Модни марки 1
Цена
лв лв

KOCOSTAR облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: KOCOSTAR 34 продукти
 • Kocostar Slice Mask Cucumber 20 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Slice Mask Cucumber Маска за лице за жени 20 ml
 • Kocostar Slice Mask Watermelon 20 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Slice Mask Watermelon Маска за лице за жени 20 ml
 • Kocostar Slice Mask Strawberry 20 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Slice Mask Strawberry Маска за лице за жени 20 ml
 • Kocostar Slice Mask Apple 20 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Slice Mask Apple Маска за лице за жени 20 ml
 • Kocostar Flower Mask Rose 20 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Flower Mask Rose Маска за лице за жени 20 ml
 • Kocostar Slice Mask Pineapple 20 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Slice Mask Pineapple Маска за лице за жени 20 ml
 • Kocostar Slice Mask Kiwi 20 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Slice Mask Kiwi Маска за лице за жени 20 ml
 • Kocostar Slice Mask Aloe 20 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Slice Mask Aloe Маска за лице за жени 20 ml
 • Kocostar Flower Mask Sunflower 20 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Flower Mask Sunflower Маска за лице за жени 20 ml
 • Kocostar Face Mask Bird´s Nest Silk Fiber 25 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Face Mask Bird´s Nest Silk Fiber Маска за лице за жени 25 ml
 • Kocostar Nail & Hand Moisture Pack 14 ml хидратиращи ръкавици за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Nail & Hand Moisture Pack Хидратиращи ръкавици за жени 14 ml
 • Kocostar Face Mask Camellia Happy 23 ml маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Face Mask Camellia Happy Маска за лице за жени 23 ml
 • Kocostar Foot Moisture Pack 14 ml крем за крака за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Foot Moisture Pack Крем за крака за жени 14 ml
 • Kocostar Face Mask Princess Eye Patch 3 гр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kocostar Face Mask Princess Eye Patch Маска за лице за жени 3 гр
 • KOCOSTAR Tulip Mask Sheet хидратираща платнена маска 20 мл.
  KOCOSTAR Tulip Mask Sheet, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Tulip Mask Sheet ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Rose Mask Sheet платнена маска за регенериране на кожата 20 мл.
  KOCOSTAR Rose Mask Sheet, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Rose Mask Sheet ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Watermelon платнена маска с озаряващ и хидратиращ ефект 20 мл.
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Watermelon, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Slice Mask Sheet Watermelon ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Sunflower Mask Sheet платнена маска със стягащ ефект 20 мл.
  KOCOSTAR Sunflower Mask Sheet, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Sunflower Mask Sheet ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Strawberry хидратираща платнена маска за сияен вид на кожата 20 мл.
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Strawberry, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Slice Mask Sheet ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Cucumber успокояваща платнена маска с хидратиращ ефект 20 мл.
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Cucumber, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Slice Mask Sheet Cucumber ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Kiwi озаряваща платнена маска с витамин С 20 мл.
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Kiwi, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Slice Mask Sheet Kiwi ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Pineapple платнена маска със стягащ ефект 20 мл.
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Pineapple, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Slice Mask Sheet Pineapple ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Banana подхранваща платнена маска за сияен вид на кожата 20 мл.
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Banana, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Slice Mask Sheet Banana ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Apple платнена маска за озаряване и виталитет на кожата 20 мл.
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Apple, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Slice Mask Sheet Apple ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Tomato платнена маска с озаряващ и хидратиращ ефект 20 мл.
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Tomato, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Slice Mask Sheet Tomato ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Bird's Nest Silk Fiber Mask платнена маска за интензивна хидратация 25 мл.
  KOCOSTAR Bird's Nest Silk Fiber Mask, 25 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице KOCOSTAR Bird's Nest Silk Fiber Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Happy Mask подхранваща платнена маска с хидратиращ ефект 23 мл.
  KOCOSTAR Happy Mask, 23 мл., Платнени маски за жени, Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортправи кожата копринено мека на допирхидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • KOCOSTAR Foot Moisture Pack хидратираща маска за крака 14 мл.
  KOCOSTAR Foot Moisture Pack, 14 мл., Маски за тяло за жени, Специалната грижа KOCOSTAR Foot Moisture Pack идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:хидратира в дълбочинаосвежава, успокоява и придава гъвкавостоставя кожата мека и гладкаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • KOCOSTAR Home Salon Hair Pack регенерираща и хидратираща маска За коса 30 мл.
  KOCOSTAR Home Salon Hair Pack, 30 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKOCOSTAR Home Salon Hair Pack е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратиравъздейства в дълбочина на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • KOCOSTAR Princess Eye Patch хидрогелова маска за зоната около очите за младежки вид 3 гр.
  KOCOSTAR Princess Eye Patch, 3 гр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи KOCOSTAR Princess Eye Patch перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:озарява околоочната зонаизглажда фините линии и намалява леките бръчкиинтензивно хидратираНачин на употреба:Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Не изплаквайте.
 • KOCOSTAR Lip Mask Mint хидрогелна маска за устни с хидратиращ ефект 20 бр.
  KOCOSTAR Lip Mask Mint, 20 бр., Маски за устни за жени, И вашите устни заслужават специална грижа. Маската за устни KOCOSTAR Lip Mask Mint им придава необходимата хидратация и ги прави естествено красиви.Характеристики:възстановява сухите и напукани устниинтензивно хидратира и подхранваправи устните нежни и мекиНачин на употреба:Нанесете върху чисти и сухи устни.
 • KOCOSTAR Lip Mask Black хидрогелна маска за устни с регенериращ ефект 20 бр.
  KOCOSTAR Lip Mask Black, 20 бр., Маски за устни за жени, И вашите устни заслужават специална грижа. Маската за устни KOCOSTAR Lip Mask Black им придава необходимата хидратация и ги прави естествено красиви.Характеристики:възстановява сухите и напукани устниинтензивно хидратира и подхранваправи устните нежни и мекиНачин на употреба:Нанесете върху чисти и сухи устни.
 • KOCOSTAR Foot Peeling Pack пилинг маска за крака 40 мл.
  KOCOSTAR Foot Peeling Pack, 40 мл., Маски за тяло за жени, Специалната грижа KOCOSTAR Foot Peeling Pack идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:премахва мъртвите клеткирегенерира и омекотява кожатаподхранва и хидратирапредпазва от изсушаване и кератинизация на кожатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция. После изплакнете с хладка вода.

Последно видяно

връх