Модни марки 1
Цена
лв лв

Bundgaard облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Bundgaard 49 продукти
 • Обувки BUNDGAARD - Tokker BG303020C Navy On
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Набук, Bелур. Вътрешната подплата е отоплена, синтетичен кожух. Стелката е: отоплена, синтетичен кожух попива влагата. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Обувките са подобрени с технология Bundgaard TEX. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Обувки BUNDGAARD - Tokker BG303020C Old Rose N
  Сред предложенията на маркатаBundgaard поредният очарователен модел. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева, Bелур - предпазва крака и го стабилизира. Вътрешната подложкаотоплена, синтетичен кожух, влияе на удобството при носене. Стелката: отоплена, синтетичен кожух, е абсорбираща и помага за поддържане на хигиената. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. В обувките е използвана технология Bundgaard TEX. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки BUNDGAARD - The Walk Velcro BG101102DG Rose
  Елегантни обувки на фирма Bundgaard. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подложкакожа, влияе на удобството при носене. Стелката: кожа, е абсорбираща и помага за поддържане на хигиената. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Ботуши BUNDGAARD - Walck Velcro Tex BG303028C Petrol
  Високи обувки марка Bundgaard. Горната част покрива крака, създава впечатление за Естествена кожа - Набук, Bелур. Вътрешната подплата е отоплена, синтетичен кожух. Абсорбиращата стелка: отоплена, полар гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. В модела е приложена технология Bundgaard TEX. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Ботуши BUNDGAARD - Caja BG303076 Plum Ws
  Стигащи над глезена ботушки марка Bundgaard. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева - защитава от студ, но не претопля крака. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - вълна, отоплена. Повишен комфорт при носене заради стелките: вълна, отоплена. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. В модела е приложена технология Bundgaard TEX. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Обувки BUNDGAARD - Gall Mid BG303067G Navy Ws
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Горната част на обувката (саята) е Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Ботуши BUNDGAARD - Caja BG303076 Navy Ws
  Солидни и удобни ботушки на марка Bundgaard. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева - защитава от студ, но не претопля крака. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - вълна, отоплена. Абсорбиращата стелка: вълна, отоплена гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. В модела е приложена технология Bundgaard TEX. Не претоплят крака в помещенията и добре изолират от студа навън.
 • Обувки BUNDGAARD - Siggi BG303078C Tan G
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева, Bелур. Вътрешната подплата е вълна, отоплена. Стелката е: вълна, отоплена се намира вътре в обувката. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. В модела е приложена технология Bundgaard TEX. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Ботуши BUNDGAARD - Siggi BG303078C Petrol G
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева, Bелур. Във вътрешната част на обувките вълна, отоплена. Стелката е: вълна, отоплена попива влагата. Издръжливата подметка е висококачествен материал. В модела е приложена технология Bundgaard TEX. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Обувки BUNDGAARD - Gall Boot BG303098C Navy S
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева, Bелур. Обувките са с подплата, която е вълна, отоплена. Стелката е - вълна, отоплена - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Издръжливата подметка е висококачествен материал. В обувките е използвана технология Bundgaard TEX. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Апрески BUNDGAARD - Desi BG303105 Black/Blue
  Сред предложенията на Bundgaard затворени обувки за студените дни. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Набук, Bелур, Текстил - Tекстил. За вътрешността на обувките е използван материал плат. В обувките е поставена абсорбираща стелка, която материал. Благодарение на подметката: висококачествен материал, обувките осигуряват добро сцепление и са безопасни. Обувките са подобрени с технология Bundgaard TEX. Идеални дори и за дълги пешеходни екскурзии, издръжливи и удобни.
 • Ботуши BUNDGAARD - Casey BG303095G Black Ws
  Солидни и удобни ботушки на марка Bundgaard. Високата горна част на обувката, предпазваща от студа е Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките вълна, отоплена. Повишен комфорт при носене заради стелките: вълна, отоплена. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. Обувките са подобрени с технология Bundgaard TEX. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Обувки BUNDGAARD - Rie Lace BG303107G Rust
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева - предпазва крака и го стабилизира. Вътрешната подложкакожа, влияе на удобството при носене. Стелката е: кожа попива влагата. Благодарение на солидната подметка (висококачествен материал), ботите са трайни и надеждни. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Ботуши BUNDGAARD - Gall Boot BG303098C Winter Pink
  За по-студените дни препоръчваме ботушките на марка Bundgaard. Лицевата част на обувката е изработена от Естествена кожа - Лицева, Bелур - горната част изолира от студ. Във вътрешната част на обувките овча вълна, отоплена. Абсорбиращата стелка: овча вълна, отоплена гарантира добрата хигиена в ботушките. Устойчивата подметката е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология Bundgaard TEX. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Обувки BUNDGAARD - Deni Velcro BG303126G Yellow G
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Обувки BUNDGAARD - Deni Velcro BG303126G Petrol G
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Горната част на обувката (саята) е Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Солидната подметка: висококачествен материал, изолира от неравни повърхности. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Ботуши BUNDGAARD - Ivar BG303129C Black
  Стигащи над глезена ботушки марка Bundgaard. Високата горна част на обувката, предпазваща от студа е Естествена кожа - Набук. Вътрешната подплата е отоплена, синтетичен кожух. Абсорбиращата стелка: отоплена, синтетичен кожух гарантира добрата хигиена в ботушките. Устойчивата подметката е висококачествен материал. В обувките е използвана технология Bundgaard TEX. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Обувки BUNDGAARD - Kendall BG303130 S Navy
  Елегантни обувки на фирма Bundgaard. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева, Bелур. Вътрешната подплата е отоплена, филц. Стелката е: отоплена, филц се намира вътре в обувката. Солидната подметка: висококачествен материал, изолира от неравни повърхности. В модела е приложена технология Bundgaard TEX. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки BUNDGAARD - Kendall BG303130 S Bottle
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева. Обувките са с подплата, която е отоплена, филц. Стелката е: отоплена, филц се намира вътре в обувката. Издръжливата подметка е висококачествен материал. В модела е приложена технология Bundgaard TEX. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки BUNDGAARD - Walk Velcro Tex BG303153C Plum
  Сред предложенията на марката Bundgaardпоредният очарователен модел. Горната част на обувката (саята) е Естествена кожа - Лицева, Bелур. Обувките са с подплата, която е отоплена, полар. Стелката е: отоплена, филц се намира вътре в обувката. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. В обувките е използвана технология Bundgaard TEX. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки BUNDGAARD - Ivar BG303129C Navy On
  Елегантни обувки на фирма Bundgaard. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Набук, Bелур. Във вътрешната част на обувките отоплена, синтетичен кожух. Стелката е: отоплена, синтетичен кожух попива влагата. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология Bundgaard TEX. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки BUNDGAARD - Petit Winter Mid Velcro BG303156C Plum 403
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева - предпазва крака и го стабилизира. Ботите са с подплата, която е отоплена, синтетичен кожух. Стелката е - отоплена, синтетичен кожух - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. олидно изработен, комфортен модел дори и за по- младите потребители.
 • Обувки BUNDGAARD - Petit Winter Mid Velcro BG303156C Navy 512
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е отоплена, синтетичен кожух. Стелката е: отоплена, синтетичен кожух попива влагата. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Обувки BUNDGAARD - Prewalker II Velcro BG501019 Raspberry 710
  Удобни обувки на марка Bundgaard. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подложкакожа, влияе на удобството при носене. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Благодарение на солидната подметка (висококачествен материал), ботите са трайни и надеждни. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Пантофи BUNDGAARD - Ninka BG601034 Grey
  Достойни за препоръка пантофи марка Bundgaard. Меката, добре прилягаща на стъпалото горна част е Естествена кожа - Eстествена кожа (овча), Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките вълна, отоплена. Чехлите имат стелка - кожа, която осигурява удобство. Дълготрайната подметка - висококачествен материал, не уврежда подовата настилка и Ви позволява да си починете. Идеални за всеки ден, не ограничават движението на крака.
 • Обувки BUNDGAARD - Gall Mid BG303067G Plum Ws
  Сред предложенията на маркатаBundgaard поредният очарователен модел. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева - предпазва крака и го стабилизира. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки BUNDGAARD - Isac Tex BG303082G Navy S
  Сред предложенията на марката Bundgaardпоредният очарователен модел. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките вълна, отоплена. Стелката е - вълна, отоплена - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология Bundgaard TEX. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Ботуши BUNDGAARD - Bridget BG303114B Black Marble
  Стигащи над глезена ботушки марка Bundgaard. Високата горна част на обувката, предпазваща от студа е Естествена кожа - Πолирана кожа, Bелур. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Ботуши BUNDGAARD - Saga II BG303160 Navy Flower
  Солидни и удобни ботушки на марка Bundgaard. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Πолирана кожа, Лицева, Bелур - защитава от студ, но не претопля крака. Вътрешната подплата е отоплена, синтетичен кожух. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, синтетичен кожух. Устойчивата подметката е висококачествен материал. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Ботуши BUNDGAARD - Saga II BG303160 Winter Pink N
  Стигащи над глезена ботушки марка Bundgaard. Лицевата част на обувката е изработена от Естествена кожа - Лицева - горната част изолира от студ. Вътрешната подплата е отоплена, синтетичен кожух. Абсорбиращата стелка: отоплена, синтетичен кожух гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката изолира от студената земя и е висококачествен материал. В модела е приложена технология Bundgaard TEX. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Обувки BUNDGAARD - Isac Tex BG303082G Plum Flower
  Елегантни обувки на фирма Bundgaard. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Πолирана кожа, Bелур. Ботите са с подплата, която е отоплена, синтетичен кожух. Стелката: отоплена, синтетичен кожух, е абсорбираща и помага за поддържане на хигиената. Благодарение на солидната подметка (висококачествен материал), ботите са трайни и надеждни. олидно изработен, комфортен модел дори и за по- младите потребители.
 • Обувки BUNDGAARD - Petit Velcro BG101068 M Caramel Ws 213
  Елегантни обувки на фирма Bundgaard. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки BUNDGAARD - Petit Velcro BG101068 S Caramel Ws 213
  Елегантни обувки на фирма Bundgaard. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева. Обувките са с подплата, която е кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Издръжливата подметка е висококачествен материал. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки BUNDGAARD - Mocca Velcro BG101107 Navy S
  Високи обувки марка Bundgaard. Високата горна част на обувката, предпазваща от студа е Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е кожа. Устойчивата подметката е висококачествен материал. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Сандали BUNDGAARD - Bali BG202036G M Navy Ws
  В лятната колекция Bundgaard класически сандали. Горната част на обувките (саята) - Естествена кожа - Лицева - позволява на крака да диша свободно. Вътрешната горна част на обувките е от кожа. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка: кожа. От земята изолира стъпалото подметка - висококачествен материал, която леко омекотява стъпването. Здравословни за стъпалото сандали, гарантиращи добра проветривост, са добро решение за горещите дни.
 • Сандали BUNDGAARD - Bali BG202036G S Navy 519
  Изящни сандали марка Bundgaard. Солидно изработената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява целодневен комфорт при носене. Вътрешната подложка: кожа, спомага за поддържането на добри хигиенни качества. Плъзгането на ходилото се намалява от абсорбиращата стелка: кожа. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Здравословни за стъпалото сандали, гарантиращи добра проветривост, са добро решение за горещите дни.
 • Обувки BUNDGAARD - Tannu BG601028 M Navy Sde 529
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Bundgaard. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Bелур. Във вътрешната част на обувките кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Сандали BUNDGAARD - Bali BG202036G M Gold Marble 955
  Изящни сандали марка Bundgaard. Удобно оформената горна част - Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук - осигурява на ходилото подходящо проветрение. Във вътрешната част на обувките кожа. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка: кожа. От земята изолира стъпалото подметка - висококачествен материал, която леко омекотява стъпването. Удобни, проветриви и лесни за поддържане чисти, са сред най-често купуваните.
 • Обувки BUNDGAARD - Tannu BG601028 S Navy Sde 529
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаBundgaard лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Bелур. Обувките имат подплата - тя е кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. Тoва са удобно оформени обувки за всеки ден.
 • Обувки BUNDGAARD - Tannu BG601028 M Rose Splash 725
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаBundgaard лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Bелур. Във вътрешната част на обувките кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Сандали BUNDGAARD - Bali BG202036G S Gold Marble 955
  Изящни сандали марка Bundgaard. Горната част на обувките (саята) - Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук - позволява на крака да диша свободно. Във вътрешната част на обувките кожа. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка: кожа. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Удобни, проветриви и лесни за поддържане чисти, са сред най-често купуваните.
 • Сандали BUNDGAARD - Petit Sandal BG202066 M Night Sky Ws 519
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаBundgaard лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки BUNDGAARD - Mary BG601037 Old Rose 711
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Bundgaard. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева. Обувките имат подплата - тя е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Сандали BUNDGAARD - Petit Sandal BG202066 M Jeans Mint 617
  Изящни сандали марка Bundgaard. Удобно оформената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява на ходилото подходящо проветрение. Във вътрешната част на обувките кожа. Помислено е и за стелка (кожа), която ограничава пoдхлъзването на крака. От земята изолира стъпалото подметка - висококачествен материал, която леко омекотява стъпването. Удобни, проветриви и лесни за поддържане чисти, са сред най-често купуваните.
 • Сандали BUNDGAARD - Petit Sandal BG202066 S Jeans Mint 617
  В лятното предложение на марка Bundgaard сандали за момичета. Удобно оформената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява на ходилото подходящо проветрение. Във вътрешната част на обувките кожа. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка: кожа. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Удобни, проветриви и лесни за поддържане чисти, са сред най-често купуваните.
 • Сандали BUNDGAARD - Roberta BG202090G M Flower 925
  В лятното предложение на марка Bundgaard сандали за момичета. Горната част на обувките (саята) - Естествена кожа - Лицева - позволява на крака да диша свободно. Вътрешната горна част на обувките е от кожа. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка: кожа. Подметката е висококачествен материал, леко изолира от пода. Предназначени за топли дни, ще оправдаят очакванията Ви и при най-високите температури.
 • Сандали BUNDGAARD - Roberta BG202090G S Flower 925
  Очарователни, момичешки сандали марка Bundgaard. Удобно оформената горна част - Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук - осигурява на ходилото подходящо проветрение. Във вътрешната част на обувките кожа. Помислено е и за стелка (кожа), която ограничава пoдхлъзването на крака. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Предназначени за топли дни, ще оправдаят очакванията Ви и при най-високите температури.
 • Сандали BUNDGAARD - Roberta BG202090G M Silver Daisy 954
  В лятното предложение на марка Bundgaard сандали за момичета. Горната част на обувките (саята) - Естествена кожа - Лицева - позволява на крака да диша свободно. Вътрешната подложка: кожа, спомага за поддържането на добри хигиенни качества. Плъзгането на ходилото се намалява от абсорбиращата стелка: кожа. От земята изолира стъпалото подметка - висококачествен материал, която леко омекотява стъпването. Здравословни за стъпалото сандали, гарантиращи добра проветривост, са добро решение за горещите дни.
 • Сандали BUNDGAARD - Roberta BG202090G S Silver Daisy 954
  Очарователни, момичешки сандали марка Bundgaard. Солидно изработената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява целодневен комфорт при носене. Във вътрешната част на обувките кожа. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка: кожа. От земята изолира стъпалото подметка - висококачествен материал, която леко омекотява стъпването. Удобни, проветриви и лесни за поддържане чисти, са сред най-често купуваните.

Последно видяно

връх