Модни марки 1
Цена
лв лв

Gestil облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Gestil 42 продукти
 • Gestil Care грижа за коса без отмиване за топлинно третиране на косата 100 мл.
  Gestil Care, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеGestil Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Начин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Gestil Care хидратиращ гел за лющеща се и раздразнена кожа 150 мл.
  Gestil Care, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеGestil Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Gestil Benedetti Plus серум против косопад 50 мл.
  Gestil Benedetti Plus, 50 мл., Серуми за коса за жени
 • Gestil Care защитен серум за боядисана и чувствителна коса 12x6 мл.
  Gestil Care, 12x6 мл., Серуми за коса унисекс, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Gestil Care се грижи перфектно за косатаХарактеристики:подхранва косата по цялата ѝ дължинаНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Не изплаквайте.
 • Gestil Care спрей за блясък 100 мл.
  Gestil Care, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеGestil Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата.
 • Gestil Care хидратиращ серум за сух и чувствителен скалп 12x6 мл.
  Gestil Care, 12x6 мл., Серуми за коса унисекс, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Gestil Care се грижи перфектно за косатаХарактеристики:осигурява на косата необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанесете върху все още мокра коса. Не изплаквайте.
 • Gestil Care арганово масло 30 мл.
  Gestil Care, 30 мл., Класически масла за коса за жени
 • Gestil Care почистващ тоник за мазна коса 100 мл.
  Gestil Care, 100 мл., Тоник и води за коса за жени, Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Gestil Care активен серум против косопад 100 мл.
  Gestil Care, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеGestil Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.
 • Gestil Placenta 10x10 ml серум за коса за жени
  Best products on Parfimo.bg: Gestil Placenta Серум за коса за жени 10x10 ml
 • Gestil Fleir By Wonder 500 ml шампоан за жени
  Best products on Parfimo.bg: Gestil Fleir By Wonder Шампоан за жени 500 ml
 • Gestil Wonder 500 ml маска за коса за жени
  Best products on Parfimo.bg: Gestil Wonder Маска за коса за жени 500 ml
 • Gestil Care шампоан за мазна коса 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаизмива косата и кожата на главатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Gestil Wonder дълбоко регенерираща маска с арганово масло 500 мл.
  Gestil Wonder, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаGestil Wonder Wonder е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаподобрява гъвкавостта на косъмавъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Gestil Care подсилващ шампоан за всички видове коса 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:прави косата гладкарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Gestil Care шампоан с кофеин против косопад 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Care почистваща пяна за мазна коса 150 мл.
  Gestil Care, 150 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Care шампоан за често измиване на косата 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаправи косата гладкаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Care шампоан за чувствителна кожа на скалпа 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава на косата фин ароматрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Wonder ревитализиращ крем за увредена и химически третирана коса 300 мл.
  Gestil Wonder, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаGestil Wonder е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатаподсилва косъмапредпазва от вредните влияния на околната средаинтензивно хидратиракосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Gestil Dermo Balance шампоан против пърхот 200 мл.
  Gestil Dermo Balance, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Dermo Balance ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмаСъстав:не съдържа силиконибез сулфатибез парфюмНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Care душ гел и шампоан 2 в 1 150 мл.
  Gestil Care, 150 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за жени, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Gestil Care бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:омекотява кожатапредоставя грижа за косата и кожатапридава на косата необходимата хидратация и блясъкНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Gestil Care подсилващ шампоан за суха и крехка 1000 мл.
  Gestil Care, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Gestil Care маска против пърхот 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаGestil Care е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:възвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Gestil Care регенериращ балсам за всички видове коса 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Gestil Care гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеосигурява на косата ослепителен блясъкпредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Gestil Care шампоан против пърхот 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:премахва пърхота от косатаизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Care реструктурираща маска за суха коса 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаGestil Care е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:придава на косата ослепителен блясъкулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Gestil Pantesalmina хидратиращ балсам за тънка и увредена коса 300 мл.
  Gestil Pantesalmina, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаGestil Pantesalmina е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратираподобрява гъвкавостта на косъмакосата е гладка на допирвъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Gestil Fleir by Wonder хидратиращ шампоан 500 мл.
  Gestil Fleir by Wonder, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Fleir by Wonder ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Gestil Fleir by Wonder минерален шампоан за всички видове коса 500 мл.
  Gestil Fleir by Wonder, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Fleir by Wonder ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Fleir by Wonder шампоан след боядисване и химическо къдрене 500 мл.
  Gestil Fleir by Wonder, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Fleir by Wonder ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаудължава трайността на цвета на косатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Hair Loss шампоан против оредяване на косата и косопад 200 мл.
  Gestil Hair Loss, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Hair Loss ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапредотвратява преждевременен косопадрегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаСъстав:не съдържа силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Care почистваща маска против мазен пърхот 200 мл.
  Gestil Care, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаGestil Care е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Gestil Green подхранваща маска за блясък и мекота на косата 250 мл.
  Gestil Green, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаGestil Green е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкподсилва косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Gestil Green деликатен шампоан за ежедневна употреба 250 мл.
  Gestil Green, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Green ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Gestil Care тоник с кофеин против косопад 12x6 мл.
  Gestil Care, 12x6 мл., Серуми за коса унисекс, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Gestil Care се грижи перфектно за косатаХарактеристики:подхранва косата по цялата ѝ дължинапридава на косата нова силаНачин на употреба:Нанесете директно върху скалпа. Не изплаквайте.
 • Gestil Care мултивитаминен подсилващ серум против косопад 12 x 6 мл.
  Gestil Care, 12 x 6 мл., Серуми за коса унисекс, Грижата за коса Gestil Care ефикасно стимулира растежа на нови космиХарактеристики:предотвратява преждевременното опадване на космитеактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете директно върху скалпа. Леко масажирайте скалпа. Не изплаквайте.
 • Gestil Energetika "G" почистващ тоник За коса 100 мл.
  Gestil Energetika "G", 100 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеGestil Energetika "G" придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Не изплаквайте.
 • Gestil Care мултивитаминен подсилващ серум против косопад 100 мл.
  Gestil Care, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеGestil Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Gestil Care шампоан за боядисана коса 250 мл.
  Gestil Care, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Fleir by Wonder шампоан за често измиване за мазна коса 500 мл.
  Gestil Fleir by Wonder, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Fleir by Wonder ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаправи косата гладкапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Gestil Fleir by Wonder реструктуриращ шампоан за всички видове коса 500 мл.
  Gestil Fleir by Wonder, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Gestil Fleir by Wonder ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Последно видяно

връх