Модни марки 1
Цена
лв лв

frei öl облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: frei öl 22 продукти
 • frei öl Anti Age Hyaluron Lift 4-седмична интензивна терапия против стареене на кожата 4 x 6 мл.
  frei öl Anti Age Hyaluron Lift, 4 x 6 мл., Серуми за лице за жени, Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетопомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • frei öl Anti Age Hyaluron Lift дневен стягащ крем против бръчки 50 мл.
  frei öl Anti Age Hyaluron Lift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице frei öl Anti Age Hyaluron Lift предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имподмладява кожата и й придава енергиябързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • frei öl Hydrolipid подхранващ и защитен крем за ръце 50 мл.
  frei öl Hydrolipid, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът frei öl Hydrolipid идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредпазва от вредните влияния на външната средаправи кожата фина и мекабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • frei öl Anti Age Hyaluron Lift интензивен серум против стареене на кожата 30 мл.
  frei öl Anti Age Hyaluron Lift, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице frei öl Anti Age Hyaluron Lift е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииотстранява следите от уморавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • frei öl Anti Age Hyaluron Lift дневен стягащ крем против бръчки SPF 15 50 мл.
  frei öl Anti Age Hyaluron Lift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • frei öl Anti Age Hyaluron Lift нощен регенериращ стягащ крем против бръчки 50 мл.
  frei öl Anti Age Hyaluron Lift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице frei öl Anti Age Hyaluron Lift предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатаинтензивно хидратирарегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • frei öl Hydrolipid олио за лице възстановяващ кожната бариера 30 мл.
  frei öl Hydrolipid, 30 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице frei öl Hydrolipid представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:регенерира и хидратираревитализира и забавя процеса на стареене на кожатавъзстановява еластичността на лицетоНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • frei öl Anti Age Hyaluron Lift околоочен крем против дълбоки бръчки 15 мл.
  frei öl Anti Age Hyaluron Lift, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата frei öl Anti Age Hyaluron Lift е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:оставя кожата изпъната и гладкаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • frei öl Hydrolipid дневен изглаждащ крем 50 мл.
  frei öl Hydrolipid, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице frei öl Hydrolipid предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • frei öl Hydrolipid възстановяващ нощен крем с пасифлора 50 мл.
  frei öl Hydrolipid, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице frei öl Hydrolipid предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергияинтензивно хидратирарегенерира защитната бариера на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • frei öl Hydrolipid изглаждащ балсам за устни с регенериращ ефект 8 мл.
  frei öl Hydrolipid, 8 мл., Грижа за зоната около устните за жени, Балсамът за устни frei öl Hydrolipid е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранванеизразително регенерира и предпазваправи устните еластични и кадифено финиНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • frei öl Hydrolipid интензивен регенериращ крем с подхранващ ефект 50 мл.
  frei öl Hydrolipid, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице frei öl Hydrolipid предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергиявъзстановява младежкия вид на кожатаинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • frei öl Hydrolipid хидратиращ крем за успокояване на кожата 50 мл.
  frei öl Hydrolipid, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • frei öl Hydrolipid успокояващ лосион за тяло 200 мл.
  frei öl Hydrolipid, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло frei öl Hydrolipid гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирподобрява сухата кожаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • frei öl Hydrolipid изглаждащ околоочен крем с регенериращ ефект 15 мл.
  frei öl Hydrolipid, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата frei öl Hydrolipid е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкипридава младежки вид около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • frei öl Body Oils масажно масло за бременни жени за профилактика на стрии 125 мл.
  frei öl Body Oils, 125 мл., Масажни масла за жени, Олиото за тяло frei öl Body Oils придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатаправи кожата гъвкава и омекотенаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • frei öl Sensitive почистващо олио и маска за лице 100 мл.
  frei öl Sensitive, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Маслото за лице frei öl Sensitive представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:почиства кожата в дълбочинадетоксикира кожата на лицетопредпазва кожата от вредните външни влиянияСъстав:без сапунени съставкивегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • frei öl Sensitive бебешко олио 140 мл.
  frei öl Sensitive, 140 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът frei öl Sensitive ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:ефективно подхранваправи я нежна и омекотенавъзстановява защитния филмнежно почистваСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • frei öl Body Oils регенериращо олио възстановяващ кожната бариера 125 мл.
  frei öl Body Oils, 125 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло frei öl Body Oils придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатахидратира в дълбочинаправи кожата гъвкава и омекотенаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • frei öl Body Oils стягащо масло за тяло против целулит 125 мл.
  frei öl Body Oils, 125 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът frei öl Body Oils ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатаувеличава еластичността на кожаталесно се абсорбира в кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • frei öl Hydrolipid хидратиращ дневен крем SPF 20 50 мл.
  frei öl Hydrolipid, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице frei öl Hydrolipid предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:уеднаквява тона на кожатаинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • frei öl Anti Age Hyaluron Lift интензивен серум против бръчки 20 мл.
  frei öl Anti Age Hyaluron Lift, 20 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице frei öl Anti Age Hyaluron Lift е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиипомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаукрепва контурите на лицетовъзстановява еластичността на кожатадерматологично тестваноСъстав:вегански продуктНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Последно видяно

връх