Най-голямата модна платформа в България

Dunlop облекло, обувки и модни аксесоари

241
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Dunlop APEX INFINITY Ракета за скуош, черно, размер
    Изключително популярната ракета Dunlop APEX INFINITY е предназначена за състезатели на скуош на клубно ниво и предлага отличен контрол над ударите. 4D плетената графитна конструкция филтрира вибрациите и предлага баланс между силата на удара и контролирането на играта. Формата между главата и дръжката е с ACS (Advanced Control System) и гарантира максимална устойчивост от усукване на рамката. Това гарантира максимален контрол над удара.
  • Dunlop PRO PADEL 3PET Топка за падел, жълто, размер
    Топките за падел Dunlop PRO PADEL 3PET са идеални за турнири, състезания и тренировки. Уникалното ядро на всяка топка е комбинирано с качествен синтетичен melton предлагащ отлична мощност и невероятна устойчивост. Топките гарантират бързи и по-добри оттласквания в сравнение с традиционните топки за падел.
  • Dunlop BLAZE TOUR Скуош ракета, сиво, размер
    Скуош ракета Dunlop BLAZE TOUR е идеален избор за начинаещи и за игра в свободното време, от играчи които искат да подобрят своята игра. Предлага добра отдалеченост и силни удари за контрол по време на игра. Всичко това помага за по-лесното усвояване на правилата на игра.
  • Dunlop PRO 3BBL Топка за скуош, черно, размер
    Качествената топка за скуош Dunlop PRO 3BBL е с уникални качества при полет и голяма износоустойчивост. Това е официалната топка на WSF, PSA, ČASQ, която се използва от професионалисти, в клубове и състезатели в състезания от всякакъв ранг.
  • Dunlop TEAM PADEL 3PET Топка за падел, жълто, размер
    Топките за падел Dunlop TEAM PADEL 3PET са идеални за турнири, тренировки и игра в свободното време. Уникалното ядро на всяка топка е комбинирано с качествен синтетичен melton предлагащ отлична мощност и невероятна устойчивост. Топките гарантират бързи и по-добри оттласквания в сравнение с традиционните топки за падел.
  • Dunlop AERO-STAR TEAM NH Падел ракета, черно, размер
    Падел ракетата Dunlop AERO-STAR TEAM NH е предназначена за клубове. Моделът предлага на играчите максимална концентрация и отлична мощност на ударите. Подплатяването Tri-Clamp предлага по-добър контрол , намалено съпротивление удара за увеличаване на скоростта и силата на замахванията при атакуващи и силни удари. Диамантената форма на главата има по-широк sweet spot в горната част на ракетата и по този начин осигурява максимална сила на атакуващите удари.
  • Dunlop PADEL CLUB BAG Чанта за падел ракети, черно, размер
    Качествената чанта за падел ракети Dunlop PADEL CLUB BAG може да събере в себе си до 9 ракети. Моделът е специално разработен дори и за най-взискателните играчи. Отделение с джобове с термо изолация , която защитава ракетите от топло и студено. Допълнителните две основни части са подходящи за дрехи , а външният джоб за поставяне на обувки. Външните джобове са подходящи за аксесоари и лични предмети. Две ергономични раменни презрамки даващи възможност за комфортно пренасяне.
  • Dunlop FX 500 LITE Тенис ракета, синьо, размер
    Ракетата за тенис Dunlop FX 500 LITE е най-лекият модел от серията FX 500, която ще усъвършенства играта ти. Благодарение на твърдата шийка средно напредналите и напреднали младежи ще могат по-лесно да удрят топката с остри и силни удари.
  • Dunlop COMP 3BBL Топка за скуош, черно, размер
    Топката за скуош Dunlop COMP 3BBL има 10 % по-голям hang-time (време на полет ) в сравнение със стандартните. Подходяща е за клубни играчи и състезания.
  • Dunlop BLACKSTORM TITANIUM Ракета за скуош, черно, размер
    Ракета за скуош Dunlop BLACKSTORM TITANIUM. Предназначена е за скуош състезания на клубно ниво и разполага с голяма сила на удара. Дългите основни струни в капковидната глава максимално увеличават силата на удара. Форма на главата 500 см увеличава sweet spot, предоставяйки повече комфорт при удар и по-добро улучване на топката. Леката конструкция подобрява степента на овладяемост.
  • Dunlop FX 500 Тенис ракета, синьо, размер
    Ракетата за тенис Dunlop FX 500 е съвършен всестранен модел. Ако играеш нападателна игра, получаваш ракета с отлична сила на удара и бързина, с чудесно въртене. Ракета, която ще те подкрепи и ще бъде толерантна към малките неточности при ударите вън от центъра.
  • Dunlop CX 400 Тенис ракета, червено, размер
    Тенис ракетата DUNLOP CX 400 е предназначена за напреднали клубни играчи, които искат да има силен удар, добър контрол и добро завъртане. Нейното ниско тегло е прави подходяща за юноши. С този модел може лесно да се генерира голяма енергия на удара комбиниран с комфорт и отлично пренасяне на силите. Технологията FLEX BOOSTER дава възможност на тенисистките да имат на по-ниската твърдост на ракетата, тъй като този силно еластичен слой в областта между дръжката и главата филтрира всички негативни вибрации. Конструкцията с използваните технологии SONICCORE с материала от BASF помага за намаляването на риска и дава възможност за пълно съсредоточване над играта. По-малката ѝ твърдост помага на тенисиста да изпитва по-меко, по-гъвкаво усещане, без да пропускате представянето на ракетата Благодарение на тези си качества тази ракета дава контрол над всеки удар.
  • Dunlop SX TEAM 260 Тенис ракета, черно, размер
    Уникалната тенис ракета Dunlop SX TEAM 260 е подходяща за игра в клубове. Моделът е с голяма глава (105 квадратни инча), което дава голяма сила на удара и максимален комфорт при игра. Технологията HM6 Carbon предлага невероятно силна и олекотена конструкция, която отлично абсорбира ударите. Това е ракета, която е лека, лесно контролируема, с голямо завъртане и комфорт при игра.
  • Dunlop SX 300 LITE Тенис ракета, жълто, размер
    Ракета за тенис Dunlop SX 300 LITE с отлично въртене. Идеална е за по-млади играчи, които търсят лека ракета в пълен размер, за да направят следващата крачка по пътя на своето развитие. Подходяща е и за възрастни, които ще получат лесно контролируема ракета. По-ниското тегло позволява много лесен контрол във всяка ситуация на корта, а съчетанието с модела на наплетката 16 х 18 позволява чудесна ротация и контрол. Технологията Spin Boost дава възможност за максимално овладяване на ротацията, без да се намали силата на удара и контрола над него.
  • Dunlop CX TEAM 275 Тенис ракета, червено, размер
    Уникалната тенис ракета Dunlop CX TEAM 275 е подходяща за игра в клубове. Технологията HM6 Carbon предлага невероятно силна и олекотена конструкция, която отлично абсорбира ударите. Технологията Aeroskin помага за намаляването на съпротивлението о въздуха и това е прави още по-бърза. Главата е 100 квадратни инча увеличава sweetspot, което е прави по-удобна и силата на удара е по-голям. Благодарение на ниското ѝ тегло е отлично маневрираща и си запазва добрият контрол над топчето. Системата VIBROTECH помага за омекотяване на вибрациите.
  • Batoh na rakety Dunlop D TAC SX-Performance Backpack Black/Yellow
    The Dunlop D TAC SX-Performance Backpack Black/Yellow has 3  main compartments and one small outdoor compartment for valuables.
  • Batoh na rakety Dunlop FX-Performance Backpack Black/Blue
    The Dunlop FX-Performance Backpack Black/Blue in a blue-black color combination can be used for the essentials you need for tennis training or leisure.
  • Dunlop EVH Tin Перце за китара
    Дебелина: Medium;Light Цвят: Жълт;Черeн Дебелина (mm): 0.6 Художник / Тема: Eddie Van Halen;Stripes Kоличество парчета в опаковка (бр.): 6 Цвят според производителя: Black/Yallow Страна на произход: САЩ
  • Dunlop PROTECTION TAPE Лента за дръжката на колело, прозрачно, размер
    Зашити ракетата си с лентата Dunlop PROTECTION TAPE, за да можеш да играеш по-продължително време. Лентата е подходяща за падел ракети със всякаква големина, лентата предлага отлична защита и много добра устойчивост.
  • Dunlop RAPID POWER 4.0 Падел ракета, черно, размер
    Графитната конструкция на ракетата Dunlop RAPID POWER 4.0 е подходяща за всякакво ново на играчите. Хибридната форма на главата спомага за допълнителна мощност с широка сладка точка на удара и комфорт при игра. Ракетата с патентована вътрешна пяна PRO EVO има добре балансирана конструкция към центъра на ракетата, осигуряваща перфектен контрол, удар и прецизна игра.
  • Dunlop PROTECTION TAPE Лента за дръжката на колело, черно, размер
    Зашити ракетата си с лентата Dunlop PROTECTION TAPE, за да можеш да играеш по-продължително време. Лентата е подходяща за падел ракети със всякаква големина, лентата предлага отлична защита и много добра устойчивост.
  • Dunlop 88B
    Trigger Capo Clas, черно, ергономична форма и подплатена дръжка, улесняват позиционирането лесно. Силно пружинно захващане го закрепва здраво на място Страна на произход: САЩ
  • Dunlop SLS1034G Strap-Lock/Страп лок Златен
    Комплект с двоен дизайн Straplok. Завършване: Злато Цвят: Златен Материал: Метал Страна на произход: САЩ Цвят според производителя: Златен
  • Dunlop GCB 80 High Gain
    пасивен, без пружина (педалът остава в позиция), професионален педал за сила на звука Включен захранващ aдаптер: не Захранване: Passive True bypass: не Входове: Mono Страна на произход: САЩ Tип: Volume Възможност за работа на батерии: не Изходи: Mono
  • Dunlop KH95X Kirk Hammett Collection Cry Baby Педал Wah-Wah
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Колекцията на Kirk Hammett Cry Baby Wah доставя характерните уау тонове на легендата на хеви метъл в специално издание с лилаво блестящо покритие. „Винаги чувствам страхотна енергия, когато свиря на моята лилава искряща Ouija китара“, казва Кърк. „Мислех, че ще създаде убийствена, звукова духовна връзка да имам педал със същата външна атмосфера. Базиран на собствените настройки на Кърк Cry Baby Rack Wah, този педал пресъздава звука, който той използва, за да запали близките, които революционизираха метъл солата. Отговорът е равномерен от пета до пети с арестуващ вой на средни честоти и дебел горен край – идеален за бързи, мелодични бягания по силно зареждащ се риф. Страна на произход: САЩ Tип: Wah-wah True bypass: не Включен захранващ aдаптер: не Възможност за работа на батерии: да Художник / Тема: Kirk Hammett Tип на батерията: 9V Захранване: батерия;Адаптер Изходи: Jack 6,3 mm TS Входове: Jack 6,3 mm TS Цвят: Лилав Брой бутони: 1
  • Dunlop DGT122 Complete Set Up Kit
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Този комплект има всичко, от което китаристите и басистите се нуждаят, за да поддържат инструментите си в най-добра форма за свирене, от бърза смяна на струни до пълна настройка. Комплектът включва следното: System 65 Superlube Gel Pen, многофункционална лампа за концерти, кърпа за полиране на прагове, нашийници за прагове (.080" & .125"), компактен нож за рязане, четирипосочна отвертка (2 плоски глави и 2 кръстосани), Универсален гаечен ключ с много гаечни ключове, лак и почистващ препарат Formula 65, измервателен уред за движение на струните, кърпа за полиране от микрофибър, многофункционален инструмент с шестограмен ключ, универсален скоростен навивач. Съдържание на пакета: String Cutter;Polish Cloth;Screwdriver;Superlube Gel Pen;String Action Gauge;Multitool;String Winder Tип: Tool Kit Страна на произход: САЩ
  • Dunlop SX 300 LS Тенис ракета, жълто, размер
    Ракетата за тенис Dunlop SX 300 LS е идеална за напреднали и професионални играчи, които търсят предимствата на ракета с голяма ротация и сила на удара, но с по-ниско тегло. Предоставя много добър контрол и удобство. С този модел ще постигнеш бързи удари с висока степен на ротация. Технологията Spin Boost позволява максимално да се овладее ротацията, без да се намали силата на удара и контрола над него.
  • Dunlop CX PERFORMANCE 8R Сак за тенис ракети, черно, размер
    Качествения сак за състезания Dunlop CX PERFORMANCE 8R е идеален за поставяне на ракетите DUNLOP от серията CX. Всеки играч иска да изглежда по най-добрия начин, когато пристигне на корта, да има всичко необходимо със себе си и да може напълно да се концентрира върху играта си. Този сак създава невероятно удобство като при при ежедневни тренировки, така и при състезания. Ергономично подплатени и регулируеми презрамки за удобство при носене. Две основни отделения за 8 ракети. Едното основно отделение е допълнено с топлинна изолация, която защитава от ракетите при екстремни температури. Средното отделение е подходящо за дрехи, то е с вентилация и може да бъде разделено на едно, две или три отделни отделения с велкро прегради.
  • Dunlop 83CS
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер: Това криво-радиално акустично китарно капо ви позволява бързо и лесно да сменяте клавиш с натискане на ръката, без да пречите пръстите си или да надраскате шията на китарата си. Цвят: Дим Страна на произход: САЩ
  • Dunlop 265
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер: Keb 'Mo' Signature Slide е богата звукова порцеланова китарна пързалка, предназначена за модерния делта блус майстор Keb 'Mo'. Неговата комфортна тежест, абсорбиращ влагата интериор и озадачаващ тон правят този плъзгач чудесен избор за акустично или електрическо игра. 20 х 31 х 70 мм. Страна на произход: САЩ
  • Dunlop 257
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер: Подпис на Джо Пери - Големият, дълъг "Boneyard" слайд се изпълва с блестящ и солиден тон, независимо дали сте на аудио в хола си или електричество в натоварен стадион. Джо Пери от "Аеросмит" е сертифициран китарен герой, а когато става дума за слайдове, Джо предпочита порцелан. Той харесва начина, по който порьозната вътрешна повърхност отнема влагата на пръста и поддържа плъзгача на място. Slide на Joe Perry се предлага в четири размера. Плъзнете като професионалист, с плъзгача "Dunnop Joe Perry" 257 "Boneyard". Материал: Порцелан Страна на произход: САЩ Вътрешен диаметър: 20 mm Pазмер: 9-10
  • Dunlop DBSBN40120
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер: Светъл 5 комплект за бас китара от серията Super Brass, който е внимателно проектиран и тестван за играчи, които искат да изпъкнат в микс със свеж връх, без да се жертва фундаменталното качество на звука. Струните доставят ясни, дефинирани върхове, поддържани от бавно, балансирано дъно, което поддържа звука пълен и пълен. Тяхното по-леко напрежение осигурява отлична реакция при възпроизвеждане на нюанси и копринен гладък комфорт при игра. Струните са направени от стоманени сърцевини и намотки от никел, за да осигурят изключително дълъг живот и изключителен баланс на струните. Измервателни уреди: .040, .060, .080, .100, .120. Страна на произход: САЩ Брой струни: 5 Дебелина: 040" / 120" Намотка: Round Wound Дължина: Medium Scale Твърдост: Light Окончание: Ball End Сърцевина: Cтомана Предлагана конфигурация: 1 set Материал: Nickel Plated Steel
  • Dunlop JCPT04H Johnny Cash Перце за китара
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Комплект кирка за китара в калай, от поредицата Johnny Cash Bold. Този колекционерски комплект съдържа шест кирки и запечатваща се калаена корица, подписана от Джони Кас. Dunlop киковете са известни със своята дълготрайност и отлична стабилност на размерите. Дебелина: Твърда. Kоличество парчета в опаковка (бр.): 6 Цвят според производителя: Bold Дебелина: Heavy Художник / Тема: Johnny Cash Страна на произход: САЩ Цвят: Мулти
  • Dunlop PH 112R 94 James Hetfield Ultex 6 Перце за китара
    Намаленият комплект с аксесоари е проектиран така, че всички продукти да образуват перфектна хармония. Купувайки комплект ще спестите и пари, защото е по-евтин от отделните продукти поотделно. Основната снимка на комплекта е илюстративна. Страна на произход: САЩ Цвят: Зелен;Черeн Материал: Ултекс Комплект: да Kоличество парчета в опаковка (бр.): 6 Bариант: 0,94 mm;6 бр Дебелина (mm): 0.94 Художник / Тема: James Hetfield Дебелина: Heavy
  • Dunlop 574PAJ200 Andy James Flow Delrin Player Pack Перце за китара
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Тази кирка е направена от Delrin за агресивен, пъргав тон, който пасва идеално на високоефективния дизайн на формата на Flow Pick. Един от най-важните артисти на Dunlop Flow Pick, Анди Джеймс надгради персонализирания си модел до Delrin за агресивен, пъргав тон, който допълва работата му с Five Finger Death Punch. „Dunlop е моят избор за китара от много години. Раждането на гамата Flow Pick даде живот на нова ера на прецизност на раздробяване. Току що е надграден! Добре дошли в AJ Flow 2!“ — Анди Джеймс Страна на произход: САЩ Цвят: Червен Материал: Delrin Дебелина (mm): 2.0 Kоличество парчета в опаковка (бр.): 3 Дебелина: Extra Heavy Художник / Тема: Andy James Bариант: 3 Pack
  • Dunlop 574RAJ200 Andy James Flow Delrin Перце за китара
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Тази кирка е направена от Delrin за агресивен, пъргав тон, който пасва идеално на високоефективния дизайн на формата на Flow Pick. Един от най-важните артисти на Dunlop Flow Pick, Анди Джеймс надгради персонализирания си модел до Delrin за агресивен, пъргав тон, който допълва работата му с Five Finger Death Punch. „Dunlop е моят избор за китара от много години. Раждането на гамата Flow Pick даде живот на нова ера на прецизност на раздробяване. Току що е надграден! Добре дошли в AJ Flow 2!“ — Анди Джеймс Дебелина: Extra Heavy Kоличество парчета в опаковка (бр.): 12 Дебелина (mm): 2.0 Цвят: Червен Bариант: 12 pack Художник / Тема: Andy James Материал: Delrin Страна на произход: САЩ
  • Dunlop 547PJL Jeff Loomis Flow Jumbo Grip 2.0 Player Pack Перце за китара
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Jeff Loomis Custom Flow Jumbo Pick е направен от Ultem материал, придаващ бързо, гладко освобождаване и плътен, здрав тон на превъзходния контрол и прецизност на формата на Flow Jumbo за високооктанови сола. Тази кирка Jeff Loomis Custom Flow® Jumbo осигурява скоростта и прецизността, от които Джеф се нуждае, за да допълни виртуозното си майсторство. Материалът Ultem обещава бързо, гладко освобождаване с плътен, здрав тон за високооктанови сола. Формата Flow Jumbo осигурява превъзходна сръчност и контрол за прецизно насочвана атака. „Формата и хватката на тази нова кирка позволяват много мощни ритмични тонове и тя прерязва струните с прецизност, когато свири на водещи позиции!“ – Джеф Лумис Материал: Ултем Страна на произход: САЩ Дебелина (mm): 2.0 Цвят: Черeн Художник / Тема: Jeff Loomis Bариант: 3 Pack Kоличество парчета в опаковка (бр.): 3 Дебелина: Extra Heavy
  • Dunlop 47PKH3NYS Kirk Hammett Yellow Sparkle Jazz III Player Pack Перце за китара
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:С тази жълта бляскава селекция Кърк Хамет сигнализира за завръщане към своите музикални корени и пънк и новата вълна на британските хеви метъл банди, които го изправиха по пътя му към статуса на легенда. „Започнах да използвам тази кирка около 2004 г. и никога не погледнах назад. Свиря по-бързо, с повече артикулация от всякога и нотите наистина изскачат. Персонализираното V изрязване ми дава по-добър захват. Надявам се, че ви харесва.“ — Кърк Хамет Kоличество парчета в опаковка (бр.): 6 Художник / Тема: Kirk Hammett Дебелина (mm): 1.38 Дебелина: Heavy Bариант: 6 Pack Страна на произход: САЩ Цвят: Жълт
  • Dunlop 471PMT Mick Thomson Jazz III Player Pack Перце за китара
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Mick Thomson използва този персонализиран Jazz III Pick, за да пронизва рифове и да пронизва солата – и този избор прави и двете с удивителен апломб. Базиран на Max-Grip® Jazz III Pick, този е направен от по-мека найлонова формула за фина гъвкавост, която позволява на майстор техник като Мик да превключва между ритъм и водещи пасажи с лекота и комфорт. Тонът е силен, смел и в лицето ви - идеален за музикалните водовъртежи на Slipknot. „Кирките Dunlop Jazz III позволяват толкова много прецизност и са неразделна част от техниката ми за бране още от прогимназията. Тази версия е лесно любимата ми. Те набраха найлоновата формула за малко повече гъвкавост, подобрявайки както тона, така и усещането, с хващаща атака за допълнителен контрол в точката на контакт на струната. Тази кирка е по-ярка и по-набиваща се с по-голяма чувствителност на докосване и по-добро управление – особено приятно, когато се забивате в завои.“ – Мик Томсън Дебелина (mm): 1.35 Bариант: 6 Pack Дебелина: Heavy Kоличество парчета в опаковка (бр.): 6 Художник / Тема: Mick Thomson Материал: Найлон Цвят: Златен Страна на произход: САЩ
  • Dunlop 63CBKC Trigger Fly Capo Celtic Knot Celtic Knot
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Това специално издание на Trigger Fly Capo включва дизайн на келтски възел, създаден за партньори в Обединеното кралство – вече достъпен в целия свят. Trigger Fly Capo издига оригиналния дизайн на Trigger с модерна ергономичност за комфорт и естетика и те са подобрили неговата производителност с повишена устойчивост и по-добра интонация нагоре и надолу по врата. Сменяйте клавишите в движение и поддържайте резонанса и устойчивостта на вашия инструмент, без да се налага да пренастройвате. Цвят: Черeн Материал: Алуминий Цвят според производителя: Celtic Knot Съвместим с: Acoustic Guitar;Електрическа китара Tип: Guitar Capo Форма: Извити
  • Dunlop GA60 Silicone Free Care Kit
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Dunlop Pure Formula 65 Silicone Care Kit осигурява безупречно почистване на вашата китара или бас без никакви остатъци или натрупвания. Интензивният почистващ препарат без силикон премахва натрупаните пръстови отпечатъци, масла и остатъци, докато кокосовото масло е формула без съдържание на петрол, която поддържа всякакъв вид дървесина. Съдържание на пакета: Балсам за пръсти;Кърпа за почистване;Cleaner Tип: Комплект за почистване Kоличество парчета в опаковка (бр.): 3 Страна на произход: САЩ

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх