Модни марки 1
Цена
лв лв

Macadamia Natural Oil облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
 • Macadamia Natural Oil Care процедура за всички видове коса 125 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 125 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Macadamia Natural Oil Care предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:изразително регенерира и предпазваведнага се абсорбира благодарение на своята фина консистенцияхидратира и придава на косата финеспридава блясък на косата
 • Macadamia Natural Oil Care крем без отмиване 300 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 300 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеMacadamia Natural Oil Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:укротява непокорната косапридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Macadamia Natural Oil Care олио за всички видове коса 125 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 125 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Macadamia Natural Oil Care предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:веднага се абсорбира благодарение на своята фина консистенцияподхранва в дълбочинапридава блясък на косатапредпазва от неблагоприятните външни условия
 • Macadamia Natural Oil Pro Oil Complex подхранващо масло с дозатор 125 мл.
  Macadamia Natural Oil Pro Oil Complex, 125 мл., Защита на косата от слънце за жени
 • Macadamia Natural Oil Care шампоан за суха и увредена коса 300 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Macadamia Natural Oil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Macadamia Natural Oil Pro Oil Complex подхранваща маска за коса с хидратиращ ефект 236 мл.
  Macadamia Natural Oil Pro Oil Complex, 236 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаMacadamia Natural Oil Pro Oil Complex е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатарегенерира косата по цялата й дължинаподобрява гъвкавостта на косъмаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Macadamia Natural Oil Care балсам за обем без парабени 300 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Macadamia Natural Oil Care гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемпредпазва косата от уврежданеулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Macadamia Natural Oil Care балсам за всички видове коса 300 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 300 мл., Защита на косата от слънце за жени, Балсамът Macadamia Natural Oil Care гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянепредпазва косата от уврежданеулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Macadamia Natural Oil Pro Oil Complex подхранващ балсам с хидратиращ ефект 300 мл.
  Macadamia Natural Oil Pro Oil Complex, 300 мл., Кондиционери за коса за жени
 • Macadamia Natural Oil Care изглаждащ шампоан за увредена и химически третирана коса без сулфати и парабени 300 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Macadamia Natural Oil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Macadamia Natural Oil Care лек хидратиращ шампоан за обем без силикони и сулфати 300 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Macadamia Natural Oil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Macadamia Natural Oil Care изглаждащ балсам за ежедневна употреба без парабени 300 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Macadamia Natural Oil Care гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредпазва косата от уврежданезатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Macadamia Natural Oil Care хидратираща маска за коса 236 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 236 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаMacadamia Natural Oil Care е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх