Модни марки 2
Цена
лв лв

Облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
 • No Inhibition Styling течен гел За коса 225 мл.
  No Inhibition Styling, 225 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса No Inhibition Styling осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингзаглаждахидратирагарантира прическа, която ще издържи през целия денНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса.
 • No Inhibition Styling стилизираща пяна за обем 250 мл.
  No Inhibition Styling, 250 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат No Inhibition Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитеустойчивост при всякакво времедълготраен ефект, на който можете да разчитатеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • No Inhibition Age Renew DD крем За коса 30 мл.
  No Inhibition Age Renew, 30 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеNo Inhibition Age Renew придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • No Inhibition Styling пяна за коса за обем и форма 250 мл.
  No Inhibition Styling, 250 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат No Inhibition Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитеприческата е под контрол цял денустойчивост при всякакво времехидратираНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • No Inhibition Styling флуид за блясък и мекота на косата 50 мл.
  No Inhibition Styling, 50 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Грижата без изплакванеNo Inhibition Styling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата гладка и фина на допирпредоставя здрав блясъкулеснява разресванетовъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • No Inhibition Styling лак за коса 250 мл.
  No Inhibition Styling, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса No Inhibition Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:естествена фиксациямоментално придава на косата обемдълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • No Inhibition Pastes Collection оформящ продукт за коса 50 мл.
  No Inhibition Pastes Collection, 50 мл., Пасти за коса за жени, Фиксиращият препарат No Inhibition Pastes Collection придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатахидратирапридава безупречен обем и формабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • No Inhibition Styling лак за коса за обем 400 мл.
  No Inhibition Styling, 400 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса No Inhibition Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическилесно и бързо прилаганепридава обем от коренитепредпазва от вредните UV лъчиНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • No Inhibition Styling гел за коса със силна фиксация 175 мл.
  No Inhibition Styling, 175 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса No Inhibition Styling осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингсилно фиксираза създаване на креативни прическидълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • No Inhibition Styling гел за мокър ефекти 200 мл.
  No Inhibition Styling, 200 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса No Inhibition Styling осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингмокър ефект с гланцсилно фиксирадълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • No Inhibition Styling спрей за плажен ефект 250 мл.
  No Inhibition Styling, 250 мл., Специални стилизиращи продукти за плаж за жени, Спреят за плажен ефект No Inhibition Styling гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:създава небрежно разрошен видосигурява блестящ гланцхидратира косъмаподсилва и регенерира косатаНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • No Inhibition Styling емулсия за съвършено постригване на косата 225 мл.
  No Inhibition Styling, 225 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеNo Inhibition Styling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепредотвратява цъфтене на краищатавъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено. Само за професионална употреба.
 • Чехли BRENDA ZARO - T2562A Aina
  Поредното сполучливо предложение на марката Brenda Zaro. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур. Силуетът се издължава от ток: 5,5 cm. Обувките са снабдени със стелка, която е кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • No Inhibition Smoothing защитен спрей за топлинно третиране на косата 100 мл.
  No Inhibition Smoothing, 100 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата No Inhibition Smoothing осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатапредоставя здрав блясъккосата остава блестяща и хидратиранаправи косата гладка и фина на допирНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • No Inhibition Styling интензивна маска в спрей без отмиване за всички видове коса 140 мл.
  No Inhibition Styling, 140 мл., Изглаждащи кремове за жени, Грижата без изплакванеNo Inhibition Styling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изглажда косъмаповишава естествения блясък на косатакосата е гладка на допирпредотвратява цъфтене на краищатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • No Inhibition Pastes Collection моделираща паста За коса 75 мл.
  No Inhibition Pastes Collection, 75 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт No Inhibition Pastes Collection подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава безупречен обем и формахидратирапредоставя здрав блясъкулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • No Inhibition Styling стилизиращ гел за мокър ефект 225 мл.
  No Inhibition Styling, 225 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса No Inhibition Styling осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингмокър ефект с гланцне оставя следидълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • Боти BRENDA ZARO - Meli T1646 Scimmia
  Удобни боти марка Brenda Zaro. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Велур, Лицева. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 9,5 cm. Ботите са с подплата, която е кожа. Стелката е кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Идеални за студени дни.
 • Обувки BRENDA ZARO - T2306A Shale
  Кокетен модел с ток от Brenda Zaro. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Естествена кожа - Лачена, Лицева, Bелур. Фигурата се подчертава от тока с височина 4,5 cm. Удобството при носене се увеличава от подплатата: кожа. Стелката е кожа. Подметката е висококачествен материал. Обувките се отличават с украса посребрен метал. Женствени, кокетно подчертават формата на прасците и издължават силуета.
 • No Inhibition Pastes Collection моделиращ восък За коса 50 мл.
  No Inhibition Pastes Collection, 50 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса No Inhibition Pastes Collection идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаестествено фиксирапредоставя здрав блясъклесно приложениеНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • No Inhibition Styling матираща пудра за обем За коса 5 гр.
  No Inhibition Styling, 5 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса No Inhibition Styling придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:моменталноосигурява обем на косатафиксира прическата и удължава нейната издръжливостпрактична опаковка, която се побира във всяка дамска чантаНачин на употреба:Преди употреба разклатете. Нанесете към корените на косата. Леко масажирайте, оформете желаната прическа.
 • Боти BRENDA ZARO - T2288A Bali
  Удобни боти марка Brenda Zaro. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Πолирана кожа, Лицева. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 4 cm. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Изолиращата подметка е от висококачествен материал. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Обувки BRENDA ZARO - T1724B Baltico
  Кокетен модел с ток от Brenda Zaro. Добре прилягащата на крака горна част е Естествена кожа - Лачена, Лицева, Bелур. Моделът е снабден с ток на височина 4,5 cm. Удобството при носене се увеличава от подплатата: кожа. Стелката е кожа. Подметката е висококачествен материал. Моделът на токчета издължава фигурата и ѝ придава лекота.
 • Обувки BRENDA ZARO - T2525A Suede Fresa
  Елегантно предложение на марка Brenda Zaro. Горна част е приятно оформена - Естествена кожа - Bелур. Фигурата се подчертава от тока с височина 8,5 cm. Вътрешността кожа. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката е висококачествен материал. Благодарение на женствения модел на ток, фигурата е грациозна и издължена.
 • Сандали BRENDA ZARO - T2568A Pink Ray
  Поредното сполучливо предложение на марката Brenda Zaro. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур. Добре премереният ток е: 8 cm. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • На токчета BRENDA ZARO - F97561 Ante Negro
  Модел с ток Brenda Zaro. Горната част на обувките (саята) е изработена старателно - Естествена кожа - Bелур. Лекота на движенията привнасят токовете с височина 8,5 cm. Вътре в обувките подплата: кожа. Отвътре стелка - кожа. Подметка - висококачествен материал. Благодарение на женствения модел на ток, фигурата е грациозна и издължена.
 • Чехли BRENDA ZARO - H. Portu T1431A Odesa/Arce
  Поредното сполучливо предложение на марката Brenda Zaro. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук. Токът е с височина: 7,5 cm. Стелката е кожа. Подметка - висококачествен материал. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Обувки BRENDA ZARO - Gabi T1481 Negro
  Нов модел на марк Brenda Zaro. На характера на обувките добре пасва горната им част: Естествена кожа - Bелур. Обувките имат малък ток с височина 2 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Силата им е в детайла - тук той е посребрен метал, изкуствен материал. Ако постоянно си в движение, избери обувки с равна подметка.
 • Боти BRENDA ZARO - T1798A Carbon
  Удобни боти марка Brenda Zaro. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Естествена кожа - Лачена, Лицева. Кокетния си вид дължат на токовете с височина 6 cm. Във вътрешната част на обувките кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. Интересен фасон за студените дни.
 • Сандали BRENDA ZARO - TZ2247A Alga
  Поредното сполучливо предложение на марката Brenda Zaro. За ежедневния характер на обувките говори подметката: Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Силуетът се издължава от ток: 8 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметка - висококачествен материал. На сандалите придава финес оригиналната украса: плат. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Сандали BRENDA ZARO - TZ2247 Suede Coconut
  Сандали марка Brenda Zaro. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур. Силуетът се издължава от ток: 8 cm. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. За характера на обувките, решаваща е украсата: плат. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сандали BRENDA ZARO - T2563 Black
  Универсално предложение на марката Brenda Zaro. За ежедневния характер на обувките говори подметката: Естествена кожа - Bелур. Добре премереният ток е: 7,5 cm. Стелката е кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. За характера на обувките, решаваща е украсата: естествена кожа. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Сандали BRENDA ZARO - T2563A Tejano
  Сандали марка Brenda Zaro. Солидно изработена горна част - Естествена кожа - Bелур. Токът е с височина: 7,5 cm. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. За характера на обувките, решаваща е украсата: естествена кожа. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Сандали BRENDA ZARO - T1962C Perla
  Поредното сполучливо предложение на марката Brenda Zaro. Удобно оформената горна част e Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук. Токът е с височина: 6 cm. Вътре в обувките има стелки: кожа. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Силата им е в детайла - тук той е цирконии. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Чехли BRENDA ZARO - H. Portu T1928 Antesand/Rosap
  Поредното сполучливо предложение на марката Brenda Zaro. Горната част на обувките се приспособява към крака Естествена кожа - Bелур. Добре премереният ток е: 7,5 cm. Обувките са снабдени със стелка, която е кожа. Подметката на обувките е висококачествен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • No Inhibition Age Renew ревитализиращ шампоан без сулфати 250 мл.
  No Inhibition Age Renew, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът No Inhibition Age Renew ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • No Inhibition Age Renew ревитализираща маска за коса без парабени 200 мл.
  No Inhibition Age Renew, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаNo Inhibition Age Renew е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратиравъзстановява структурата на косатапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • No Inhibition Styling хидратиращо мляко за блясък и мекота на косата 140 мл.
  No Inhibition Styling, 140 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеNo Inhibition Styling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • No Inhibition Pastes Collection Моделираща глина за матиране 75 мл.
  No Inhibition Pastes Collection, 75 мл., Моделираща глина за жени, Стилизиращият продукт No Inhibition Pastes Collection подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетосъздава матиран външен видхидратираНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • No Inhibition Styling изглаждащ крем За коса 200 мл.
  No Inhibition Styling, 200 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт No Inhibition Styling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:заглаждасредна фиксация улеснява стилизиранетохидратираНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • No Inhibition Styling стилизираща пяна за дефиниране на къдрици 140 мл.
  No Inhibition Styling, 140 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт No Inhibition Styling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:предоставя здрав блясъкне слягва косатаулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • No Inhibition Styling стилизиращ крем за обем 125 мл.
  No Inhibition Styling, 125 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Фиксиращият препарат No Inhibition Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитене слягва косатапридава формабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.

Последно видяно

връх