Модни марки 1
Цена
лв лв

Tannymaxx облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Tannymaxx 39 продукти
 • Tannymaxx Gold 999,9 крем за загар за солариум с бронзер 200 мл.
  Tannymaxx Gold 999,9, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Gold 999,9 ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето.
 • Tannymaxx Beluga with Caviar крем за загар за солариум 200 мл.
  Tannymaxx Beluga with Caviar, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Beluga with Caviar ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Trés Jolie крем за загар за солариум с бронзер 200 мл.
  Tannymaxx Trés Jolie, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Trés Jolie ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Gold 999,9 крем за лице за ускоряване на тена 75 мл.
  Tannymaxx Gold 999,9, 75 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът Tannymaxx Gold 999,9 ви гарантира още по-красив тен.Характеристики:подготвя кожата на лицето за излагане на слънцеподдържа здравословен тенускорява естествения процес за придобиване на тенНачин на употреба:Нанесете преди излагане на слънце или в солариум и старателно разтрийте.
 • Tannymaxx Beluga with Caviar автобронзант с бронзър 200 мл.
  Tannymaxx Beluga with Caviar, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Beluga with Caviar ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Dark крем за загар за солариум с бронзер 150 мл.
  Tannymaxx Dark, 150 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Dark ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето.
 • Tannymaxx 6th Sense Melon Rainbow стягащ крем за загар за солариум за тъмен тен 200 мл.
  Tannymaxx 6th Sense Melon Rainbow, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx 6th Sense Melon Rainbow ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето.
 • Tannymaxx Brown крем за загар за солариум 125 мл.
  Tannymaxx Brown, 125 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Brown Brown ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Choco Me! XtraBlack масло за загар за солариум с бронзер 100 мл.
  Tannymaxx Choco Me! XtraBlack, 100 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Choco Me! XtraBlack ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Coco Me! XtraBrown лосион за солариум 200 мл.
  Tannymaxx Coco Me! XtraBrown, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Coco Me! XtraBrown ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето.
 • Tannymaxx Coco Me! XtraDark мляко за загар за солариум с бронзер 200 мл.
  Tannymaxx Coco Me! XtraDark, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Coco Me! XtraDark ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Protective Body Care SPF водоустойчив лосион за слънце SPF 15 190 мл.
  Tannymaxx Protective Body Care SPF, 190 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Tannymaxx Protective Body Care SPF е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеускорява естествения процес за придобиване на тенможе да се прилага върху мокра кожаНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Tannymaxx Protective Body Care SPF водоустойчив лосион за слънце SPF 50 190 мл.
  Tannymaxx Protective Body Care SPF, 190 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Tannymaxx Protective Body Care SPF е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:придава на кожата необходимата хидратацияпредпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Tannymaxx Protective Body Care SPF водоустойчиво слънцезащитно мляко за лице SPF 50 75 мл.
  Tannymaxx Protective Body Care SPF, 75 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът Tannymaxx Protective Body Care SPF предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:интензивно хидратирапредпазва кожата от преждевременно стареенеосигурява много висока слънцезащитаНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце.
 • Tannymaxx Protective Body Care SPF водоустойчив лосион за слънце SPF 30 190 мл.
  Tannymaxx Protective Body Care SPF, 190 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Tannymaxx Protective Body Care SPF е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеможе да се прилага върху мокра кожаНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло.
 • Tannymaxx Tattoo Care крем-грижа за татуировки за ежедневна употреба 150 мл.
  Tannymaxx Tattoo Care, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Tannymaxx Tattoo Care е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчителесно се разтрива и не оставя мазен филмхидратира и подхранваНачин на употреба:Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно.
 • Tannymaxx Tattoo Care защитен крем за татуси SPF 35 150 мл.
  Tannymaxx Tattoo Care, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Tannymaxx Tattoo Care е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчителесно и бързо прилаганелесно се разтрива и не оставя мазен филмНачин на употреба:Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа.
 • Tannymaxx Tattoo Care крем за татуировки след слънчеви бани 150 мл.
  Tannymaxx Tattoo Care, 150 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани Tannymaxx Tattoo Care осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение.Характеристики:заздравява и регенерираинтензивно хидратирауспокоява кожата след слънчеви баниНачин на употреба:След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло. Оставете да абсорбира, не изтривайте.
 • Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila крем за загар за солариум за удължаване на загара 125 мл.
  Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila, 125 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:подхранва в дълбочинапредпазва кожата от свободните радикалине предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Brown Super Black Dark крем за загар за солариум 125 мл.
  Tannymaxx Brown Super Black Dark, 125 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Brown Super Black Dark ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Brown Super Black Dark крем за загар за солариум с бронзер 125 мл.
  Tannymaxx Brown Super Black Dark, 125 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Brown Super Black Dark ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Gold 999,9 гел за тен за солариум за мъже 200 мл.
  Tannymaxx Gold 999,9, 200 мл., Продукти за солариум за мъже, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Gold 999,9 ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:подхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Brown Face крем за загар за солариум с бронзер за удължаване на загара 50 мл.
  Tannymaxx Brown Face, 50 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Brown Face ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалине предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx X-tra Brown Mango Me лосион за солариум за защита на тена 200 мл.
  Tannymaxx X-tra Brown Mango Me, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx X-tra Brown Mango Me ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарподхранва в дълбочинане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Brown Face крем за загар за солариум за удължаване на загара 50 мл.
  Tannymaxx Brown Face, 50 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Brown Face ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалине предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по лицето и леко масажирайте. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Coco Me! Coconut масло за тяло с бронзант за удължаване на загара 150 мл.
  Tannymaxx Coco Me! Coconut, 150 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Coco Me! удължава трайността на получения загар и оставя кожата хидратирана.Характеристики:удължава загорелия видпредпазва от преждевременно стареене на кожатапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:След процедурата в солариум нанесете по кожата на цялото тяло и равномерно разтрийте. Оставете да абсорбира. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition крем за загар за солариум за защита на тена 125 мл.
  Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition, 125 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:предотвратява изсушаване на кожатаускорява придобиването на кафяв загарНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Coco Me! Coconut масло за тяло за удължаване на загара 150 мл.
  Tannymaxx Coco Me! Coconut, 150 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Coco Me! удължава трайността на получения загар и оставя кожата хидратирана.Характеристики:удължава загорелия видпредпазва от преждевременно стареене на кожатапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:След процедурата в солариум нанесете по кожата на цялото тяло и равномерно разтрийте. Оставете да абсорбира. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold крем за загар за солариум удължаващ загара 200 мл.
  Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:предпазва кожата от свободните радикалине предпазва от слънчевите лъчиускорява придобиването на кафяв загарНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila крем за загар за солариум с бронзер за удължаване на загара 200 мл.
  Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалине предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Black Gold 999,9 крем за загар за солариум с бронзер за интензивен загар 125 мл.
  Tannymaxx Black Gold 999,9, 125 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Black Gold 999,9 ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарне предпазва от слънчевите лъчипредпазва кожата от свободните радикалиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Black Gold 999,9 лосион за солариум за подчертаване на тена 200 мл.
  Tannymaxx Black Gold 999,9, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Black Gold 999,9 ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалине предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.
 • Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold крем за загар за солариум с бронзер за защита на тена 125 мл.
  Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold, 125 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредпазва кожата от свободните радикалине предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по цялото тяло и леко масажирайте. Не ползвайте върху лицето. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Gold 999,9 крем за загар за солариум удължаващ загара 125 мл.
  Tannymaxx Gold 999,9, 125 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Gold 999,9 ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Gold 999,9 бронзиращо мляко за солариум за мъже 200 мл.
  Tannymaxx Gold 999,9, 200 мл., Продукти за солариум за мъже, Характеристики:лесно се разтрива и не оставя мазен филм
 • Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition крем за загар за солариум с бронзер 125 мл.
  Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition, 125 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Mango me X-tra Dark мляко за загар за солариум с бронзер 200 мл.
  Tannymaxx Mango me X-tra Dark, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Mango me X-tra Dark ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте. Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Bronzer бронзиращо мляко за солариум за крака 200 мл.
  Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Bronzer, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Bronzer ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Ползвайте само за солариум.
 • Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Hot Bronzer бронзиращо мляко за солариум за крака 200 мл.
  Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Hot Bronzer, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Hot Bronzer ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.Характеристики:ускорява придобиването на кафяв загарпредотвратява изсушаване на кожатане предпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте. Ползвайте само за солариум.

Последно видяно

връх