Модни марки 1
Цена
лв лв

Iwostin облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Iwostin 39 продукти
 • Iwostin Aspiria хидратиращ и успокояващ антиперспирант рол-он 50 мл.
  Iwostin Aspiria, 50 мл., Aнтиперспиранти за жени, Антиперспирантът Iwostin Aspiria оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.Характеристики:ефективно предпазва от изпотяванепредпазва от неприятната миризмапредоставя дълговременно усещане за свежестне дразни чувствителната кожаНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Iwostin Aspiria антиперспирант рол-он против прекомерно изпотяване 72 ч. 50 мл.
  Iwostin Aspiria, 50 мл., Aнтиперспиранти за жени, Антиперспирантът Iwostin Aspiria оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.Характеристики:ефективно предпазва от изпотяванепредпазва от неприятната миризмапредоставя дълговременно усещане за свежестне блокира естествените телесни процесипредоставя дълготрайна защитане дразни чувствителната кожаНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Iwostin Estetic изглаждащ пилинг за проблемна кожа 30 мл.
  Iwostin Estetic, 30 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицеизглажда и омекотява кожатаредуцира несъвършенствата на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
 • Iwostin Purritin почистващ гел за мазна кожа склонна към акне 150 мл.
  Iwostin Purritin, 150 мл., почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Iwostin Purritin е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумпредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Iwostin Purritin матираща емулсия за мазна кожа склонна към акне 40 мл.
  Iwostin Purritin, 40 мл., концентрат за проблемна кожа за жени, Локалната грижа Iwostin Purritin Purritin помага с проблемните места по кожата. В същото време успокоява раздразненията и подпомага естествената регенерация.Характеристики:редуцира прекомерното образуване на себумпридава необходимата хидратация и подхранваправи кожата матоваредуцира несъвършенствата на кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Iwostin Purritin нощен крем против несъвършенства на кожата 40 мл.
  Iwostin Purritin, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Purritin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:действа срещу несъвършенстваподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Iwostin Purritin Rehydrin хидратиращ почистващ гел за кожа, която е суха и раздразнена от медикаментозно лечение на акне 150 мл.
  Iwostin Purritin Rehydrin, 150 мл., почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Iwostin Purritin Rehydrin е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумпредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Iwostin Purritin активен дневен крем против несъвършенства на кожата 40 мл.
  Iwostin Purritin, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Purritin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:уеднаквява тона на кожатаподхранва в дълбочинаинтензивно хидратираелиминира проявите на акнеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Iwostin Sensitia подхранващ нощен крем с витамини С и Е за чувствителна и алергична кожа 50 мл.
  Iwostin Sensitia, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Sensitia Sensitia предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинаинтензивно хидратирарегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Iwostin Capillin подсилващ нощен крем за спукани капилярчета 40 мл.
  Iwostin Capillin, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Capillin Capillin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:успокоява раздразненията и зачервяваниятаинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниепредпазва кожата от свободните радикалиНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Iwostin Capillin почистваща и отстраняваща грима пяна за чувствителна кожа с разширени вени 165 мл.
  Iwostin Capillin, 165 мл., Почистване на кожата за жени, Характеристики:успокоява раздразнениятаоставя кожата напълно чиста
 • Iwostin Purritin мицеларна почистваща вода за мазна кожа склонна към акне 215 мл.
  Iwostin Purritin, 215 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Iwostin Purritin Purritin ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:минимизира прекомерното образуване на себумзаздравява и регенерираможе да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устнитене оставя мазен филм по кожатаредуцира несъвършенствата на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Ползвайте сутрин и вечер или при необходимост.
 • Iwostin Sensitia пяна за почистване и премахване на грим за чувствителна и алергична кожа 165 мл.
  Iwostin Sensitia, 165 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Iwostin Sensitia Sensitia е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:оставя кожата напълно чистапридава на кожата хидратациярегенерира кожатаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Iwostin Hydro Sensitia серум в крем с анти-бръчков ефект 40 мл.
  Iwostin Hydro Sensitia, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Hydro Sensitia предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратираподхранва в дълбочинанамалява бръчките и предотвратява появята импридава на кожата свежест и сияниевъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Iwostin Capillin серум против бръчки за разширени и спукани капиляри 40 мл.
  Iwostin Capillin, 40 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Iwostin Capillin Capillin е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатапомага за изглаждане на бръчки и фини линииефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Iwostin Sensitia хидратиращ крем за очи за чувствителна кожа на лицето 25 гр.
  Iwostin Sensitia, 25 гр., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Iwostin Sensitia Sensitia е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаосвежава и изглажда зоната около очитеуспокоява раздразненията около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Iwostin Estetic пилинг за лице против признаци на стареене 30 мл.
  Iwostin Estetic, 30 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицеНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
 • Iwostin Body Pro регенериращ крем за ръце 50 мл.
  Iwostin Body Pro, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Iwostin Body Pro идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:регенерирахидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Iwostin Body Pro емулсия за тяло за суха и чувствителна кожа 200 мл.
  Iwostin Body Pro, 200 мл., Сапуни за жени, Продуктът Iwostin Body Pro се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:придава кадифена мекота на кожатапредоставя комфорт и жизненост на кожатауспокоява кожатаНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата. За оптимална хидратация нанесете след душ, когато кожата е още влажна.
 • Iwostin Estetic стягащ серум против бръчки 30 мл.
  Iwostin Estetic, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Iwostin Estetic е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Iwostin Estetic нощен ревитализиращ крем 40 мл.
  Iwostin Estetic, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Estetic предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподхранва в дълбочинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Iwostin Estetic изглаждащ околоочен крем за зряла кожа 15 мл.
  Iwostin Estetic, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Iwostin Estetic е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитепридава младежки вид около очитеотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеСъстав:без парфюмНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Iwostin Estetic стягащ дневен крем SPF 15 40 мл.
  Iwostin Estetic, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Estetic предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатапредпазва кожата от вредните външни влиянияпридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Iwostin Estetic ремоделиращ дневен крем за зряла кожа 40 мл.
  Iwostin Estetic, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Estetic предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Iwostin Hydro Sensitia защитен крем с липиди против студ и вятър 50 мл.
  Iwostin Hydro Sensitia, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Hydro Sensitia предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализирапредпазва кожата от вредните външни влиянияСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Iwostin Sensitia Correctin дълготрайно покриващ матиращ флуид за чувствителна кожа SPF 30 цвят Natural 30 мл.
  Iwostin Sensitia Correctin, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Iwostin Sensitia Correctin уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:отлична покриваща способностдълготраен ефектлесно приложениеправи кожата еластична и финапредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Iwostin Purritin Rehydrin хидратиращ крем за кожа, която е суха и раздразнена от медикаментозно лечение на акне 40 мл.
  Iwostin Purritin Rehydrin, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Purritin Rehydrin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинауспокоява раздразненията и зачервяваниятавъзстановява младежкия вид на кожатарегенерира защитната бариера на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Iwostin Purritin Correctin дълготраен покривен матиращ флуид за акнозна кожа SPF 30 цвят Natural 30 мл.
  Iwostin Purritin Correctin, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Iwostin Purritin Correctin уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:отлична покриваща способностправи кожата матовапредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Iwostin Capillin интензивен крем, намаляващ зачервяването на кожата SPF 20 40 мл.
  Iwostin Capillin, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Capillin Capillin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята имподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Iwostin Capillin лек подсилващ крем за спукани капилярчета SPF 20 40 мл.
  Iwostin Capillin, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Capillin Capillin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирадейства срещу несъвършенстварегенерира и витализирапредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Iwostin Capillin почистваща мицеларна вода за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 215 мл.
  Iwostin Capillin, 215 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Iwostin Capillin Capillin ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинапредпазва от прекомерно изсушаване на кожатаима освежаващ и успокояващ ефектиподдържа кожата в равновесиеможе да се ползва и за чувствителна кожаможе да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устнитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Iwostin Rosacin нощен крем, намаляващ зачервяванията по кожата 40 мл.
  Iwostin Rosacin, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Rosacin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:уеднаквява тона на кожатауспокоява раздразненията и зачервяваниятаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Iwostin Sensitia Hydro Sensitia + овлажняващ дневен крем за суха и чувствителна кожа 50 мл.
  Iwostin Sensitia Hydro Sensitia +, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Sensitia Hydro Sensitia + предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинаинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниерегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Iwostin Hydro Sensitia интензивен хидратиращ крем SPF 15 50 мл.
  Iwostin Hydro Sensitia, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Iwostin Body Pro активен серум за напукани крака 50 мл.
  Iwostin Body Pro, 50 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Iwostin Body Pro осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:заздравява напуканата кожахидратира кожатапритежава регенеративен ефектподдържа еластичността на кожатаотлично омекотява и подхранваНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Iwostin Estetic озаряващ пилинг да уеднакви цвета на кожата 30 мл.
  Iwostin Estetic, 30 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Iwostin Estetic почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:изглажда и омекотява кожатапремахва мъртвите кожни клеткиозарява и уеднаквява кожатаНачин на употреба:Ползвайте по 1–3 пъти седмично. Избягвайте зоната на очите.
 • Iwostin Body Pro душ гел за суха и раздразнена кожа 300 мл.
  Iwostin Body Pro, 300 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Iwostin Body Pro е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеомекотява и повишава еластичността на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Iwostin Capillin подсилващ крем за спукани капилярчета SPF 20 40 мл.
  Iwostin Capillin, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Iwostin Capillin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:придава на кожата свежест и сияниеподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Ползвайте редовно всяка сутрин. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Iwostin Rosacin успокояваща мицеларна вода за кожа, склонна към зачервяване 215 мл.
  Iwostin Rosacin, 215 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Iwostin Rosacin е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожата

Последно видяно

връх