Модни марки 1
Цена
лв лв

Macarena облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Macarena 6 продукти
 • Пантофи MACARENA - Arya15-Ev Azul
  Удобни пантофи от Macarena. Меката, добре прилягаща на стъпалото горна част е Естествена кожа - Bелур. Вътрешната подплата е вълна, отоплена. Стелката е вълна, отоплена. Подметката на обувките е плат. Удобни, домашни обувки, които изолират от студа и не претоплят краката.
 • Пантофи MACARENA - Arya17-Ev Camel
  Пантофи марка Macarena. Горната част на обувката (саята) позволява на крака да си почива Естествена кожа - Bелур. Във вътрешната част на обувките вълна, отоплена. Повишен комфорт при носене заради стелките: вълна, отоплена. Подметката на обувките е плат. Позволяват на краката да си почиват спокойно.
 • Пантофи MACARENA - Arya18-Ev Azul
  Домашни обувки на фирма Macarena. Меката, добре прилягаща на стъпалото горна част е Естествена кожа - Bелур. Вътрешната подплата е вълна, отоплена. Повишен комфорт при носене заради стелките: вълна, отоплена. За модела е избрана подходяща подметката, която е плат. Печелят за сметка на декорацията: естествена кожа. Удобни, домашни обувки, които изолират от студа и не претоплят краката.
 • Пантофи MACARENA - Arya20-Ev Gris/Negro
  Домашни обувки на фирма Macarena. Меката, добре прилягаща на стъпалото горна част е Текстил - Tекстил. Приятната вътрешна част на обувката е вълна, отоплена. Стелката е вълна, отоплена. Подметката на обувките е плат. Оригиналността си дължат на украсата от: плат. Удобни, домашни обувки, които изолират от студа и не претоплят краката.
 • Пантофи MACARENA - Arya20-Ev Marin/Gris
  Домашни обувки на фирма Macarena. Горната част на обувката (саята) позволява на крака да си почива Текстил - Tекстил. Приятната вътрешна част на обувката е вълна, отоплена. Стелката е вълна, отоплена. За модела е избрана подходяща подметката, която е плат. Оригиналността си дължат на украсата от: плат. Пантофите осигуряват комфорт на изморените ходила.
 • Пантофи MACARENA - Arya20-Ev Rosa/Gris
  Домашни обувки на фирма Macarena. Горната част на обувката (саята) позволява на крака да си почива Текстил - Tекстил. Вътрешната подплата е вълна, отоплена. Обувките са снабдени със стелка, която е вълна, отоплена. За модела е избрана подходяща подметката, която е плат. Печелят за сметка на декорацията: плат. Удобни, домашни обувки, които изолират от студа и не претоплят краката.

Последно видяно

връх