Най-голямата модна платформа в България

adidas облекло, обувки и модни аксесоари от размер 4

189
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • adidas TERREX AX2R K Детски спортни обувки, синьо, размер 38
    Тези стабилни спортни обувки adidas TERREX AX2R K от колекцията outdoor са идеални за движение сред природата. Снабдени са със светлоотразително лого, което ще осигури на децата по-голяма сигурност при движение навън. Удобството в средната подметка е гарантирано от лекия и издръжлив материал EVA. За сигурността на движението не само в природата, но и в града, ще се погрижи подметката с технология TRAXION®.
  • adidas TENSAUR SPORT 2.0 CF K Детски обувки, бежово, размер 40
    Децата постоянно се учат на нещо ново и за това имат нужда от здрави обувки. Класическите кецове adidas TENSAUR SPORT 2.0 CF K са изработени с гумена подметка, която предлага удобство при бягане и не оставя следи на пода в залите. Подходящи са за училище и спортни тренировки.
  • adidas ALPHAEDGE + Дамски кецове, бяло, размер 40 2/3
    Модерният дизайн на дамските кецове adidas ALPHAEDGE е допълнен с невероятно удобство и красива визия. Модела adidas е взаимстван от техническите обувки, което повиша нивото на комфорт в тях. Междинната подметка Bounce предлага енергичност на всяка стъпка, благодарение на мекото им пружиниране, когато си на разходка с кучето или при всекидневни разходки. Гумената им подметка създава удобство на всякакви повърхности.Горната част е изработена от материали, които 50% от тях са рециклирани. Този продукт е предлага идеално решение за ограничаване на пластмасовите отпадъци.
  • adidas BREAKNET 2.0 Дамски обувки, бяло, размер 37 1/3
    Дамските елегантни кецове adidas BREAKNET 2.0 са вдъхновени от тенис моделите, но и също ще привличат погледите по улиците в града. Украсени са с изчистени, елегантни линии и фини цветове, което ги прави удобни за съчетаване с всяко облекло- от спортни шорти, панталони или дънки или нещо по-официално.
  • adidas RACER TR23 Дамски спортни обувки, розово, размер 39 1/3
    Модерният дизайн на дамските спортни обувки adidas RACER TR23 е съчетан с класическо удобство и създава незаменим стил в гардероба ти. Когато си на разходка с кучето или правиш ежедневните си обиколки, този модел придава енергия при всяка твоя крачка, благодарение на финото омекотяване. Гумената подметка с добро сцепление е идеална за всякаква повърхност. Горната част е изработена от серия рециклирани материали и съдържа минимално 50% рециклирано съдържание. Този продукт е само едно от нашите решения, които подпомагат приключването с пластмасовите отпадъци.
  • adidas BREAKNET 2.0 Дамски спортни обувки, бяло, размер 40
    Тези спортни обувки adidas BREAKNET 2.0 са инспирирани от моделите за тенис, но и на улицата в града ще предизвикат възхитени погледи. Декорирани са с изчистени, елегантни линии и ненатрапчиви цветове, така че ще подхождат на всеки аутфит, от спортни шорти или панталони, през дънки, чак до нещо по-формално.
  • adidas TERREX SWIFT R3 W Дамски обувки за трекинг, оранжево, размер 40
    Горски пътеки. Походи в планината. Приключения в дивата природа. С тези туристически обувки adidas TERREX SWIFT R3 W може да отидеш навсякъде. Подметката Continental™ гарантира сцепление както на мокра, така и на суха повърхност. Клиновидният език не позволява в обувката да влезнат камъчета или друго замърсяване. Защитната пластинка и стягащият форт осигуряват безопасно придвижване по каменист терен.
  • adidas ENTRAP Дамски кецове, бяло, размер 37 1/3
    Класическите кецове за свободното време adidas ENTRAP ще бъдат отлично допълнение към всеки твой стил. Кройката им е взаимствана от моделите за баскетбол. Изработени са с устойчива горна част и легендарната подметка на марката adidas. Характерните три ленти на марката са представени в цветна гама на дъга и това им дава модерен стил. Подходящи са за ежедневно носене и за леки спортни игри.
  • adidas RUN 70S Дамски спортни обувки за свободно време, черно, размер 36 2/3
    Дамските обувки adidas RUN 70S ще ти припомнят модата през 70 години. Обувките имат кожена горна част , чийто модел е взаимстван от класическите обувки за бягане. Моделът напомня за времето на диско музиката.
  • adidas PREDATOR LEAGUE L FG J Детски футболни обувки, черно, размер 35.5
    Всеки футболист иска да вкарва голове и да има бутонки, които да му помагат за това. Моделите на марката adidas са идеални за тази цел. Мъжките бутонки PREDATOR LEAGUE L FG Jса подходящи за атакуване. Подметката Controlplate 2.0 е по цялата дължина, което дава стабилност при бързата промяна на посоката.
  • adidas TENSAUR SPORT 2.0 CF K Детски обувки, розово, размер 38
    Децата постоянно се учат на нещо ново и за това имат нужда от здрави обувки. Класическите кецове adidas TENSAUR SPORT 2.0 CF K са изработени с гумена подметка, която предлага удобство при бягане и не оставя следи на пода в залите. Подходящи са за училище и спортни тренировки.
  • adidas RUNFALCON 2.0 TR W Дамски обувки за бягане, черно, размер 38 2/3
    Дамските обувки за бягане adidas RUNFALCON 2.0 TR W са идеални за бягания в пресечени терени. Подходящи са за бягане на къси и дълги разстояния. При бягането в града ще оцениш тяхната конструкция и удобството, което предоставят на краката.
  • adidas GRAND COURT 2.0 Мъжки кецове, бяло, размер 38
    Мъжките кецове adidas GRAND COURT 2.0 с класическите 3 ленти са модел , който е елегантен и ще ти бъде подходящ за всякакви поводи. Окачването на подметката Cloudfoam Comfort предлага мекота на стъпките. Тези кецове са подходящи и за всякакъв стил на обличане.
  • adidas PUREMOTION Дамски ежедневни обувки, черно, размер 37 1/3
    Тези дамски ежедневни обувки adidas PUREMOTION са вдъхновени от моделите за бягане. Те имат изключително добро омекотяване, така че наистина можете да отидете навсякъде с тях. Обувките ще ви осигурят удобство на бетонни повърхности, на трева и на игрището.
  • adidas OWNTHEGAME 2.0 K Детски баскетболни обувки, черно, размер 38 2/3
    Детските баскетболни обувки adidas OWNTHEGAME 2.0 K помагат на децата при играта . Горната им част е мрежа и незадържа влагата , което дава комфорт на краката по цялото време на игра. Междинна подметка EVA предоставя омекотяване на всяка крачка. Модела е направен са от рециклиран материал, което е част от борбата на марката adidas за ограничаване на пластмасовите отпадъци.
  • adidas VULC RAID3R Дамски кецове, розово, размер 41 1/3
    Тези обувки adidas VULC RAID3R внасят стил в ежедневието. С тях ще се чувстваш комфортно на работа и среща с приятели. Горната част е издръжлива и удобна. Елегантната гумена подметка осигурява отлично сцепление. Детайлите от велур придават на обувките отличителен вид.
  • adidas PREDATOR CLUB L FXG J Детски футболни бутонки, черно, размер 38
    Всеки малък футболист иска да вкарва голове и да има бутонки, които да му помагат за това.С новите детски бутонки adidas PREDATOR CLUB L FXG J , всяко дете, ще бъде близко до целите си Тези юношески бутонки с текстурираната синтетична горна част се създава голямо удобство. Бутонките имат универсална подметка, която дава възможност за по-добро съсредоточаване над играта.
  • adidas LITE RACER 3.0 Дамски обувки за спорт, бяло, размер 40
    Дамските обувки adidas LITE RACER 3.0 са модел взаимстван от класическите обувки за бягане. Предлагат мека междинна подметка Cloudfoam и имат красива форма , която е подходяща не само за спорт , но може да се използва и за всекидневно носене. Обувките са изработени от качественият рециклиран материал Primegreen.
  • adidas COURTFLASH K Детски обувки за тенис, зелено, размер 36 2/3
    Скоростта на корта е от голямо значение. Детските обувки adidas COURTFLASH K са изработени с лека и проветрива горна част от мрежа, което ги прави идеални за игра на тенис. Подметката с добро сцепление Adiwear дава възможност за максимално ускоряване на всякакви повърхности. Материала Adituff е устойчив на износване и предлага невероятна увереност на стъпките.
  • adidas TENSAUR RUN 2.0 K Детски спортни обувки, сиво, размер 38
    В спортни обувки adidas TENSAUR RUN 2.0 K , които се завързват с връзки децата ще могат да си играят удобно през целият ден. Устойчивата им цялостна подметка е от пяната EVA, което няма няма да ограничава децата при катеренето им по дървета. Обувките са идеален партньор за всекидневните детски приключения.
  • adidas RUN 60S 3.0 Дамски обувки за свободното време, бежово, размер 40
    Обувките adidas RUN 60S 3.0 ще ти придадат спортен вид, накъдето и да се запътиш. Решени са с удобна конструкция, инспирирана от моделите за бягане. Ще я оцениш, все едно дали при някаква дейност или просто отпочивайки вкъщи в градината. Текстилната горна част осигурява комфорт и придава уникален ретро вид. Подметката гарантира сцепление както на мокра, така и на суха повърхност.
  • adidas GALAXY 6 W Дамски обувки за бягане, оранжево, размер 37 1/3
    Завържи обувките и излез да бягаш навън. Дамските обувки за бягане adidas GALAXY 6 W предлагат удобство, без значение дали бягаш през деня или нощта. Леката и дишаща мрежеста горна част поддържа краката приятно прохладни, а междинната подметка Cloudfoam им осигурява по-добро омекотяване.
