Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари

108
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Olivia Garden Expert Shine Wavy Bristles White&Grey Четка за коса průměr 55 mm 1 бр.
    Olivia Garden Expert Shine Wavy Bristles White&Grey, 1 бр., Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Expert Shine Wavy Bristles White&Grey е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар. Характеристики: идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоар куха е и така ускорява сушенето има антистатична функция включва изтеглящ се шип за разделяне на кичурите Състав: найлонови влакна Начин на употреба: Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Изсушете косата през четка до желаната форма.
  • Olivia Garden Fingerbrush L´amour плоска четка За коса Hot Pink 1 бр.
    Olivia Garden Fingerbrush L´amour, 1 бр., Четки -плоски за жени, Не само шампоанът, балсамът и останалата козметика за коса е важна за красотата на гривата ви. Правилната рутина за грижа започва с редовното, старателно, но и достатъчно щадящо разресване. Затова четката за коса Olivia Garden Fingerbrush L´amour не трябва да липсва в арсенала ви. Като незаменим помощник при ежедневното оформяне на прическата или при по-сложно стилизиране, тя допълва чудесно продуктите от козметиката за коса и ви помага да се радвате на още по-нежна, мека и здрава коса, която е удоволствие да бъде докосвана. Характеристики: специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена коса щадящо за косата и кожата елиминира оплитане и омотаване на косата във възли приспособимите влакна масажират кожата на главата Състав: влакна от естествен произход найлонови влакна
  • Olivia Garden iDetangle Pride плоска четка Blue
    Olivia Garden iDetangle Pride, Четки -плоски за жени, Не само шампоанът, балсамът и останалата козметика за коса е важна за красотата на гривата ви. Правилната рутина за грижа започва с редовното, старателно, но и достатъчно щадящо разресване. Затова четката за коса Olivia Garden iDetangle Pride не трябва да липсва в арсенала ви. Като незаменим помощник при ежедневното оформяне на прическата или при по-сложно стилизиране, тя допълва чудесно продуктите от козметиката за коса и ви помага да се радвате на още по-нежна, мека и здрава коса, която е удоволствие да бъде докосвана. Характеристики: специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена коса минимално увредена коса предотвратява чупене и цъфтене на косата оригинален дизайн Начин на употреба: Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
  • Olivia Garden Expert Shine Hot Pink четка за издухване за дълга коса 1 бр.
    Olivia Garden Expert Shine Hot Pink, 1 бр., Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Expert Shine е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар. Характеристики: идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоар ергономична дръжка за удобно хващане помага за създаване не желаната форма има неплъзгаща се ръкохватка Материал: пластмасова дръжка найлонови влакна Начин на употреба: Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
  • Професионална керамична четка - Olivia Garden Brush EcoHair Thermal 44 мм
    Професионална керамична четка - Olivia Garden Brush EcoHair Thermal 44 мм - Купете онлайн от Esteto.bg продукти от категория Салонни консумативи / Гребени и четки за коса / Четки за коса на най-добри цени. Бърза куриерска доставка. Производител: Olivia Garden
  • Olivia Garden Black Label CURVE Board&Nylon bristles Четка за коса за по-лесно разресване на косата Black 1 бр.
    Olivia Garden Black Label CURVE Board&Nylon bristles, 1 бр., Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Black Label е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг. Характеристики: щадящо за косата и кожата предотвратява чупене и цъфтене на косата елиминира оплитане и омотаване на косата във възли приспособимите влакна масажират кожата на главата Състав: найлонови влакна Начин на употреба: Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане. Оставяйте с влакната нагоре, за да предотвратите излишното им увреждане.
  • Olivia Garden Fingerbrush ThinkPink плоска четка Deep Purple 1 бр.
    Olivia Garden Fingerbrush ThinkPink, 1 бр., Четки -плоски за жени, Не само шампоанът, балсамът и останалата козметика за коса е важна за красотата на гривата ви. Правилната рутина за грижа започва с редовното, старателно, но и достатъчно щадящо разресване. Затова четката за коса Olivia Garden Fingerbrush ThinkPink не трябва да липсва в арсенала ви. Като незаменим помощник при ежедневното оформяне на прическата или при по-сложно стилизиране, тя допълва чудесно продуктите от козметиката за коса и ви помага да се радвате на още по-нежна, мека и здрава коса, която е удоволствие да бъде докосвана. Характеристики: специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена коса щадящо за косата и кожата предотвратява чупене и цъфтене на косата лесно оформяне и на мокра коса Начин на употреба: Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
  • Olivia Garden Eco Hair Thermal кръгла четка за коса за жени 24 mm 1 бр.
    Olivia Garden Eco Hair Thermal, 1 бр., Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Eco Hair Thermal е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар. Характеристики: идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоар четката е предназначена за оформяне на прическа въздейства срещу накъдряне на косата Начин на употреба: Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх