Модни марки 1
Цена
лв лв

Tweezerman облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Tweezerman 13 продукти
 • Tweezerman Studio Collection козметичен комплект I. (за мъже) 2 бр.
  Tweezerman Studio Collection, 2 бр., Аксесоари за мъже, Козметичният комплектTweezerman Studio Collection включва всичко необходимо за перфектна грижа за вашата брада.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеелиминира заплитанетоудобно се държи в ръката
 • Tweezerman Studio Collection клещи за кожички мини
  Tweezerman Studio Collection, , Маникюр и пили за нокти за жени
 • Tweezerman Studio Collection професионални клещи за нокти за мъже
  Tweezerman Studio Collection, , Маникюр и пили за нокти за мъже, Продуктът Tweezerman Studio Collection ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.Характеристики:щадящо изрязва нежните кожички около ноктитеидеален помощник за съвършен маникюрщадящо изрязва ноктитеоформя и скъсява ноктитеНачин на употреба:Повдигнете въртящото се горно лостче и поставете нокътя между остриетата на клещите. Започнете от едната страна на нокътя и продължавайте в същата посока до отстраняване на нокътя.
 • Tweezerman Studio Collection апликатор за мигли
  Tweezerman Studio Collection, , Изкуствени мигли за жени
 • Tweezerman Studio Collection професионални клещи за нокти
  Tweezerman Studio Collection, , Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът Tweezerman Studio Collection ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.Характеристики:щадящо изрязва нежните кожички около ноктитеидеален помощник за съвършен маникюрщадящо изрязва ноктитеНачин на употреба:Повдигнете въртящото се горно лостче и поставете нокътя между остриетата на клещите. Започнете от едната страна на нокътя и продължавайте в същата посока до отстраняване на нокътя.
 • Tweezerman Studio Collection козметичен комплект I. за жени
  Tweezerman Studio Collection, 4 бр., Козметични комплекти за жени
 • Tweezerman Studio Collection пинсета със скосен връх
  Tweezerman Studio Collection, , Оформяне на вежди за жени, Пинсетата Tweezerman Studio Collection ще ви избави от всички нежелани косъмчета и ви гарантира съвършено оформяне на веждите.Характеристики:има диагонално скосени върховеточно изтръгва косъмчетата без излишна болкаудобно се държи в ръкатаНачин на употреба:Захванете косъмчето възможно най-близо към корена и изтръгнете с рязко движение.
 • Tweezerman Studio Collection извивачка за мигли
  Tweezerman Studio Collection, , Клещи за мигли за жени, Продуктът Tweezerman Studio Collection изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.Характеристики:подходящо за вечерни поводи и за през денябързо и лесно прилаганеНачин на употреба:За безопасна употреба не натискайте много, за да избегнете нараняване на кожата.
 • Tweezerman Studio Collection пинсета със скосен връх мини
  Tweezerman Studio Collection, , Оформяне на вежди за жени, Пинсетата Tweezerman Studio Collection ще ви избави от всички нежелани косъмчета и ви гарантира съвършено оформяне на веждите.Характеристики:точно изтръгва косъмчетата без излишна болкаима диагонално скосени върховеосигурява професионален резултатНачин на употреба:Захванете косъмчето възможно най-близо към корена и изтръгнете с рязко движение.
 • Tweezerman Studio Collection гребенче за разресване на мигли
  Tweezerman Studio Collection, , Грижа и оформяне на миглите за жени, Продуктът Tweezerman Studio Collection изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.Характеристики:добре разресва миглите и веждитеНачин на употреба:С помощта на четка срешете естествената линия на веждите и миглите. Продуктът помага за употреба както след гримиране, така и без предходно гримиране.
 • Tweezerman Studio Collection уред за премахване на косми от лице и шия
  Tweezerman Studio Collection, , Аксесоари за жени, Продуктът Tweezerman Studio Collection се старае, вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.Начин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • Tweezerman Studio Collection козметичен комплект II. (за мъже) 5 бр.
  Tweezerman Studio Collection, 5 бр., Гребени и четки за мъже, Продуктът Tweezerman Studio Collection ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитечудесен подаръкидеален за пътуванемикс продукти за ежедневна употребаще зарадва всеки мъжНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Последно видяно

връх