Модни марки 1
Цена
лв лв

Shangpree облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Shangpree 13 продукти
 • Shangpree Gold Black Pearl хидрогелова маска за зоната около очите с анти-бръчков ефект 60 бр.
  Shangpree Gold Black Pearl, 60 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Shangpree Gold перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:интензивно хидратираотстранява признаците на стрес и умораизглажда фините линии и намалява леките бръчкиозарява околоочната зонаНачин на употреба:Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Shangpree Gold Solution Хидратираща и подхранваща емулсия със злато 120 мл.
  Shangpree Gold Solution, 120 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Shangpree Gold Solution предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинавъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Не изплаквайте.
 • Shangpree Marine Jewel хидратираща платнена маска 30 мл.
  Shangpree Marine Jewel, 30 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Shangpree Marine Jewel ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Shangpree Marine Jewel платнена маска с ревитализиращ ефект 30 мл.
  Shangpree Marine Jewel, 30 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Shangpree Marine Jewel ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Shangpree Marine Jewel озаряваща платнена маска 30 мл.
  Shangpree Marine Jewel, 30 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Shangpree Marine Jewel ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Shangpree Diamond озаряваща платнена маска против бръчки 25 мл.
  Shangpree Diamond, 25 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Shangpree Diamond ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Shangpree Gold Solution хидратиращ крем за очи 30 мл.
  Shangpree Gold Solution, 30 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Shangpree Gold е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитепридава младежки вид около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно. Може да се ползва и върху кожата на устните.
 • Shangpree Gold Hydrogel хидрогелова маска за зоната около очите с регенериращ ефект 60 бр.
  Shangpree Gold Hydrogel, 60 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Shangpree Gold перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:интензивно хидратирауспокоява околоочната зонаотстранява признаците на стрес и умораизглажда фините линии и намалява леките бръчкиНачин на употреба:Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Shangpree Marine Energy хидрогелова маска за зоната около очите за регенерация и възстановяване на кожата 60 бр.
  Shangpree Marine Energy, 60 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Shangpree Marine перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:интензивно хидратираотстранява признаците на стрес и умораозарява околоочната зонавъзстановява здравината и еластичността на кожата на лицетоНачин на употреба:Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Shangpree S-energy активен крем против бръчки 50 мл.
  Shangpree S-energy, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Shangpree S-energy предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята импредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Shangpree S-energy хидратираща емулсия против бръчки 140 мл.
  Shangpree S-energy, 140 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Shangpree S-energy предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята импредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Shangpree S-energy интензивен хидратиращ крем 50 мл.
  Shangpree S-energy, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Shangpree S-energy предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Shangpree S-energy концентриран серум против признаците на стареене на кожата 30 мл.
  Shangpree S-energy, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Shangpree S-energy е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетовъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Последно видяно

връх