Модни марки 1
Цена
лв лв

Regenerum облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Regenerum 11 продукти
 • Regenerum Lip Care регенериращ серум за устни SPF 15 5 гр.
  Regenerum Lip Care, 5 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Regenerum Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапредоставя на сухите устни моментално облекчениепредпазва от слънчевите лъчиосигурява защита на устните от външните влиянияправи устните меки и нежниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Regenerum Eye Care регенериращ серум за мигли 4 + 7 мл.
  Regenerum Eye Care, 4 + 7 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Продуктът Regenerum Eye Care подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:стимулира и ускорява растежа на миглитеподсилва и подхранва миглитеосигурява по-голяма гъстотаизтъква цветовия пигментгрижи се също и за веждитеНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция. Ползвайте 1 път на ден, за предпочитане преди лягане. Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай, че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода.
 • Regenerum Hair Care регенериращ шампоан за суха и увредена коса 150 мл.
  Regenerum Hair Care, 150 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Regenerum Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия. Преди употреба се консултирайте с вашия фризьор, дали ползването на този продукт е подходящ за вашата коса.
 • Regenerum Hair Care регенериращ серум за суха и увредена коса 125 мл.
  Regenerum Hair Care, 125 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаRegenerum Hair Care е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирпридава на косата ослепителен блясъквъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Regenerum Hand Care регенериращ серум за ръце 50 мл.
  Regenerum Hand Care, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Regenerum Hand Care идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредпазва от вредните влияния на външната средарегенериране оставя мазен филмправи кожата фина и мекаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Regenerum Hand Care регенерираща маска за ръце и нокти 2 бр.
  Regenerum Hand Care, 2 бр., Маски за тяло за жени, Характеристики:изглажда и изпъва кожатарегенерира и омекотява кожатаправи кожата кадифено фина на допир
 • Regenerum Face Care регенериращ серум с изглаждащ ефект 50 мл.
  Regenerum Face Care, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Regenerum Face Care е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранвауеднаквява цветовия тон на кожата
 • Regenerum Nail Care регенериращ серум за нокти 8 мл.
  Regenerum Nail Care, 8 мл., Грижа за нокти за жени, Продуктът Regenerum Nail Care гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:ефективно регенерира ноктитеподобрява устойчивостта на ноктите срещу механично поврежданеподпомага здравословния растеж на ноктитеНачин на употреба:Нанесете един слой директно върху ноктите.
 • Regenerum Foot Care регенериращ серум за крака 125 мл.
  Regenerum Foot Care, 125 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Regenerum Foot Care осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:отлично омекотява и подхранвапритежава регенеративен ефектхидратира кожатаНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Regenerum Foot Care регенерираща маска за ходила под формата на чорапи
  Regenerum Foot Care, , специална грижа за краката за жени, Специалната грижа Regenerum Foot Care идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:хидратира в дълбочинаинтензивно регенерирауспокоявапредпазва от изсушаване и кератинизация на кожатаоставя кожата мека и гладкаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Regenerum Nail Care регенериращ серум за нокти и кожичките около ноктите 5 мл.
  Regenerum Nail Care, 5 мл., Грижа за нокти за жени, Продуктът Regenerum Nail Care гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:предпазва от напукване, чупене и цепене на ноктитеподсилва ноктитеподхранва ноктите и кожичките на ноктитенамалява изсушаването и крехкостта на ноктитеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта на корена и кутикулата на нокътя. Леко масажирайте.

Последно видяно

връх