Модни марки 1
Цена
лв лв

Tim облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Tim 9 продукти
 • Обувки TIM - 120 Rustic Czarny
  Леки обувки с връзки марка Tim. Външната част на обувките е съставена от Естествена кожа - Лицева. Вътрешна част- дишаща, с основна съставка кожа. Стелката в тези обувки е кожа, увеличава удобството при носене. Подметката е: висококачествен материал. Обувките отговарят на нуждите на растящото краче, осигуряват му свобода на движение, но едновременно с това го стабилизират.
 • Обувки TIM - 068 Czarny Lakier/Nubuk
  Сред предложенията на марка Tim детски боти с връзки. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Лачена, Набук. За вътрешността на обувките е използван материал кожа. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е кожа. Подметката е: висококачествен материал. Обувките гарантират ежедневно удобство и не ограничават движението на крака.
 • Обувки TIM - 121 Czarny Rustic Nubuk
  Удобни детски боти с връзки марка Tim. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Набук. За вътрешността на обувките е използван материал кожа. Стелката в тези обувки е кожа, увеличава удобството при носене. В подметката е използван висококачествен материал. Обувките отговарят на нуждите на растящото краче, осигуряват му свобода на движение, но едновременно с това го стабилизират.
 • Обувки TIM - 060 Czarny/Nub.Barka
  Удобни детски боти с връзки марка Tim. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева, Набук. Отвътре кожа, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е кожа. Подметката - висококачествен материал - изолира от пода. Обувките гарантират ежедневно удобство и не ограничават движението на крака.
 • Обувки TIM - 129 Тъмносин
  Сред предложенията на марка Tim детски боти с връзки. Външната част на обувките е съставена от Естествена кожа - Лицева. Отвътре кожа, плат, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Стелката в тези обувки е кожа, увеличава удобството при носене. Подметката е: висококачествен материал. Обувките отговарят на нуждите на растящото краче, осигуряват му свобода на движение, но едновременно с това го стабилизират.
 • Обувки TIM - 27-38 090F Bordo Flor.
  Леки обувки с връзки марка Tim. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Πолирана кожа. Отвътре кожа, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката - висококачествен материал - изолира от пода. Обувките отговарят на нуждите на растящото краче, осигуряват му свобода на движение, но едновременно с това го стабилизират.
 • Мокасини TIM - 020 Czarny Welur
  Велкро закопчаване на обувки марка Tim. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Велур. Обувките имат подплата - тя е кожа. Не липсва и абсорбираща стелка, която се състои от кожа. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Обувки TIM - 131 Черен
  Леки обувки с връзки марка Tim. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. Отвътре кожа, плат, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е: висококачествен материал. Обувките осигуряват здравословно развитие на крака и комфорт при носене.
 • Мокасини TIM - 020 Granat Welur
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаTim лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Велур. Обувките имат подплата - тя е кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.

Последно видяно

връх