Модни марки 1
Цена
лв лв

Physiogel облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Physiogel 10 продукти
 • Physiogel Daily MoistureTherapy хидратиращ почистващ гел за суха кожа 150 мл.
  Physiogel Daily MoistureTherapy, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Physiogel Daily MoistureTherapy е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинадейства регенеративноСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюм
 • Physiogel Scalp Care шампоан за сух и чувствителен скалп 250 мл.
  Physiogel Scalp Care, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Physiogel Scalp Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираправи косата гладкаСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Physiogel Daily MoistureTherapy хидратиращ крем за суха и чувствителна кожа 75 мл.
  Physiogel Daily MoistureTherapy, 75 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Physiogel Daily MoistureTherapy се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожавъзстановява комфорта и жизнеността на кожатапридава кадифена мекота на кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Physiogel Daily MoistureTherapy интензивен хидратиращ гел за суха кожа 100 мл.
  Physiogel Daily MoistureTherapy, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Physiogel Daily MoistureTherapy предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Physiogel Calming Relief успокояващ лосион за тяло за суха и раздразнена кожа 200 мл.
  Physiogel Calming Relief, 200 мл., Сапуни за жени, Продуктът Physiogel Calming Relief се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:успокоява кожатаподобрява сухата кожапредоставя комфорт и жизненост на кожатаСъстав:без парфюмпродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Physiogel Calming Relief успокояващ и подхранващ крем за суха и раздразнена кожа 50 мл.
  Physiogel Calming Relief, 50 мл., Сапуни за жени, Продуктът Physiogel Calming Relief много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:интензивно хидратирауспокоява раздразненията и зачервяваниятавъзстановява усещането за комфорт на кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно.
 • Physiogel Daily MoistureTherapy хидратиращ балсам за тяло за суха и чувствителна кожа 400 мл.
  Physiogel Daily MoistureTherapy, 400 мл., Сапуни за жени, Продуктът Physiogel Daily MoistureTherapy се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинапридава кадифена мекота на кожатауспокоява кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Physiogel Calming Relief успокояващ крем за суха чувствителна кожа, сконна към зачервяване 40 мл.
  Physiogel Calming Relief, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Physiogel Calming Relief предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:бързо се абсорбираСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Physiogel Calming Relief почистващо мляко за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 200 мл.
  Physiogel Calming Relief, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Physiogel Calming Relief е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоСъстав:без парфюмНачин на употреба:Не изплаквайте.
 • Physiogel Daily MoistureTherapy хипоалергенен душ-гел за суха и чувствителна кожа 150 мл.
  Physiogel Daily MoistureTherapy, 150 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Physiogel Daily MoistureTherapy е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Последно видяно

връх