  • adidas ADVANTAGE Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 39 1/3
    Дамските обувки за свободното време adidas ADVANTAGE имат класически дизайн на тенис обувки и едновременно с това модерна визия. EVA стелката и гумената подметка предлагат омекотяване и удобство на всяка крачка, докато синтетичната им горна част е много удобна. Обуй се с тези обувки и можеш да отидеш навсякъде където си пожелаеш.
  • adidas GAMECOURT 2 W Дамски обувки за тенис, черно, размер 37 1/3
    Дамските обувки за тенис adidas GAMECOURT 2 W ще ти дадат по-добра увереност по време на среща. Изработени са с лека горна част от мрежа и подплатяване при петата. Междинната им подметка EVA предлага удобство и оптимален контакт с повърхността. Здравата подметка Adiwear предлага отлично приспособяване към твърди повърхности.
  • adidas GRANDCOURT BASE 2.0 Дамски обувки, черно, размер 40
    Дамските маратонки adidas GRAND COURT BASE са модел взаимстван от легендарните обувки за тенис. Обувките са в стил характерен за 70 години и имат повърхностна част от гладка синтетична кожа. Активното омекотяване предлага плавност на стъпките. Подходящи са за носене през свободното време в града и сред природата.
  • adidas QT RACER 3.0 Дамски спортни обувки за свободното време, бяло, размер 36 2/3
    С обувките adidas QT RACER 3.0 няма да останеш незабелязана, без значение дали обикаляш града или просто отпочиваш. Омекотяването Cloudfoam и стелката от мемори пяна гарантират изключителен комфорт на краката.
  • adidas PUREMOTION 2.0 Дамски обувки, бяло, размер 40
    Не позволявай нищо да те изненада и се наслаждавай на всеки ден изцяло. Тези изразителни обувки adidas PUREMOTION 2.0 са изработени от изключително мек материал, който ще направи стресиращите дни по-приятни. Разполагат с мека и гъвкава горна част и оформена стелка Cloudfoam, осигуряваща удобство.
  • adidas ENTRAP Дамски кецове, черно, размер 36 2/3
    Класическите кецове за свободното време adidas ENTRAP ще бъдат отлично допълнение към всеки твой стил. Кройката им е взаимствана от моделите за баскетбол. Изработени са с устойчива горна част и легендарната подметка на марката adidas. Характерните три ленти на марката са представени в цветна гама на дъга и това им дава модерен стил. Подходящи са за ежедневно носене и за леки спортни игри.
  • adidas EURO 24 FUSSBALLLIEBE CLUB Футболна топка, бяло, размер
    С футболната топка adidas EURO 24 FUSSBALLLIEBE CLUB ще тренираш , като големите звезди. Моделът на топката е заимстван от европейските първенства по футбол. Може да бъде използвана за всякакви игри и дори при посещение в парка. Вътрешният и плондер и машинно ушитата конструкция гарантират устойчивост на топката и при интензивни игри.
  • adidas RACER TR23 Дамски спортни обувки, черно, размер 38 2/3
    Модерният дизайн на дамските спортни обувки adidas RACER TR23 е съчетан с класическо удобство и създава незаменим стил в гардероба ти. Когато си на разходка с кучето или правиш ежедневните си обиколки, този модел придава енергия при всяка твоя крачка, благодарение на финото омекотяване. Гумената подметка с добро сцепление е идеална за всякаква повърхност. Горната част е изработена от серия рециклирани материали и съдържа минимално 50% рециклирано съдържание. Този продукт е само едно от нашите решения, които подпомагат приключването с пластмасовите отпадъци.
  • adidas TERREX TRACEROCKER 2 W Дамски обувки, тъмносин, размер 37 1/3
    Дамските туристически обувки за свободно време adidas TERREX TRACEROCKER 2 са проектирани за леки излети из природата , а благодарение на използвания материал и технологии , ще имаш комфорт в тях по време на носене. Подметката TRAXION® ще ти помогне за безопасните движения при неравни повърхности.
  • adidas ROGUERA Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 37 1/3
    Дамските спортни обувки adidas ROGUERA са вдъхновени от моделите от 80-те години. Идеални са за спортуване и ежедневна употреба. Разполагат с горни части от кожа и класическа двойна междинна подметка за максимално омекотяване.
  • adidas CRAZYFLIGHT W Дамски обувки за зала, светлосиньо, размер 40 2/3
    Отличните дамски обувки за зала adidas CRAZYFLIGHT W ще ти предложат възможност да скочиш още по-високо. Тези елегантни и леки обувки adidas Crazyflight имат проветрива горна част от мрежа и мека велурена подплата. 3/4 BOOST омекотяването гарантира ефективен отскок по време на скокове и меки при падането на земята. Подплатяването е от материала EVA , което дава добра стабилност на страничните движения. Подметката е от гумата Top Grip, което дава добро прилепване и бързи движения на игрището.
