Модни марки 1
Цена
лв лв

Golddachs облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Golddachs 37 продукти
 • Golddachs Hair гребен за коса 1 бр.
  Golddachs Hair, 1 бр., Гребени за мъже, Гребенът за коса Golddachs Hair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:осигурява лесно оформяне и на мокра косаподходящо както за десничари, така и левичариНачин на употреба:Разресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Golddachs After Shaving тоник за успокояване на кожата на лицето 100 мл.
  Golddachs After Shaving, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Golddachs After Shaving ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатаелиминира усещанията за паренеНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Golddachs Rasierhobel самобръсначка Silver
  Golddachs Rasierhobel, , Класическо бръснене за мъже, Самобръсначката Golddachs Rasierhobel е най-лесният начин за постигане на гладко лице.Характеристики:лесно изплакване и поддръжка100% гладко бръсненегладко бръснене по традиционен начинНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Golddachs Rasierhobel Резервни остриета 10 бр 10 бр.
  Golddachs Rasierhobel, 10 бр., Класическо бръснене за мъже, Резервните ножчета Golddachs Rasierhobel и тяхната редовна замяна постоянно ви гарантират постоянно същото гладко бръснене на лицето, както с нова самобръсначка.Характеристики:осигурява максимално гладко бръсненелесно се заменяНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Golddachs Finest Badger четка за бръснене с косми от язовец
  Golddachs Finest Badger, , Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Golddachs Finest Badger не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:идеално ще разпени продукта за бръсненеестествени влакнапомага за гладкото и прецизно бръсненеНачин на употреба:Потопете четката в топла вода и после нанесете с кръгови движения сапун за бръснене, разпенете и нанесете по лицето.
 • Golddachs Straight Razor класическа самобръсначка
  Golddachs Straight Razor, , Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Golddachs Straight Razor не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начиндизайнерско изпълнениеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Golddachs Aloe Vera сапун за бръснене в кутия 60 гр.
  Golddachs Aloe Vera, 60 гр., Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:създава богата пянапозволява лесно бръсненелесно плъзгане на самобръсначката по кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.
 • Golddachs Pure Badger четка за бръснене с косми от язовец
  Golddachs Pure Badger, , Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Golddachs Pure Badger не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начиндизайнерско изпълнениеестествени влакнапомага за гладкото и прецизно бръсненеНачин на употреба:Потопете четката в топла вода и после нанесете с кръгови движения сапун за бръснене, разпенете и нанесете по лицето.
 • Golddachs Silver Tip Badger четка за бръснене с косми от язовец
  Golddachs Silver Tip Badger, , Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Golddachs Silver Tip Badger не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинестествени влакнапомага за гладкото и прецизно бръсненеНачин на употреба:Потопете четката в топла вода и после нанесете с кръгови движения сапун за бръснене, разпенете и нанесете по лицето.
 • Golddachs Classic сапун за бръснене 4 x 33 гр.
  Golddachs Classic, 4 x 33 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Golddachs Classic гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:създава богата пянапозволява лесно бръсненехидратира и не изсушава кожаталесно плъзгане на самобръсначката по кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • Golddachs Sport сапун за бръснене 60 гр.
  Golddachs Sport, 60 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Golddachs Sport гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинсъздава богата пянапомага за гладкото и прецизно бръсненеосигурява се максимално гладко бръсненеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • Golddachs Sport сапун за бръснене в кутия 60 гр.
  Golddachs Sport, 60 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Golddachs Sport гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинпомага за гладкото и прецизно бръсненеосигурява се максимално гладко бръсненеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • Golddachs Sandle Wood сапун за бръснене 60 гр.
  Golddachs Sandle Wood, 60 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Golddachs Sandle Wood гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинсъздава богата пянапомага за гладкото и прецизно бръсненехидратира и не изсушава кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • Golddachs Sandle Wood сапун за бръснене в кутия 60 гр.
  Golddachs Sandle Wood, 60 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Golddachs Sandle Wood гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинпомага за гладкото и прецизно бръсненеприятно освежаваосигурява се максимално гладко бръсненеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • Golddachs Beards четка за брада малък 6,2 x 2,5 cm
  Golddachs Beards, , Гребени и четки за мъже, Продуктът Golddachs Beards ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеестествен материалотстранява падналите косми
 • Golddachs Bowl съд за продукти за бръснене черна
  Golddachs Bowl, , Класическо бръснене за мъже, Стилният аксесоар Golddachs Bowl ще стане незаменима част от вашите козметични принадлежности.Характеристики:дизайнерско изпълнение
 • Golddachs Beards гребенче за мустаци 7 cm
  Golddachs Beards, , Гребени и четки за мъже, Продуктът Golddachs Beards ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:елиминира заплитанетоудобно се държи в ръкатасресва и заглажда брадата/мустацитеестествен материал
 • Golddachs Beards балсам за брада 100 мл.
  Golddachs Beards, 100 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът Golddachs Beards гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:подпомага здравословния растеж на брадатадълготрайно хидратира брадата и кожатаухае приятнолесен за приложениеНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
 • Golddachs Beards масло за брада и мустаци 30 мл.
  Golddachs Beards, 30 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло Golddachs Beards гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:хидратира и не изсушава кожатапридава фин свеж ароматзаглажда брадата и ограничава накъдрянеподдържа брадата здрава и блестящаНачин на употреба:Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата.
 • Golddachs Shaving олио за бръснене 30 мл.
  Golddachs Shaving, 30 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Golddachs Shaving гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненехидратира и не изсушава кожаталесно плъзгане на самобръсначката по кожата
 • Golddachs Beards восък за брада 16 гр.
  Golddachs Beards, 16 гр., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът Golddachs Beards гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:помага за укротяване на непокорната брада и я оформяухае приятнолесен за приложениегрижи се за мустацитепридава блясъкНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на мустаците.
 • Golddachs Bowl керамичен съд за принадлежности за бръснене Brown
  Golddachs Bowl, , Класическо бръснене за мъже, Стилният аксесоар Golddachs Bowl ще стане незаменима част от вашите козметични принадлежности.Характеристики:дизайнерско изпълнение
 • Golddachs Bowl съд за продукти за бръснене малка Metal
  Golddachs Bowl, , Класическо бръснене за мъже, Стилният аксесоар Golddachs Bowl ще стане незаменима част от вашите козметични принадлежности.Характеристики:дизайнерско изпълнение
 • Golddachs Bowl порцеланов съд за бръснарски принадлежности White 1 бр.
  Golddachs Bowl, 1 бр., Класическо бръснене за мъже, Стилният аксесоар Golddachs Bowl ще стане незаменима част от вашите козметични принадлежности.Характеристики:дизайнерско изпълнение
 • Golddachs Sets козметичен комплект III. за мъже
  Golddachs Sets, , Класическо бръснене за мъже
 • Golddachs Polymer Farbig самобръсначка + резервни остриета
  Golddachs Polymer Farbig, , Класическо бръснене за мъже, Самобръсначката Golddachs Polymer Farbig е най-лесният начин за постигане на гладко лице.Характеристики:100% гладко бръсненелесно изплакване и поддръжкагладко бръснене по традиционен начинНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Golddachs Sets козметичен комплект IV. за мъже
  Golddachs Sets, , Класическо бръснене за мъже
 • Golddachs Handwaschbürste четка за нокти
  Golddachs Handwaschbürste, , Грижа за тялото за мъже
 • Golddachs Hornpflege Öl олио за нокти 10 мл.
  Golddachs Hornpflege Öl, 10 мл., Класическо бръснене за мъже
 • Golddachs Shaving поставка за четка за бръснене
  Golddachs Shaving, , Класическо бръснене за мъже
 • Golddachs Shaving поставка за четка за бръснене черен
  Golddachs Shaving, , Класическо бръснене за мъже
 • Golddachs Finest Badger четка за бръснене с косми от язовец малка опаковка
  Golddachs Finest Badger, , Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Golddachs Finest Badger не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинидеално ще разпени продукта за бръсненеестествени влакнаНачин на употреба:Потопете четката в топла вода и после нанесете с кръгови движения сапун за бръснене, разпенете и нанесете по лицето.
 • Golddachs Bowl съд за продукти за бръснене
  Golddachs Bowl, , Класическо бръснене за мъже, Стилният аксесоар Golddachs Bowl ще стане незаменима част от вашите козметични принадлежности.Характеристики:дизайнерско изпълнениепомага за гладкото и прецизно бръснене

Последно видяно

връх