Най-голямата модна платформа в България

Coqui облекло, обувки и модни аксесоари

280
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Coqui BIG FROG AMULET Детски чехли, синьо, размер
    Детски чехли Coqui BIG FROG AMULET, не се хлъзгат и са подходящи за ходене във вода. Не оставят следи по повърхността. Революционен антибактериален материал CoquiAir. Патентованата мека каишка държи крака здраво в обувката.
  • Coqui TORA Дамски чехли, лилаво, размер
    Дамските чехли Coqui TORA имат изчистен класически дизайн с блестяща каишка. Те са леки , меки и ергономично оформени с подметка от неплъзгащия материал CoquiAir.
  • Coqui LOU Дамски чехли, бежово, размер
    Препоръчваме дамските чехли Coqui LOU за целодневно носене. Леки са и са удобни. Изработени са от сертифициран антибактериален материал CoquiAir.
  • Coqui LINDO Дамски сандали, светло-зелено, размер
    Дамските сандали Coqui LINDO са изработени в модерен стил в двуцветна гама. Отличния абсорбиращ енергията материял е с добро омекотяване против нараняване и постоянна защита на костнната система. Устойчиви на повтарящи се огъвания, без признаци за повреждане. Подметката е добре пружинираща , не плъзне и не оцветява. Обувките са подходящи за работа и свободното време. Мекия и еластичен колан на петата е добре прихванат за безопасност и придържа целия крак . Надупчената горна част, помага за навлизането на въздух и проветряването на караката и помага до обувката да не навлизат боклуци. Антибактериалната стелка CoquiAir е високо дишаща .Обувките са подходящи и за вода . Материята е ергономична, масажираща стапалото и много мека. Сезационият анти бактериален материал CoquiAir намалява риска от пренос на бактерии, материята не съдържа тежки метали и не влияе на здравето . Сандали са дишащи и добре отвеждат влагата. Намаляват възможността за възникване на запарване на краката . Любимата обувка на всички ,които трябва дълго да стоят на крака .
  • Coqui BIG FROG AMULET Детски чехли, синьо, размер
    Детски чехли Coqui BIG FROG AMULET, не се хлъзгат и са подходящи за ходене във вода. Не оставят следи по повърхността. Революционен антибактериален материал CoquiAir. Патентованата мека каишка държи крака здраво в обувката.
  • Coqui SCOUT Дамски гумени ботушки, тъмносин, размер
    Дамските гумени ботушки Coqui SCOUT са изработени от устойчивия материал Coquiflex.
  • Coqui KAJA Дамски джапанки, кафяво, размер
    Дамските джапанки Coqui KAJA са весели и свежи. Меки, леки, удобни с анти бактериален материал CoquiFlex.
  • Coqui RAINY COLLAR Детски гумени ботуши, розово, размер
    Детските гумени ботушки Coqui RAINY COLLAR са изработени в изразителни цветове. Подходящи са за дъждовното време , като запазват детското краче напълно сухо. Те са меки, леки, удобни и изработени с антибактериалния материал CoquiFlex.
  • Coqui CHILDREN'S VALENKA BOOTS Детски ботуши, кафяво, размер
    Удобните детски ботуши Coqui VALENKA BOOTS предлагат голямо удобство при обуване и защитават детското краче от измръзване. Качественото микровлакно върху повърхността и изкуствената кожена подплата предлагат невероятен комфорт на краката. Стилният им дизайн печели веднага вниманието на децата.
  • Coqui LINDO Дамски сандали, розово, размер
    Дамските сандали Coqui LINDO са изработени в модерен стил в двуцветна гама. Отличния абсорбиращ енергията материял е с добро омекотяване против нараняване и постоянна защита на костнната система. Устойчиви на повтарящи се огъвания без признаци за повреждане. Подметката е добре пружинираща , не плъзне и не оцветява. Обувките са подходящи за работа и свободното време. Мекия и еластичен колан на петата е добре прихванат за безопасност и придържа целия крак . Надупчената горна част, помага за навлизането на въздух, проветряването на караката и помага да не навлизат боклуци в обувката. Антибактериалната стелка CoquiAir е високо дишаща .Обувките са подходящи и за вода . Материята е ергономична, масажираща стапалото и много мека. Сезационият анти бактериален материал CoquiAir намалява риска от пренос на бактерии, материята не съдържа тежки метали и не влияе на здравето . Сандали са дишащи и добре отвеждат влагата. Намаляват възможността за възникване на запарване на краката . Любимата обувка на всички ,които трябва дълго да стоят на крака .
  • Coqui LINDO Мъжки сандали, зелено, размер
    Мъжките сандали Coqui LINDO са изработени в чисти цветове и контрастен кант. Те са леки и удобни с изработка от материала CoquiAir, който е антибактериален.
  • Coqui CODY Мъжки чехли, кафяво, размер
    Мъжки чехли Coqui CODY. Може да ги ползваш на плажа или в градината си. Двойната подметка осигурява максимален комфорт на стъпалата. Проветривостта е осигурена от отворите в горната част.
  • Coqui ZIGGY Мъжки чехли, сиво, размер
    Мъжките чехли Coqui ZIGGY са много удобни за носене, заради ергономичното оформяне. Мекият материал омекотява стъпването. Все едно дали с тях ще отидеш на басейн или в градината си, всеки път ще чувстваш комфорта, от който се нуждаят стъпалата ти.
  • Coqui RUKI SPACE Детски чехли, тъмносин, размер
    Детски чехли Coqui RUKI SPACE с весел дизайн с космически мотиви. Остроумно и оригинално изработени и същевременно леки, гъвкави и много удобни.
  • Coqui LONG CRYSTAL Дамски чехли, бежово, размер
    Дамски чехли Coqui LONG CRYSTAL с декоративни амулети. Семпъл дизайн в чисти цветове. Ергономично оформени, леки и удобни.
  • Coqui HUSKY KIDS Детски чехли с подплата, khaki, размер
    Момчешките чехли clogsy Coqui HUSKY KIDS са допълнени с подплата от изкуствена кожа. Моделът е лек, затоплящ и много удобен. Материалът е CoquiAirе неплъзгащ и антибактериален.
  • Coqui CODY LEMON Дамски чехли, зелено, размер
    Дамските чехли Coqui CODY LEMON може да се ползват на плажа или просто в градината. Двойната подметка осигурява максимален комфорт за стъпалата. Проветривостта е осигурена от отворите в горната част.
  • Coqui YOGI Детски сандали, тъмносин, размер
    Детските сандали Coqui YOGI са изработени във весела цветна комбинация и създават радост на децата при игри. Те са безопасни и удобни, благодарение на патентованите каишки за фиксиране на краката.
  • Coqui CODY FLOWERS Дамски чехли, лилаво, размер
    Дамските чехли Coqui CODY FLOWERS може да се ползват на плажа или просто в градината. Двойната подметка осигурява максимален комфорт за стъпалата. Проветривостта е осигурена от отворите в горната част.
  • Coqui TORA Дамски чехли, светло-зелено, размер
    Дамските чехли Coqui TORA имат изчистен класически дизайн с блестяща каишка. Те са леки , меки и ергономично оформени с подметка от неплъзгащия материал CoquiAir.
  • Coqui AMULETZ Значки, розово, размер
    Значки Coqui AMULETZ, с които може да декорираш чехлите или сандалите си и веднага ще получат весел дизайн. Децата просто ще ги обичат.
  • Coqui ZUCCO Мъжки джапанки, сиво, размер
    Мъжките джапанки Coqui ZUCCO са много леки и удобни. Едноцветният им дизайн е подходящ за всеки мъж, като предлага удобство при разходки в града и при навлизане във водата.революционният анти бактериален материал CoquiAir намалява риска от пренасяне на бактерии.
  • Coqui MAXI UNICORN Детски чехли, лилаво, размер
    Детски clogsy Coqui MAXI UNICORN. Леки са и са удобни и чудесно прилягат, благодарение на еластичната каишка отзад. Мекият материал добре абсорбира енергията. Все едно дали детето ти ще ги обуе за басейна или в градината, краката му винаги ще се чувстват комфортно.
  • Coqui LITTLE FROG Детски сандали, кафяво, размер
    Детските сандали Coqui LITTLE FROG са украсени с весела рисунка. Те са леки и удобни. Същевременно стоят перфектно върху краката и предоставят комфорт, благодарение на еластичната каишка в областта на петата. Противоплъзгащият материал CoquiAir предоставя перфектно сцепление с всякакви настилки.
  • Coqui KAMPER Мъжки гумени ботуши, khaki, размер
    Мъжките гумени ботуши Coqui KAMPER са изработени от устойчивия материал CoquiFlex.
  • Coqui LINDO KIDS BTS Чехли за момичета, светло-зелено, размер
    Джапанките за момичета Coqui LINDO KIDS BTS предлагат невероятно омекотяване на стъпките. Подметката е добре пружинираща , не плъзне и не оцветява. Перфорираната горна част, помага за навлизането на въздух и проветряването на краката, без да навлизат боклуци. Антибактериалната и дишаща стелка CoquiAir е с масажираща повърхност, омекотява стъпките, предлага удобство и е подходяща за вода.
  • Coqui RUKI Детски чехли, розово, размер
    Детските чехли Coqui RUKI имат интересен дизайн с любимите детски герои. Шеговитият им оригинален дизайн е олекотен и много удобен.
  • Coqui LOU Мъжки чехли, тъмнозелено, размер
    Мъжките чехли Coqui LOU са подходящи за целодневно носене. Те са олекотени, удобни и са направени от антибактериалният сертифициран материал CoquiAir.
  • Coqui SEED Мъжки чехли, черно, размер
    Мъжки чехли Coqui SEED, изработени от антибактериален материал. Може да ги ползваш както по време на отпуск на плажа, така и вкъщи в градината.
  • Coqui JUMPER Мъжки сандали, синьо, размер
    Мъжките сандали Coqui JUMPER са решени в изискани цветове и са едновременно спортни и елегантни. Ергономично оформени, леки и удобни. Съвършено омекотяват ударите от стъпването при всяка крачка.
  • Coqui YOGI Детски сандали, зелено, размер
    Детските сандали Coqui YOGI са изработени във весела цветна комбинация и създават радост на децата при игри. Те са безопасни и удобни, благодарение на патентованите каишки за фиксиране на краката.
  • Coqui SPEEDY Чехли, светло-зелено, размер
    Мъжките чехли Coqui SPEEDY ще създадат удобство на краката ти, благодарение на меката им стелка. Зависи изцяло само от теб дали ще ги използваш за басейни или като домашни чехли.
  • Coqui RIKO Мъжки джапанки, черно, размер
    Мъжките джапанки Coqui RIKO са с иновативен дизайн и са перфектни за лятото. С тях краката ти ще се проветряват перфектно, а ти ще се чувстваш комфортно и при целодневна употреба. Подметката им не се хлъзга и не оставя следи по пода. Джапанките са лесни за поддръжка.
  • Coqui YOGI Детски сандали, розово, размер
    Детските сандали Coqui YOGI са изработени във весела цветна комбинация и създават радост на децата при игри. Те са безопасни и удобни, благодарение на патентованите каишки за фиксиране на краката.
  • Coqui CHILDREN'S VALENKA BOOTS Детски ботуши, кафяво, размер
    Удобните детски ботуши Coqui VALENKA BOOTS предлагат голямо удобство при обуване и защитават детското краче от измръзване. Качественото микровлакно върху повърхността и изкуствената кожена подплата предлагат невероятен комфорт на краката. Стилният им дизайн печели веднага вниманието на децата.
  • Coqui RAINY COLLAR Детски гумени ботуши, розово, размер
    Детските гумени ботушки Coqui RAINY COLLAR са изработени в изразителни цветове. Подходящи са за дъждовното време , като запазват детското краче напълно сухо. Те са меки, леки, удобни и изработени с антибактериалния материал CoquiFlex.
  • Coqui RUKI - HERO Детски чехли, зелено, размер
    Детски чехли Coqui RUKI - HERO. Решени са в нов, весел дизайн с любими детски мотиви. Остроумно и оригинално изработени. Леки, гъвкави и много удобни.
  • Coqui LINDO Мъжки сандали, тъмносин, размер
    Мъжките сандали Coqui LINDO са изработени в модерен стил и двуцветна гама. Абсорбират енергията, защитават костите и гръбнака и едновременно с това омекотяват стъпките . Устойчиви са на повтарящи се огъвания без признаци за повреждане. Подметката е добре пружинираща, не плъзне и не оцветява. Обувките са подходящи за работа и свободното време. Надупчената горна част, помага за навлизането на въздух и проветряването на караката . До обувката не навлизат боклуци. Антибактериална материя и дишаща стелка CoquiAir с масажа връхна част ,мека и удобна е подходяща до вода. Мек и еластичен колан на петата ,който е добре прихванат за безопасност и придържа целия крак . Сезационият анти бактериален материал CoquiAir намалява риска от пренос на бактерии, материята не съдържа тежки метали и не влияе на здравето . Обувките са дишащи ,отвеждат влагата и намаляват възможността за възникването на запарване . Благодарение на своите свойства ,обувките са харесвани от всяка възраст и за тези, на който е необходимо целия ден да стоят на крака.
  • Coqui RAINY TT&F Детски ботуши, розово, размер
    Детски гумени ботуши Coqui RAINY TALKING TOM AND FRIENDS. Те са с дизайн на животни, който ще впечатли всяко малко дете. Тяхната подметка не се хлъзга, а антибактериалният материал CoquiFlex се грижи за здравето и безопасността на детето. Детските ботуши Coqui гарантират, че краката на твоето дете ще останат сухи. Подходящи за детски лагери.
  • Coqui YOGI Детски сандали, тъмносин, размер
    Детските сандали Coqui YOGI са изработени във весела цветна комбинация и създават радост на децата при игри. Те са безопасни и удобни, благодарение на патентованите каишки за фиксиране на краката.
  • Coqui LITTLE FROG DONUT Детски чехли, розово, размер
    Детски чехли Coqui LITTLE FROG DONUT с весела щампа. Чехлите са леки и удобни. Отлично прилягат благодарение на еластичната каишка на петата. Неплъзгащият се материал CoquiAir разполага с по-добро сцепление.
  • Coqui JUMPER Дамски сандали, зелено, размер
    Дамските сандали CoquiJUMPER са в двуцветна ,пастелна гама.. Абсорбират енергията,като защитават костите и гръбнака ,омекотяват стъпките . Устойчиви на повтарящи се огъвания без признаци за повреждане. Подметката е добре пружинираща , не плъзне и не оцветява. Подходящи за почивката или разходка след работа . Мек и еластичен колан на петата ,който е добре прихванат за безопасност и придържа целия крак . Отвори за проветряване , през който не влизат боклуци . Стелката CoquiAir е антибактериална и дишаща . Ергономична,масажна и мека материя. Сезационият анти бактериален материал CoquiAir намалява риска от пренос на бактерии ,материята не съдържа тежки метали и не влияе на здравето . Сандалите са анти бактериални, проветриви и не образуват влага . Намаляват възможността за възникване на запарване на краката . Благодарение на своите свойства ,обувките са харесвани от всяка възраст и за който е необходимо целия ден да стой на крака .
  • Coqui RAINY COLLAR FUR Детски ботуши, черно, размер
    Детските гумени ботуши Coqui RAINY COLLAR FUR изваждаща се и затопляща стелка. Весели гумени ботушки за разходки в града или планината през дъждовно време. Горната част на ботушите е завършена с непропускащ вода шушляк и пристягащо се шнурче, а вътрешната им част е изработена от полиестер.
  • Coqui NIKO Дамски чехли, светло-зелено, размер
    Дамски чехли Coqui NIKO. Решени са в интелигентен дизайн с масажираща текстура отвътре. Гарантират дълготраен комфорт, без значение дали си вкъщи или на басейн.
  • Coqui PAM Дамски чехли, бежово, размер
    Дамските чехли Coqui PAM имат олекотена платформа, стелка от пяна с коркова повърхност, която може да се измива. Изработена е от антибактериалния материал Coqui Air.
  • Coqui NIKO Мъжки пантофи, черно, размер
    Мъжките чехли Coqui NIKO имат практичен въздушен дизайн с масажи пъпки във вътрешността им. Предлагат удобство, независимо от това дали ще бъдат използвани като домашни чехли или за басейни.
  • Coqui NAITIRI Дамски джапанки, , размер
    Дамски джапанки Coqui NAITIRI с изчистен и функционален дизайн в пастелни цветове. Ергономичната форма омекотява ударите от стъпването. Меки, леки и удобни.
  • Coqui LITTLE FROG Детски сандали, жълто, размер
    Детските сандали Coqui LITTLE FROG са допълнени с весели жабчета в изразителни цветове. Олекотени и удобни с отлично прилепване към краката, благодарение на тъканата каишка. Материала CoquiAir е неплъзгащ и отлично прилепва към повърхността.
  • Coqui SPEEDY Чехли, черно, размер
    Мъжките чехли Coqui SPEEDY ще създадат удобство на краката ти, благодарение на меката им стелка. Зависи изцяло само от теб дали ще ги използваш за басейни или като домашни чехли.
  • Coqui FROGGY Детски сандали, цвят сьомга, размер
    Детските сандали Coqui FROGGY са модел, който много се харесва от децата. 3D печата на канта им дава особен стил. Ергономичната форма омекотява ударите, а антибактериалния материал CoquiAir предлагат комфорт на свяка крачка.
  • Coqui LONG AMULET Детски чехли, розово, размер
    Детските чехли Coqui LONG AMULET са украсени с амулети. Опростеният им дизайн е направен в изчистени цветове и имат контрастни ленти в подметката. Сандалите са ергономични, леки и удобни.
  • Coqui MAXI TT&F Детски чехли, розово, размер
    Детските чехли Coqui MAXI TALKING TOM AND FRIENDS са изработени с рисунки на любимите на децата животни и веднага ще ги впечатлят.Тяхната подметка не плъзне, а антибактериалният материал CoquiFlex се грижи за здравето и безопасността на детето.
  • Coqui KAJA Дамски чехли, червено, размер
    Дамските чехли Coqui KAJA са идеалния партньор за лятната ваканция. Тяхния стил е идеално допълнение към лятното облекло. Изработени са лекият материал CoquiFlex , който се грижи за твоето здраве . На краката си няма да ги осетите ,защото са удобни и леки като перце. Лесно се поддържат, достатъчно е да се измият с вода. Лентите са меки, удобни и не притискат. Стелката придава комфорт на всяка крачка . Подметката не оставя следи и не плъзне . Свеж дизайн , подходящи за вътрешно и външно ползване. Подметката омекотява стъпките и много удобна . Дамските чехли Coqui Kaja са подходящи за града ,до басейна или до морето . Идете на почивка , подготвени с хубави чехли . Избере си цвят и модел , които ти харесва . Оставете краката си да дишат и им осигурете комфорт.
  • Coqui SCOUT Дамски гумени ботушки, синьо, размер
    Дамските гумени ботушки Coqui SCOUT са изработени от устойчивия материал Coquiflex.
  • Coqui LITTLE FROG Детски сандали, оранжево, размер
    Детските сандали Coqui LITTLE FROG са допълнени с весели жабчета в изразителни цветове. Олекотени и удобни с отлично прилепване към краката, благодарение на тъканата каишка. Материала CoquiAir е неплъзгащ и отлично прилепва към повърхността.
  • Coqui KONG Мъжки чехли, светлосиньо, размер
    Мъжките чехли Coqui KONG са изработени с автоматична стелка, която помага на правилната стойка на тялото. Тяхното горно закопчаване е подходящо за всички, който търсят комфорт.
  • Coqui LOU Мъжки чехли, кафяво, размер
    Мъжките чехли Coqui LOU са подходящи за целодневно носене. Те са олекотени, удобни и са направени от антибактериалният сертифициран материал CoquiAir.
  • Coqui VALENKA BOOTS MID Детски ботуши, тъмносиво, размер
    Детските ботуши Coqui VALENKA BOOT MID са изработени в средна височина от качествено обработена кожа. Подметката на ботушите е гумена и с голяма издръжливост. Вълнената им подплата гарантира топлина и удобство на краката. Техният модерен дизайн в естествени цветове е идеално допълнение към всекидневното зимно облекло.
  • Coqui CLEO Дамски чехли, кафяво, размер
    Дамските чехли Coqui CLEO са подходящи за целодневно носене. Те са олекотени, удобни и са направени от антибактериалният сертифициран материал CoquiAir. Елегантната им форма и изразителен дизайн са подходящи за съчетаване с рокли и къси панталонки. Допълнени са с модерен и изразителен печат.
  • Coqui RAINY COLLAR Детски гумени ботуши, светлосиньо, размер
    Детските гумени ботушки Coqui RAINY COLLAR са изработени в изразителни цветове. Подходящи са за дъждовното време , като запазват детското краче напълно сухо. Те са меки, леки, удобни и изработени с антибактериалния материал CoquiFlex.
  • Coqui TORA Дамски чехли, светло-зелено, размер
    Дамските чехли Coqui TORA имат изчистен класически дизайн с блестяща каишка. Те са леки , меки и ергономично оформени с подметка от неплъзгащия материал CoquiAir.
  • Coqui TORA Дамски чехли, khaki, размер
    Дамските чехли Coqui TORA имат изчистен класически дизайн с блестяща каишка. Те са леки , меки и ергономично оформени с подметка от неплъзгащия материал CoquiAir.
  • Coqui NIKO Дамски чехли, бежово, размер
    Дамски чехли Coqui NIKO. Решени са в интелигентен дизайн с масажираща текстура отвътре. Гарантират дълготраен комфорт, без значение дали си вкъщи или на басейн.
  • Coqui CLEO Дамски чехли, златно, размер
    Дамските чехли Coqui CLEO са подходящи за целодневно носене. Те са олекотени, удобни и са направени от антибактериалният сертифициран материал CoquiAir. Елегантната им форма и изразителен дизайн са подходящи за съчетаване с рокли и къси панталонки. Допълнени са с модерен и изразителен печат.
  • Coqui VALENKA BOOTS MID Детски ботуши, черно, размер
    Детските ботуши Coqui VALENKA BOOT MID са изработени в средна височина от качествено обработена кожа. Подметката на ботушите е гумена и с голяма издръжливост. Вълнената им подплата гарантира топлина и удобство на краката. Техният модерен дизайн в естествени цветове е идеално допълнение към всекидневното зимно облекло.
  • Coqui JUMPER Мъжки сандали, khaki, размер
    Мъжките сандали Coqui JUMPER са решени в изискани цветове и са едновременно спортни и елегантни. Ергономично оформени, леки и удобни. Съвършено омекотяват ударите от стъпването при всяка крачка.
  • Coqui ZUCCO Мъжки джапанки, тъмносиво, размер
    Мъжките джапанки Coqui ZUCCO са много леки и удобни. Едноцветният им дизайн е подходящ за всеки мъж, като предлага удобство при разходки в града и при навлизане във водата.революционният анти бактериален материал CoquiAir намалява риска от пренасяне на бактерии.
  • Coqui PAM Дамски чехли, розово, размер
    Дамските чехли Coqui PAM имат олекотена платформа, стелка от пяна с коркова повърхност, която може да се измива. Изработена е от антибактериалния материал Coqui Air.
  • Coqui BOA Дамски чехли, розово, размер
    Дамските чехли Coqui BOA са леки , меки и ергономично оформени. Изчистеният им и опростен дизайн е направен в меки цветове. Двойният колан през свода е кантиран с разрошена кожичка и създава максимално удобство на тялото.
  • Coqui CODY Мъжки чехли, khaki, размер
    Мъжки чехли Coqui CODY. Може да ги ползваш на плажа или в градината си. Двойната подметка осигурява максимален комфорт на стъпалата. Проветривостта е осигурена от отворите в горната част.
  • Coqui SPEEDY Чехли, khaki, размер
    Мъжките чехли Coqui SPEEDY ще създадат удобство на краката ти, благодарение на меката им стелка. Зависи изцяло само от теб дали ще ги използваш за басейни или като домашни чехли.
  • Coqui JUMPER Дамски сандали, розово, размер
    Дамските сандали CoquiJUMPER са в двуцветна ,пастелна гама.. Абсорбират енергията,като защитават костите и гръбнака ,омекотяват стъпките . Устойчиви на повтарящи се огъвания без признаци за повреждане. Подметката е добре пружинираща , не плъзне и не оцветява. Подходящи за почивката или разходка след работа . Мек и еластичен колан на петата ,който е добре прихванат за безопасност и придържа целия крак . Отвори за проветряване , през който не влизат боклуци . Стелката CoquiAir е антибактериална и дишаща . Ергономична,масажна и мека материя. Сезационият анти бактериален материал CoquiAir намалява риска от пренос на бактерии ,материята не съдържа тежки метали и не влияе на здравето . Сандалите са анти бактериални, проветриви и не образуват влага . Намаляват възможността за възникване на запарване на краката . Благодарение на своите свойства ,обувките са харесвани от всяка възраст и за който е необходимо целия ден да стой на крака .
  • Coqui RAINY TT&F Детски ботуши, синьо, размер
    Детски гумени ботуши Coqui RAINY TALKING TOM AND FRIENDS. Те са с дизайн на животни, който ще впечатли всяко малко дете. Тяхната подметка не се хлъзга, а антибактериалният материал CoquiFlex се грижи за здравето и безопасността на детето. Детските ботуши Coqui гарантират, че краката на твоето дете ще останат сухи. Подходящи за детски лагери.
  • Coqui BOA Дамски чехли, черно, размер
    Дамските чехли Coqui BOA са леки , меки и ергономично оформени. Изчистеният им и опростен дизайн е направен в меки цветове. Двойният колан през свода е кантиран с разрошена кожичка и създава максимално удобство на тялото.
  • Coqui FROGGY Детски сандали, розово, размер
    Детските сандали Coqui FROGGY са модел, който много се харесва от децата. 3D печата на канта им дава особен стил. Ергономичната форма омекотява ударите, а антибактериалния материал CoquiAir предлагат комфорт на свяка крачка.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх