Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари

807
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Odlo PANTS ALMA NATURAL Дамско долнище, черно, размер XS
    Дамското долнище Odlo PANTS ALMA NATURAL е създадено от смес от памук и синтетични материали. Кройката им е свободна и много удобна. Подходящо е за интензивно спортуване и за употреба в свободното време.
  • Odlo WOMEN'S PANTS 3/4 KOYA CERAMICOOL Дамски панталони, черно, размер 36
    Дамските панталони Odlo WOMEN'S PANTS 3/4 KOYA CERAMICOOL са изработени с издръжлив и проветрив материал , който ги прави универсални за всякакво използване. Свободният им стил и еластичният материал дават пълна свобода на движенията. Технологията Ceramicool в материята активно охлажда кожата с 1°C.
  • Odlo GLOVES INTENSITY SAFETY LIGHT Ръкавици, светлоотразителен неон, размер XL
    Odlo GLOVES INTENSITY SAFETY LIGHT са универсални спортни ръкавици, създадени от качествени синтетични материали. Разполагат със светлоотразителни елементи и позволяват употребата на устройства с тъчскрийн.
  • Odlo ACTIVE WARM ECO SPECIAL SET Дамски комплект-функционално бельо, тъмносин, размер S
    Дамският функционален комплект спортно бельо Odlo ACTIVE WARM ECO SPECIAL SET е изработен в свободна кройка и създава максимален комфорт на тялото. Материалът има висока еластичност с оребрена структура. Комплекта ефективно отвежда потта и бързо изсъхва. Елиминира неприятните миризми благодарение на технологията Effect by ODLO. Продуктите Eco са доказателство за това, че Odlo се старае активно да създава облекло от възобновяващи се източници и рециклирани материали.
  • Odlo ZEROWEIGHT PRO WARM Мъжко яке за бягане, светло-зелено, размер XL
    Мъжкото яке за бягане Odlo ZEROWEIGHT PRO WARM помага за изолирането на топлината в студените зимни дни. Технологията Logic Windproof предлага отлична устойчивост на вятър и защитава тялото от лек дъждец. Оптимално разположените функционални зони позволяват отвеждането на влагата и проветряването, благодарение на технологията Body Mapping.
  • Odlo BL TOP CREW NECK L/S PERFORMANCE WARM EC Дамска функционална тениска, винен, размер S
    Дамската функционална тениска BL TOP CREW NECK L/S PERFORMANCE WARM EC е изработена с 3D тъкана технология. Направена е с безшевна конструкция, която се приспособява към тялото. Моделът е с ергономична форма, модерна визия и създава оптимална свобода на движенията. Специално интегрираните функционални зони гарантират оптимално отвеждане на влагата от тялото и много добра терморегулация. Предлага висок комфорт , проветривост и функционалност. Блузата е перфектният избор за интензивни тренировки. дълготрайна защита от образуване на лоши миризми и регулиране на телесния микроклимат.
  • Odlo BRENSHOLMEN Мъжко яке за ски бягане, светлоотразителен неон, размер L
    Мъжкото яке за ски бягане Odlo BRENSHOLMEN е изработено с много практични функции. Това е идеалното яке за студено и дъждовно време. Създадено е от приятна на допир материя, в която веднага ще се влюбиш.
  • Odlo BL TOP PERFORMANCE WARM EC Функционална блуза, синьо, размер XL
    Дамската функционална блуза BL TOP PERFORMANCE WARM EC е изработена с 3D тъкана технология. Направена е с безшевна конструкция, която се приспособява към тялото. Моделът е с ергономична форма, модерна визия и създава оптимална свобода на движенията. Специално интегрираните функционални зони гарантират оптимално отвеждане на влагата от тялото и много добра терморегулация. Предлага висок комфорт, проветривост и функционалност. Блузата е перфектният избор за, интензивни тренировки. Предллага дълготрайна защита от образуване на лоши миризми и регулиране на телесния микроклимат.
  • Odlo BRENSHOLMEN Дамско яке за ски бягане, тюркоазено, размер M
    Дамското леко и проветриво функционално яке Odlo BRENSHOLMEN е идеално за ски бягане. Подходящо е за носене в почти всякакво време. Създадено е от ветроустойчив софтшел материал, който е много лек и проветрив.
  • Odlo MERINO 130 BI TOP CREW NECK S/S Дамска тениска, розово, размер XS
    Дамското функционално бельо Odlo MERINO 130 BI TOP CREW NECK S/S е изработено от уникалната смес на мерино вълна и синтетичен материал. Естественият материал ( нерино вълната) създава удобство на тялото без да образува неприятна миризма при дълго носене , докато синтетичните влакна помагат за оптималното извеждане на влагата и контрол над телесният климат. Бельото е меко и леко, което го прави подходящо за универсално използване.
  • Odlo W RUN EASY 365 T-SHIRT CREW NECK SS Дамска тениска за бягане, жълто, размер M
    Дамската тениска за бягане Odlo W RUN EASY 365 T-SHIRT CREW NECK SS е подходяща за летните жеги , когато лекият ѝ и еластичен материал създава удобство на тялото. Предлага подобрено извеждане на влагата и е обработена с органичната антибактериална технология ZeroScent, която не позволява образуването на неприятна миризма и тялото се чувства свежо. Отразителните елементи по нея дават добра видимост при намалена светлина.
  • Odlo BL TOP TURTLE NECK L/S ACTIVEWARM ECO K Детско поло, черно, размер 152
    Детското поло Odlo BL TOP TURTLE NECK L/S ACTIVEWARM ECO K поддържат детето на топло и сухо. Тази основна дреха с мека вътрешна част гарантира удобство и предлага отлична терморегулация. Антибактериалната технология ZeroScent не позволява да образува неприятна миризма и поддържа детското тяло на свежо.
  • Odlo M SEVERINN-THERMIC HOODED INSULATED JACKET Мъжко пухено яке от рециклирана материя, тъмносиво, размер L
    Мъжкото яке Odlo M SEVERIN N-THERMIC HOODED INSULATED JACKET е с N-Thermic изолацията, която съдържа естествен и биологично разграждащ се пух, който се получава от рециклирани чаршафи и дрехи. Якето е проектирано за основен изолиращ външен слой при ранните зимни преходи, пътувания или разходки.
  • Odlo ACTIVE WARM ECO SPECIAL SET Дамски комплект-функционално бельо, тъмносин, размер XL
    Дамският функционален комплект спортно бельо Odlo ACTIVE WARM ECO SPECIAL SET е изработен в свободна кройка и създава максимален комфорт на тялото. Материалът има висока еластичност с оребрена структура. Комплекта ефективно отвежда потта и бързо изсъхва. Елиминира неприятните миризми благодарение на технологията Effect by ODLO. Продуктите Eco са доказателство за това, че Odlo се старае активно да създава облекло от възобновяващи се източници и рециклирани материали.
  • Odlo RUN EASY S-THERMIC Мъжко яке за бягане, синьо, размер XL
    Мъжкото олекотено яке Odlo RUN EASY S-THERMIC е проектирано, да бъде устойчиво на студ. Изработено е с отразителни елементи, качулка и странични джобове с цип. Идеално е за носене в студеното време и гарантира удобство на тялото по време на бягане.
  • Odlo MID LAYER 1/2 ZIP ROY KIDSGRAPHIC Детски суитшърт, розово, размер 140
    Детски суитшърт Odlo MID LAYER 1/2 ZIP ROY KIDSGRAPHIC, проектиран така, че да стопли децата и да им предостави комфорт. Скроен е от рециклиран материал и е съвършен модел, който ще осигури на децата комфорт и активност в студа.
  • Odlo L/S CREW NECK GOD JUL PRINT Функционална мъжка блуза, тъмносиво, размер XL
    Мъжката функционална блуза Odlo L/S CREW NECK GOD JUL PRINT от серията ACTIVE WARM предоставя перфектна термоизолация. Материалът е много еластичен благодарение на рипсената си структура. Мекият вътрешен слой е кардиран и повишава комфорта при носене. Блузата предоставя отвеждане на влагата от тялото и е бързосъхнеща. Елиминира неприятните миризми благодарение на технологията Effect by ODLO - във влакната е вградено сребро, което има антибактериални свойства.
  • Odlo PERFORMANCE WARM ECO Мъжки функционален панталон, тъмносин, размер M
    Мъжкото функционално бельо Odlo PERFORMANCE WARM ECO е изработено с 3D тъкана технология , с безшевна олекотена форма, която се приспособява отлино към тялото. Моделът е с ергономична форма, модерна визия и създава оптимална свобода на движенията. Специално интегрираните функционални зони гарантират оптимално отвеждане на влагата от тялото и много добра терморегулация. Панталонът осигурява комфорт, дишаемост и функционалност.
  • Odlo Men's Zeroweight Warm Hybrid Running Jacket Black M
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:За тези, които се отнасят сериозно към тренировките си, инвестирайте в мъжкото яке за бягане Zeroweight Warm Hybrid ODLO. Лек, топъл и ветроустойчив дизайн, който отговаря на широк спектър от среди, това атлетично яке е изрязано от безшевно проектирано трикотажно жакардово трико с органична технология за картографиране на тялото, осигуряваща подобрено управление на влагата, пълна свобода на движение и допълнителен комфорт навсякъде. Идеален за писта, пътека или градска среда, отразяващите детайли правят тренировките на пътя или в среда с ниска осветеност още по-безопасни – докато удобните джобове с цип означават, че можете да носите най-важните неща от живота в движение. Оптимизирайте ежедневната си рутина за бягане с отзивчивото яке за бягане Zeroweight Warm Hybrid. Ветроустойчив Поддържа ви топло Лека Странични джобове с цип Органична карта на тялото Светлоотразителни детайли технология ВЯТРОПАЗНА Ефективна защита срещу вятър. В зависимост от скоростта на вятъра, възприеманата температура често може да бъде значително по-ниска от измерената външна температура. WINDPROOF от ODLO намалява ефекта от вятъра. Този материал е изключително дишащ, ветроустойчив и водоотблъскващ. Система за контрол на температурата ТОПЛИ Високофункционално спортно облекло с отлична топлоизолация, която поддържа тялото топло, когато навън е студено. Благодарение на ефективните свойства на тъканта да отвежда влагата, кожата се поддържа суха и топла. Топлото термично качество е идеално за всички зимни дейности. устойчивост Фондация Fairwear Ние се грижим. Ние действаме. Споделяме. Роден в Норвегия - проектиран в Швейцария, устойчивостта винаги е била част от ДНК на нашата компания. Нашето лого, витлото, представлява трите основни ценности на нашата компания: отговорност, действие и прозрачност. Тези три основни ценности представляват три измерения, които използваме за справяне с устойчивостта: Ние се грижим, ние действаме, ние споделяме. Материали Основна материя: 93 % полиестер, 7 % еластан Основна материя 2: 100 % полиестер Подплата: 100% полиестер (рециклиран) Вложка I: 92 % полиестер, 8 % еластан Грижа Машинно пране на студено [30°] Не се избелва Не сушете в сушилня Не глади Без химическо чистене Специални функции : Wind Protective Специални функции : Ниско тегло Страна на произход : Шри Ланка Пол : Мъжки Подходящ за : Multisport Вид дейност : Бех Материал : Полиестер Цвят според производителя : Black Pазмер : M Възрастова група : Възрастен Спецификация на материала : Полиестер Цвят : Черeн Специални функции : Reflective details Материал : Ликра Спецификация на материала : Ликра
  • Odlo BL TOP FUNDAMENTALS PERFOR Мъжка функционална блуза, тъмносин, размер L
    Мъжката функционална блуза Performance Warmе изработена с помощта на 3D технология.Тя е безшевна, много лека и се приспособява към тялото.Ергономичната кройка и модерния дизайн я правят идеална за всеки мъж.Предоставя свобода на движенията и е със специални зони за отвеждане на влагата и осигурява перфектна терморегулация.Тази блуза е гаранция за комфорт, дишаемост и функционалност.Подходяща е за чести тренировки,защото защитава от неприятните миризми и регулира телесния микроклимат.
  • Odlo BL BOTTOM LONG BLACKCOMB ECO Дамски функционални панталони, розово, размер XS
    Дамски функционални панталони Odlo BL BOTTOM LONG BLACKCOMB ECO, проектирани за студените зимни дни, когато най-голям приоритет има ефективността и топлината. Вталената кройка чудесно обтяга тялото за неограничена свобода на движение.
  • Odlo BL BOTTOM 3/4 PERFORMANCE WARM ECO Мъжки функционални 3/4 панталони( бельо), тъмносиво, размер M
    Мъжкото функционално бельо Odlo BL BOTTOM 3/4 PERFORMANCE WARM ECO е изработено с 3D тъкана технология , с безшевна олекотена форма, която се приспособява отлично към тялото. Направено е с ергономична форма, модерна визия и създава оптимална свобода на движенията. Специално интегрираните функционални зони гарантират оптимално отвеждане на влагата от тялото и много добра терморегулация. Бельото осигурява комфорт, дишаемост и функционалност.
  • Odlo ACTIVE WARM ECO SPECIAL SET Мъжки функционален комплект, тъмносин, размер XL
    Мъжкият функционален комплект спортно бельо Odlo ACTIVE WARM ECO SPECIAL SET е изработен в свободна кройка и създава максимален комфорт на тялото. Материала има висока еластичност със оребрена структура. ефективно отвеждане на потта и бързо изсъхване. Елиминира неприятните миризми благодарение на технологията Effect by ODLO. Продуктите Eco са доказателство за това, че Odlo се старае активно да създава облекло от възобновяващи се източници от рециклирани материали.
  • Odlo W ASCENTN-THERMIC HOODED JACKET INSULATED Дамско яке с пълнеж от рециклирани пера, бежово, размер M
    Дамското яке с пух от пера Odlo W ASCENTN-THERMIC HOODED JACKET INSULATED е разработено със средно тежък изолационен слой, който не се размества при интензивно използване. N-Thermic изолацията съдържа естествен и биологично разграждащ се пух, който се получава от рециклирани чаршафи и дрехи.
  • Odlo W BL TOP ACTIVEWARM ECO GRAPHIC Дамска функционална блуза, синьо, размер XS
    Дамската функционална тениска Odlo W BL TOP ACTIVEWARM ECO GRAPHIC е изработена от изцяло рециклиран материал и предлага удобство на тялото за постигане на отлични резултати. Благодарение на технологията ZeroScent се ограничава образуването на неприятна миризма по време на активности с голяма интензивност. Материята на тениската извежда влагата от тялото.
  • Odlo BL TOP CREW NECK L/S WHISTLER ECO Дамска функционална тениска, синьо, размер XS
    Дамската функционална тениска Odlo BL TOP CREW NECK L/S WHISTLER ECO предлага основни ефективни елементи и класическа графика, инспирирана от големите планини. Тениската е експертно скроена от рециклирани материали и осигурява свобода на движение.
  • Детско термобельо ODLO Active Warm Eco Long розово/сиво 159449/10828
    | Rozmiar: 140;128;152;164;116 | Kolor: Розов1 | Taniej o 20% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Детско термобельо ODLO Active Warm Eco Long синьо 159449/21017
    | Rozmiar: 140;152;164;116;128 | Kolor: Син1 | Taniej o 20% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Мъжко ски яке ODLO Brensholmen софтшел синьо 612662
    | Rozmiar: L;M;XL;S | Kolor: Син1 | Taniej o 31% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Мъжко ски яке ODLO Brensholmen softshell black 612662
    | Rozmiar: L;M;S;XL | Kolor: Черен1 | Taniej o 31% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Мъжко ски яке Odlo Markenes softshell black 612642
    | Rozmiar: L;XL;S;M | Kolor: Черен1 | Taniej o 40% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Мъжко софтшел ски яке Markenes на Odlo в тъмносиньо и бяло 612642
    | Rozmiar: M;XL;S;L | Kolor: Морско синьо1 | Taniej o 40% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Odlo PERFORMANCE WARM SUW TOP SEAMLES Мъжка тениска, черно, размер L
    Високо функционалната спортна тениска Odlo PERFORMANCE WARM SUW TOP SEAMLES предлага отлична топлинна изолация. Прилепналата форма отлично копира формата на тялото , а еластичния материал дава пълна свобода на движенията. Специално интегрираните функционални зони гарантират оптимално отвеждане на влагата от тялото и много добра терморегулация. Дрехите от марката Performance са подходящи за интензивни тренировки. Технологията Effect в материята помага против развитието на бактерии , които образуват неприятна миризма.
  • Odlo MIDLAYER 1/2 ZIP RUN EASY WARM Суитшърт с къс цип, черно, размер S
    Суитшърта за бягане MIDLAYER 1/2 ZIP RUN EASY WARM е създаден е от синтетични влакна. Прилепналата му кройка и еластичният материал не ограничават движенията. Моделът предлага добро извеждане на влагата и бързо изсъхва.
  • Odlo BL TOP CREW NECK L/S WHISTLER ECO Дамска функционална тениска, розово, размер XS
    Дамската функционална тениска Odlo BL TOP CREW NECK L/S WHISTLER ECO предлага основни ефективни елементи и класическа графика, инспирирана от големите планини. Тениската е експертно скроена от рециклирани материали и осигурява свобода на движение.
  • Odlo ESSENTIAL SOFT PRINT Дамски еластичен клин, винен, размер M
    Дамският клин за бягане Odlo ESSENTIAL SOFT PRINT е изработен от лек материал, бързо извежда влагата, което поддържа комфорта и сухотата на тялото. Еластичността и кройката предлагат максимална свобода на движенията.
  • Odlo RUN EASY 365 T-SHIRT CREW NECK SS Мъжка тениска за бягане, синьо, размер S
    Мъжката тениска за бягане Odlo W RUN EASY 365 T-SHIRT CREW NECK SS е подходяща за летните жеги , когато лекият ѝ и еластичен материал създава удобство на тялото. Предлага подобрено извеждане на влагата и е обработена с органичната антибактериална технология ZeroScent, която не позволява образуването на неприятна миризма и тялото се чувства свежо. Отразителните елементи по нея дават добра видимост при намалена светлина.
  • Odlo W ESSENTIAL TIGHTS Дамски клин за бягане, черно, размер M
    Дамският клин за бягане Odlo W ESSENTIAL TIGHTS са изработени от лек материал, който бързо извежда влагата, което поддържа комфорта и сухотата на тялото. Еластичността и кройката предлагат максимална свобода на движенията.
  • Odlo W ESSENTIAL TIGHTS 3/4 Дамски 3/4 клин за бягане, черно, размер S
    Дамският 3/4 клин за бягане Odlo W ESSENTIAL TIGHTS 3/4 е направен от олекотен материал, които бързо извежда телесната влага и поддържа тялото на сухо. Еластичността и кройката предлагат максимална свобода на движенията.
  • Odlo W BL TOP FACEMASK L/S ACTIVEWARM ECO Дамската функционална блуза с маска, черно, размер S
    Дамската функционална блуза с маска Odlo W BL TOP FACEMASK L/S ACTIVEWARM ECO е изработена от 100 % рециклиран полиестер. Материята предлага удобство и проветряване. Едновременно с това е добавена с технологията ZeroScent, която извежда неприятната миризма и поддържа тялото на свежо. Интегрираната качулка с маска, защитава от неблагоприятните климатични условия.
  • Odlo MIDLAYER 1/2 ZIP CARVE LIGHT Дамско функционално горнище, розово, размер S
    Дамското горнище Odlo MIDLAYER 1/2 ZIP CARVE LIGHT е създадено предимно за активните скиорки. То е създадено от много еластичен материал и предоставя абсолютна свобода на движенията. Отвежда перфектно влагата от тялото и запазва комфорта по време на интензивното спортуване.
  • Odlo BL TOP WITH FACEMASK L/S BLACKCOMB ECO Дамска блуза с интегрирана маска, розово, размер S
    Дамската функционална блуза Odlo BL TOP WITH FACEMASK L/S BLACKCOMB ECO е изработена от рециклирана тъкан и обработените влакната ZeroScent , които не образуват неприятна миризма. Моделът е безшевен, което дава максимална свобода на движенията.
  • Odlo M BL TOP WHISTLER ECO Функционална мъжка блуза, синьо, размер L
    Мъжка функционална блуза с дълъг ръкав Odlo M BL TOP WHISTLER ECO е изработена с основни елементи и модерна графика с планинска рисунка. Моделът е професионално разработен от рециклиран материал за да се намалят вредните емисии и едновременно с това да се дава свобода на движенията.
  • Odlo W ZEROWEIGHT WARM REFLECTIVE TIGHTS Дамски клин за бягане, черно, размер S
    Дамският клин за бягане Odlo W ZEROWEIGHT WARM REFLECTIVE TIGHTS е подходящ за разтягания и бягане. Благодарение на многото му отразителни елементи се предлага добра видимост дори и при намалена светлина. Изработен е от рециклиран материал и има заден джоб с цип.
  • Odlo FACE MASK EVOLUTION WARM Маска, черно, размер L/XL
    Маската Odlo FACE MASK EVOLUTION WARM предлага запазване на лицето от студеният вятър. Тя е затопляща, удобна и материята ѝ отлично извежда влагата от кожата.
  • Odlo MIDLAYER 1/2 ZIP CARVE LIGHT Мъжки суитшърт с висока яка, черно, размер XL
    Мъжки суитшърт Odlo MIDLAYER 1/2 ZIP CARVE LIGHT, предназначен предимно за активни скиори. Изработен е от високо еластичен материал и предоставя абсолютна свобода на движението. Естествено, материалът отлично отвежда влагата и осигурява усещането за комфорт и при интензивна дейност.
  • Odlo STAND-UP COLLAR S/S 1/2 ZIP ORIGINALS LIGHT LOGOLINE Мъжка функционална тениска, черно, размер S
    Мъжката спортна блуза Odlo STAND-UP COLLAR S/S 1/2 ZIP ORIGINALS LIGHT LOGOLINE е подходяща за целодневно носене. Материала има висока еластичност,благодарение на зебровидната му структура , докато меката му вътрешна част ще ти предложи комфорт и удобство. Във влакната е вградено сребро, което има антибактериални свойства.
  • Odlo L/S CREW NECK GOD JUL PRINT WIN Дамска функционална блуза, лилаво, размер XS
    Дамската функционална блуза Odlo L/S CREW NECK GOD JUL PRINT WIN z řady ACTIVE WARM s excelentní termo izolací. Материалът е много еластичен благодарение на рипсената си структура. Мекият вътрешен слой е кардиран и повишава комфорта при носене. Блузата предоставя отвеждане на влагата от тялото и е бързосъхнеща. Елиминира неприятните миризми благодарение на технологията Effect by ODLO - във влакната е вградено сребро, което има антибактериални свойства.
  • Odlo W BLACKCOMB LIGHT ECO BI BOTTOM LONG Дамски функционални клин, черно, размер XS
    Дамският функционален клин Odlo W BLACKCOMB LIGHT ECO BI BOTTOM LONG е изработен от рециклирана тъкан и обработените влакната ZeroScent , които не образуват неприятна миризма. Моделът е безшевен, което дава максимална свобода на движенията.
  • Odlo W RUN EASY 365 T-SHIRT CREW NECK SS Дамска тениска за бягане, винен, размер S
    Дамската тениска за бягане Odlo W RUN EASY 365 T-SHIRT CREW NECK SS е подходяща за летните жеги , когато лекият ѝ и еластичен материал създава удобство на тялото. Предлага подобрено извеждане на влагата и е обработена с органичната антибактериална технология ZeroScent, която не позволява образуването на неприятна миризма и тялото се чувства свежо. Отразителните елементи по нея дават добра видимост при намалена светлина.
  • Odlo M MID LAYER 1/2 ZIP BERRA LIGHT Мъжки поларен суитшърт, синьо, размер L
    Мъжкият суитшърт Odlo M MID LAYER 1/2 ZIP BERRA LIGHT е идеален избор за носене през зимата при всякакви условия. Гарантира отлично извеждане на влагата и еластичност, комбинирани с бързо отлично извеждане на влагата. Изработен е от затопляща тъкан, а благодарение на качествата за бързо изсъхване се предлага поддържане на комфортната топлина и сухотата на тялото, без колко ще бъдеш изпотен.
  • Odlo BL TOP TURTLE NECK L/S HALF ZIP WHISTLER Дамска функционална тениска, розово, размер S
    Дамската функционална тениска с дълъг ръкав и къс цип Odlo BL TOP TURTLE NECK L/S HALF ZIP WHISTLER предлага основни ефективни елементи и класическа графика, инспирирана от големите планини. Тениската е експертно скроена от рециклирани материали и осигурява свобода на движение.
  • Odlo M MID LAYER 1/2 ZIP BERRA LIGHT Мъжки поларен суитшърт, зелено, размер L
    Мъжкият суитшърт Odlo M MID LAYER 1/2 ZIP BERRA LIGHT е идеален избор за носене през зимата при всякакви условия. Гарантира отлично извеждане на влагата и еластичност, комбинирани с бързо отлично извеждане на влагата. Изработен е от затопляща тъкан, а благодарение на качествата за бързо изсъхване се предлага поддържане на комфортната топлина и сухотата на тялото, без колко ще бъдеш изпотен.
  • Odlo W DUAL DRYWATERPROOF INSULATED JACKET Дамско затоплено спортно яке, сиво, размер S
    Дамското яке за бягане Odlo W DUAL DRYWATERPROOF INSULATED JACKET е леко, не попива вода и е затоплящо. Изработено също с подлепени шевове, водоустойчив цип и има регулируема качулка. Якето е подходящо за тренировки при всякакви климатични условия.
  • Odlo W SKI COCOON S-THERMIC INSULATED JACKET Дамско скиорско яке, черно, размер M
    Дамското скиорско яке Odlo W SKI COCOON S-THERMIC INSULATED JACKET е разработено от ламинирани водоустойчиви тъкани и има подлепени шевове на качулката и рамената. Изработено е с вграден джоб за очила, снежен колан, джоб за ски карта и защитната система Recco.
  • Odlo W ASCENT PW 220 MID LAYER HOODY Дамски суитшърт, тъмносиво, размер M
    Дамски суитшърт Odlo W ASCENT PW 220 MID LAYER HOODY, проектиран, за да е универсален и създаден, за да отбелязва постижения. Благодарение на мериносовата вълна разполага с терморегулиращи качества и се бори с неприятната миризма. Идеален е за бягане през зимата, за стопляне при каране на ски и за туризъм.
  • Odlo SOCKS CREW ACTIVE WARM XC Чорапи, черно, размер 39-41
    Чорапите Odlo SOCKS CREW ACTIVE WARM XC са идеални за ски северни дисциплини. Предлагат затопляне и голямо удобство. Изработени са в комбинацията с мерино вълна и защитният Odlo Effect, който ограничава образуването на неприятно запарване. Използването на технологията Ceramiwarm в тях предлага отлично затопляне на кожата с 3°C.
  • Odlo SOCKS CREW PRIMALOFT HIKE Туристически чорапи, зелено, размер 36-38
    Туристическите чорапи Odlo SOCKS CREW PRIMALOFT HIKE са разработени с цел да предлагат удобство и добра енергичност. Материята им е комбинирана с кухите влакна Primaloft, които предлагат отлично запазване на телесната топлина и повърхностната обработка против образуване на запарване и бактерии.
  • Odlo SHIRT L/S X-MAS ACTIVE WARM Мъжка блуза, сиво, размер XXL
    Мъжката блуза Odlo SHIRT L/S X-MAS ACTIVE WARM предоставя перфектна термоизолация. Създадена е от еластичен материал и благодарение на рипсената му структура е супер удобен. Меката вътрешна част е кардирана и заедно със свободната кройка осигуряват максимален комфорт. Перфектното отвеждане на потта и бързото изсъхване защитават от образуването на неприятни миризми. Те са осигурени от технологията Effect.
  • Odlo ZEROWEIGHT WARM HYBRID Дамско яке за бягане, цвят сьомга, размер XL
    Дамското олекотено яке Odlo Дамското яке за бягане Odlo ZEROWEIGHT PRO WARM помага за изолирането на топлината в студените зимни дни. Технологията Logic Windproof предлага отлична устойчивост на вятър и защитава тялото от лек дъждец. Оптимално разположените функционални зони позволяват отвеждането на влагата и проветряването, благодарение на технологията Body Mapping. Комбинацията от вятърно устойчивите панели и текстил ще предложат необходимата защита от вятъра , без това да влияе на дишането на материята.