  • adidas TERREX AX2R K Детски спортни обувки, черно, размер
    Тези стабилни спортни обувки adidas TERREX AX2R K от колекцията outdoor са идеални за движение сред природата. Снабдени са със светлоотразително лого, което ще осигури на децата по-голяма сигурност при движение навън. Удобството в средната подметка е гарантирано от лекия и издръжлив материал EVA. За сигурността на движението не само в природата, но и в града, ще се погрижи подметката с технология TRAXION®.
  • adidas TENSAUR K Детски обувки за зала, синьо, размер 36 2/3
    Детските обувки за зала adidas TENSAUR K ще предложат максимално удобство. Подходящи са както за спортуване на закрито, така и на открито. Издръжливата им конструкция подкрепя краката, а едноцветната гумена подметка гарантира отлично сцепление и не оставя следи по пода.
  • adidas ADILETTE AQUA K Детски чехли, синьо, размер 36 2/3
    Детските чехли adidas ADILETTE AQUA K ще се харесат на всички любители на марката adidas. Предназначени са за ползване под душа. Снабдени са с една каишка на горната част с 3 ленти. Фината стелка е с бързосъхнещо омекотяване, което е гаранция за комфорт.
  • adidas HOOPS 3.0 BOLD W Дамски обувки за свободно време, бяло, размер 38
    Дамските обувки adidas HOOPS 3.0 BOLD W са вдъхновени от баскетболните обувки. Те са много стилни и разполагат с минималистичен дизайн, който подхожда на всеки outfit. Горната им част е много издръжлива, междинната подметка от EVA материала омекотява всеки натиск, а гумената подметка осигурява перфектно сцепление. Текстилната подплата и частта за глезена са от мрежеста материя и осигуряват комфорт на краката. Не се колебай повече. Наслади се и ти , на тези уникални обувки от марката adidas.
  • adidas TENSAUR SPORT 2.0 CF Детски спортни обувки, бяло, размер 36
    Подходящи са за всякакви приключения от страна на децата. Детските кецове adidas TENSAUR SPORT 2.0 CF имат устойчива гумена подметка, с отлично сцепление към повърхностите и не оставят следи на пода. Имат две ленти с велкро , които помагат на децата лесно да ги обуят и пристегнат. Горната част е изработена от рециклирани материали и съдържат минимално 50 % рециклирана прежда. този продукт е част от борбата на марката adidas с пластмасовите отпадъци
  • adidas TERREX AX3 Дамски туристически обувки, черно, размер 36 2/3
    Дамските обувки за туризъм adidas TERREX AX3 са подходящи за туризъм, бягане и различни планински пътешествия. Успешно могат да бъдат използвани за туризъм и бягане по пресечени терени. Издръжливата гумена подметка предлага добра стабилност на мокри и сухи повърхности, независимо дали бягаш или си на туризъм.
  • adidas COURT PLATFORM CLN Дамски кецове, черно, размер 41 1/3
    Дамските кецове adidas COURT PLATFORM CLN са инспирирани от skate системата и имат по-висока платформа в междинната подметка. Горната част обувките е направена от текстил, което им дава стил. Подходящи са за всекидневно носене, за разходки в града и носене в свободното време.
  • adidas COURT FUNK Дамски спортни обувки, бяло, размер 36 2/3
    Дамските спортни обувки adidas COURT FUNK са класически обувки, чиято оригиналност се дължи на масивната междинна подметка. 3-те ленти придават на цялостния дизайн неоспоримия стил на adidas. Горната част е изработена от серия рециклирани материали и съдържа минимално 50% рециклирано съдържание. Този продукт е само едно от нашите решения, които подпомагат приключването с пластмасовите отпадъци.
  • adidas TERREX AX3 MID GTX W Дамски обувки за трекинг, черно, размер 36 2/3
    С тези дамски обувки за трекинг adidas TERREX AX3 MID GTX W ще може да се придвижваш бързо и уверено както в мокър, така и в сух терен. Благодарение на предоставените стабилност, сцепление и комфорт, ще може да се отправиш на приключение при всякакво време.
  • adidas GRAND COURT 2.0 Мъжки кецове, бяло, размер 40
    Мъжките кецове adidas GRAND COURT 2.0 с класическите 3 ленти са модел , който е елегантен и ще ти бъде подходящ за всякакви поводи. Окачването на подметката Cloudfoam Comfort предлага мекота на стъпките. Тези кецове са подходящи и за всякакъв стил на обличане.
  • adidas TERREX SKYCHASER 2 GTX W Дамски туристически обувки, светлосиньо, размер 38
    Можете да се изкачите почти до небето с тези туристически обувки adidas TERREX SKYCHASER 2 GTX W. Те са с лека, но издръжлива конструкция, вдъхновена от моделите за бягане. Благодарение на водоустойчивата и дишаща мембрана GORE-TEX ще запазиш краката си сухи и ще ти е удобно по всяко време. Омекотяването BOOST осигурява на стъпките ти стабилност и неизчерпаема енергия. Прилепналата горна част ще осигури оптимално укрепване дори върху труден терен. Вградената защитна плоча ще позволи безопасно придвижване през скалисти терени. Каучуковата подметка Continental™ осигурява добро сцепление дори върху мокри и не стабилни повърхности.
  • adidas TENSAUR SPORT 2.0 K Детски обувки, розово, размер 36
    Децата непрестанно научават нещо ново и затова се нуждаят от обувки, които да вървят в крак с тях. Тези класически спортни обувки adidas TENSAUR SPORT 2.0 K разполагат с гумена подметка, която предоставя комфорт при бягане и не оставя мръсни следи по пода на спортната зала. Подходящи са както за училище, така и за тренировка.
  • adidas X_PLRPATH Мъжки обувки за свободното време, черно, размер 40 2/3
    Универсалните обувки за свободното време са подходящи за града и при разходки сред природата. Обувките adidas X_PLRPATH са заимствали своята визия от класическите модели. Допълването от трите ленти на марката дава модерен стил на обувките. Комбинацията от омекотяването BOOST и Bounce предлага невероятно омекотяване.
  • adidas X_PLRPATH Мъжки обувки за свободното време, черно, размер 39 1/3
    Универсалните обувки за свободното време са подходящи за града и при разходки сред природата. Обувките adidas X_PLRPATH са заимствали своята визия от класическите модели. Допълването от трите ленти на марката дава модерен стил на обувките. Комбинацията от омекотяването BOOST и Bounce предлага невероятно омекотяване.
  • adidas QT RACER 2.0 Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 38
    Дамските обувки adidas QT RACER 2.0 са изработени с меката междинна подметка Cloudfoam, която ще ти създава удобство на краката от сутрин до вечер. Взаимствани са класическите модели за бягане и са украсени с характерните три ленти. Благодарение на своя стил ще ти бъдат подходящи и за съчетаване с всекидневно облекло.
  • adidas EASTRAIL 2 W Дамски туристически обувки, сиво, размер 40 2/3
    Красиви гледки. Трасе към водопада. Разходка в града. Ще оцениш тези туристически обувки adidas EASTRAIL 2 W не само на поход. Дишащите мрежести наслагвания са устойчиви на износване и могат да се справят дори с най-трудните приключения. Леката омекотяваща система ти осигурява комфорт при всяка стъпка. Подметката Traxion осигурява увереност и стабилност дори върху предизвикателен терен.
  • adidas ADIZERO CLUB K Детски обувки за тенис, синьо, размер 36 2/3
    Ако желаеш, детето ти , да бъде най-доброто на игрището? Подари му обувките adidas ADIZERO CLUB K. Подметката на обувките е допълнена с технологията ADIWEAR, която перфектно прилепва към всякаква повърхност.
  • adidas X CRAZYFAST ELITE LACELESS FG J Детски футболни бутонки, жълто, размер 38 2/3
    Радостта и бързината при игра на футбол са невероятни. С олекотените детски бутонки adidas X CRAZYFAST ELITE LACELESS FG J, никой няма да достига малкия футболист на терена. Тези юношески бутонки от гладка кожа без завързване имат полуприлепнала горна част Aeropacity Speedskin и пристягащи елементи, так където е необходимо. Яката около глезена adidas PRIMEKNIT предлага добро фиксиране и има допълнителни бутонки в предната част на подметката, които помагат да се достигне максимална скорост върху твърди повърхности.
  • adidas DURAMO SL 2.0 Дамски обувки за бягане, черно, размер 38
    Дамските маратонки за бягане adidas DURAMO SL 2.0 ще ти предложат невероятно удобство и стил по време на тренировка, разходки или срещи с приятели. Свободният им спортен стил може отлично да се съчетава с най-различни клинове. Обувките имат проветрива горна част от мрежа и много леко пружиниране, което омекотява всяка стъпка.
  • adidas X CRAZYFAST CLUB IN J Детски обувки за зала, жълто, размер 38
    Радостта и бързината при игра на футбол са невероятни. Оставете съперниците си далеко за себе си с удобството в бутонките adidas X Crazyfast. Детските обувки за зала adidas X CRAZYFAST CLUB IN J имат гумена подметка, която гарантира максимално ускоряване в зали. Меката и лека текстурирана синтетична горна част е в комбинацията с перфориран език, който дава още по-голямо удобство.
  • adidas TENSAUR RUN 3.0 J Детски спортни обувки, черно, размер 38 2/3
    Детските спортни обувки adidas TENSAUR RUN 3.0 J се пристягат с връзки, което ги прави удобни за игра на открито. Децата ще оценят и тяхната междинна подметка Cloudfoam , която дава голямо удобство при носене.
  • adidas X CRAZYFAST CLUB TF J Детски футболни обувки, жълто, размер
    Радостта и бързината при игра на футбол са невероятни. Оставете съперниците си далеко за себе си с удобството в бутонките adidas X Crazyfast. Юношеския модел adidas X CRAZYFAST CLUB TF има гумена подметка с издатини, които гарантират максимална скорост на изкуствена трева. Меката и лека текстурирана синтетична горна част е в комбинацията с перфориран език, който дава още по-голямо удобство.
  • adidas TENSAUR SPORT 2.0 K Детски обувки, бяло, размер 40
    Децата непрестанно научават нещо ново и затова се нуждаят от обувки, които да вървят в крак с тях. Тези класически спортни обувки adidas TENSAUR SPORT 2.0 K разполагат с гумена подметка, която предоставя комфорт при бягане и не оставя мръсни следи по пода на спортната зала. Подходящи са както за училище, така и за тренировка.
  • adidas COURT PLATFORM SUEDE Дамски обувки за свободно време, черно, размер 36 2/3
    Дамските обувки за свободно време adidas COURT PLATFORM SUEDE са стилни. Този модел класически обувки от марката adidas дава красива и стилна визия. Елегантната им горна част и по-високата междинна подметка предлагат удобство при носене. Текстилна подплата и гумена подметка, която дава удобство. Кожената им горна част фиксира краката и дава усещане за добър контрол.
  • adidas X CRAZYFAST ELITE LACELESS FG J Детски футболни бутонки, червено, размер
    Радостта и бързината при игра на футбол са невероятни. С олекотените детски бутонки adidas X CRAZYFAST ELITE LACELESS FG J, никой няма да достига малкия футболист на терена. Тези юношески бутонки от гладка кожа без завързване имат полуприлепнала горна част Aeropacity Speedskin и пристягащи елементи, так където е необходимо. Яката около глезена adidas PRIMEKNIT предлага добро фиксиране и има допълнителни бутонки в предната част на подметката, които помагат да се достигне максимална скорост върху твърди повърхности.
  • adidas PREDATOR ELITE FG J Детски футболни бутонки, черно, размер 38
    Всеки футболист иска да вкарва голове и да има бутонки, които да му помагат за това. Моделът детски бутонки adidas PREDATOR ELITE FG J е подходящ за постигане на всякакви цели. Тяхната горна част HybridTouch 2.0 предлага максимална гъвкавост. Благодарение на гумените им елементи Strikeskin изстрелването на топката е с голяма точност. Специалната им подметка, гарантира удобство и на твърди повърхности.
  • adidas RUNFALCON 3.0 TR W Дамски обувки за бягане, черно, размер 41 1/3
    Дамските обувки за бягане adidas RUNFALCON 3.0 TR ще направят приятна всяка твоя стъпка - на трейл или на път за любимото ти кафене. Междинната подметка Cloudfoam моментално ще ти предостави трайно удобство. Текстилната горна част осигурява оптимално стягане и проветривост. Гумената подметка гарантира ефективно сцепление за решителна крачка.
  • adidas PREDATOR ELITE LACELESS FG J Детски футболни бутонки, жълто, размер 36 2/3
    Всеки футболист иска да вкарва голове и да има бутонки, които да му помагат за това. Моделите бутонки adidas Predator е подходящи за постигане на всякакви цели. Юношеския модел adidas PREDATOR ELITE LACELESS FG J е с мека и еластична горна част HybridTouch 2.0 с гумените елементи Strikeskin , който помагат за точното изстрелване на топката. Специалната им подметка, гарантира удобство и на твърди повърхности.
  • adidas TENSAUR RUN 3.0 J Детски спортни обувки, черно, размер 36
    Детските спортни обувки adidas TENSAUR RUN 3.0 J се пристягат с връзки, което ги прави удобни за игра на открито. Децата ще оценят и тяхната междинна подметка Cloudfoam , която дава голямо удобство при носене.
  • adidas GRAND COURT 2.0 Мъжки кецове, бяло, размер 37 1/3
    Мъжките кецове adidas GRAND COURT 2.0 с класическите 3 ленти са модел , който е елегантен и ще ти бъде подходящ за всякакви поводи. Окачването на подметката Cloudfoam Comfort предлага мекота на стъпките. Тези кецове са подходящи и за всякакъв стил на обличане.
  • adidas TENSAUR SPORT 2.0 K Детски обувки, тъмносин, размер 36
    Децата непрестанно научават нещо ново и затова се нуждаят от обувки, които да вървят в крак с тях. Тези класически спортни обувки adidas TENSAUR SPORT 2.0 K разполагат с гумена подметка, която предоставя комфорт при бягане и не оставя мръсни следи по пода на спортната зала. Подходящи са както за училище, така и за тренировка.
  • adidas SUPERNOVA RISE W Дамски обувки за бягане, сиво, размер 36 2/3
    Осигури си удобство и самоувереност по време на първия си маратон или при лежерно бягане в града. Обувките adidas SUPERNOVA RISE W са проектирани както за начинаещи, така и за напреднали бегачи. Междинната подметка Dreamstrike+ ще ти предостави максимален комфорт. Стягащите елементи Rods стимулират плавното движение на краката. Нарезите на подметката намаляват теглото на обувките, така че ще може изцяло да се съсредоточиш на тренировката си.
  • adidas TERREX AX3 Дамски туристически обувки, черно, размер 40 2/3
    Дамските обувки за туризъм adidas TERREX AX3 са подходящи за туризъм, бягане и различни планински пътешествия. Успешно могат да бъдат използвани за туризъм и бягане по пресечени терени. Издръжливата гумена подметка предлага добра стабилност на мокри и сухи повърхности, независимо дали бягаш или си на туризъм.
  • adidas PREDATOR EDGE.4 IN SALA J Детски обувки за зала, бяло, размер 36 2/3
    Вземи топката от другия отбор! Дай всичко от себе си! Дръж играта под контрол! С качествена футболна екипировка можеш да постигнеш още повече. Детските футболни обувки adidas PREDATOR EDGE.4 IN SALA J предоставят максимално сцепление във всички посоки, максимален контрол над топката и добра подкрепа за краката.
  • adidas EASTRAIL 2 W Дамски туристически обувки, черно, размер 40
    Красиви гледки. Трасе към водопада. Разходка в града. Ще оцениш тези туристически обувки adidas EASTRAIL 2 W не само на поход. Дишащите мрежести наслагвания са устойчиви на износване и могат да се справят дори с най-трудните приключения. Леката омекотяваща система ти осигурява комфорт при всяка стъпка. Подметката Traxion осигурява увереност и стабилност дори върху предизвикателен терен.
  • adidas GALAXY 6 W Дамски обувки за бягане, черно, размер 40 2/3
    Завържи обувките и излез да бягаш навън. Дамските обувки за бягане adidas GALAXY 6 W предлагат удобство, без значение дали бягаш през деня или нощта. Леката и дишаща мрежеста горна част поддържа краката приятно прохладни, а междинната подметка Cloudfoam им осигурява по-добро омекотяване.
  • adidas ADILETTE AQUA K Детски чехли, розово, размер
    С детските чехли adidas ADILETTE AQUA K детето ще се чувства удобно и комфортно. Подходящи са за басейн, плаж или до банята. Оформена горна част е с характерните 3 ленти на марката. Меката стелка има леко пружиниране и бързо изсъхване , което е гаранция за удобство. !Внимание:Чехлите имат сходни UK и US номера, затова препоръчваме избора да бъде направен според EU!
  • adidas RUNFALCON 3.0 TR W Дамски обувки за бягане, черно, размер 41 1/3
    Дамските обувки за бягане adidas RUNFALCON 3.0 TR ще направят приятна всяка твоя стъпка - на трейл или на път за любимото ти кафене. Междинната подметка Cloudfoam моментално ще ти предостави трайно удобство. Текстилната горна част осигурява оптимално стягане и проветривост. Гумената подметка гарантира ефективно сцепление за решителна крачка.
  • adidas TENSAUR RUN 3.0 J Детски спортни обувки, синьо, размер 39 1/3
    Детските спортни обувки adidas TENSAUR RUN 3.0 J се пристягат с връзки, което ги прави удобни за игра на открито. Децата ще оценят и тяхната междинна подметка Cloudfoam , която дава голямо удобство при носене.
  • adidas TENSAUR SPORT 2.0 K Детски обувки, черно, размер 38 2/3
    Децата непрестанно научават нещо ново и затова се нуждаят от обувки, които да вървят в крак с тях. Тези класически спортни обувки adidas TENSAUR SPORT 2.0 K разполагат с гумена подметка, която предоставя комфорт при бягане и не оставя мръсни следи по пода на спортната зала. Подходящи са както за училище, така и за тренировка.
  • adidas COPA PURE 2 CLUB TF J Детски футболни обувки, бяло, размер 36 2/3
    Искаш ли твоето дете да бъде добро на терена при игра на футбол ? За това е необходимо то да бъде близко до съперника и до топката. Стилните обувки adidas COPA PURE 2 CLUB TF J ще дадат на детето свободата и удобство по време на игра. Допълнени са с исторически детайли, които допълват техният стил.
  • adidas QUESTAR FLOW W Дамски обувки, лилаво, размер 36 2/3
    Стилните дамски обувки adidas QUESTAR FLOW W са подходящи за излетите в града, сред природата и за леко спортуване. Горните им части са създадени от мрежеста материя, а подметките им гарантират перфектно омекотяване и комфорт през целия ден. Избери стила и комфорта. Избери adidas.
  • adidas SHOWTHEWAY 2.0 Мъжки обувки за бягане, сиво, размер 41 1/3
    Мъжките обувки за свободно време adidas SHOWTHEWAY 2.0 са подходящи за бягане от време на време. Леката им и проветрива горна част е подходяща за използване в горещите дни. Оформената подметка се приспособява много лесно към ахилесовото сухожилие и ограничава нараняванията.
  • adidas PREDATOR CLUB L FXG J Детски футболни бутонки, синьо, размер 36 2/3
    Всеки малък футболист иска да вкарва голове и да има бутонки, които да му помагат за това.С новите детски бутонки adidas PREDATOR CLUB L FXG J , всяко дете, ще бъде близко до целите си Тези юношески бутонки с текстурираната синтетична горна част се създава голямо удобство. Бутонките имат универсална подметка, която дава възможност за по-добро съсредоточаване над играта.
  • adidas SERENO TS Мъжки спортен комплект, черно, размер
    Мъжкият спортен комплект adidas SERENO TS е с кройка , която дава пълна свобода на движенията. Технологията AEROREADY поема влагата и създава мекота на тялото при всякакви условия. Без значение дали загряваш или пътуваш към тренировъчната зала в този комплект ще се чувстваш максимално стилен.
  • adidas PREDATOR CLUB TF Мъжки футболни обувки, тъмносин, размер 38 2/3
    Мъжките бутонки adidas PREDATOR CLUB TF дават невероятно удобство на футболистите за атакуване към вратата. Всеки ще оцени тяхната горна част от синтетика, която не е трудна за поддържане.
  • adidas PREDATOR ACCURACY.4 FXG J Детски бутонки, черно, размер 36 2/3
    Само най-добрите играчи могат да променят хода на играта. Всеки мач е нов шанс да станеш по-добър. Изцяло да контролираш ситуацията. Бутонките Predator Edge ще ти позволят да покажеш на какво си способен. Детските бутонки adidas PREDATOR ACCURACY.4 FXG J са предназначени за твърда повърхност и предоставят стабилност и стягане. Контактната зона с щампа дава възможност за максимален контрол над топката.
  • adidas F50 CLUB IN J Детски обувки за зала, бяло, размер
    Детските обувки за зала adidas F50 CLUB IN J са подходящи за тренировки и свободна игра. Тяхната горна част е качествена и имат завързване с връзки.
  • adidas SHOWTHEWAY 2.0 Универсални обувки за бягане, черно, размер 38 2/3
    Универсални обувки за свободно време adidas SHOWTHEWAY 2.0 са подходящи за бягане от време на време. Леката им и проветрива горна част е подходяща за използване в горещите дни. Оформената подметка се приспособява много лесно към ахилесовото сухожилие и ограничава нараняванията.
  • adidas X CRAZYFAST.3 FG J Детски футболни бутонки, черно, размер
    Детските футболни обувки adidas X Crazyfast ще помогнат на детето да покаже най-добро от себе си на терена. Моделът детски бутонки adidas X CRAZYFAST.3 FG J са подходящи за твърди повърхности. Предлагат стабилност и дават възможност за забързани движения на суха естествена трева. Леката им горна част от текстил има стратегически поставени слоеве за фиксиране. Тъканта дава възможност за отлично фиксиране на краката.
  • adidas PREDATOR LEAGUE LL FG J Детски бутонки, черно, размер 37 1/3
    Всеки малък футболист иска да вкарва голове и да има бутонки, Детските бутонки adidas Predator са идеални за тази цел. Моделът adidas PREDATOR LEAGUE LL FG J е без завързване и е идеален за атакуване. Специалната им подметка гарантира стабилност при бързата смяна на посоката при игра на твърди повърхности.
  • adidas F50 CLUB TF JR Детски футболни обувки, бяло, размер
    Детските футболни обувки F50 CLUB TF JR са създадени за тренировки и свободна игра. Обувките имат устойчива горна част с гумени тапички, които дават максимално удобство при стартиране.
  • adidas RUNFALCON 3.0 W Дамски обувки за бягане, сиво, размер 39 1/3
    С тези универсални обувки за бягане adidas RUNFALCON 3.0 може да бягаш в парка или да отидеш на кафе. Меката междинна подметка Cloudfoam предоставя приятно усещане още от първия момент. Текстилната горна част е удобна и проветрива. Гумената подметка осигурява ефективно сцепление за решителна крачка.
  • adidas ALPHAEDGE + Мъжки кецове, черно, размер 42
    Мъжките кецове Модерният дизайн на мъжките кецове adidas ALPHAEDGE е допълнен с невероятно удобство и красива визия. Модела adidas е взаимстван от техническите обувки, което повиша нивото на комфорт в тях. Междинната подметка Bounce предлага енергичност на всяка стъпка, благодарение на мекото им пружиниране, когато си на разходка с кучето или при всекидневни разходки. Гумената им подметка създава удобство на всякакви повърхности.Горната част е изработена от материали, които 50% от тях са рециклирани. Този продукт е предлага идеално решение за ограничаване на пластмасовите отпадъци.
  • adidas ULTIMASHOW Дамски обувки за бягане, черно, размер 41 1/3
    Стилните дамски обувки adidas ULTIMASHOW са перфектни за бягане. Разполагат с красив дизайн и с добре дишащи горни части, които предоставят комфорт.
  • adidas COURT TEAM BOUNCE 2.0 W Дамски обувки за волейбол, бяло, размер 37 1/3
    Дамски обувки COURT TEAM BOUNCE 2.0 W от марката adidas. Ще те подкрепят при спортуване в зала. С междинната подметка, разположена по цялата дължина ще разполагаш с по-голяма скорост и по-меко стъпване. Двуслойната горна част от мрежа плътно обтяга крака и гарантира комфорт и по-добра стабилност при рязка смяна на посоката и при движение отстрани. Гумената подметка разполага с отлично сцепление на гладка и равна повърхност и позволява светкавична реакция на актуалната ситуация в играта.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх