranda ще украси деколтето Ви с море от цветя. Горнището със скрити чашки и подвижни подплънки нежно оформя бюста Ви. Долнището с удобна класическа кройка е с връзки отстрани, с които можете сами да определите обиколката. Към това прибавете и изключително меката материя и резултатът е идеален бански за безгрижни моменти на плажа. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Скрити меки чашки Подвижни подплънки Странични банели Завързва се отзад Класическо долнище Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Simonetta
  Луксозен бански от две части Simonetta с флорални мотиви. Горнището тип бандо с декоративен воал е допълнено с бразилски бикини с практични връзки отстрани. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Подвижни подплънки Вариативни презрамки Странични банели Завързва се зад гърба Бразилско долнище Завързва се отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Simonetta
  Долнище на бански Simonetta бразилски тип от луксозната италианска марка Vacanza. Основата с блещукащ цвят горчица е украсена с шарени цветя. Отстрани има практични връзки. Долнище на бански Бразилско долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Marilena
  Обвийте формите си в луксозния бански Marilena с пастелен дизайн. Триъгълните чашки с подвижни подплънки красиво оформят и по-малкия бюст. Долнището е с две лица. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Меки триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се зад врата и на гърба Класическо долнище Завързва се отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Marcella
  Луксозен бански от две части Marcella от италианската марка Vacanze. Триъгълните чашки са с подвижни подплънки и нежно оформят и по-малък бюст. Долнището е с практични връзки отстрани, благодарение на което ще регулирате дълбочината според желанието си. От много приятен плат за бански с екстравагантен мотив. Дамски бикини Бързосъхнеща материя Неподплатени триъгълни чашки Подвижни подплънки Презрамките се завързват Без банели Задно закопчаване с метална катарама Класическо долнище Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Luxury Garden II
  Долнище на бански с красив флорален мотив. Ексклузивен дизайн от италианската марка Vacanze! Долнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Класическо долнище, коланът и кантовете на крачолите са еластични Отстрани има връзки Възможно е разминаване в дизайна Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски монокини Elisa
  Ако предпочитате необикновения дизайн и модерната кройка, пробвайте модела бански Elisa. Със скрити чашки и вшити банели, които придават опора на бюста. Оригиналността на банския идва от презрамката му от тънки ленти и декоративен кант. Ексклузивно от марката Vacanze. Дамски монокини Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Подвижни подплънки Класически банели Странични банели Завързва се на гърба Долната част е класическа Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Terisa
  Луксозно горнище на бански Terisa с оригинални златни детайли. Горнището тип бандо е с малки ръкави, чашките са с подвижни подплънки. Стилен модел, който на плажа гарантирано ще привлече вниманието. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Скрити неподплатени чашки Подвижни подплънки Без банели Облича се през главата Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Agata
  Луксозен цял бански Agata с изтънчен прорез отстрани и кант, буквално осеян с цветя. От италианската марка Vacanze. Цял бански Бързосъхнеща материя Скрити неподплатени чашки Подвижни подплънки Без банели Долната част е класическа

Последно видяно

връх