Най-голямата модна платформа в България

Bollé облекло, обувки и модни аксесоари

113
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Bolle V-LINE (55 - 59) CM Скиорска каска с визьор, черно, размер
    Качествената универсална каска Bolle V-LINE e с възможност за използване с много видове диоптрични очила. В нея няма да усетиш силния вятър и очите ти ще са защитени от слънчевите лъчи, благодарение на фотохроматичния визьор.
  • Bolle STANCE MIPS M (55-59 CM) Велосипедна каска, бяло, размер
    Изключително леката и комфортна каска Bollé STANCE MIPS M (55-59 CM) е допълнена с технологията MIPS. В случай на удар под всякакъв ъгъл подвижната част на вътрешната облицовка MIPS® в каската се премества леко встрани от черупката на каската, с което абсорбира значително ротационните сили от удара. Резултатът от това е значително понижаване на силите, които в противен случай биха въздействали на мозъка. Размерът на каската е адаптивен, благодарение на патентованата система CLICK TO FIT. Дванайсетте вентилационни отвора предлагат отлична циркулация на въздух, което напълно ограничава изпотяването на главата. За по-голяма безопасност при намалена светлина в задната част на каската са поставени отразителни елементи.
  • Bolle JULIET (54 - 58) CM Скиорска каска, черно, размер
    Модерната дамска ски каска Bolle JULIET е изключително издръжлива и разполага с HARDSHELL конструкцията и EPS. Каската е допълнена с регулируема система за вентилация и максимален комфорт при носене -
  • Bolle MIGHT VISOR (55 - 59) CM Ски каска с визьор, бяло, размер
    Елитната унисекс ски каска Bollé MIGHT VISOR е с визьор. Тя защитава перфектно от студа и предоставя възможност за носене с диоптрични очила.
  • Bolle B-SMART Ски каска, черно, размер
    Модерната ски каска Bollé B-SMART е с оригинален дизайн, създаден специално за Sportisimo. Регулируемата вентилационна система и размерът създават максимален комфорт на главата.
  • Bolle FREEZE Скиорски очила, черно, размер
    Скиорските очила Bollé FREEZE имат отличното съотношение между цена и защита. Италианското двойно стъкло образува топлинна бариера и едновременно предлага по-добро прилепване с оптимално качество- DOUBLE LENS технология.
  • Bolle Скиорска каска Скиорска каска, черно, размер
    фотохроматичен визьор от поликарбонат, който променя нивото си на затъмняване според светлината - колкото по-силни са UV лъчите, толкова повече се затъмнява и обратно ( cat. 1-3). ANTI-FOG и ANTISCRATCH са обработки, които понижават замъгляването и надраскването на визьора. технологията LTS дава бързо затъмняване и осветление на плаката при промяна на температурата. устойчива хибридна конструкция - DOUBLE INMOLD с EPS. технологията ACTIVE PANEL VENTILATION осигурява много добро проветряване и осигурява максималната защита при удари. регулируема система за вентилация на каската за максимален комфорт при носене - ADJUSTABLE VENTILATION. технология MIPS - в случай на удар под всякакъв ъгъл, подвижната част MIPS® в каската се премества леко встрани от черупката на каска, с което абсорбира значително ротационните сили от удара. резултатът от това е значително понижаване на силите, които в противен случай биха въздействали на мозъка.размера на каската е регулируем по цялата обиколка , благодарение на системата BOA®AVID PROGRESSIVE EPS осигурява по-голяма издръжливост при удари и по-добро проветряване. текстилните части на каската съдържат ниско съдържание на сребро, което има антибактериални свойства и по този начин предотвратява разпространението на бактерии и неприятна миризма. сваляща се вътрешна подплата с възможност за пране на 30 градуса - DETACHABLE LINING. свалящи се 3D се наушници - REMOVABLE EAR PADS. регулируем подбрадник - CHIN STRAP. регулирането под брадата е с магнит създава удобство и може да се прави с ръкавица. отговаря на стандарт CE EN1077B
  • Bolle Скиорска каска Ски каска, тъмносиво, размер
    устойчива хибридна конструкция - DOUBLE INMOLD с EPS. технологията ACTIVE PANEL VENTILATION осигурява много добро проветряване и осигурява максималната защита при удари. регулируема система за вентилация на каската за максимален комфорт при носене - ADJUSTABLE VENTILATION. технология MIPS - в случай на удар под всякакъв ъгъл, подвижната част MIPS® в каската се премества леко встрани от черупката на каска, с което абсорбира значително ротационните сили от удара. резултатът от това е значително понижаване на силите, които в противен случай биха въздействали на мозъка.размера на каската е регулируем по цялата обиколка , благодарение на системата BOA®AVID PROGRESSIVE EPS осигурява по-голяма издръжливост при удари и по-добро проветряване. текстилните части на каската съдържат ниско съдържание на сребро, което има антибактериални свойства и по този начин предотвратява разпространението на бактерии и неприятна миризма. сваляща се вътрешна подплата с възможност за пране на 30 градуса - DETACHABLE LINING. свалящи се наушници - REMOVABLE EAR PADS. регулируем подбрадник - CHIN STRAP. регулирането под брадата е с магнит създава удобство и може да се прави с ръкавица. отговаря на стандарт CE EN1077B
  • Bolle RYFT MIPS (59 - 62) CM Ски каска, черно, размер
    Качествената ски каска Bolle RYFT е с технологията MIPS и с иновативна конструкция. Технологията ACTIVE PANEL VENTILATION осигурява много добро проветряване и запазва максималната защита от удари.
  • Bolle QUIZ VISOR M (52 - 55) CM Ски каска, черно, размер
    Детската ски каска Bolle QUIZ VISOR M предлага отлична защита на главата. Благодарение на здравата ABS конструкция с EPS и вградената система за вентилация, децата ще се чувстват комфортно и ще бъдат защитени на пистата.
  • Bolle B-SLIDE JR Детска ски каска, тъмносин, размер
    Детската каска Bollé B-SLIDE JR предлага отлична защита за детската глава. Изработена е със здравата Hardshell конструкция с EPS. ергономични, анти алергични и проветриви материали - PADDED LINER технология. интегрирана система AIR EXTRACTOR за вентилация с 12 отвора, за максимален комфорт. Регулируема каишка под брадата - CHIN STRAP технология. сваляща се вътрешна подплата с възможност за пране на 30 градуса - DETACHABLE LINING. Размерът на каската е приспособяващ, благодарение на патентованата система CLICK TO FIT.
  • Bolle B-SLIDE JR Детска ски каска, бяло, размер
    Детската каска Bollé B-SLIDE JR предлага отлична защита за детската глава. Изработена е със здравата Hardshell конструкция с EPS. ергономични, анти алергични и проветриви материали - PADDED LINER технология. интегрирана система AIR EXTRACTOR за вентилация с 12 отвора, за максимален комфорт. Регулируема каишка под брадата - CHIN STRAP технология. сваляща се вътрешна подплата с възможност за пране на 30 градуса - DETACHABLE LINING. Размерът на каската е приспособяващ, благодарение на патентованата система CLICK TO FIT.
  • Bolle Скиорска каска Ски каска, бяло, размер
    устойчива хибридна конструкция - DOUBLE INMOLD с EPS. фотохроматичен визьор от поликарбонат, който променя нивото си на затъмняване според светлината - колкото по-силни са UV лъчите, толкова повече се затъмнява и обратно ( cat. 1-3). ANTI-FOG и ANTISCRATCH са обработки, които понижават замъгляването и надраскването на визьора. възможност за използване с повечето диоптрични очила- OTG технология. вградена система за проветряване с AIR FLOW EXTRACTOR за максимален комфорт. ADJUSTABLE VENTILATION. размерът на каската е адаптивен, благодарение на патентованата система CLICK TO FIT. AVID PROGRESSIVE EPS осигурява по-голяма издръжливост при удари и по-добро проветряване. сваляща се вътрешна подплата с възможност за пране на 30 градуса - DETACHABLE LINING. свалящи 3D се наушници - REMOVABLE EAR PADS. регулируем подбрадник - CHIN STRAP. отговаря на стандарт CE EN1077B

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх