Модни марки 1
Цена
лв лв

DANDY облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: DANDY 21 продукти
 • DANDY Black Gel черен гел за сива коса 150 мл.
  DANDY Black Gel, 150 мл., Класическо бръснене за мъже, Стилният аксесоар DANDY Black Gel ще стане незаменима част от вашите козметични принадлежности.Характеристики:предоставя здрав блясъксредна фиксация Начин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • DANDY Hair Fall Defence серум против косопад 150 мл.
  DANDY Hair Fall Defence, 150 мл., Активатори на растежа на косата за мъже, Продуктът DANDY Hair Fall Defence надеждно ще ви помогне при проблеми с вашата коса.Характеристики:стимулира растежа на косатаподсилва косъмадейства превантивно срещу косопадНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • DANDY Sculpture Gel гел за коса със силна фиксация 150 мл.
  DANDY Sculpture Gel, 150 мл., Стилизиращи продукти за мъже, Гелът за коса DANDY Sculpture Gel осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингсилно фиксирагарантира прическа, която ще издържи през целия денне слягва косатаНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • DANDY Water Pomade Anti-Gravity Effect брилянтин за коса със силна фиксация 100 мл.
  DANDY Water Pomade Anti-Gravity Effect, 100 мл., Восък за коса за мъже, Стилизиращият продукт DANDY Water Pomade Anti-Gravity Effect подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:екстра силно укрепванеулеснява стилизиранетопредоставя здрав блясъкНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • DANDY Hair Lotion грижа за косата ментол 250 мл.
  DANDY Hair Lotion, 250 мл., Тоник и води за коса за мъже, Продуктът без изплакване DANDY Hair Lotion предоставя на вашата коса необходимите грижи, които й липсват.Характеристики:има регенеративен ефектпомага за фиксиране и оформяне на прическатапродуктът е специално разработен за мъжеприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • DANDY Hair Spray лак за коса със силна фиксация с хиалуронова киселина 300 мл.
  DANDY Hair Spray, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса DANDY Hair Spray фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиестествена фиксациясилна фиксациялесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • DANDY Beard Oil масло за брада и мустаци 70 мл.
  DANDY Beard Oil, 70 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло DANDY Beard Oil гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:хидратира и не изсушава кожатаулеснява разресването на брадатапредотвратява раздразнение и сърбеж на кожатаНачин на употреба:Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата. Не изплаквайте. Може да се прилага на цялото лице.
 • DANDY Beard Wax восък за брада 50 мл.
  DANDY Beard Wax, 50 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът DANDY Beard Wax гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:помага за укротяване на непокорната брада и я оформялесен за приложениезаглажда мустаците и помага за оформянето имНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
 • DANDY After Shave афтършейв 100 мл.
  DANDY After Shave, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене DANDY After Shave ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:освежава уморената кожа на лицетопридава на лицето приятен ароматНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • DANDY Age Defence серум за след бръснене 100 мл.
  DANDY Age Defence, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене DANDY Age Defence ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:предотвратява раздразнение на лицетохидратира кожата в дълбочинапридава на лицето приятен ароматНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • DANDY Beard Sanitizer дезинфекциращ спрей без отмиване за защита на брадата 100 мл.
  DANDY Beard Sanitizer, 100 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът DANDY Beard Sanitizer гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:дълготрайно хидратира брадата и кожатапредотвратява раздразнение на лицетоухае приятнолесен за приложениеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • DANDY Beard & Hair Shampoo шампоан за коса и брада 300 мл.
  DANDY Beard & Hair Shampoo, 300 мл., Сапуни и шампоани за мъже, Подобно на косата и вашата брада се нуждае от редовни грижи. Продуктът за миенеDANDY Beard & Hair Shampoo щадящо и старателно ще я избави от всички замърсявания.Характеристики:нежно измива лицето и брадатахидратира и не изсушава кожатаподдържа брадата чиста и мека за дългопродуктът е разработен специално за нуждите на мъжеНачин на употреба:Втрийте в мокра брада, разпенете и оставете да престои за няколко минути. После обилно изплакнете брадата.
 • DANDY Accessories гребенче за мустаци (11 x 2 cm)
  DANDY Accessories, , Гребени и четки за мъже, Продуктът DANDY Accessories ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеелиминира заплитанетоотстранява падналите косми
 • DANDY Accessories четка за брада (11 x 1,5 cm)
  DANDY Accessories, , Гребени и четки за мъже, Продуктът DANDY Accessories ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеелиминира заплитанетоотстранява падналите косми
 • DANDY Gift Sets козметичен комплект I. за мъже
  DANDY Gift Sets, , Класическо бръснене за мъже
 • DANDY Glide гел за бръснене 100 мл.
  DANDY Glide, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене DANDY Glide гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненехидратира и не изсушава кожатаосигурява се максимално гладко бръсненеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • DANDY Water Pomade Extreme Shine помада за коса 100 мл.
  DANDY Water Pomade Extreme Shine, 100 мл., Пасти за коса за мъже, Стилизиращият продукт DANDY Water Pomade Extreme Shine подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:средна фиксация улеснява стилизиранетопредоставя здрав блясъкНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • DANDY Shaping Pomade оформящ продукт за коса 100 мл.
  DANDY Shaping Pomade, 100 мл., Пасти за коса за мъже, Стилизиращият продукт DANDY Shaping Pomade подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетоне слягва косаталесно се измиваНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • DANDY Cream Pomade Matt Finish матиращ брилянтин за коса 100 мл.
  DANDY Cream Pomade Matt Finish, 100 мл., Пасти за коса за мъже, Стилизиращият продукт DANDY Cream Pomade Matt Finish подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:средна фиксация не слягва косатасъздава матиран външен видНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • DANDY Gift Sets подаръчен комплект за мъже
  DANDY Gift Sets, , Козметични комплекти за мъже
 • DANDY Gift Sets комплект за бръснене за мъже
  DANDY Gift Sets, , Козметични комплекти за мъже

Последно видяно

връх