Модни марки 1
Цена
лв лв

RawGaia облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: RawGaia 8 продукти
 • RawGaia Organic Goji Goddess озаряващ серум за околоочната зона 10 мл.
  RawGaia Organic Goji Goddess, 10 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи RawGaia Organic Goji Goddess интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:възстановява гъвкавостта на кожатаподхранва в дълбочина и регенерира кожата на лицетоинтензивно подхранва зоната около очитепридава на кожата свеж и отпочинал видСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба на серума старателно разклатете шишенцето. Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите.
 • RawGaia MSM Organics детоксикиращ почистващ серум за чувствителна и суха кожа 50 мл.
  RawGaia MSM Organics, 50 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето RawGaia MSM Organics е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепредотвратява изсушаването на кожата на лицетохидратира в дълбочинадейства регенеративноСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • RawGaia MSM Organics дневен ексфолиращ серум 30 мл.
  RawGaia MSM Organics, 30 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице RawGaia MSM Organics почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:почиства запушените пористарателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткизатваря разширените пориСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • RawGaia Organic Goji Goddess мъгла за лице с ревитализиращ ефект 50 мл.
  RawGaia Organic Goji Goddess, 50 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице RawGaia Organic Goji Goddess ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение.Характеристики:помага за предотвратяване на дехидратацията на кожатаосвежава и озаряваподдържа кожата в равновесиевъзстановява здравия и младежки вид на кожатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
 • RawGaia MSM Organics хидратиращ крем за суха кожа 50 мл.
  RawGaia MSM Organics, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице RawGaia MSM Organics предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Не изплаквайте.
 • RawGaia Organic Goji Goddess дълбоко хидратиращ балсам за лице 30 мл.
  RawGaia Organic Goji Goddess, 30 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът RawGaia Organic Goji Goddess предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратирабързо се абсорбираподхранва в дълбочинаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • RawGaia Hemp Glow нежно почистващо мляко за комбинирана към мазна кожа 50 мл.
  RawGaia Hemp Glow, 50 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето RawGaia Hemp Glow е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицепредотвратява изсушаването на кожата на лицеторегулира образуването на себумСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
 • RawGaia Hemp Glow серум, изравняващ образуването на себум 30 мл.
  RawGaia Hemp Glow, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице RawGaia Hemp Glow е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранване запушва поритеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.

Последно видяно

връх