Модни марки 1
Цена
лв лв

Freeman облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Freeman 16 продукти
 • Freeman Feeling Beautiful каолинова маска за лице за дълбоко почистване Avocado & Oatmeal 15 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 15 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:предотвратява прекомерното образуване на себумпочиства кожата в дълбочинапремахва мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирхидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Freeman Feeling Beautiful антистресова маска за лице минерали от Мъртво море 15 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 15 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги изтегляхидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Freeman Feeling Beautiful каолинова маска за лице за всички типове кожа на лицето Apple Cider Vinegar 15 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 15 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Freeman Beauty Infusion Sea Kelp + Probiotics почистваща маска под душа 118 мл.
  Freeman Beauty Infusion Sea Kelp + Probiotics, 118 мл., Почистваща маска за жени, Маската за лице ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Freeman Feeling Beautiful пилинг маска за лице за уморена кожа Cucumber 15 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 15 мл., Отлепващи се маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинахидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Freeman Feeling Beautiful почистваща маска и пилинг за всички типове кожа на лицето 15 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 15 мл., Почистваща маска за жени, Пилингът за лице Freeman Feeling Beautiful почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:премахва черните точки и излишния себумне изсушава кожата на лицетоизглажда и омекотява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • Freeman Feeling Beautiful каолинова маска за лице за нормална към смесена кожа Avocado & Oatmeal 175 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 175 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:ефективно почиства поритепочиства кожата в дълбочинахидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Freeman Feeling Beautiful каолинова маска за лице без парабени Sweet Tea & Lemon 175 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 175 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаозарява и освежаваизбавя кожата от черни точкиотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Freeman Feeling Beautiful почистваща глинена маска за лице 15 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 15 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортпредотвратява прекомерното образуване на себумпочиства кожата в дълбочинаНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Freeman Feeling Beautiful отлепваща се гел маска за нормална към смесена кожа 15 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 15 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:избавя кожата от черни точкиосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Freeman Feeling Beautiful каолинова маска за лице с подмладяващ ефект 15 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 15 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:ефективно почиства поритеотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Freeman Beauty Infusion Manuka Honey + Collagen хидратираща крем-маска за нормална към суха кожа 15 мл.
  Freeman Beauty Infusion Manuka Honey + Collagen, 15 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Beauty Infusion Manuka Honey + Collagen ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics почистваща глинена маска за лице 15 мл.
  Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics, 15 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:ефективно почиства поритеосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляпремахва мъртвите кожни клеткиотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Freeman Feeling Beautiful маска с кал за нормална към смесена кожа Charcoal & Black Sugar 175 мл.
  Freeman Feeling Beautiful, 175 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Feeling Beautiful ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:прави кожата копринено мека на допирпочиства кожата в дълбочинахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Freeman Beauty Infusion Pomegranate + Peptides съживяваща пилинг-маската за лице 15 мл.
  Freeman Beauty Infusion Pomegranate + Peptides, 15 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Freeman Beauty Infusion Pomegranate + Peptides ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежававъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics почистваща платнена маска с активен въглен за всички типове кожа на лицето 25 мл.
  Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics, 25 мл., Почистваща маска за жени, Маската за лице Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:ефективно почиства поритепочиства кожата в дълбочинаосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.

Последно видяно

връх