Модни марки 2
Цена
лв лв

Облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
 • E+46 Styling лак за коса 300 мл.
  E+46 Styling, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса E+46 Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическилесно и бързо прилаганепридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Rose and Wilde Floral Dress
  Rose & Wilde Enid Floral Print Dress Set and Polka Dot Legging Dress sets tbc Machine Wash 40°C Girl
 • E+46 Colour шампоан за боядисана коса 100 мл.
  E+46 Colour, 100 мл., Шампоани за жени, Шампоанът E+46 Colour ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаизмива косата и кожата на главатапридава блясък и обемСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • E+46 Volume сух шампоан 250 мл.
  E+46 Volume, 250 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан E+46 Volume ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъксъздава богат и ефирен обемНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • E+46 Volume балсам за обем без сулфати и парабени 75 мл.
  E+46 Volume, 75 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът E+46 Volume гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемулеснява разресването и следващото оформянеподобрява структурата на косъмаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • E+46 Colour балсам за боядисана коса 75 мл.
  E+46 Colour, 75 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът E+46 Colour гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:удължава трайността на цветаосигурява на косата ослепителен блясъкправи цвета на косата по-наситенСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх