Модни марки 1
Цена
лв лв

Queen Helene облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Queen Helene 8 продукти
 • Queen Helene Placenta компрес за коса 237 мл.
  Queen Helene Placenta, 237 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Queen Helene Placenta предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:подхранва в дълбочинахидратира и придава на косата финесвидимо разкрасява косатаизразително регенерира и предпазвадейства срещу чупене на косата и цъфтене на краищатапредоставя на косата здравина и гъвкавостпоправя увредената косапредотвратява накъдряне на косатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата.
 • Queen Helene Cocoa Butter крем за ръце и тяло 454 гр.
  Queen Helene Cocoa Butter, 454 гр., Сапуни за жени, Кремът за тяло Queen Helene Cocoa Butter се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожауспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Queen Helene Mint Julep маска за мазна кожа склонна към акне 340 гр.
  Queen Helene Mint Julep, 340 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице Queen Helene Mint Julep ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги изтегляозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Queen Helene Olive Oil маска за много суха кожа 170 гр.
  Queen Helene Olive Oil, 170 гр., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Queen Helene Olive Oil почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:изглажда и омекотява кожатаефективно регенерира кожатане изсушава кожата на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
 • Queen Helene Mint Julep пилинг за мазна кожа склонна към акне 170 гр.
  Queen Helene Mint Julep, 170 гр., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Queen Helene Mint Julep почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Начин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • Queen Helene Almond масажен крем за лице и тяло 425 гр.
  Queen Helene Almond, 425 гр., Сапуни за жени, Кремът за тяло Queen Helene Almond се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:интензивно подхранва и омекотявапридава кадифена мекота на кожатаосигурява на кожата дълготрайна гладкоствъзстановява комфорта и жизнеността на кожатаомекотява и помага за копринено гладка кожаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Queen Helene Mud Pack маска за лице от английска глина 340 гр.
  Queen Helene Mud Pack, 340 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице Queen Helene Mud Pack ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинадетоксикира кожата на лицетовъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Queen Helene Oatmeal 'n Honey пилинг за нормална към суха кожа 170 гр.
  Queen Helene Oatmeal 'n Honey, 170 гр., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Queen Helene Oatmeal 'n Honey почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткине изсушава кожата на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.

Последно видяно

връх