Модни марки 1
Цена
лв лв

GA-DE облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: GA-DE 82 продукти
 • GA-DE Rich & Moist компактна пудра цвят 11 Desert 10 гр.
  GA-DE Rich & Moist, 10 гр., Пудри за жени, Пудрата GA-DE Rich & Moist идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектне изсушавапридава илюзия за перфектна кожаСъстав:тампонът е включен в опаковкатас огледалцеНачин на употреба:Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
 • GA-DE Gold Premium стягащ крем SPF 10 50 мл.
  GA-DE Gold Premium, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Gold Premium предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираинтензивно хидратиранамалява бръчките и предотвратява появята им
 • GA-DE Gold Premium стягащ серум 30 мл.
  GA-DE Gold Premium, 30 мл., Серуми за лице за жени, Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетопридава на лицето стегнатостпомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаефективно хидратира и подхранва
 • GA-DE Cleansers and Toners почистващ гел за смесена и мазна кожа 200 мл.
  GA-DE Cleansers and Toners, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето GA-DE Cleansers and Toners е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинаприятно освежаварегулира образуването на себумНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • GA-DE Cleansers and Toners двуфазен продукт за отстраняване на грим от очите за успокояване на кожата 125 мл.
  GA-DE Cleansers and Toners, 125 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим GA-DE Cleansers and Toners ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримидеално разтваря и водоустойчив гримима успокояващ ефектпредотвратява раздразнение на лицетоНачин на употреба:Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои.
 • GA-DE Cleansers and Toners лек почистващ гел за нормална към суха кожа 200 мл.
  GA-DE Cleansers and Toners, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето GA-DE Cleansers and Toners е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепремахва и водоустойчив гримхидратира в дълбочинадейства регенеративноНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • GA-DE Perfection хидратираща основа под фон дьо тен 30 мл.
  GA-DE Perfection, 30 мл., основи за жени, Основата GA-DE Essentials идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:има дълготраен ефектотлично подготвя кожата за нанасяне на гримматирапредотвратява размазване на гримаНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем.
 • GA-DE Cleansers and Toners почистващо и отстраняващо грим мляко за всички типове кожа на лицето 200 мл.
  GA-DE Cleansers and Toners, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето GA-DE Cleansers and Toners е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатадейства регенеративнопредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
 • GA-DE Idyllic молив за вежди с четка цвят 20 Light Brown 2,6 гр.
  GA-DE Idyllic, 2,6 гр., моливи за вежди за жени, Моливът за вежди GA-DE Idyllic ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:оцветява слабо изразените веждисъздава естествен ефектвключително практична четчицапудрена текстураНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
 • GA-DE Rich & Moist озаряващ коректор за околоочната област No.12 Deep Beige 2,5 мл.
  GA-DE Rich & Moist, 2,5 мл., Коректори за жени, Коректорът GA-DE Rich & Moist маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатаима лека текстура, която не очертава бръчкитеозарява кожатакремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • GA-DE Everlasting молив за очи цвят 302 Intense Green 1,2 гр.
  GA-DE Everlasting, 1,2 гр., Моливи и очни линии за жени
 • GA-DE Everglow палитра хайлайтъри за лице и очи 32 гр.
  GA-DE Everglow, 32 гр., Хайлайтъри за жени, С луксозната палитра GA-DE Everglow като на игра създавате идеален грим като от професионалист.Характеристики:придава на лицето чарлесно се нанасясъвършено озарява лицетоосигурява на лицето отпочинал и спокоен видСъстав:огледалцесъдържа пигменти, отразяващи светлинатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • GA-DE Sparkles палитра хайлайтъри 24 гр.
  GA-DE Sparkles, 24 гр., Хайлайтъри за жени, Луксозната палитра ружове GA-DE Sparkles ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:красиви пигментирани цветовепудрена текстурасъвършено озарява лицетоосигурява на лицето отпочинал и спокоен видСъстав:съдържа пигменти, отразяващи светлинатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • GA-DE Basics палитра сенки за очи с матиращ ефект 15,3 гр.
  GA-DE Basics, 15,3 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи GA-DE Basics ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:създава естествен грим на очитенанася се лесноима естествен цвятматова текстураСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • GA-DE Starshine палитра хайлайтъри 10,5 гр.
  GA-DE Starshine, 10,5 гр., Хайлайтъри за жени, Луксозната палитра ружове GA-DE Starshine ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатаосигурява на лицето отпочинал и спокоен виднежно изтъква избраните части на лицетоСъстав:съдържа пигменти, отразяващи светлинатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • GA-DE Velveteen палитра сенки за очи цвят 46 My Dark Romance 8,1 гр.
  GA-DE Velveteen, 8,1 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи GA-DE Velveteen ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:има дълготрайна издръжливостпритежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансаза дневен и вечерен гримСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • GA-DE Velveteen палитра за лице цвят 12 Natural & Glow 7,4 гр.
  GA-DE Velveteen, 7,4 гр., Хайлайтъри за жени, Луксозната палитра ружове GA-DE Velveteen ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:гарантира здраво изглеждащи бузипостига естествен видосигурява на лицето отпочинал и спокоен виднежно изтъква избраните части на лицетоСъстав:съдържа пигменти, отразяващи светлинатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • GA-DE Velveteen контурираща палитра за лице цвят 126 Natural Instinct 10 гр.
  GA-DE Velveteen, 10 гр., Бронзанти за жени, Палитрата за контуриране за лицето GA-DE Velveteen изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:подчертава контурите на лицетоприкрива несъвършенствата на кожата на лицетопудрена текстурапридава на кожата бронзов оттенъкСъстав:огледалцеНачин на употреба:За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.
 • GA-DE Velveteen озарител цвят 120 Pearl Drop 12 гр.
  GA-DE Velveteen, 12 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят GA-DE Velveteen придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатаосигурява на лицето отпочинал и спокоен виднежно изтъква избраните части на лицетоСъстав:съдържа пигменти, отразяващи светлинатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • GA-DE Velveteen многоцветна компактна пудра цвят 20 Beige & Natural 12 гр.
  GA-DE Velveteen, 12 гр., Пудри за жени, Пудрата GA-DE Velveteen идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектпридава илюзия за перфектна кожане изсушаваСъстав:тампонът е включен в опаковкатас огледалцеНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • GA-DE Velveteen дълготрайно червило с матиращ ефект цвят 757 Baroque Rose 4 гр.
  GA-DE Velveteen, 4 гр., Червила за жени, Червилото GA-DE Velveteen красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравидълготрайна издръжливоствисока пигментацияхидратира и се грижи за устнитематиращ ефектНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • GA-DE Velveteen блестящ гланц за устни цвят 405 Intimacy 6,5 мл.
  GA-DE Velveteen, 6,5 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни GA-DE Velveteen гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:хидратира и омекотява устнитедълготраен ефектсъвършено очертава устнитепридава по-голям обем на устнитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем.
 • GA-DE Velveteen металическо течно червило цвят 782 Mauve Metal 3,8 мл.
  GA-DE Velveteen, 3,8 мл., Червила за жени, Червилото GA-DE Velveteen красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравидълготрайна издръжливоствисока пигментациянанася се леснохидратира и се грижи за устнитеметален ефектНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • GA-DE Volumetric спирала за мигли за екстремен обем с интензивен черен цвят цвят Black 12 мл.
  GA-DE Volumetric, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата GA-DE Volumetric придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:изразително сгъстява миглитеудължава дължината на миглитеудивително извива миглитеосигурява пълен обем само с един слойНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • GA-DE True Color сатенено червило цвят 239 Pink Peony 4,2 гр.
  GA-DE True Color, 4,2 гр., Червила за жени, Червилото GA-DE True Color красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:дълготрайна издръжливоствисока пигментацияхидратира и се грижи за устнитесатенен ефектНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • GA-DE Crystal Lights хидратиращ блясък за устни цвят 526 Nude Gem 6 мл.
  GA-DE Crystal Lights, 6 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни GA-DE Crystal Lights гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:придава по-голям обем на устнитехидратира и омекотява устнитесъвършено очертава устнитедълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем.
 • GA-DE Intense удължаваща спирала за плътни мигли цвят Black 8 мл.
  GA-DE Intense, 8 мл., Спирали за жени, Спиралата GA-DE Intense придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитеподхранва и възстановява миглитеима интензивен цвятпоотделно разделя всяка миглаНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • GA-DE Idyllic матиращо течно червило с хидратиращ ефект цвят 725 Petal Velvet 3,5 гр.
  GA-DE Idyllic, 3,5 гр., Червила за жени, Червилото GA-DE Idyllic красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:дълготрайна издръжливоствисока пигментациянанася се леснохидратира и се грижи за устнитесатенен ефектНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • GA-DE Idyllic бронзираща компактна пудра цвят 65 Bronze Matte 12,5 гр.
  GA-DE Idyllic, 12,5 гр., Бронзанти за жени, Бронзантът GA-DE Idyllic усъвършенства вида на лицето и придава лек ефект на тен.Характеристики:придава на лицето здрав и свеж видвидимо изглажда и омекотява кожатапридава на кожата бронзов оттенъкпродуктът е подходящ също за контуриранеНачин на употреба:За външен вид със тен, нанесете в малко количество върху цялото лице. За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.
 • GA-DE Idyllic нежна компактна пудра цвят 20 Bare Beige 11 гр.
  GA-DE Idyllic, 11 гр., Пудри за жени, Пудрата GA-DE Idyllic идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектприкрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенъкне изсушавапридава илюзия за перфектна кожаСъстав:тампонът е включен в опаковкатас огледалцеНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • GA-DE Idyllic кремообразен покривен коректор цвят 15 natural 10 мл.
  GA-DE Idyllic, 10 мл., Коректори за жени, Коректорът GA-DE Idyllic маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатасилно пигментиранедълготраен ефектима лека текстура, която не очертава бръчкитеуеднаквява тона на кожата на лицетолесен за приложениекремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете коректора в тънък слой точно на засегнатото място.
 • GA-DE Idyllic овлажняващ крем SPF 30 цвят 300 Warm Ivory 30 мл.
  GA-DE Idyllic, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът GA-DE Idyllic уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:дълготраен ефектуеднаквява цветовия тон на кожатаправи кожата матоваправи кожата еластична и финахидратирапредпазва от слънчевите лъчиизглажда повърхността на кожатаНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • GA-DE Idyllic двустранен молив за очи с четка цвят 200 Blonde Brown 0,2 гр.
  GA-DE Idyllic, 0,2 гр., моливи за вежди за жени, Моливът за вежди GA-DE Idyllic ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапридава на веждите обем и формагарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времевключително практична четчицаНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
 • GA-DE Everlasting молив-контур за устни цвят 84 Tea Rose 0,5 гр.
  GA-DE Everlasting, 0,5 гр., Моливи за устни за жени, Моливът за устни GA-DE Everlasting предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните.Характеристики:идеално описва и изразява устнитеима дълготрайна издръжливостотличен помощник при оформяне на устнитепредотвратява размиване на червилото извън устнитеНачин на употреба:Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни.
 • GA-DE Precisionist автоматичен молив за очи водоустойчив цвят 50 Black Label 0,25 гр.
  GA-DE Precisionist, 0,25 гр., Моливи и очни линии за жени, Очната линия GA-DE Precisionist подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:сит и интензивен цвяточертава точна линияпродуктът е водоустойчивсъздава атрактивен драматичен видНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
 • GA-DE Idyllic течен коректор с гъба апликатор цвят 26 Tan 3,5 мл.
  GA-DE Idyllic, 3,5 мл., Коректори за жени, Коректорът GA-DE Idyllic маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатасилно пигментиранедълготраен ефектима лека текстура, която не очертава бръчкителесен за приложениеНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • GA-DE Basics палитра за вежди 3,4 гр.
  GA-DE Basics, 3,4 гр., моливи за вежди за жени, Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапридава на веждите обем и формагарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времепудрена текстураНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
 • GA-DE Essentials матираща основа под фон дьо тен
  GA-DE Essentials, , основи за жени, Основата GA-DE Essentials идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:има дълготраен ефектотлично подготвя кожата за нанасяне на гримматирапредотвратява размазване на гримаНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем.
 • GA-DE Matte Perfect матиращ фон дьо тен за нормална към мазна кожа SPF 18 цвят 101 Rosy Beige 30 мл.
  GA-DE Matte Perfect, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът GA-DE Matte Perfect уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:дълготраен ефектотлична покриваща способностуеднаквява цветовия тон на кожатапредпазва от слънчевите лъчиправи кожата еластична и финаНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • GA-DE Everglow течен хайлайтър с пипета цвят 01 Kauai 15 мл.
  GA-DE Everglow, 15 мл., Хайлайтъри за жени, Озарителят GA-DE Everglow придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатаосигурява на лицето отпочинал и спокоен виднежно изтъква избраните части на лицетоСъстав:съдържа пигменти, отразяващи светлинатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • GA-DE Longevity дълготраен матиращ фон дьо тен SPF 20 цвят 502 Cool Beige 30 мл.
  GA-DE Longevity, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът GA-DE Longevity уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:дълготраен ефектотлична покриваща способностправи кожата матовапредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • GA-DE Hight Performance коректор с висока покривност цвят 21 Beige 2,5 гр.
  GA-DE Hight Performance, 2,5 гр., Коректори за жени, Коректорът GA-DE Hight Performance маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатасилно пигментиранедълготраен ефектлесен за приложениекремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете коректора в тънък слой точно на засегнатото място.
 • GA-DE Aqua Jolt ревитализиращ нощен крем 15 мл.
  GA-DE Aqua Jolt, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата GA-DE Aqua Jolt е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкипридава еластичност не кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • GA-DE Aqua Jolt хидратиращ гел крем за смесена и мазна кожа 50 мл.
  GA-DE Aqua Jolt, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Aqua Jolt предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираредуцира прекомерното образуване на себумуспокоява раздразненията и зачервяваниятаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • GA-DE Enigma Fx лифтинг серум за озаряване на лицето 15 мл.
  GA-DE Enigma Fx, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице GA-DE Enigma Fx е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиипридава на лицето стегнатоствъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • GA-DE Enigma Fx освежаващ гел крем за регенерация и възстановяване на кожата 50 мл.
  GA-DE Enigma Fx, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Enigma Fx предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • GA-DE Acti-Cell крем с троен ефект за нормална към смесена кожа 50 мл.
  GA-DE Acti-Cell, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Acti-Cell предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниерегенерира и витализирарегенерира защитната бариера на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • GA-DE Acti-Cell крем с троен ефект за околоочната област 15 мл.
  GA-DE Acti-Cell, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата GA-DE Acti-Cell е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиозарява околоочната зонауспокоява раздразненията около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • GA-DE Cleansers and Toners нежен тоник за лице за суха кожа 200 мл.
  GA-DE Cleansers and Toners, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт GA-DE Cleansers and Toners ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетонезабавно успокоява кожатаосвежава и озаряваНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. С леки движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • GA-DE Essences дневен регенериращ крем за нормална към суха кожа 50 мл.
  GA-DE Essences, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Essences предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратиранамалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • GA-DE Essences регенериращ очен крем 15 мл.
  GA-DE Essences, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата GA-DE Essences е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитеозарява околоочната зонаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • GA-DE Essences нощен регенериращ крем 50 мл.
  GA-DE Essences, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Essences предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратиранамалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • GA-DE Essences подмладяващ регенериращ серум 30 мл.
  GA-DE Essences, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице GA-DE Essences е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетоефективно хидратира и подхранвапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • GA-DE Retiage интензивен подмладяващ крем 50 мл.
  GA-DE Retiage, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Retiage предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята имподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • GA-DE Retiage интензивен подмладяващ серум 30 мл.
  GA-DE Retiage, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице GA-DE Retiage е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетопридава на лицето стегнатостотстранява следите от умораНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.
 • GA-DE Gold Premium стягащ околоочен крем 15 мл.
  GA-DE Gold Premium, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата GA-DE Gold Premium е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитеозарява околоочната зонаоставя кожата изпъната и гладкаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • GA-DE Gold Premium стягащ нощен крем против бръчки 50 мл.
  GA-DE Gold Premium, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Gold Premium предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатарегенерира защитната бариера на кожатаправи кожата на лицето кадифено мека на допирНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • GA-DE Hydra Sublime регенериращо и възстановяващо масло за нощ 30 мл.
  GA-DE Hydra Sublime, 30 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице GA-DE Hydra Sublime представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:ефективно хидратира и омекотяваразкрасява и изглажда несъвършенстватарегенерира и хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • GA-DE Pro+Clear дневен крем за стягане на пори за мазна кожа 50 мл.
  GA-DE Pro+Clear, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Pro+Clear предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:затваря разширените поридейства срещу несъвършенстваредуцира прекомерното образуване на себумограничава образуването на черни точкиНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • GA-DE Pro+Clear нощна маска за мазна кожа 50 мл.
  GA-DE Pro+Clear, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице GA-DE Pro+Clear ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткипредотвратява прекомерното образуване на себумтози продукт не дразни кожатаНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • GA-DE Vintage палитра сенки за очи 14 гр.
  GA-DE Vintage, 14 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи GA-DE Basics ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:създава естествен грим на очитенанася се лесноима естествен цвятматова текстураСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • GA-DE Longevity уеднаквяваща тена компактна пудра цвят 505 Light 11 гр.
  GA-DE Longevity, 11 гр., Пудри за жени, Пудрата GA-DE Idyllic идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектприкрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенъкне изсушавапридава илюзия за перфектна кожаСъстав:тампонът е включен в опаковкатас огледалцеНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • GA-DE Precisionist спирала за екстра обем цвят Black 8 мл.
  GA-DE Precisionist, 8 мл., Спирали за жени, Спиралата GA-DE Intense придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитеподхранва и възстановява миглитеима интензивен цвятпоотделно разделя всяка миглаНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • GA-DE Idyllic компактен руж с четка и огледалце цвят 6 Celestial 8 гр.
  GA-DE Idyllic, 8 гр., Руж за жени, Бронзантът GA-DE Idyllic усъвършенства вида на лицето и придава лек ефект на тен.Характеристики:придава на лицето здрав и свеж видвидимо изглажда и омекотява кожатапридава на кожата бронзов оттенъкпродуктът е подходящ също за контуриранеНачин на употреба:За външен вид със тен, нанесете в малко количество върху цялото лице. За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.
 • GA-DE Acti-Cell крем с троен ефект за суха кожа 50 мл.
  GA-DE Acti-Cell, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице GA-DE Acti-Cell предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниерегенерира и витализирарегенерира защитната бариера на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • GA-DE Cleansers and Toners нежен тоник за лице за смесена и мазна кожа 200 мл.
  GA-DE Cleansers and Toners, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт GA-DE Cleansers and Toners ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетонезабавно успокоява кожатаосвежава и озаряваНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. С леки движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • GA-DE Enigmage спирала за обем и извиване на мигли цвят Black 13 мл.
  GA-DE Enigmage, 13 мл., Спирали за жени, Спиралата GA-DE Intense придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитеподхранва и възстановява миглитеима интензивен цвятпоотделно разделя всяка миглаНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • GA-DE Showglow палитра сенки за очи 16 гр.
  GA-DE Showglow, 16 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи GA-DE Showglow ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:притежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансабляскав и матов ефектСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • GA-DE Extentic удължаваща спирала за плътни мигли цвят Black 12 мл.
  GA-DE Extentic, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата GA-DE Intense придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитеподхранва и възстановява миглитеима интензивен цвятпоотделно разделя всяка миглаНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • GA-DE Hydra Sublime Royal Pomegranate хидратиращо ревитализиращо олио за нощ 30 мл.
  GA-DE Hydra Sublime Royal Pomegranate, 30 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице GA-DE Hydra Sublime представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:ефективно хидратира и омекотяварегенерира и хидратираревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • GA-DE Revivalist почистваща маска - премахваща се за озаряване на лицето 50 мл.
  GA-DE Revivalist, 50 мл., Отлепващи се маски за жени, Маската за лице GA-DE Revivalist ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежававъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • GA-DE Revivalist отлепваща лифтинг маска за стягане на кожата 50 мл.
  GA-DE Revivalist, 50 мл., Отлепващи се маски за жени, Маската за лице GA-DE Revivalist ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • GA-DE Revivalist почистваща и детоксикираща маска с активен въглен 50 мл.
  GA-DE Revivalist, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице GA-DE Revivalist ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:детоксикира кожата на лицетоосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляпредотвратява прекомерното образуване на себумозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • GA-DE Revivalist маска с глина за дълбоко почистване 50 мл.
  GA-DE Revivalist, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице GA-DE Revivalist ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирпочиства кожата в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • GA-DE Idyllic насипна минерална пудра цвят 101 Nude 25 гр.
  GA-DE Idyllic, 25 гр., Пудри за жени, Пудрата идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектприкрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенъкпридава илюзия за перфектна кожаСъстав:тампонът е включен в опаковкатаНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • GA-DE Essentials изглаждаща база под фон дьо тен с хидратиращ ефект 30 мл.
  GA-DE Essentials, 30 мл., основи за жени, Основата GA-DE Essentials идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:омекотяваизглажда бръчкитепредпазва кожатаотлично подготвя кожата за нанасяне на гримНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем.

Последно видяно

връх