Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари от уеб магазин TopShop

254
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Делимано Делимано Еър Фрайер с Функция Готвене с Пара
    Този голям еър фрайер, с вградена технология за готвене с пара, ти дава възможност да готвиш здравословна пържена храна за цялото семейство. С него лесно и удобно приготвяш голямо разнообразие от ястия - пържиш, печеш, претопляш и готвиш с пара, с помощта на 3 режима и 3 предварително зададени програми. С настройки на температурата от 80 до 200°C, с таймер до 60 минути и незалепващо покритие.
  • Делимано Делимано Еър Фрайер Две Кошници
    Пържено пиле или пържени картофки? Вече не е нужно да избираш, защото Делимано Еър Фрайер Две Кошници е първият еър фрайер с 2 отделни кошници, които ти позволяват да приготвяш 2 различни ястия едновременно! И двете кошници са с вместимост 4 л и са снабдени с циклонни вентилатори и бързи нагреватели. С незалепващо покритие, 8 предварително зададени програми и функция за автоматично изключване.
  • Дормео Дормео Бамбу 3 Зони Матрак
    Осигури си спокоен сън с матрак, включващ 3 обособени зони, за оптимална опора и правилно позициониране на гръбнака. Ядрото от пяна Ecocell® осигурява персонализиран комфорт, а бамбуковите влакна в калъфа регулират температурата и абсорбират влагата за по-здравословен сън. Системата AirX допринася за поддържане на суха среда, а обработката с CleanEffect предпазва от миризми, мухъл и алергии.
  • Дормео Дормео Ембос Сет
    Дормео Ембос Сет 3в1 включва възглавница и завивка с пълнеж от микровлакна Wellsleep®, създаващи обем и комфорт. Релефните калъфи придават стилна визия, в нежно зелено или класическо бяло, а обработката с CleanEffect® поддържа свежа и хигиенична среда. Възглавницата и завивката се перат при 60°C. Завивката е налична в размер 90x200 и 200x200см. Комплектът се предлага с удобна чанта за съхранение.
  • Дормео Дормео Емоционален Бухал Знание
    Събуди се, време е да научиш нещо! Най-новите попълнения в семейството на Емоционалните Бухалчета ще помогнат на детето ти да научи азбуката, числата и как да разпознава часовника. Чудесен подарък 3 в 1, който може да се използва като мека играчка или възглавница, с пълнеж от влакна Wellsleep®, в комбинация с меко, поларено одеяло, за да може децата винаги да са готови за дрямка или игра.
  • Дормео Дормео Емоционален Бухал Мини - Знание
    Най-новите попълнения в семейството на Емоционалните Бухалчета ще помогнат на децата да научат азбуката, числата и как да разпознават часовника. Във всяко мъдро бухалче, Дормео са заложили съчетание от красив дизайн и висококачествени материали. Височината им е 16 см, пухкави са и могат да се перат при 30°C. В продължение на дълги години, те ще даряват радостни прегръдки, игри и сладък сън на децата.
  • Уелнео Уелнео Боди Бъди
    Подари си невероятно релаксиращо изживяване с Уелнео ® Боди Бъди. Този шиацу масажор осигурява 3D кръгов масаж на различни части от тялото. Практичният колан стабилизира стъпалата по време на масажа и лесно се отстранява, когато искаш да масажираш цялото тяло. Използвай еластичната велкро лента, за да прикрепиш уреда към стол или фотьойл, отпусни се и ще усетиш как стресът си отива!
  • Ровус Ровус Нано Смарт Овлажнител - Филтри
    Ровус Нано Смарт Овлажнител е предназначен да поддържа комфорта в офиса или дома, посредством хладна мъгла, създавайки здравословна среда, в която ще дишаш по-леко и кожните раздразнения ще намалеят. С този комплект от 2 резервни филтъра, с водоабсорбираща мрежа, неутрализираща замърсителите и филтър HEPA 13, улавящ и най-малките частици, ще можеш да поддържаш оптималното функциониране на уреда.
  • Дормео Дормео Емоционален Бухал Чорапи
    Емоционален Бухал Чорапи са изработени от мека, памучна смес и се предлагат в червен и син цвят. Антиплъзгащата се долна повърхност осигурява безопасно ходене без чехли, а еластичното оребряване гарантира, че няма да се смъкват и ще запазят първоначалния си вид за по-дълго време. Могат да се перат при 30°C и се предлагат в размери, подходящи за деца на възраст от 2 до 10 години.
  • Делимано Стоун Леджънд Черен Роустър
    Стоун Леджънд Черен Роустър е функционален и необходим за всяка кухня съд за печене. Изработен с основа от въглеродна стомана и емайл и незалепващо 8-слойно покритие Quatanium, в стилен цвят, съчетаващ се чудесно с интериора на всяка кухня. Използвай го, за да печеш любимите си ястия и да ги сервираш с него директно върху трапезната маса. Размери: 30 х 2см, 40 х 25см.
  • Дормео Дормео Ембос Възглавница Класик
    Дормео Ембос Възглавница Класик е с пълнеж от меки влакна WellSleep®, с отлични терморегулиращи, дишащи свойства и минимална степен на абсорбиране на влага. Тази възглавница ще осигури комфорт през цялата нощ, независимо от предпочитаната поза за сън. Може да се пере при 60°C и е със стилен 3D релефен калъф, обработен с CleanEffect® за дълготрайна свежест.
  • Ровус Ровус Нано Ръчна Прахосмукачка - Филтри
    Ровус Нано-Ръчна Прахосмукачка е лека, без торба, с безчетков циклонен мотор, с издръжлива батерия и мултифункционални приставки, позволяващи да почистваш бързо и лесно на места, до които традиционните прахосмукачки не могат да достигнат. С този комплект от 2 резервни филтъра HEPA H13, улавящи прах и микрочастици с 99,95% ефективност, ще можеш да поддържаш оптималното функциониране на уреда.
  • Ровус Ровус Нано Роботик Вак Сет Аксесоари
    Вече знаеш, че Ровус Нано Роботик Вак е перфектният почистващ уред. Той поддържа всички подове безупречно чисти с натискане на един бутон или чрез предварителна настройка, без да е нужно да прекъсваш текущите си занимания. С резервния комплект от две странични четки и HEPA HP13 филтър ще можеш да поддържаш прахосмукачката си в отлично състояние и да осигуряваш чистота и свеж въздух в дома си.
  • TopShop Поставка за приставки Бьорнер V5
    Съхранявай приставките си лесно и практично с поставката за приставки Бьорнер V5.
  • Ровус Ровус Соник Моп
    Поддържай подовете у дома безупречно чисти с лек, безкабелен моп, с осцилиращи микрофибърни подложки, движещи се с висока честота. Те забърсват без усилие подовете, достигайки над 1000 движения в минута. Добави вода или почистващи течности, за да получиш желаните резултати. С едно зареждане ще можеш да чистиш в продължение на 40 минути. С две почистващи подложки, подходящи за пране в пералня.
  • Дормео Дормео Алое Вера Мемори Плюс
    Дормео Алое Вера Мемори Плюс предлага високо качество на достъпна цена, гарантирайки комфорт и хигиеничност. Осигури си адаптивна опора и комфорт с този матрак, включващ слой от 16 см пяна Ecocell®, в комбинация с 2 см мемори пяна в калъфа. Покритието на капитонирания калъф с алое вера придава усещане за гладка и мека повърхност, а обработката с CleanEffect® предпазва от бактерии, акари и миризми.
  • Дормео Дормео Лучия Завивка 4 Сезона
    Дормео Лучия Завивка 4 Сезона е мека пухкава завивка, която осигурява невероятен комфорт, комбинирайки на практика две завивки – по-плътна за пролетта и есента, по-тънка за лятото и събрани двете заедно за зимата. Тя е подходяща за употреба през цялата година, гарантирайки идеалната температура независимо от сезона. Пере се на 60°C.
  • Делимано Стоун Леджънд Черен Висок Тиган
    Високият тиган от серията Делимано Стоун Леджънд Черен е по-дълбок от традиционните тигани и съчетава здрава основа от стомана и емайл и покритие с каменни частици, за да гарантира винаги перфектни резултати при готвене. Гладкото и непоресто покритие не позволява на храната да залепва по повърхността, дори ако приготвяш бъркани яйца. Размер:  26 см.
  • Делимано Делимано Еър Фрайър Стар
    С Делимано Еър Фрайър Стар ще приготвяш любимите си пържени ястия без излишна мазнина, чрез изпитаната технология за пържене с горещ въздух, която прави храната неустоимо хрупкава и вкусна. С този еър фрайър, с вместимост 3,5л и мощност 1350W, ще приготвяш множество вкусни ястия. Можеш да настройваш времето до 30 минути, а температурата от 80 до 200°C. Покритието е незалепващо и лесно се почиства.
  • Дормео Дормео Удобство Класическа Възглавница
    Освежи спалнята си с Дормео Удобство Класическа Възглавница. С пълнеж от микровлакна Wellsleep® advanced, придаващи усещане за обем и мекота, гарантиращи адаптивна опора, за да се будиш без болка във врата, раменете и гръбначния стълб. Лека, дишаща и може да се пере в пералня. С размери 50x60 см, подходяща за всички пози за сън – по корем, по гръб и настрани, за да осигури на всеки пълноценен сън.
  • TopShop Bamboo Posteljina Set II
    Unesite potpuno novu atmosferu u svoju spavaću sobu uz vrhunsku posteljinu od bambusa inspirisanu Dalekim istokom. Komplet posteljine od bambusa napravljen je od 100% turskog ranfors pamuka, što je čini izuzetno mekanom na dodir i izdržljivom. Posteljina se pere u mašini do 60°C. Komplet posteljine od bambusa su dostupni u 2 veličine (140x200 i 200x200 cm) i 4 dizajna.
  • Уелнео Уелнео Витахенд
    Често ли усещаш напрежение в ръцете и китките? Осигури си отпускащ масаж с Уелнео Витахенд, безкабелен масажор. Той помага за облекчаване на болезнени, схванати мускули в зоната на ръцете, при работа с компютър или други дейности, изискващи продължително свиване на ръцете. Включва масаж на пръстите, дланите и китките, затопляща функция и вибрации, с 6 програми и 6 нива на интензитет.
  • TopShop Дормео Бамбук Чаршаф V2
    Освежи спалното си бельо с комфортен, стилен и висококачествен долен чаршаф, който никога не се размества и е част от изключителната колекция Бамбук. Без повече неудобни, смачкани или нагънати на топка чаршафи. Ще се наслаждаваш единствено на гладкото и деликатно докосване на дишащия, 100% памучен сатен, за да си почиваш пълноценно. Пере се в пералня при 60°C. Предлага се в сив и бежов цвят.
  • TopShop Делимано Титаниум Ледженд Тиган за Палачинки 26см
    С този тиган за палачинки, с покритие QuanTanium™, можеш да приготвяш най-вкусните палачинки или крепове през цялата година върху всякакви видове котлони, включително индукционни. Атрактивният дизайн и здравите материали превръщат този тиган за палачинки в незаменим помощник в кухнята. Разполага с бакелитна дръжка за безопасно боравене с тигана. Диаметър 26 см.
  • Делимано Делимано Долчевита Планетарен Миксер
    С този компактен миксер ще можеш да приготвяш почти всичко - от хлебчета до пандишпанови блатове и кремове. Лесен за съхранение и подходящ за повечето ежедневни кулинарни задачи. С купа от неръждаема стомана, с вместимост 4,5 л, мотор от 1100 W и 3 приставки, той е готов да се справи с всяка рецепта. 10 настройки на скоростта + пулс функция за прецизен контрол върху приготвянето на рецептата ти.
  • Делимано Делимано Долчевита Тостер
    Стилен, мощен и удобен – Делимано Долчевита Тостер ще те радва с идеално препечени, топли, хрупкави филийки хляб. С мощност от 870 W, тостерът се загрява бързо и препича едновременно и равномерно по две вкусни филийки до златистокафяв цвят. Освен това разполага с функция за размразяване, претопляне и изваждане.
  • Делимано Делимано Долчевита Диспенсър
    С този диспенсър ще дозираш прецизно количеството олио, зехтин, оцет или соев сос, за да подправяш ястията си по здравословен и икономичен начин. Стилният и атрактивен диспенсър е изработен от неръждаема стомана и натриево-калциево-силикатно стъкло. Лесен за почистване, разполага с дюза, която не се запушва. Капацитетът му е 180мл, със здраво уплътнение, без опасност от протичане.
  • Дормео Дормео Нейчър Алое Вера Топер 4 см
    С Дормео Нейчър Алое Вера Топер можеш да направиш по-удобна всяка повърхност за сън. Ядрото на топ матрака е изработено от висококачествена пяна Orthocell™, осигуряваща отлична опора и правилно позициониране на гръбначния стълб. Обогатен с алое вера за естествена мекота, обработка с CleanEffect® и AirX System за допълнителен комфорт и хигиена. Наличен в стандартни размери, от 70х190см и нагоре.
  • Дормео Дормео Нейчър Алое Вера Топер 5см+Възглавница
    Осигури си възстановяващ сън с комбинация от висококачествен топ матрак и анатомична възглавница, обогатена с естествената мекота на алое вера. И топ матракът, и възглавницата имат ядро от пяна Orthocell ™, с пирамидална повърхност, за да осигурят персонализирана опора и отлична дишаща способност. Възглавницата е с размери 03x50см, а топ матракът се предлага в стандартни размери от 70x190cm и нагоре.
  • TopShop Дормео Нейчър Килим
    Добави стилен акцент към всяка стая с този хигиеничен и комфортен килим. Ядрото включва 1,5см мемори пяна и плюшена материя на повърхността. Стъпвайки по нея, ще можеш да се отпуснеш и да се освободиш от натрупаното напрежение през деня. Долната страна е изработена от AirXSystem, осигуряваща отлична дишаща способност и добро сцепление с пода, за да не се размества. Предлага се в 3 размера и 3 цвята.
  • TopShop Дормео Нейчър Спален Комплект Мотив
    Внеси нотка на свежест в спалнята си с нов комплект спално бельо от ексклузивната колекция Нейчър. Изработен от 100% памук, с мека сатенена тъкан за комфорт и релакс. Предлага се в 3 пастелни цвята от едната страна и успокояващ флорален десен от другата. Комбинирай и съчетавай страните, за да получиш 4 в 1 визии. Може да се пере в пералня при 60°C, закопчават се с цип, което улеснява смяната им.
  • TopShop Нейчър Лампа
    Внеси естествена нотка в дома си с класическа, енергийно ефективна лампа, с височина 29 см. Тя осигурява мека и топла светлина, придаваща уют на всяко място. Дървената основа и абажурът от плат помагат да се създаде изцяло естествена и релаксираща атмосфера. Дългият захранващ кабел и удобният за употреба превключвател улесняват поставянето й навсякъде. Работи със стандартна крушка Е26.
  • TopShop Дормео Нейчър Памучно Одеяло
    С това леко одеяло от 100% турски памук ще осигуриш на семейството си комфорт и уют през по-топлите нощи. Меката, дишаща материя създава усещане за сигурност, без да предизвиква прегряване и потене. Дизайнът му включва елегантен флорален и листовиден мотив. Предлага се в 4 цвята и 3 практични размера. Идеален за използване като шалте, одеяло за пикник или като постелка за игра.
  • Делимано Делимано Мондо Тиган
    Делимано Мондо Тиган готви толкова добре, колкото и изглежда. Изработен е от 100% рециклиран алуминий. Лек е и разпределя топлината бързо и равномерно, за да бъдат ястията ти винаги перфектни, дори ако готвиш на по-ниски температури. С надеждно, незалепващо покритие Quantanium, този тиган е най-добрият ти избор за приготвяне на омлети, бургери или палачинки, бързо и лесно. Размери 20, 24 и 28 см.
  • Делимано 25 CM
    Serve family and friends a delicious breakfast using Delimano Mondo Pancake Pan. A non-stick cooking surface lets you easily cook up a batch of pancakes and its 100% recycled aluminium base makes sure the heat will be distributed evenly all around the pan. With soft touch Bakelite handle for comfortable grip and handling. The pan works on all kind of hobs, including induction. Dimension 25 cm.
  • Делимано Делимано Мондо Касерола
    Вкусен гулаш, богати яхнии, ястия с пилешко месо, домашно приготвени супи –  с Делимано Мондо Касерола, с незалепващо покритие, можеш да приготвяш всичко. И макар да изглежда като чугунена, всъщност е направена от 100% рециклиран алуминий, поради което е лека и лесна за употреба. Незалепващото покритие Quantanium улеснява готвенето и миенето. Размери 20, 24 и 26 см.
  • TopShop Дормео Еър+Селект Ерго Матрак
    С този матрак, с височина 27 см, ще усетиш предимствата на правилната ергономична опора. Ядрото включва ЕРГО слой, разделен на 5 зони, и покет пружини, осигуряващи динамично адаптиране, опора и правилно изравняване на гръбнака. Мемори пяната осигурява безкомпромисен комфорт. Обработката Adaptive гарантира свежа и суха среда за сън, а естествените влакна TENCEL™ Modal придават невероятна мекота.
  • TopShop Дoрмео Еър+Комфорт Ерго Матрак
    Осигури си по-добър сън с този качествен матрак, с дебелина 27 см, гарантиращ опора и правилно позициониране на гръбнака, облекчаващ болките във врата и гърба. Разполага с ЕРГО слой, включващ 3 зони, вдъхновен от естествените движения и формата на гръбначния стълб. Обработката Adaptive осигурява свежа и суха среда за сън, а естествените влакна TENCEL™ Modal придават невероятно усещане за мекота.
  • Дормео Дормео Нейчър Анатомична Възглавница
    Замени захабените си възглавници с нов, анатомичен модел, с отлична дишаща способност, обогатен с алое вера за естествена мекота. Ядрото от пяна Orthocell™ и мемори пяна осигурява дишаща, персонализирана опора, идеална за спящите по гръб и настрани. Антибактериалните обработки и перящият се калъф осигуряват здравословна среда за сън. Калъфката за възглавница е изработена от 100% рециклирани влакна.
  • Дормео Дормео Нейчър Класическа Възглавница
    Смени захабените и деформирани възглавници и осигури на семейството си свежа, подходяща за всички позиции за сън, възглавница. С пълнеж от микровлакна Wellsleep® и покритие от алое вера, придаващи обем, комфорт и мекота. Обработена е с CleanEffect®, което я предпазва от миризми, прахови акари, микроби, бактерии и мухъл. Лесно регулируема височина и твърдост, според индивидуалните нужди.
  • Дормео Дормео Бамбук Завивка V2
    Освежи спалното си бельо с дишаща, мека и комфортна завивка. Благодарение на отличните й терморегулиращи свойства, можеш да я използваш през цялата година. Тя е пухкава и въздушно лека, с пълнеж от микровлакна Wellsleep® и бамбукови влакна. Памукът в калъфа го прави приятен на допир. Пере се в пералня, с капитонаж, предотвратяващ сплъстяването на пълнежа. Предлага се в бежово, в 3 размера.
  • Дормео Дормео Бамбук Възглавница Класик
    Дормео Бамбук Възглавница е с класическа форма и мек на допир калъф, създаваща прохладна, суха и здравословна среда за сън. С пълнеж от влакна Wellsleep®, придаващи обемна и обгръщаща мекота, върху която с наслада ще отпускаш глава. С възможност за регулиране на височината и твърдостта, подходяща за спящите по корем, по гръб и настрани. Може да се пере на 60°C.
  • Дормео Дормео Талисман Мео
    Запознай се с МЕО, нашият Дормео талисман. Той е сладка и пухкава овца. Обича да дарява грижи и добри съвети за добър и пълноценен сън. Мео е готов да ти помогне и прави това по свой специфичен начин. Вземи МЕО в твоя дом, за да донесе усмивки на теб и семейството ти.
  • Дормео Есенсо калъфка за възглавница V3
    Отпусни глава върху свежа, нова калъфка за възглавница и се наслади на по-здравословен сън. Висококачествена калъфка за възглавница от 100% памук, която предлага хигиенична и комфортна среда за сън, деликатна към кожата. Налична в два размера и е подходяща, както за класически, така и за анатомични възглавници. Предлага се в четири непреходни цвята, които ще подобрят облика на всяка спалня: бяло, синьо, сиво или виолетово. Пере се в пералня при 60 °C.
  • Дормео Дормео Мио Кърпа
    Поглези семейството си с тази мека и деликатна на допир кърпа, изработена от 100% памук, с високо абсорбиращи влакна Zero Twist. Дормео Мио Кърпа е с размери 50x100 см и ще осигури приятно усещане за кожата ти, докато се подсушаваш с нея след релаксиращ душ или вана. Чисто бяла, с тъмно сини точки по краищата, пере се при 60 ° C за максимална хигиена.
  • Дормео Дормео Емоционален Мини Бухал Коледен
    Сподели магията на Коледа и зарадвай семейството и приятелите си със завладяващата мека играчка Емоционален Мини Бухал. Това специално издание на Емоционалните Мини Бухалчета, с височина 16 см, се предлага в два варианта. Merry и Jolly са очарователни с кръглите си малки телца, големи очи, облечени в зимни дрехи и готови за забавление. С пълнеж от влакна Wellsleep®, меки и приятни за гушкане.
  • Дормео Емоционален Мини Бухал II
    Дормео Емоционален Мини Бухал е очарователен подарък за онези, които не се страхуват да приемат чувствата си и да ги споделят. Последните попълнения в бухалското семейство са зеленият Гууди-Куу и белият Блаши-Хуу, изразяващи удовлетворение и срамежливост. Високи са 16 см, с пълнеж от меки, приятни за гушкане микрофибри Wellsleep® advanced, които се перат в пералня при 30 ° C.
  • Дормео Дормео Алое Вера Класик Възглавница
    Меката и класическа възглавница, с пухкав пълнеж от микровлакна Wellsleep® advanced, обогатена с алое вера, ще създаде приятно усещане за кожата ти и ще те потопи в спокоен и дълбок сън. Височината на възглавницата е регулируема, което я прави подходяща за всички позиции за сън. Възглавницата може да се пере при 60°C и е с размери 50х70см.
  • Ровус Ровус Пест Рипелър 1 Брой
    Защити дома си от вредители, без да използваш опасни химикали, шумoве или капани. Ровус Пест Рипелър използва ултразвукови честоти, които пречат на нервната система на обикновените вредители, но са безопасни за теб и домашните ти любимци. Те ги прогонват, без да ги убиват. Ефективен е за площи до 50м2. Просто включи в контакта и забрави за всички нежелани гости.
  • Делимано Стоун Ледженд Черна Касерола 12 см
    Стилна черна касерола, изработена с основа от въглеродна стомана и емайл и незалепващо 8-слойно покритие Quatanium, в стилен цвят, съчетаващ се чудесно с интериора на всяка кухня.
  • Делимано Капак
    Функционален капак, подходящ за всички съдове Делимано, изработен така, че да пасва на различни размери тенджери и тигани, от закалено стъкло, за да наблюдаваш процеса на готвене, като не позволява на топлината и ароматите да излизат от вътрешността на съда. Направен е от екологично, закалено, боросиликатно стъкло, а дръжката включва специално място за удобно поставяне на лъжицата.
  • Ровус Ровус Персонален Кулър
    Осигури си прохлада, без да създаваш дискомфорт на останалите и да харчиш излишни средства. Създай си освежаващ, личен микроклимат с новия Ровус Персонален Кулър – компактен уред, който охлажда, пречиства и овлажнява въздуха около теб. Гарантирай си прохладна среда, предпазвайки кожата и очите си от сухота. Уредът функционира и като нощно LED осветление, подходящо за горещите летни нощи.
  • Делимано Роял Сюприйм Стъклена Тава С Капак 32х19см
    Тази тава не само изглежда добре, но и гарантира страхотни кулинарни резултати при всяка рецепта. Изработена е от боросиликатно стъкло с незалепващо покритие PPG Xylan, което ти позволява да готвиш с по-малко мазнина, без да се опасяваш, че храната ще залепне. Комплектът включва практичен и атрактивен бамбуков капак. Тавата е подходяща за микровълнова печка, фурна и съдомиялна машина. 2в1 дизайн.
  • Делимано Стоун Ледженд Класик Тенджера
    Основата на Делимано Стоун Леджeнд Класик Тенджера е направена от въглеродна стомана и емайл. Повърхността е напълно незалепваща, благодарение на устойчивото покритие Куантаниум, подсилено с каменни частици и титан. Със здрави пластмасови дръжки за лесно и удобно пренасяне -  определено си заслужава пространството в шкафа. Може да се ползва върху всякакви котлони. Размери 20 см и 24 см.
  • Делимано BLACK
    Don’t let the weather spoil your BBQ party – this Delimano Dolcevita Electric Table Grill makes perfectly grilled meat, cheese, fish and veggies in your kitchen, balcony, or garden without annoying smoke. Grilling and griddling plates allow for various dishes. Heats up in less than a minute. Non-stick surface ensures mess free grilling while fat tray captures all access fat. Dimension 46 x 26 cm.
  • Делимано Делимано Долчевита Мелничка Сол И Пипер
    Супер удобната Делимано Долчевита Мелничка Сол и Пипер се захранва от батерии, за да овкусяваш лесно ястията си с прясно смлени подправки. Изработена е от неръждаема стомана, с керамична смилаща част и с елегантен дизайн, съчетаващ се идеално с всяка трапеза. Използвай я за сол, черен пипер, чили и други сухи билки и подправки. Настройва се за фино и едро смилане, работи с натискане на един бутон.
  • Делимано 32СМ
    The ideal way to cook your pizza to perfection, this carbon steel and enamel tray has a Quantanium non-stick coating that will put an end to your pizza base-binding woes. Perfectly non-stick coating releases pizza with ease and allows handling with metal utensils. It's also dishwasher-safe for easy cleaning. Pizza Tray is coming in one dimensions 32 cm.
  • Дормео Възглавница Еър+ Дуо
    Поглези сетивата си с възглавница Dormeo® Еър+ Дуо с Octaspring® технология. Проектирана да се адаптира независимо от любимата ти поза на сън. С 2в1 дизайн – избираш от класическа и анатомична страна. Индивидуално регулираш височината в зависимост от твоите нужди. Тя е проветрива и хипоалергична. С практичен размер 40x60 см и подходяща за всички пози на сън. Переш на 40ﹾС.
  • TopShop Титаниум Ледженд Тиган
    Делимано Титаниум Ледженд Тиган е практично допълнение към всяка кухня. Изработен е от емайлирана въглеродна стомана и покритие PPG Quatanium™ с титаниеви частици. Устойчив на надраскване и незалепващ – в него безпроблемно ще приготвяш пържени ястия и вкусни омлети. Дръжката от неръждаема стомана ти позволява да го ползваш върху всякакви котлони и във фурна. Подходящ е за съдомиялна. 24 и 28см.
  • TopShop Титаниум Ледженд Кръгла Тава
    С тази практична, кръгла тава ще готвиш с по-малко мазнина. Тя е с незалепващо покритие и осигурява отлично разпределение на топлината, а освен това гарантира по-нисък разход на енергия. Термоустойчивото покритие PPG Quatanium™ запазва сочността и автентичния вкус на храната. Дръжките от неръждаема стомана позволяват лесно боравене с тавата, дори когато е пълна. 28 см диаметър.
  • TopShop Делимано Титаниум Ледженд Капак
    Създадени специално за серията съдове за готвене Делимано Титаниум Ледженд, тези стъклени капаци добавят естетичен акцент към визията. Изработени са от закалено стъкло и с дръжка от неръждаема стомана, подходящи за фурна. Предлагат се в 3 размера: 20, 24 и 28 см.
  • TopShop Титаниум Ледженд Тенджера
    С тази атрактивна и висококачествена тенджера ще готвиш с настроение, а ястията ти ще са винаги с перфектен и неустоим вкус. Издръжливото покритие PPG Quantanium™ е устойчиво на надраскване, загаряне или залепване, благодарение на което ще готвиш безпроблемно и с удоволствие. Предлага се в размери 20 см и 24 см.
  • TopShop Делимано Титаниум Ледженд Касерола
    С тази касерола ще приготвяш зеленчуци, ориз, паста или сосове с лекота. Благодарение на първокласното незалепващо покритие, храната безпроблемно се отделя от съда и улеснява почистването. Термоустойчивото покритие PPG Quatanium™ гарантира запазване на сочността и автентичния вкус на храната. Дръжката от неръждаема стомана позволява лесно боравене с касеролата, дори когато е пълна. Размер 16см.
  • Уелнео Уелнео Лента за Китка
    Уелнео® лента за китка помага за облекчаване на дискомфорта в мускулите и осигурява опора за китките. Тази регулируема лента предлага стабилност и комфорт, като същевременно не ограничава движението на ръцете. Изключително подходяща е за хора, страдащи от болки в китките.
  • Делимано 26 СМ
    Cookware can be colourful, and this good-looking red Delimano Stone Legend Mediterraneo High Pan 26 Cm is a great all-rounder for anyone who loves colour and need reliable high pan for fantastic time in the kitchen. Made of carbon steel & enamel coated with the Quantanium coating, this high pan is reinforced with stone particles and coming in one dimension of 26 cm. With an oven safe handle.
  • Дормео Дормео Алое Вера Анатомична Възглавница V2 50x70
    Ако се колебаеш между класическа и анатомична възглавница това е идеалният избор, защото тази възглавница комбинира и двете, защото е с две отделни камери. Регулираш височината и мекотата според личните си предпочитания. С мека калъфка от 100% Софтдрийм микрофибри и обогатена с Алое вера. Размери: 50x70 см.
  • Ровус Ровус Флат Енд Флексибъл Спрей Моп – Подложки
    Ровус Флат енд Флексибъл Спрей Моп има ултра тънка, микрофибърна моп глава, с две страни и разтегателна дръжка, за да почистваш лесно труднодостъпните места. С този набор от две фини, въглеродни, микрофибърни подложки и една кърпа с висока плътност, идеална за космите от домашни любимци, твоят моп винаги ще е готов за работа. Перат се, могат да се използват многократно и се поставят лесно.
  • Ровус Ровус Нагревател за Вода Висок
    Ровус Нагревател За Вода Висок е бърз и достъпен начин да си осигуриш топла вода в кухнята. С този стилен нагревател можеш да разчиташ, че винаги ще имаш на разположение топла вода за готвене, почистване или приготвяне на напитки. Изработен е от неръждаема стомана, с цифров контролен дисплей и автоматично изключване за безопасност. Осигури си винаги налична, топла вода в кухнята.
  • Делимано Делимано Кичън Робот + Роустър
    Комплект от 2 бестселъра: Кичън Робот Про + Стоун Ледженд Роустър. Роботът е с мощност от 1400W, 6 скорости и ПУЛС бутон. Перфектният робот за всяко кулинарно предизвикателство. Предлага се с 3 основни приставки и купа от неръждаема стомана с обем 4,5 л. В Роустъра ще печеш любимите си ястия и ще ги сервираш в него директно върху трапезната маса.
  • Дормео Дормео Емоционален Бухал Рожден Ден
    Ако търсиш впечатляващ подарък за твой малък приятел, заложи на тези дружелюбни бухалчета, в синьо или бяло, които винаги са готови за парти, особено когато става въпрос за рожден ден! Подарък 3в1, включващ мека играчка, с пълнеж от микровлакна Wellsleep®, която може да се използва като възглавница, и поларено одеяло 130x180см за дрямка, игри и други занимания. Натисни бутона и бухалчето ще запее!
  • Дормео Дормео Емоционален Бухал Мини-Рожден Ден
    Внеси още по-голяма радост в отпразнуването на рождените дни с две завладяващи, меки играчки, винаги готови за парти. Двете бухалчета съчетават в себе си атрактивен дизайн с качествени материали и със сигурност ще се харесат на децата. Натисни бутона и те ще запеят! С височина около 16 см, предлагат се в синьо или бяло. Идеалният подарък - спътник на децата в радостни прегръдки, игри и дремки.
  • TopShop Декоративна Възлавница Щастлив Сън
    Декорирай и направи дома си по-комфортен с нова декоративна възглавница 45x45 см. С пълнеж от микровлакна Wellsleep®, придаващи обем и мекота, върху които с наслада ще си почиваш. Калъфът е двулицев, с геометричен десен в синьо и бяло от едната страна, и морско синьо от другата. Пере се в пералня и бързо съхне. Пълнежът не се слепва, а материята е дишаща и устойчива на петна, мухъл и миризми.
  • Дормео Дормео Опшънс Топер
    Направи по-удобни дивана, разтегаемото си канапе или други неравни повърхности и си осигури правилна позиция на гръбначния стълб. Наслади се на комфорта на поддържащата пяна Ecocell® с пирамидален релеф. Тя се адаптира към всяка извивка на тялото. Ядрото с отворена клетъчна структура и AirX system в калъфа повишават проветривостта, което поддържа топ матрака сух и свеж. Произведен е в Европа.
  • Дормео Дормео Лучия Анатомична Възглавница
    Дормео Лучия Анатомична Възглавница е с анатомичен дизайн, идеално прилягащ към контурите на главата и врата. С ядро от 100% мемори пяна, което те поддържа в най-удобната поза за сън. 2 различни височини осигуряват подходяща подкрепа както за хората, които спят настрани, така и за тези, които предпочитат позата по гръб. Със защита против бактерии, микроби и прах. Калъфката се вади и пере.
  • TopShop Дормео Нейчър Ленена Кърпа
    Внеси естествена успокояваща атмосфера в банята си с тази плътна и мека кърпа, която ще оставя приятно усещане върху кожата ти. Високо абсорбираща и бързо съхнеща, изработена от 100% памук, с елегантна, ленена ивица по краищата, придаваща класическа визия. Предлага се в три размера и може да се пере при 40°C. Обработена е чрез мерсеризация, за да изглежда като нова за по-дълъг период от време.
  • Делимано Стоун Ледженд тава
    Приготви крехко пилешко, говеждо или вкусни сладки с прекрасна златиста коричка. Тавата има висока устойчивост и топлопроводимост, стоманена основа и висококачествено покритие, обогатено с каменни частици. Подходяща е за всички видове котлони, вкл. индукционни. Лесна за почистване, подходяща за съдомиялна. Размери: 35x21 см и 40x25 см.
  • Делимано Гурме Нож за Белене
    Представяме ти Делимано Гурме Нож за Белене - остър като бръснач, изработен от 100% японска, неръждаема стомана. Поради малкия си размер, този нож за белене позволява прецизен контрол на острието и върха на ножа, което го прави подходящ за приготвяне на фини декорации, за белене и рязане. Ножът е изключително издръжлив, устойчив на ръжда и може да се мие в съдомиялна машина.
  • Делимано Стоун Леженд Скарлет Роустър
    Приготвяй невероятни вкусни печени ястия с този страхотен Роустър. Той разполага с 5-слойно незалепващо покритие Куантаниум, за да ти осигури лесно и безгрижно готвене. Изработен е от неръждаема стомана/емайл, може да се използва на всички котлони. Подходящ за миене в съдомиялна машина. Размер: 35x21 см.
  • Дормео Дормео Лучиа Топ Матрак 3+1
    Дормео Лучия Топ Матрак 3 + 1 е практично решение за онези, които искат да си осигурят по-удобна и приятна среда за сън. Той ще надгради с повече комфорт всяка повърхност за сън. Изработен е от материали, които следват извивките на тялото и осигуряват необходимата опора по време на сън. Долната част е анти-плъзгаща се.
  • Дормео Дормео Удобство Одеяло
    С това практично и елегантно одеяло ще добавиш лесно и бързо комфорт към леглото си, дивана, любимия си стол или когато си на къмпинг. Изработено от мек полар, който лесно се поддържа и се предлага в сиво или розово, с шевове в по-тъмен, открояващ се цвят. Одеялото е с размери 120x160 см и може да се пере при 30°C. Практично одеяло, на което ще откриеш десетки приложения у дома и извън него.
  • Делимано 24 СМ
    Baking delicious pancakes is easier when you use a reliable non-stick pan, such as Delimano Stone Legend Black Pancake Pan. This sturdy and durable pan is made of enamel & carbon steel and coated with Quantanium. This coating included real stone particles & is reinforced with natural mineral particles of stone and titanium. Cook pancakes with joy and never complain about sticking again. 24 cm.
  • Делимано Делимано тенджера под налягане
    С Делимано тенджера под налягане можеш да готвиш бързо и същевременно здравословно. Как? Под налягане 80kPa. Но не се притеснявай; уредът разполага с 5 вградени системи за безопасност. Нещо повече – тя наистина е лесна за употреба; затваряш я само с една ръка. Капацитетът й от 6л е напълно достатъчен за приготвяне на здравословна вечеря за цялото семейство!
  • TopShop Дормео Ембос Завивка
    Освежи спалнята си с мека, комфортна завивка, която ще те предразполага към спокоен сън. С пълнеж от микровлакна Wellsleep®, които придават обем, мекота и топлина, без да причиняват прегряване. Калъфът е с релефна 3D текстура и се предлага в бяло, зелено или нежно розово, с класически капитонаж. Обработката с CleanEffect® Lite защитава от микроби, поддържайки свежа среда за сън. Пере се при 40°C.
  • Делимано Торнадика 4в1
    Отърви се от плевелите и обработвай градината си с Торнадика -  лек и устойчив, ръчен култиватор 4в1, препоръчан от Делимано, който замества градинската мотика, вилата, лопатата и инструмента за плевене. Спираловидните му зъбци обръщат почвата, премахват плевелите и подготвят градината за засаждане. С ергономичен дизайн и 3 степени за регулиране на височината.
  • Делимано ДЕЛИМАНО БРАВА ГОТВАРСКИ РЪКАВИЦИ 2 БР
    Делимано Брава Готварски Ръкавици улесняват изваждането на горещите съдове за печене от фурната. Меки и подплатени, неплъзгащи се, гумени ръкавици, които предпазват ръцете ти от изгаряне. С двустранно гумено покритие за лесно захващане и удобна примка за окачване и лесно съхранение. Два броя в комплекта.
  • Дормео Матрак Сън&Вдъхновение
    С този матрак ще се чувстваш сякаш спиш върху облак и ще се събуждаш освежен и отпочинал. Той осигурява адаптивен комфорт и благодарение на уникалната му многослойна структура ще спиш спокойно и непробудно. Различните слоеве работят в синергия, за да осигурят адаптивност към телесното тегло и форма, и да абсорбират точките на натиск. Обработката CleanEffect® гарантира хигиена. Калъфът се пере.
  • Делимано Делимано Долчевита Уред За Грил&Сандвич
    Мнозина обичат да хапват за закуска препечени сандвичи, а с Делимано Долчевита Уред За Грил&Сандвич ще постигнеш съвършенство в приготвянето на тази любима храна. Това не е просто стилен и компактен уред за сандвичи, а с него ще можеш да приготвяш храни на грил, панини и тортили. Идеалното допълнение към всяка кухня, разполага с 5 различни настройки на височина и незалепващи грил плочи.1500W.
  • Дормео Матрак айМемори S
    айМемори S - матрак 8 в 1! С 2 отделни половини, които можеш да обърнеш по 4 различни начина - всеки сам избира най-удобната комбинация за себе си. Със S-образен слой от пружини от пяна Octaspring - за 100% адаптация по тялото и позата на сън. Избираш дали да обърнеш калъфа с мемори пяната отгоре или отдолу.
  • Делимано Делимано Стоун Леджънд Грил Тиган Черен
    С помощта на Делимано Стоун Леджънд Грил Тиган, целогодишно ще можеш да се наслаждаваш на ястия, като пържоли, ребърца, сувлаки, риба или зеленчуци на грил. Изработен е от здрава основа, комбинация от емайл и въглеродна стомана. С незалепващо покритие Quantanium, което включва каменни частици, допринасящи за перфектни резултати, апетитен аромат и вкус на грил, който всеки обича. Размери: 27х27см.
  • Дормео Уипстич Хавлия II
    Внеси свеж елемент в банята си с тази мека кърпа, изработена от 100% памук, която ще ти осигури хипоалергенна мекота, добра абсорбираща способност и здравина. С нея ще надградиш комфорта по време на къпане. Предлага се в два размера и четири цвята - лилаво, светло синьо, сиво и тъмно синьо, с красив, камшичен шев по ръбовете. Пере се в пералня при 60 ° и бързо съхне за лесна хигиенична поддръжка.
  • Ровус Ровус Гумена Метла
    Ровус Гумена Метла ще улесни ежедневното почистване със своята функционалност 4-в-1. Електростатичните гумени влакна действат като магнит, обирайки и задържайки праха, мръсотията и космите. Вградената гумена стъклочистачка почиства прозорци, плочки и други твърди повърхности, а четката и бърсалката осигуряват допълнителни възможности за поддържане на безупречна чистота.
  • Делимано Капак Стоун Ледженд 5 звезди
    Капак Делимано Ледженд запазва аромата и сочността на храните и прави вашите съдове още по-практични. Капаците за подходящи за ползване и във фурна. Налични в 4 размера: 20 см, 24 см, 26 см и 28 см.
  • Дормео Матрак Еър+ Комфорт
    Удобство на високо ниво: Dormeo®Еър+ Комфорт. Превъзходен хибрид: с пружини от пяна Octaspring® – за перфектна адаптация; и слой джоб пружини за повече опора. За първи път 27 см матрак от Dormeo®: за всички, които предпочитат високо легло. С модерен дизайн и три зони на комфорт за различните части на тялото. Калъфът се сваля и пере. 100 нощи тест период. 15 години гаранция.
  • Делимано Делимано Спрей Брава
    Този практичен, стъклен диспенсър превръща олиото във фина мъгла, само с натискане на бутона. Осигурява ти по-здравословен и по-икономичен начин, в сравнение със стандартното поливане на храната с олио, тъй като разпределя равномерно мазнината и не допуска неволно изливане на излишни количества. Можеш да го използваш и за други подправки, като оцет, соев сос или вино. Капацитет 180 мл.
  • Делимано Стоун Леджънд Медитеранио Тенджера
    С тази красива и практична тенджера Стоун Леджънд Медитеранио Тенджера ще се наслаждаваш на безгрижно готвене. С незалепващо покритие Quantanium и основа от въглеродна стомана и емайл за страхотно готварско изживяване. Предлага се в 3 размера - за малки и големи семейства: 20, 24, 28 см.
  • Делимано Стоун Леджънд Медитеранио Касерола
    Делимано Стоун Леджънд Медитеранио Касерола е малка и много удобна за приготвяне на сосове. Изработена е от въглеродна стомана и емайл, с покритие Quantanium, подсилено с каменни частици. С дръжка, подходяща за ползване във фурна. Размер 16 см.
  • Делимано Стоун Леджънд Медитеранио Грил Тиган
    За истинските любители на барбекюто, сезонът на барбекюто никога не свършва! Сега можеш да се насладиш на любимите си ястия на скара с Медитеранио грил тиган. Тиганът е изработен от въглеродна стомана и емайл, с покритие Quantanium, подсилено с каменни частици. С дръжка, подходяща за ползване във фурна. Размер 27 х 27 см.
  • Дормео Дормео Топла Прегръдка Сет 2022
    Създай комфорт за себе си и близките си с новия комплект Топла прегръдка. Включва меки и удобни възглавница и одеяло, в които с наслада ще се отпускаш и почиваш. Придава уют у дома и е удобен за носене, когато си на път. Предлага се в 6 цвята и 2 дизайна. Двулицев е, така че с един комплект ще постигаш няколко страхотни визии. Изработен е от висококачествени материали и може да се пере при 30°C.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх