Модни марки 1
Цена
лв лв

Cienta облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Cienta 8 продукти
 • Обувки CIENTA - 56000 Rojo 02
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Cienta. В горната част на обувките доминира Текстил - Tекстил. Обувките имат подплата - тя е плат. Не липсва и абсорбираща стелка, която се състои от материал. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Обувки CIENTA - 56000 Blanco 05
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаCienta лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Лицевата горна част на обувките представлява Текстил - Tекстил. Обувките имат подплата - тя е плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Обувки CIENTA - 56000 Fucshia 12
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Cienta. В горната част на обувките доминира Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки CIENTA - 5600 Marino 77
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Cienta. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Издръжливата подметка е висококачествен материал. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки CIENTA - 70998 Blanco 05
  Сред предложенията на марка Cienta удобни момичешки обувки. Лицевата горна част на обувките представлява Текстил - Tекстил - при носене се приспособява към формата на крака. Обувките имат подплата - тя е плат. Абсорбиращата стелка: материал, увеличава удобството при носенето на обувките. Издръжливата подметка е висококачествен материал. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Кецове CIENTA - 77997 Blanco 05
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаCienta лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Лицевата горна част на обувките представлява Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките плат. Абсорбиращата стелка: материал, увеличава удобството при носенето на обувките. Издръжливата подметка е гума. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Кецове CIENTA - 70997 Blanco 05
  Очарователен модел на марка Cienta. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Текстил - Tекстил - гарантира удобство при носене. Обувките имат подплата - тя е плат. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е материал. Подметката - гума - е солидно изработена и леко изолира от пода. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки CIENTA - 56013 Plata 26
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаCienta лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Лицевата горна част на обувките представлява Текстил - Tекстил. Вътрешната подплата е плат. Не липсва и абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.

Последно видяно

връх