Модни марки 1
Цена
лв лв

Pretty Athletic облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Pretty Athletic 6 продукти
 • Pretty Athletic Instant Refresh освежаващ пилинг за тяло 200 мл.
  Pretty Athletic Instant Refresh, 200 мл., Пилинг за тяло за жени, Душ пилингът Pretty Athletic Instant Refresh внимателно и ефективно избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и я прави красиво гладка.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиотлично изглажда кожатаинтензивно хидратираосвежаваНачин на употреба:Нанесете малко количество пилинг върху мокра кожа. Масажирайте с кръгови движения и после обилно изплакнете.
 • Pretty Athletic Cool Down лек почистващ гел 100 мл.
  Pretty Athletic Cool Down, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Pretty Athletic Cool Down е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицеНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Pretty Athletic Hydration Kick хидратиращ гел за тяло 200 мл.
  Pretty Athletic Hydration Kick, 200 мл., Гелове за тяло за жени, Гелът за тяло Pretty Athletic Hydration Kick се грижи за кожата на цялото тяло, изпъва я и едновременно предоставя усещане за комфорт.Характеристики:бързо се абсорбира и веднага изсъхваизглажда кожатапредотвратява изсушаване на кожатахидратира и подхранва в дълбочинаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста кожа всяка сутрин и вечер. Масажирайте леко.
 • Pretty Athletic Workout Glow почистващ освежаващ тоник 100 мл.
  Pretty Athletic Workout Glow, 100 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Pretty Athletic Workout Glow ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетоосвежава и озаряваСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Pretty Athletic Recovery Boost обновяващ серум 30 мл.
  Pretty Athletic Recovery Boost, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Pretty Athletic Recovery Boost е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Pretty Athletic Cool Down козметичен комплект за жени
  Pretty Athletic Cool Down, , Почистване на кожата за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Pretty Athletic Cool Down е подаръкХарактеристики:продукти за дълбоко подхранване и хидратацияза перфектно нежна и мека кожаза поправяне и регенерация на кожатаизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Последно видяно

връх