  • Odlo RUN EASY WARM HYBRID Мъжко яке за бягане, синьо, размер XL
    Мъжкото яке а бягане Odlo RUN EASY WARM HYBRID е подходящо за студеното време. Изработено е от рециклирани материали, с джобове с цип и отразителни елементи. Това, което веднага прави впечатление при модела е неговото олекотено тегло и отличната му проветривост.
  • Odlo W BLACKCOMB LIGHT ECO BI TOP CREW NECK S/S Дамска функционална тениска, винен, размер XS
    Дамската функционална тениска Odlo W BLACKCOMB LIGHT ECO BI TOP CREW NECK S/S е изработена от рециклирана тъкан и обработените влакната ZeroScent , които не образуват неприятна миризма. Моделът е безшевен, което дава максимална свобода на движенията.
  • Odlo W AXALP TRAIL T-SHIRT CREW NECK S/S 1/2 ZIP Дамска функционална тениска, черно, размер M
    Дамската функционална тениска Odlo W AXALP TRAIL T-SHIRT CREW NECK S/S 1/2 ZIP е подходяща за дългите летни тренировки, благодарение на охлаждащата материя и вентилационните панели , които бързо извеждат влагата. В стратегически поместените джобове могат да бъдат поставени енергийни барове , гел и други дребни предмети. материала предлага UV защита UPF 20+ а технологията ZeroScent помага да не се образува неприятна миризма.
  • Odlo W ASCENTN-THERMIC HOODED JACKET INSULATED Дамско яке с пълнеж от рециклирани пера, черно, размер L
    Дамското яке с пух от пера Odlo W ASCENTN-THERMIC HOODED JACKET INSULATED е разработено със средно тежък изолационен слой, който не се размества при интензивно използване. N-Thermic изолацията съдържа естествен и биологично разграждащ се пух, който се получава от рециклирани чаршафи и дрехи.
  • Odlo BL BOTTOM 3/4 BLACKCOMB ECO Мъжко функционално бельо, зелено, размер XL
    Мъжките шорти Odlo BL BOTTOM 3/4 BLACKCOMB ECO предлагат отлична кройка и не създават голям обем. Изработени са от рециклиран материал и доказалата се технология ZeroScent, която ограничава образуването на неприятна миризма. Безшевната им конструкция гарантира максимален комфорт при носене.
  • Odlo M BL TOP TURTLE NECK WHISTLER Функционална мъжка блуза, синьо, размер L
    Функционална мъжка блуза с дълги ръкави Odlo M BL TOP TURTLE NECK WHISTLER предлага удобство за постигане на високи спортни резултати и има графика на планини. Моделът е професионално разработен от рециклиран материал за да се намалят вредните емисии и едновременно с това да се дава свобода на движенията.
  • Odlo ZEROWEIGHT WARM HYBRID Мъжко яке за бягане, зелено, размер L
    Мъжко яке за бягане Odlo ZEROWEIGHT WARM HYBRID помага за изолирането на топлината в студените зимни дни. Технологията Logic Windproof предлага отлична устойчивост на вятър и защитава тялото от лек дъждец. Оптимално разположените функционални зони позволяват отвеждането на влагата и проветряването, благодарение на технологията Body Mapping. Комбинацията от вятърно устойчивите панели и текстил ще предложат необходимата защита от вятъра , без това да влияе на дишането на материята.
  • Odlo VEST RUN EASY S-THERMIC Мъжки елек за бягане, синьо, размер XL
    Мъжки елек за бягане Odlo VEST RUN EASY S-THERMIC, проектиран така, че да издържи на студа. Разполага със светлоотразителен кант и два странични джоба. Ще се превърне в твой всестранен спътник в студеното време и ще ти осигури комфортно бягане.
  • Odlo W MID LAYER 1/2 ZIP ESSENTIALCERAMIWARM Дамско функционално горнище, тъмносин, размер L
    Дамският суитшърт Odlo W MID LAYER 1/2 ZIP ESSENTIALCERAMIWARM е затоплящо и е проектирано за спортуване в студеното време. Изработено е от рециклиран материал и е проектирано с цел е да дава свобода на движенията. Благодарение на активното отстраняване на влагата от кожата е идеален за бързи зимни бягания и изкачвани по хълмове.
  • Odlo W ZEROWEIGHT WARM VEST Дамско елече за бягане, синьо, размер S
    Дамското олекотено яке Odlo W ZEROWEIGHT WARM VEST е невероятно леко и ефектно проектирано, за да предлага ефектна защита на тялото от вятър и вода. Освен това еластичните тъкани не ограничават движенията.
  • Odlo W ZEROWEIGHT WATERPROOF JACKET Дамско яке, тюркоазено, размер S
    Якето за бягане Odlo W ZEROWEIGHT WATERPROOF JACKET е изработено от олекотен материал и отлична изработка. Перфектно изолира топлината и поддържа тялото топло дори и в най-студеното време. Технологията Logic Waterproof предоставя много добра водоустойчивост и ветроустойчивост. Оптимално разположените функционални зони позволяват отвеждането на влагата и проветряването, благодарение на технологията Body Mapping.
  • Odlo ZEROWEIGHT ENGINEE CHILL-TEC S/S Мъжка тениска за бягане, зелено, размер L
    Мъжка тениска за бягане Odlo ZEROWEIGHT ENGINEE CHILL-TEC S/S, изработена специално за бегачи, които се стремят към изключителни резултати и стил. Проветривият мрежест трикотаж и вентилацията ще поддържат чувството за свежест, дори когато увеличиш темпото. Светлоотразителните елементи осигуряват видимост и при слабо осветление.
  • Odlo AXALP WINTER Мъжки еластичен клин, черно, размер M
    Мъжкият затоплящ клин Odlo AXALP WINTER е проектиран за бягане в терени и градски улици. Материята е олекотена, не е обемна и отлично извежда потта от тялото. Разработен е с една единствена цел, да създава удобство на тялото при всякакви условия.
  • Odlo W ZEROWEIGHT MID LAYER 1/2 ZIP Дамски суитшърт, розово, размер M
    Дамският суитшърт Odlo W ZEROWEIGHT MID LAYER 1/2 ZIP е проектиран да бъде използван, като изолираща дреха за бягане и тренировки. Изработен е с леко рунова тъкан в ръкавите, а на гърба и предните части материята е с технологията Ceramiwarm, благодарение на което е идеален за използване в студеното време.
  • Odlo ZEROWEIGHT WARM TIGHTS Еластичен клин за бягане от softhell, черно, размер XL
    Спортния клин за бягане Odlo ZEROWEIGHT WARM TIGHTS е изработен от лека и вятърно устойчива тъкан. В предната му част е поставен водоустойчив softhell. Изработен е с отразяващи елементи и има задни джоб с цип.
  • Odlo HALDEN S-THERMIC PARKA Дамско яке вид парка, черно, размер S
    Дамското яке вид парка Odlo HALDEN S-THERMIC PARKA е разработено с цел да бъде леко, функционално и стилно. То е затоплящо в местата, където това е най-необходимо. Благодарение на водоустойчивата му обработка защитава отлично от снега и дъжда.
  • Odlo HALDEN S-THERMIC PARKA Дамско яке вид парка, червено, размер M
    Дамското яке вид парка Odlo HALDEN S-THERMIC PARKA е разработено с цел да бъде леко, функционално и стилно. То е затоплящо в местата, където това е най-необходимо. Благодарение на водоустойчивата му обработка защитава отлично от снега и дъжда.
  • Odlo HEAVY KNIT HAT Плетена шапка с помпон, сиво, размер os
    Шапката Odlo HEAVY KNIT HAT е проектирана да предлага отлична защита на главата в студените дни. Тя е стилна, затопляща и поддържа комфорта при тренировки в студените дни.
  • Odlo HEAVY KNIT HAT Плетена шапка с помпон, червено, размер os
    Шапката Odlo HEAVY KNIT HAT е проектирана да предлага отлична защита на главата в студените дни. Тя е стилна, затопляща и поддържа комфорта при тренировки в студените дни.
  • Odlo MID LAYER FULL ZIP BERRA Мъжки суитшърт, черно, размер L
    Мъжкият суитшърт Odlo MID LAYER FULL ZIP BERRA е изработен от рециклиран текстил. Суитшърта е мека и комфортна дреха, благодарение на която ще се чувстваш удобно навсякъде.
  • Odlo AXALP WINTER Дамски клин за бягане, черно, размер XS
    Дамският затоплящ клин Odlo AXALP WINTER е проектиран за бягане в терени и градски улици. Материята е олекотена, не е обемна и отлично извежда потта от тялото. Разработен е с една единствена цел, да създава удобство на тялото при всякакви условия.
  • Odlo W ZEROWEIGHT PROWARM REFLECT JACKET Дамско яке за бягане, черно, размер L
    Дамското яке за бягане Odlo W ZEROWEIGHT PROWARM REFLECT JACKET е подходящо за използване от взискателни бегачи, който желаят да тренират при всякакви условия. Отлично изолира топлината и поддържа тялото топло дори и в най-студеното време. Технологията Logic Windproof предлага отлична устойчивост на вятър и защитава тялото от лек дъждец.
  • Odlo M ZEROWEIGHT WARM REFLECTIVE TIGHTS Мъжки клин за бягане, , размер XL
    Odlo M ZEROWEIGHT WARM REFLECTIVE TIGHTS е подходящ за разтягания и бягане. Благодарение на многото му отразителни елементи се предлага добра видимост дори и при намалена светлина. Изработен е от рециклиран материал и има заден джоб с цип.
  • Odlo W ZEROWEIGHT WARMREFLECTIVE TIGHTS Дамски клин за бягане, тъмносиво, размер M
    Дамският клин за бягане Odlo W ZEROWEIGHT WARMREFLECTIVE TIGHTS е подходящ за разтягания и бягане. Благодарение на многото му отразителни елементи се предлага добра видимост дори и при намалена светлина. Изработен е от рециклиран материал и има заден джоб с цип.
  • Odlo GLOVES ACTIVE WARM KIDSECO Детски ръкавици, черно, размер XL
    Ръкавиците Odlo GLOVES ACTIVE WARM ECO са проектирани да предлагат лека изолация на ръцете при неблагоприятни условия. Изработени са от 100% рециклирани материали.
  • Odlo ESSENTIAL LIGHT PRINT Мъжко яке за бягане, зелено, размер XXL
    Мъжкото яке за бягане Odlo ESSENTIAL LIGHT PRINT е леко и добре складиращо. Благодарение на вентилационните му отвори изработени с лазер е и проветриво. Якето има два джоба с цип за поставяне на ключове , гел и други необходими предмети.
  • Odlo W BLACKCOMB LIGHT ECO BI TOP CREW NECK SINGLET Дамски функционален потник, винен, размер M
    Дамският функционален потник Odlo W BLACKCOMB LIGHT ECO BI TOP CREW NECK SINGLET е изработен от рециклирана тъкан и обработените влакната ZeroScent , които не образуват неприятна миризма. Моделът е безшевен, което дава максимална свобода на движенията.
  • Odlo ZEROWEIGHT 5 INCH 2IN1 Мъжки къси шорти, черно, размер XXL
    Мъжките шорти Odlo ZEROWEIGHT 5 INCH 2 v 1 са проектирани по начин, с който се издържат много по-удобно летните горещини. Предлагат многостранност и функционалност, която е необходима при пътувания и всякакви приключения. Осигуряват свобода на движенията и удобство. Рециклираната полиестерна външна част усилва преминаването на въздуха и извежда ненужната топлина на тялото, а тяхната подплата извежда влагата и гарантира максимално удобство и комфорт на тялото. Перфектната им кройка е подобрена и е с регулируема талия. Задният джоб е с цип, а вътрешния джоб е идеален за съхранение на телефон и дребни предмети. Олекотените шорти са отличен избор за активните мъже, които желаят да се чувстват удобно при всякакви активности през лятото.
  • Odlo PERFORMANCE WARM ECO Мъжки функционален панталон, черно, размер XL
    Мъжкото функционално бельо Odlo PERFORMANCE WARM ECO е изработено с 3D тъкана технология , с безшевна олекотена форма, която се приспособява отлино към тялото. Моделът е с ергономична форма, модерна визия и създава оптимална свобода на движенията. Специално интегрираните функционални зони гарантират оптимално отвеждане на влагата от тялото и много добра терморегулация. Панталонът осигурява комфорт, дишаемост и функционалност.
  • Odlo W SEVERIN N-THERMIC HOODE INSULATED JACKET Дамско пухено яке от рециклирана материя, винен, размер M
    Дамското яке с пера Odlo W SEVERIN N-THERMIC HOODE INSULATED JACKET е с N-Thermic изолацията, която съдържа естествен и биологично разграждащ се пух, който се получава от рециклирани чаршафи и дрехи. Якето е проектирано за основен изолиращ външен слой при ранните зимни преходи, пътувания или разходки.
  • Odlo W MIDLAYER 1/2 ZIP RUN EASYWARM Дамско яке за бягане, розово, размер S
    Дамското яке за бягане Odlo MIDLAYER 1/2 ZIP PROITA е създадено от синтетични влакна. Прилепналата му кройка и еластичният материал не ограничават движенията. Суитшърта предлага добро извеждане на влагата и бързо изсъхва.
  • Odlo W CREW NECK S/S ACTIVESPINE Дамска тениска за бягане, тюркоазено, размер M
    Дамската тениска за бягане Odlo W CREW NECK S/S ACTIVESPINE е проектирана да помага за постигането на по-добра кондиция на тялото при спортуване. Функционални зони около гръбначния стълб и раменете тренират на тялото в здравословна, изправена поза, без да това да влияе на свободата на движенията. Правилната стойка на тялото помага за повишеното му снабдяване с кислород и по-бързото възстановяване на мускулите. Леката тъкан на трикото и проветривите панели гарантират отлично извеждане на влагата.
  • Odlo CREW NECK S/S ACTIVESPINE Мъжка тениска за бягане, светло-зелено, размер L
    Мъжка тениска за бягане Odlo CREW NECK S/S ACTIVESPINE е проектирана да помага за постигането на по-добра кондиция на тялото при спортуване. Функционални зони около гръбначния стълб и раменете тренират на тялото в здравословна, изправена поза, без да това да влияе на свободата на движенията. Правилната стойка на тялото помага за повишеното му снабдяване с кислород и по-бързото възстановяване на мускулите. Леката тъкан на трикото и проветривите панели гарантират отлично извеждане на влагата.
  • Odlo RUN EASY 365 MIDLAYER HOODY Мъжки суитшърт за бягане, черно, размер XXL
    Мъжкият суитшърт за бягане Odlo RUN EASY 365 MIDLAYER HOODY е проектиран за бегачи, които търсят многофункционален модел, подходящ за обличане като допълнителна дреха. Изработено е от улта лека материя с голяма еластичност, която гарантира отлично извеждане на влагата.
  • Odlo 1/2 ZIP ESSENTIAL CERAMIWARM Мъжки суитшърт, тъмносин, размер XL
    Мъжкият суитшърт Odlo 1/2 ZIP ESSENTIAL CARAMIWARM е отлично затоплящ. Подходящ е за използване в студеното време и е изработен от рециклирани материали. Късият цип помага за климата под него и едновременно с това помага за лесното му обличане.
  • Odlo M ZEROWEIGHT MID LAYER 1/2 ZIP Мъжки суитшърт за бягане, светлоотразителен неон, размер XL
    Мъжкият суитшърт Odlo M ZEROWEIGHT MID LAYER 1/2 ZIP е проектиран да бъде използван, като изолираща дреха за бягане и тренировки. Изработен е с леко рунова тъкан в ръкавите, а на гърба и предните части материята е с технологията Ceramiwarm, благодарение на което е идеален за използване в студеното време.
  • Odlo W ESSENTIAL WARM TIGHTS Дамски клин за бягане, тъмносин, размер M
    Дамският клин за бягане Odlo W ESSENTIAL WARM TIGHTS е разработен правене на тренировки в студеното време. Вътрешната му част е с рунова материя, има светлоотразителни детайли и заден джоб с цип.
  • Odlo MID LAYER FULL ZIP BERRA KIDS Детски суитшърт, сиво, размер 128
    Детски суитшърт Odlo MID LAYER FULL ZIP BERRA KIDS, проектиран така, че да стопли децата и да им предостави комфорт. Изработен е в Европа от рециклирани меки материали. Идеален е за каране на ски и шейна или за бой със снежни топки.
  • Odlo W PERFORMANCE WOOL X-WARM HOODY Дамски суитшърт от мерино, цвят сьомга, размер M
    Дамският суитшърт Odlo W PERFORMANCE WOOL X-WARM HOODY е с материя , която е допълнена с мерино вълна. Предлага отлично отвеждане на потта и бързо изсъхване на материята. Подходящ е за носене в планината, в града и по време за свободни активности.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх