Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари черна цветове

125402
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Palladium Boots Pampa Hi Dare Black
    Тези меки ботуши Pampa Hi от молескин са отпечатани със силно изражение във военно-шикозен шрифт. Червеният панел с език от паладий изскача със здравия цвят каки със стил. Тези меки ботуши от Pampa Hi са отпечатани със силно изражение във военно-шикозен шрифт. Червеният панел с език от паладий изскача със здрав цвят каки със стил. ГОРЕН: платно от молески кожа в памук ПОДПАДКА: 8 унции платно в памук SOCKLINER: die cut eva + пета чаша - покритие от 100% полиестер ДОЛНА + КРАПКА ЗА ПЪТЕ: гума БРЕНДИРАНЕ: тъкан етикет на езика / исторически отпечатък на странична четвърт / странично тъкан етикет на странична четвърт / кръгла гумена лепенка на медиална четвъртинка / GPS печат върху подплата на езика ХАРАКТЕРИСТИКИ: памучна плоска дантела / капси / 2 тона найлонова примка за пети / 2 тона найлонова лента за пети с гумен печат / подвижна стелка
  • New Balance WJ91524BK
    Маратонките New Balance са елегантни и стилни в ежедневния град. New Blance са идеалната комбинация от функция и мода, като ви предоставят технологията за изпълнение, от която се нуждаете, и стила, който искате. New Balance се свързва по целия свят, за да осъществи тези цели със своите умения и креативност на високо ниво. Въпреки че предлагат най-добрия продукт на пазара, те също са еднакво ангажирани с връщането. Така че, докато се стремят да успеят, те вярват в това да гарантират, че другите имат същата възможност.
  • Converse Chuck Taylor All Star Mono Leather
    КЛАСИКА, РЕМАСТЕРИРАН. Най-добрият елемент, изработен от супер мека кожа, така че можете да ги направите толкова изискани или остри, колкото искате. Вие пишете историята. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Луксозна кожа за гладка визия и усещане. Висок профил за класическо покритие. Вулканизирана гумена подметка за повишено сцепление. Медиалните капси подобряват въздушния поток. Класически All Star пластир за глезена.
  • adidas Continental 80
    The Continental 80 is a reissue of the adidas Continental, a streetwear staple designed in the heart of the '80s fitness craze. These shoes are made of extra-soft leather. They come with a rubber cupsole that's split between the forefoot and heel with flexible EVA cushioning to create a distinctive look that's fully retro.● Lace closure● Leather upper● Split rubber cupsole; Textile lining● Enjoy the comfort and performance of OrthoLite® sockliner; Lightweight EVA midsole insert● Soft and smoothCategory: adidas OriginalsModelname: adidas Continental 80Colorway: Core Black/Scarlet/Collegiate GreenSku: EE5343
  • adidas Superstar Junior
    adidas superstar за сега са едни от най-популярните сникерси на адидас. В производство са вече 40 години почти непроменени. Това са преди всичко обикновени кожени маратонки с гумени подметки и гумен връх.
  • Dr. Martens Blaire
    Blaire е най-новото ни завъртане към гладиатора: ефирен сандал Dr. Martens с лек клин за височина, подплатена яка за комфорт, олекотена подметка на вълни и — за разлика от повечето сандали — здрава, издръжлива ремък на Goodyear. Регулируема каишка с катарама на глезена Лек клин за овластяващ тласък Сводеста подложка Издръжлив ремък на Goodyear За половин размер препоръчваме да намалите с един размер Височина на платформата: 1 1/2 in; Височина на тока: 1 7/8 i Материал: Brando е пълнозърнеста, восъчна кожа, която е здрава и издръжлива, развиваща износен винтидж вид с течение на времето. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Нанесете Dr. Martens Wonder Balsam от външната страна на обувките си, за да запазите кожата еластична, здрава и гладка. След като изсъхне, полирайте енергично до желания блясък с чиста четка за обувки Dr. Martens. Повтаряйте редовно, за да удължите живота на обувките си.
  • Havaianas Slide Brasil
    Влезте в лятото с мъжки сандали Slide Brasil от известната бразилска марка Havaianas. Изработен от здрава и водоустойчива гума. простото приплъзване в черно може да се похвали с текстурирана подметка за допълнително сцепление.
  • Havaianas Brasil Logo
    Икона на Havaianas, логото на Бразилия е украсено със знаме и контрастно лого на Havaianas върху матова каишка за стил. Комфортът идва благодарение на нашата подпис с текстурирана подложка и многоцветна подметка.
  • Birkenstock Arizona Soft Footbed Black Regular Fit
    Често имитираното, никога не дублирано, определящо категорията чудо с две каишки от Birkenstock. Легенда за комфорта и моден елемент. С регулируеми презрамки и вълшебна коркова подложка, която съответства на формата на крака ви, наистина персонализираното прилягане е толкова лесно, колкото и класическия дизайн. "Произведено в Германия" Форма на петата: плоска Birko-Flor - издръжлив, синтетичен горен материал с покритие като кожа и мека подложка Оформеното корково стъпало отговаря на формата на крака ви и се отличава с подчертана опора на свода, дълбока чаша за пета и просторна кутия за пръсти; подплатена с велур Лека EVA подметка за омекотяване и абсорбиране на удари Избягвайте екстремни горещини
  • Chrome Industries Windshirt Canvas
    Индустриите на Chrome, изграждащи неразрушима екипировка от 1995 г. От куриерски раници през ниски обувки за колоездене до градски маратонки, те изграждат всичките си маратонки, за да издържат на всякакви злоупотреби, като същевременно остават достатъчно стилни, за да го ритат силно в офиса или на бара . Класически маратонки за градските улици. Това е мотото на калифорнийската марка Chrome Industries. Страхотни обувки за мотористи - с твърди подметки, които по-добре държат педала.
  • Vans MN Laces Black 36"
    Венците Laces 36 ”са 100% полиестерни обувки с дължина 36 инча. Състав: 100% полиестер
  • adidas Ozweego C Kids
    Think of them as modern throwbacks. These kids' adidas OZWEEGO Shoes put a fresh spin on classic '90s elements. Reflective details and translucent tubing add a new layer of style. Targeted cushioning keeps them comfortable while a sock-like fit hugs little feet.● Lace closure● Leather upper● OrthoLite® sockliner● '90s-inspired trainers● EVA midsole with Adiprene cushioningCategory: adidas OriginalsModelname: adidas Ozweego CColorway: Core Black/Core Black/Night Met.Sku: EF6298
  • Vans Ua Era (Deboss Chckrbrd)Blktrwht
    Ерата Deboss Checkerboard Era съчетава класическата обувка за кънки с нисък връх на Vans със здрава горна част от плат и велур с релефен печат на шахматна дъска, метални капси, подплатени яки за поддръжка и гъвкавост и характерни подметки от гумени вафли. Състав: Велур
  • Vans Wm Turvy Black
    Turvy Tank е лесен потник от 96% памук, 4% еластан от трико с графики с висока плътност отпред. Моделът е висок 178 см и носи размер Small.
  • Vans Wm Brand Striper Crew Black
    Суитшъртът Brand Striper Crew е 60% памук, 40% полиестер, пуловер с широки ръкави и широки ръкави, странични шевове, лого на шахматна дъска на раменните шевове и бродерия на лого отпред. Има кутия с форма. Моделът е висок 178 см и носи размер Small.
  • The North Face M Ss Graphic Flow 1
    Мек и удобен памучен дизайн, тениската с дълъг ръкав Graphic Flow се предлага в избор от малко или голямо лого за тези, които се осмеляват да нарушат.
  • Birkenstock Madrid EVA Narrow Fit Black
    BIRKENSTOCK Мадрид е най-старият представител на семейството модели, което го прави истинска класика. Пуснат на пазара като „сандал за гимнастика“ преди половин век, този прост модел с една каишка се превърна във фаворит на модата. Горната част е изработена от удобния за кожата, износен синтетичен материал Birko-Flor® в изтънчен набук вид, който може да се похвали с текстура и цвят, които почти биха могли да бъдат объркани с истинска кожа. Анатомично оформена подложка BIRKENSTOCK, направена от EVA Горна част / подплата / подметка: едно парче EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама на езика; водоустойчив, миещ се, ултра лек Произведено в Германия Горна част: EVA EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с много добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена. Детайли: една лента с индивидуално регулируема метална катарама Успехът на BIRKENSTOCK се корени в отдадеността му към изкуството да се правят ортопедично вдъхновени обувки. През вековете той е натрупал богат несравним опит, който е предавал от поколение на поколение, като всяко поколение е култивирало и допълнително разширявало тези знания. Корените на компанията могат да бъдат проследени до 1774 г. BIRKENSTOCK е не само една от първите пет световни марки обувки, но и една от най-известните германски марки в света. Основните им продукти са уникалната им анатомично оформена подложка. BIRKENSTOCK е изобретил подножието и също е оформил значението на термина "подножие", който е толкова често срещан днес. Стъпалото е не само уникална, революционна продуктова концепция, която проправи пътя за изцяло нов пазар. Това също е основна идея и отправна точка за всичко, което правят. Сега и в бъдещето. Всеки трябва да има достъп до крака си!
  • Converse Chuck Taylor Black Infants
    ИКОНА ВСЕКИ ДЕН. Не можем да отречем сладостта на децата в класиката. Помислете за съвпадаща двойка за себе си. Застанете в подкрепа до тях, за първи от многото предстоящи пъти. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Горната част на платното е лека и издръжлива. Вечният силует, който познавате и обичате. Висок профил за класическо покритие. Медиалните капси подобряват въздушния поток. Класически All Star пластир за глезена.
  • Converse Chuck Taylor All Star Kids
    ИКОНА ВСЕКИ ДЕН. За стил, на който можете да разчитате, маратонките Chuck Taylor All Star са моден елемент. Емблематичният висок горнище и силуетите на Оксфорд остават верни на наследството. Това е идеалното място за всичко, което няма да ви омръзне. Запасявам. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Горната част на платното е лека и издръжлива. Вечният силует, който познавате и обичате. Нисък профил за максимална гъвкавост. Медиалните капси подобряват въздушния поток. Обновена регистрационна табела All Star.
  • Converse Chuck Taylor All Star Kids
    ИКОНА ВСЕКИ ДЕН. Имате нужда от стил, на който да разчитате. Chuck Taylor All-Star е основен продукт: високите и ниските силуети остават просто класически, докато белите връзки и звездната кръпка на глезена дават знак на наследството на Chuck. Това е идеалното място за всичко, за което няма да ви писне да ходите. Запасявам. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Горната част на платното е лека и издръжлива. Вечният силует, който познавате и обичате. Висок профил за класическо покритие. Медиалните капси подобряват въздушния поток. Класически All Star пластир за глезена.
  • Fjällräven Vardag Långtraderkeps
    За слънчеви походи или ежедневие тази удобна шапка е идеална. Vardag Långtradarkeps е класически модел на камион с високо издигната предна част в G-1000 Eco, докато останалата част от капачката е от мрежа, изработена от рециклиран полиестер. Класическо лого Fjällräven отпред и размерът може да се регулира със закопчалка отзад. Дейност: Всеки ден на открито Семейство: Övik Пол: Унисекс Информация за околната среда: органични, рециклирани МАТЕРИАЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ Материал: G-1000® Eco: 65% полиестер, 35% памук 100% полиестер ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ Тегло: 70 g ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА Предна секция в издръжлив G-1000 Eco. 65% рециклиран полиестер, 35% органичен памук. Мрежа от рециклиран полиестер отстрани и отзад. Регулира се със закопчаване отзад.
  • Palladium Pampa Dare Rew fwd Black
    Утре е светло с тези специални ботуши Pampa Hi. Излезте по улиците със стил и разпространете посланието Tomorrow is Bright по време на вашите проучвания на града. ГОРНА: Moleskine 100% памук ПОДСТАВКА на платно от 100% памук SOCKLINER: Изрязана EVA + EVA чаша - покритие от 100% полиестер ДЪНО + КАПАЧКА НА ПЪРА: Гума + щанцована EVA МАРКИРОВКА: Тъкан етикет на езика / кръгла гумена лепенка на средната четвърт / Тъкан етикет от страничната страна ХАРАКТЕРИСТИКИ: Печат върху странична четвъртина / цветна лента за пета и примка / капси / отпечатана плоска дантела
  • adidas Superstar Vegan
    adidas superstar за сега са едни от най-популярните сникерси на адидас. В производство са вече 40 години почти непроменени. Това са преди всичко обикновени кожени маратонки с гумени подметки и гумен връх.
  • Converse Chuck Taylor All Star Platform Leather High-Top
    Вдъхновен от емблематичния външен вид на момичешките банди от 90-те, кецовете с висока топка Converse Chuck Taylor All Star Clean Platform със сигурност ще обърнат главите си. Първокласната кожа излъчва вълнуваща атмосфера, докато двойно подредената подметка ви отвежда по-високо. Вземете Platformed. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Луксозна кожена горна част осигурява превъзходно усещане. Висок профил за класическа визия. Повишена платформа за добавена височина. Стил с връзки за регулируемо прилягане. Емблематичен лепенка за глезена Star. Нищо не надвишава здравословната доза момичешка сила и Chuck Taylor All Star Platform Clean добавя към атмосферата. Тези супер допинг ритници са вдъхновени от момичешките групи от 90-те и 00-те, които разтърсиха класическия външен вид, докато разтърсваха сцената. С първокласна кожена горна част, повишена класическа гумена подметка и EVA стелка за омекотяване, тези маратонки са създадени, за да ви помогнат да изстреляте нещата нагоре, когато ги завържете.
  • Gunton Wooden Wallet
    Дървени портфейли от млади словашки дизайнери. Прост, практичен дизайн. Можете да ги използвате за монети, кредитни карти, лични карти (лична карта, шофьорска книжка, техническа книжка) и пари в брой. Всеки портфейл е уникален и има оригинална дървесна шарка.
  • Converse Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top Waterproof
    ВСЯКОВРЕМЕННО ЗА ВСИЧКО МЕЖДУНАРОДНО ИЗВЪРШВАНЕ. Функция за истинска сделка, съчетана със стил, вдъхновен от туризъм, Utility All Terrain Chuck Taylor All Star отговаря на името си с водоустойчива кожена горна част, готова за зимата подплата от полар, отразяващи цветове и сцепителна подметка. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Водоустойчиви кожени ботуши с висок горнище с връзки. Изолираща вътрешна ботуша. Система за връзки с D-пръстен с връзки, отвеждащи влагата. Подметка с канал за сцепление, за да ви помогне да сте стабилни.
  • Converse Suede Chuck Taylor All Star CX
    Чък Тейлър е въплъщение на готино от 100 години - сега, с по-иновативни технологии, той има допълнителен комфорт и подкрепа. Chuck Taylor CX е революционизирал с авангардни материали, като преработена гума за максимална гъвкавост, иновативна подплата от филонен филон, за да поддържа крачката ви, и специален динамичен еластичен велур за нов, ултра-удобен горен край, проектиран да се движи с Вие. Това е изцяло нов начин да носите любимата си маратонка - всеки ден, всеки ден. Иновативна междинна подметка от пенопласт CX, която поддържа вашата крачка. Преработена гума за максимална гъвкавост. Специален динамичен еластичен велур за нова, ултра-удобна горна част, проектирана да се движи с вас. Цветна подметка.
  • Converse Winter GORE-TEX Chuck Taylor All Star
    Преобразуване на класическия Chuck Taylor All Star, подходящо за времето, този хибрид за обувки-маратонки е проектиран да се противопостави на елементите. Водоустойчиви материали, топла подплата от полар и вдъхновена от туристите протектор помагат да се поддържате топли и сухи, независимо от времето. Кожен висок ботуш с кецове с водоустойчив GORE-TEX Изкусен език за допълнителна защита Топла подплата от поларен полар Стелка OrthoLite за амортизация Модифицирана подметка с диамантена шарка и хардуер, подобен на обувка ПЛАНИНСКИ КЛУБ Предпазители на Mountain Club Converse спортно и комунално наследство с бъдещ уличен стил за всяко метеорологично състояние. От вдъхновени от открито стилове до стилове с устойчиви на атмосферни влияния процедури, водоустойчив GORE-TEX и сцепление подметки, които осигуряват зимна топлина и защита, Mountain Club разполага с всичко необходимо, за да запазите вашата стилна игра сигурна при всяко време.
  • Converse Chuck Taylor All Star CX Low Top Lite
    Чък Тейлър е въплъщение на готино повече от 100 години - сега, с по-иновативни технологии, той има допълнителен комфорт и подкрепа. Chuck Taylor All-Star CX е революционизиран с авангардни материали, иновативна междинна подметка от пяна, за да поддържа крачката ви и специално динамично разтеглено платно за нова, ултра-удобна горна част, проектирана да се движи с вас. Това е изцяло нов начин да носите любимата си маратонка - цял ден всеки ден. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Иновативна полупрозрачна междинна подметка от пяна CX, която поддържа вашата крачка. Преработена гума за максимална гъвкавост. Разтегляща се платнена горна част за лесно носене при изключване. Вдъхновени от туризъм, цветни дантели, теглич и регистрационен номер.
  • The North Face W Standard Crew
    Северната страна® фундаменталната мисия остава непроменена от 1966: Осигурете най-добрата предавка за нашите спортисти и съвременния изследовател, подкрепят запазването на открито и вдъхновяват глобално движение на изследвания. Северното лице е построено на любов към природата и желанието да се разрешат всички видове изследване, от задния двор до Хималаите. През последните 50 години сме живели с нашия "истински север", убеждението, че изследването има силата да ни промени, да ни оспори и да ни помогне да видим света от нови гледни точки.
  • The North Face W Standard Hoodie
    Северната страна® фундаменталната мисия остава непроменена от 1966: Осигурете най-добрата предавка за нашите спортисти и съвременния изследовател, подкрепят запазването на открито и вдъхновяват глобално движение на изследвания. Северното лице е построено на любов към природата и желанието да се разрешат всички видове изследване, от задния двор до Хималаите. През последните 50 години сме живели с нашия "истински север", убеждението, че изследването има силата да ни промени, да ни оспори и да ни помогне да видим света от нови гледни точки.
  • Birkenstock Arizona EVA Black Regular Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която от десетилетия радва както мъжете, така и жените със своя вечен дизайн. По модел на корков оригинал, този сандал е направен от ултра лек и изключително гъвкав EVA. Този висококачествен, неутрален мирис синтетичен материал, който е тестван за вредни вещества, е абсорбиращ ударите, водоустойчив и щадящ кожата. Поради това е идеален за носене на плажа, в градината или в уелнес и спа зоните. Анатомично оформена подложка BIRKENSTOCK, направена от EVA Горна част / подплата / подметка: едно парче EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама на езика; водоустойчив, миещ се, ултра лек Произведено в Германия Горна: EVA EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с много добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.
  • Converse Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top Waterproof
    Функция за истинска сделка, съчетана със стил, вдъхновен от туризъм, Utility All Terrain Chuck Taylor All Star отговаря на името си с водоустойчива кожена горна част, готова за зимата подплата от полар, отразяващи цветове и сцепителна подметка. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: Водоустойчиви кожени ботуши с висок горнище с връзки. Изолираща вътрешна ботуша. Система за връзки с D-пръстен с връзки, отвеждащи влагата. Подметка с канал за сцепление, за да ви помогне да сте стабилни. ПРОТИВ КЛИМАТ Проектирана за свобода на движение при всякакви метеорологични условия, колекцията Counter Climate преосмисля стилове от спортното и полезно наследство на Converse за топлина, защита от вода и сцепление. Готови за включване или изключване, усъвършенствана горна част, GORE-TEX, подплата от полар и сцепление с подметки се срещат с архивни детайли, приглушени тонове и ярки цветове. Нека нищо не ви пречи. Изразът не зависи от времето.
  • Birkenstock Barbados EVA Black Regular Fit
    BIRKENSTOCK Barbados е спортно муле с шестоъгълна шарка и надпис с лого. Той е идеален за всеки, който търси по-специално функционалност и комфорт. По модел на корковия сандал, този сандал е изработен от особено лек и гъвкав EVA. Този висококачествен, неутрален мирис синтетичен материал, който е тестван за вредни вещества, е абсорбиращ ударите, водоустойчив и щадящ кожата. Поради това е идеален за носене на плажа, в градината или в уелнес и спа зоните. Анатомично оформена подложка BIRKENSTOCK, направена от EVA Подплата на горната част / подножието / подметка: едно парче EVA Детайли: водоустойчив, миещ се, ултра лек Произведено в Германия Материал: EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с много добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.
  • Dr. Martens 1461 Double Stitch Leather Shoes
    Откакто първият ботуш на Docs слезе от производствената линия преди 60 години, основните маркировки на нашите обувки не са се променили. Но с течение на времето нашият жълт шев и петата се превърнаха в символ на нонконформистко отношение. За да отпразнуваме нашата 60-та годишнина, създадохме нова колекция, която отдава почит на нашето ядро ДНК - като я раздвижим до максимум. Тази обувка от 1461 е оборудвана с не един, а два жълти шева през ръба и е изработена от Smooth Slice, кожа с необработени ръбове с жълта подложка. Обувките са заварени на опушена DMS подметка. Втора извън производствената линия на DM, 1461 е обувка с 3 очи, отстоявана за своята гъвкавост Smooth Slice е оригиналната Docs Smooth кожа с добавен характер. Основният цвят е различен от горния - показващ контрастен цвят отдолу Нашите Goodyear-welted линии са термично запечатани при 700°C и подсилени с нашия фирмен шев. Материал: Класическа кожа Dr. Martens: издръжлива, с гладко покритие с ярка контрастна цветова основа Инструкции за грижа: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr.Martens Neutral или цветен восъчен лак според случая, като използвате четка за обувки Dr.Martens. Оставете да изсъхне, след това полирайте енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr.Martens. Конструкция: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 1460 Double Stitch Leather Ankle Boots
    Откакто първият ботуш 1460 слезе от производствената линия преди 60 години, основните маркировки на нашите обувки не са се променили. Но с течение на времето нашият жълт шев и петата се превърнаха в символ на нонконформистко отношение. За да отпразнуваме нашата 60-та годишнина, създадохме нова колекция, която отдава почит на нашето ядро ДНК - като я раздвижим до максимум. Този ботуш 1460 е снабден с не един, а два жълти шева през ръба и е изработен от Smooth Slice, кожа с необработени ръбове с жълта подложка. Маркирани с две от нашите изписани пети, ботушите са заварени на димна DMS подметка. Роден на 01.04.60г. Наречен 1460. За шест десетилетия, нашите работни ботуши с 8 очи се превърнаха в емблематични Smooth Slice е оригиналната Docs Smooth кожа с добавен характер. Основният цвят е различен от горния - показващ контрастен цвят отдолу Нашите Goodyear-welted линии са термично запечатани при 700°C и подсилени с нашия фирмен шев. Материал: Класическа кожа Dr. Martens: издръжлива, с гладко покритие с ярка контрастна цветова основа Инструкции за грижа: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr.Martens Neutral или цветен восъчен лак според случая, като използвате четка за обувки Dr.Martens. Оставете да изсъхне, след това полирайте енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr.Martens. Конструкция: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 1460 W Arcadia Leather Lace Up Boot
    Призивът на д-р Мартенс към хора, които имат свой индивидуален стил, но споделят единен дух – автентични герои, които отстояват нещо. Хора, които притежават гордо чувство за себеизразяване. Хора, които са различни. На стилистично ниво простите силуети на д-р Мартенс позволяват на техните носители да приемат ботушите и обувките като част от собствения си индивидуален и много отличителен стил; на практично ниво, тяхната известна издръжливост и комфорт ги правят идеални за неумолимия свят на концертите и уличната мода; и след това накрая на емоционално ниво те са знак за отношение и овластяване. Въпреки това, не винаги е било така: Dr. Martens първоначално са били скромни ботуши за работно облекло, които на един етап дори се продават като градинарски обувки. И така, как този утилитарен ботуш се превърна в една от най-културно значимите марки на съвременната епоха?
  • Dr. Martens 101
    С 6 очи, 101 седи по-ниско на глезена - но все още е моментално разпознаваем силует на д-р Мартенс. Чисти, остри и здрави, ботушът съчетава утилитарно работно облекло с класически линии и безпогрешно отношение. Docs ДНК е напълно непокътната, включително набраздени ръбове, маркова пета и гладка кожа, леко текстуриран, изключително издръжлив материал с мек блясък Изградена върху емблематичната, удобна подметка с въздушна възглавница Dr. Martens, която е устойчива на масла и мазнини, с добра устойчивост на абразия и хлъзгане Материал: Издръжлива и изключително твърда в началото, нашата гладка кожа може да бъде полирана до лъскав блясък или изкусно изтъркана в зависимост от вашите предпочитания. Инструкции за грижа: Леко избършете с влажна кърпа и защитете с нашия Ultra Protector Конструкция: Goodyear Welted
  • Dr. Martens Rometty Leather Chelsea Boot
    Rometty са дамски ботуши Челси, които постигат перфектния баланс между женствеността и твърдия, непокорен дух на д-р Мартенс. Снабден със здрави характеристики, ботушът се отличава с протектор от командос, квадратен еластичен ластик, допълнителна мощна подметка на платформа с едър ток и елегантен силует. Стил на дърпани ботуши Челси Изработена от Burnished Wyoming, кожа с фина зърнеста и мазна повърхност - полирана, за да потъмнее пръста и контра зоната Създаден върху емблематичната, удобна подметка с въздушна възглавница Dr. Martens Запазва тонове ДНК на Doc, като набраздени ръбове, пета и жълти шевове Конструкция с циментова подметка Височината на платформата е 1,5", а височината на тока е 2" Горна част: 70% кожа, 30% ластик Вътрешна част: 80% текстил, 20% кожа Подметка: 100% PVC Материал: Кожа с фина зърнеста и мазна повърхност - полирана за потъмняване на пръста и контра зоната. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа, уверете се, че обувките са сухи, след което нанесете Dr. Martens Wonder Balsam с помощта на апликатора с гъба, предоставен с продукта Конструкция: Подметката е циментирана към горната част.
  • Dr. Martens 2976 Smooth Leather Chelsea Boot
    Докато първите ботуши Dr. Martens 2976 Chelsea са произведени в началото на 70-те години, оригиналният стил има викториански произход. Земеделските производители харесаха сигурното прилягане и лесния за поставяне, лесен за сваляне еластичен щипец на глезена - стилът на кикс е просто неочакван страничен ефект. В наши дни ботушите 2976 Chelsea са елегантна, безкомпромисно модна визия и за двата пола. Част от нашата колекция Lost Archives, тази обувка е изработена от класическата кожа Dr. Martens Smooth, лека текстурирана, изключително издръжлива кожа с мек блясък. 2976 обслужва цялата фирмена ДНК на Doc, като нашия емблематичен жълт шев, подметки с въздушна възглавница и изписани пети. Горна част: 70% кожа, 30% ластик Хастар: 55% кожа, 45% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Издръжлива и изключително твърда в началото, нашата гладка кожа може да бъде полирана до лъскав блясък или изкусно изтъркана в зависимост от вашите предпочитания. Инструкции за поддръжка: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr.Martens Wonder Balsam, Неутрален или цветен восъчен лак според случая, като използвате четка за обувки Dr.Martens (Неутрален може да се нанесе върху всички цветове). Оставете да изсъхне, след това полирайте енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr.Martens. (Съветваме ви да използвате 2 четки на цвят, едната за добавяне на лак, а втората чиста суха четка, за да излъскате кожата за най-добри резултати). Конструкция: Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термично запечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции на обувки.
  • Dr. Martens 1460 Serena Faux Fur Lined Ankle Boots
    Това е зимен обрат на класическите ботуши с 8 очи Dr. Martens. Serena има изключително здрава, издръжлива подметка: буци вдлъбнатини с пръти и звезди отдолу за стабилна основа. Още по-добре? Подплатено е с мека, богата изкуствена бяла козина. Оригиналната ДНК на Doc обаче все още е непокътната – като жълти шевове, набраздени страни и пета. Зимата така и не го видя. Serena е конструирана върху нашата емблематична подметка с въздушна възглавница, която е устойчива на масло и мазнини с добра устойчивост на абразия и хлъзгане – и е от 1960 г. Тази обувка е с шевове Goodyear, което означава, че горната част и подметката са зашити заедно в нашата топлина -запечатан z-образен шев. Изработена е от Burnished Wyoming, кожа с фини зърна и мазна повърхност, обработена за античен вид. Материал: Кожа с фина зърнеста и мазна повърхност - полирана за потъмняване на пръста и контра зоната. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа, уверете се, че обувките са сухи, след което нанесете Dr. Martens Wonder Balsam с помощта на апликатора с гъба, предоставен с продукта.
  • Dr. Martens 100% Vegan 1460 Ankle Boots
    Нашата класическа унисекс обувка с 8 очи 1460-това е 100% веган. Нашият черен Felix Rub Off е синтетичен материал с висок блясък, с превъзходно усещане и фин двуцветен завършек. Но багажникът все още е Doc през и през, с набраздени страни, жълти шевове и нашата емблематична подметка с въздушна възглавница, която е устойчива на масло и мазнини с добра абразия и плъзгане. Най -хубавото е, че подметката на багажника е обезопасена с помощта на един от най -добрите методи за изграждане: Goodyear Welt. Горна част: 100% веган синтетичен Подплата: 100% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Подходящ за вегани. Синтетичен материал, който е мек и еластичен и има фино двуцветно покритие. Конструкция: Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термозапечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции за обувки.
  • Vans Ua Authentic (Zig Zag) Multi/True Wht
    Pig Suede Authentic съчетава оригиналния и сега емблематичен стил на Vans с нисък връх със здрави горна част от велур, метални капси и характерни подметки от гумени вафли.
  • Vans Mn Laces 45 Black/Charcoal
    Vans Laces 45” са връзки за обувки от 100% полиестер с дължина 45 инча.
  • adidas SL Andridge Primeknit W
    Днес adidas Trefoil е несъмнена икона. Но през 1972 г. това беше чисто нов дизайн на чифт двойки бегачи, лансирани под зоркия поглед на самия Ади Даслер. Тези обувки SL 7600 връщат онази съдбовна маратонка в цялата й слава от старата школа. Високотехнологичната амортизация актуализира усещането. ● Дантелено затваряне ● Найлонова горна част с удари от набук и велур ● Меко, удобно усещане ● Вдъхновени от 70-те години бегачи ● Междинна подметка EVA с адаптивни Boost вложки Категория: adidas Originals Име на модела: adidas Sl 7600 W Colorway: Tech Purple / Core Black / Crystal White Каталожен номер: EG6815
  • Dr. Martens 1461 Atlas Leather Shoes
    Д -р Мартенс е на 60. И ние отдаваме почит на нашите основни знаци за наследство - като ги развихрим до максимум. Вдъхновени от дизайна, изкопан от нашия архив, ние подчертахме жълтите шевове по горната част на тази обувка и включихме съответстващи жълти връзки. Обувките са изработени от нова първокласна кожа, наречена Atlas-класическа восъчна кожа с фино издърпване и лек блясък. На второ място от производствената линия на DM, 1461 е обувка с 3 очи, защитена за своята гъвкавост Atlas е класическа восъчна анилинова кожа с фино издърпване и лек блясък Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Горна част: 100% кожа Вътрешна: 60% кожа / 40% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Класически гладка, восъчна кожа, оцветена с разтворими багрила. С фин омбре и сатенен блясък. Строителство: Goodyear Welted
  • Dr. Martens Vegan Jadon II Mono Platform Boots
    Цялостно обновяване на нашата емблематична оригинална обувка, Jadon запазва всички характерни детайли на 1460-8 очи, набраздени ръбове и шевни шевове-и добавя извисяваща се подметка на платформата. В монохромен вегетариански цвят, това издание губи кожата, но нищо от отношението. Със страничен цип за лесно носене, ботушът има веган сценарий на петата, който рязко контрастира с изцяло черния силует. Изграден с ядро Dr. Martens DNA: набраздени ръбове, контур на петата AirWair и видими шевове Felix Rub Off е нашият вегански материал-този заместител от синтетична кожа се представя както истински, така и е направен с абсолютно никакви животински продукти. Избършете го с влажна кърпа Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Височина на платформата: 1 1/2 инча; Височина на тока: 17/8 инча Материал: Подходящ за вегани. Синтетичен материал, който е мек и еластичен и има фино двуцветно покритие. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Строителство: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 1460 Winter Grip Leather Ankle Boots
    Зимувайте. Подплатената с руно 1460 мъжка обувка съчетава оригинална ДНК на Docs с високоефективна защита срещу студено време, включително най-новата ни иновация: подметката WinterGrip на DM. Изграден с канали с отлично сцепление, сцепление и издръжливост за стабилна основа върху хлъзгави повърхности, WinterGrip на DM е идеален за снежни дни. Още по-добре: той е направен от Snowplow, устойчива на пясък и сол, водоустойчива кожа, която се почиства лесно. Подплатени с руно, за да поддържат краката плътно при студено време Оригинален силует с 8 очи Високопроизводителна подметка WinterGrip на DM, PVC/каучукова/хибридна подметка, изградена с канавки с отлично сцепление, сцепление и издръжливост върху хлъзгави повърхности Изработен от Snowplow, устойчива на пясъци и сол, водоустойчива и лесна за почистване версия на нашата класическа кожа Crazy кон: с маслена обработка, здрава и деформирана Подсигурен с здрав, издръжлив калъф Goodyear Изработен с цялата класическа ДНК на Docs, с набраздени ръбове, видими шевове и контур на петата с релефна гума Материал: Водоустойчива версия на нашата класическа кожа Crazy Horse, с маслено покритие и здрав външен вид. Инструкции за грижа: Почистете мръсотията с влажна кърпа и оставете да изсъхне, след това нанесете Dr. Martens Wonder Balsam, добавете към обувките с помощта на апликатора за гъба, доставен с продукта. Строителство: Goodyear Welted
  • Sneaky Midsole Pen
    Комплектът за почистване на маратонки и маратонки е първокласно решение за дълбоко почистване на вашите обувки, маратонки и маратонки. Помпено средство за почистване създава саморазпенващ се почистващ разтвор. Първокласният апликатор директно към обувката означава, че няма нужда да се смесва с вода. Четката от свински косъм с голям захват е здрава върху трудни петна и нежна върху по-меките тъкани. Супер меката кърпа от микрофибър е идеална за избърсване. Подходящ за всички видове материали, включително велур, набук, кожа, синтетика и платно.
  • Carhartt WIP Menson Pant
    редовно заострено прилягане, нисък чатал зашиване на бартаци в жизненоважни точки на стрес квадратен етикет цип муха
  • CHPO Staden Black
    CHPO е марка часовници и слънчеви очила, основана в Швеция през 2013 г., вдъхновена от скейтборда, музиката и изкуството. Ние сме създадени за навсякъде, което означава, че искаме да предложим страхотен външен вид, страхотно качество и страхотни социални стойности на цени, които всеки може да си позволи. Това също така означава, че ние като марка заемаме силна социална позиция за равноправно общество без расизъм, хомофобия и омраза към жените. Като част от Made for Everywhere, ние правим колаборации всеки сезон с различни нестопански или благотворителни организации, където 100% от печалбата се даряват за тяхната кауза. Ако мразите хомосексуалисти, хора с различен цвят на кожата или жени, моля, направете тази услуга за нас. Не купувайте нашата екипировка.
  • Chrome Yalta 3.0 Blackchrm
    Роден от необходимост, BLCKCHRM изследва иновативни материали и нови методи на изработка, за да надхвърли границите на носене и придвижване в града. Вдъхновен от техническия материал на платното и 22-градусовото наклонение, което му дава сила да устои на разкъсване. BLCKCHRM 22X Yalta 3.0 е изкован от най-здравия и лек материал, който Chrome Industries някога е правил. Популярна устойчива на атмосферни влияния ролка с 22X найлон Технология за издръжлив ламинат Cordura TPX Сваляща се залепена водоустойчива подплата Джоб за телефон с бърз достъп с водоустойчив цип Подплатен калъф за лаптоп пасва на 15" Macbook Pro Хромиран кръстосан заден панел
  • Chrome Industries 415 Workboot Black
    Chrome Industries направи 415 Workboot, за да осигури стабилност и издръжливост на работни обувки с мобилността и усещането на маратонки. Те забелязаха, че работата се е променила, но всички носеха ботуши, направени за стоене на фабричния под. Те искаха ботуши, които не изискват дълъг период на разбиване, такива, в които можете да карате колело, кънки, да ходите и да карате мотоциклет. Работната обувка 415 е направена от същия военен найлон, използван и за чанти за дълготрайна издръжливост. • Нископрофилен дизайн за по-добра ела с клетки за пръсти • Издухана гумена междинна подметка за максимален комфорт • Конструкция от 100% вулканизиран каучук • Подплатена яка за опора на глезена • Светлоотразителна примка за издърпване на петата за видимост през нощта • Оформена устойчива на удар пухена подложка • Комфорт
  • Converse Transitional Padded Layering Jacket
    КОМФОРТ ОТ СТУДА. С по-студено време е време да актуализирате гардероба си. Това преходно яке е проектирано да ви помогне да останете топло и уютно, с подплата от полар и лек полиестерен пълнеж. Платнената външна част и предпазителят от вятър помагат да се предпазят от елементите, докато джобовете на джобовете придават утилитарно предимство. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Платнено яке за риза с подплата от полар и изолация от полифил. Централен преден цип с предпазител от вятър. Закопчаване с копчета на маншетите и регулируема талия. Пошивен джоб на гърдите и странични джобове за ръце. 100% ПАМУК
  • Dr. Martens 2976 Polished Smooth Platform chelsea boots
    Първата обувка на Dr. Martens Chelsea е произведена през 70 -те години, но истинският стил датира от викторианската епоха. Днес ботушът 2976 Chelsea е елегантен, безкомпромисен моден поглед напред за всички полове-и със сигурно прилягане и лесен за поставяне, еластичен ластик, той е универсален ботуш, който работи с всичко. Този сезон ботушът получава овластяващ тласък от агресивна, 1 1/2 инчова подметка на платформа. Ластични ластици Издърпващ стил на зареждане на Челси Изграден върху емблематичната и удобна подметка с въздушна възглавница Dr. Martens, с протектор на командос Създаден да издържи с издръжлив калъф Goodyear Изработен с всички класически ДНК документи, включително набраздени страни, пета и жълти шевове Изработена от полирана гладка кожа, оригиналната кожа на Dr. Martens, която е супер издръжлива и полирана до висок блясък Височина на платформата: 1 1/2 инча; Височина на тока: 17/8 инча Материал: Извивка на класическата кожа Dr. Martens: издръжлива, с гладко и полирано покритие. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Нанесете неутрален или правилен цвят лак за обувки на восъчна основа. Почистете с четка за обувки Dr. Martens, за да възстановите блясъка по желание. Строителство: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 101 Smooth Leather Lace Up Boots
    101 е еволюция на силуета на Original Docs, изграден с 6 очи вместо 8, но все още подредени с ДНК на DM. Тук класическият силует се завръща в нашата класическа гладка кожа, подсилена с жълти шевове и скриптова линия AirWair. Ботушите седят на здрава подметка с въздушна възглавница, както са били от самото начало. Приет от работници. Подривен от бунтовници. Чист, остър и смел, нашият ботуш с 6 очи 101 съчетава класическо утилитарно работно облекло с безпогрешно отношение на д-р Мартенс Издръжлива и известна здравина, нашата гладка кожа може да бъде полирана до блясък или издраскана. От теб зависи. Почиствайте с влажна кърпа и се грижете с лак за обувки Dr. Martens Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Материал: Издръжлив и известен с твърдост за начало, нашата гладка кожа може да бъде полирана до по-мек блясък или изкусно издраскана в зависимост от вашите предпочитания. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Нанесете Dr. Martens Wonder Balsam върху външната страна на обувките си, за да запазите кожата еластична, здрава и гладка. След като изсъхне, полирайте енергично до желания блясък с чиста четка за обувки Dr. Martens. Повтаряйте редовно, за да удължите живота на обувките си. Строителство: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 1460 Pascal
    Д -р Мартенс е на 60. И ние отдаваме почит на нашите основни знаци за наследство - като ги развихрим до максимум. Вдъхновени от дизайна, изкопан от нашия архив, ние подчертахме жълтите шевове по горната част на този ботуш и включихме съответстващи жълти връзки. Ботушите са изработени от нова първокласна кожа, наречена Atlas-класическа восъчна кожа с фино издърпване и лек блясък. Роден на 01.04.60. Наречен 1460. В продължение на шест десетилетия нашата работна обувка с 8 очи стана емблематична Atlas е класическа восъчна анилинова кожа с фино издърпване и лек блясък Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Материал: Класически гладка, восъчна кожа, оцветена с разтворими багрила. С фин омбре и сатенен блясък. Строителство: Goodyear Welted Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Нанесете Dr. Martens Wonder Balsam върху външната страна на обувките си, за да запазите кожата еластична, здрава и гладка. След като изсъхне, полирайте енергично до желания блясък с чиста четка за обувки Dr. Martens. Повтаряйте редовно, за да удължите живота на обувките си.
  • Puma Rs-2K Super Natural - Black Peach
    Тези чисто нови RS-2K RF обучители са формулирани за нашия непрекъснато развиващ се свят, обединявайки влиянието на 2000-те с футуристична палитра. Със своята богато напластена горна и удобна PU междинна подметка, тези обувки ще ви накарат да стилирате със стил, където и да ви отведе денят.
  • Converse Run Star Hike
    Предлага се за пръв път в нисък връх, буквата платформа на Run Star Hike и назъбената гумена подметка поставят неочаквано обрат на ежедневните ви патронници. Детайли като органично изграждане на платно, гумена капачка на крака и пластир на глезена на Чък Тейлър остават верни на оригинала, докато формована платформа, двуцветна подметка и заоблен ток издават футуристични вибрации. Кецове с ниска горна платформа от органично платно. Стелка OrthoLite за амортизация. Двуцветна преувеличена протекторна подметка. Цветен блок.
  • Converse Chuck Taylor All Star Crater Knit
    Дишащ, проектиран стреч плетен поглед върху кратера на Чък Тейлър All Star. Converse Renew добавя към своята ротация Chuck Taylor All Star Crater Knit. Новата, проектирана стреч плетка създава дишащ лесен стил, докато радикално леките подметки Crater Foam ви осигуряват отзивчива поддръжка за краката. Редуктивно проектиран и направен с поне 35% рециклирано съдържание от общото тегло, за да ни доближи до бъдещето на нулевите отпадъци, което търсим. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Дишаща, конструирана разтегната горна част, изработена от поне 50% рециклирано съдържание. 100% рециклирана плетена лента за лесно включване и изключване 100% рециклирана подплата и 100% рециклирана капачка на пръстите. 100% рециклирани полиестерни връзки. Около 75% рециклиран чорап OrthoLite, за да ви помогне да се чувствате комфортно.
  • adidas Nmd_R1 Core Black/Silver Met./Solar Red
    Нека миналото да бъде вашето ръководство за бъдещето. Водете заряда, щом стигнете там. Тези обувки NMD_R1 отдават почит на богатата история на adidas за иновации и се вдъхновяват от оригиналния NMD, който пръв украси улиците. Елегантен, универсален и докосващ футуристичен, този чифт поддържа външния вид чист и класически с гладка плетена горна част и междинна подметка Boost, която осигурява непрекъснат комфорт. Значение от залез до залез слънце, вие сте готови. Металната междинна подметка затваря антето и добавя атмосфера на космическата ера. ● Дантелено затваряне ● Изплетете текстилна горна част ● Удобно усещане ● Текстилна подплата ● Увеличете междинната подметка Колекция: adidas Originals Модел: adidas Nmd_R1 Цвят: Основен черен / Сребърен. / Слънчево червен Каталожен номер: FY5727
  • adidas Nmd_R1 Junior Core Black/Silver Met./Solar Red
    Ние носим миналото със себе си и го използваме, за да трансформираме бъдещето. Обувките на adidas NMD на тези младежи визуално демонстрират тази мисъл, докато я привеждате в действие. Усилената амортизация на междинната подметка ви кара да се чувствате удобно, докато вървите (защото е много по-лесно да свършите работа, когато се чувствате добре) Подписващите тапи за междинна подметка почитат наследството от 80-те години, докато те правят своя отпечатък днес. ● Дантелено затваряне ● Мрежова горна част ● ● Увеличете междинната подметка ● Гумена подметка Колекция: adidas Originals Модел: adidas Nmd_R1 J Цвят: Основен черен / Сребърен. / Слънчево червен Артикулен номер: FX5024
  • adidas Zx 1K Boost Junior Core Black/Core Black/Core Black
    Достойни за името ZX, обувките на adidas на тези младежи показват иновации. Вдъхновена от модерните ZX стилове от архива, тази двойка показва мека мрежеста горна част, смесена със синтетичен велур. За хит на съвременните технологии, Boost и EVA се комбинират, за да създадат омекотена междинна подметка, която е готова да поеме бъдещето, една удобна стъпка в даден момент. ● Дантелено затваряне ● Мрежеста и горна част от синтетичен велур ● Стабилно усещане ● OrthoLite® чорап ● Boost и EVA междинна подметка Колекция: adidas Originals Модел: adidas Zx 1K Boost J Цвят: Core Black / Core Black / Core Black Каталожен номер: G58921
  • Converse Chuck Taylor 70 Explore Waterproof
    Водоустойчивата набук кожа се предлага заедно с водоустойчива подплата, за да предпази от влажно време. Елементи на стил, вдъхновен от открито, като тикчета за туристически връзки и ремък на петата, се срещат с високоефективни дизайнерски елементи, като сцепваща се външна подметка, влагоотвеждащи връзки и чорап OthrtoLite за допълнителен комфорт. Подробности Висококачествена обувка с водоустойчива горна част от набук кожа и водоустойчива подплата Връзки с тикчета, подметка и ремъци за издърпване за външен вид, вдъхновен от туризъм Сцепваща се външна подметка за допълнително сцепление върху мокри повърхности Подложката за чорап OrthoLite помага да се поддържа удобно Кожено покритие за вежди за допълнителна издръжливост Чък Тейлър All Star 70 Origins До 1970 г. Chuck еволюира, за да се превърне в върхът на функцията и полезността за спорта и се смята за най-добрата баскетболна маратонка някога. Chuck 70 е изграден от оригиналния дизайн от 70-те години на миналия век, с първокласни материали и изключително внимание към детайла. Обувка, толкова вкоренена в традицията, че има своя собствена мигновена история. Това е Chuck 70. Това не е обувка. Това е обувката.
  • Converse Chuck Taylor All Star Lugged Winter 2.0
    Притеглените патронници се завръщат както никога досега. Сега с по-висока гумена странична стена за допълнителна защита и смел протектор, вдъхновен от шеврон за стил и стабилност. Водоустойчивата кожа и набразденият език обединяват усилията си, за да предпазят елементите от външния вид, докато меката подплата от руно и подплатата от EVA помагат да се чувствате комфортно. Елементи, вдъхновени от туристи, като заоблени връзки и куки за завършване, допълват външния вид на класически и земни неутрали. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: Висококачествена водоустойчива кожена обувка, с изпъкнал език за предпазване от елементите. Топла подплата и чорап от EVA за целодневен комфорт. Вдъхновена от Chevron подметка за оптимално сцепление. Гумените покрития добавят издръжливост и защита от атмосферни влияния. Скоростни куки и заоблени връзки за външен вид.
  • Vans Ua Authentic 44 Dx (Anaheim Factory) Blk
    Anaheim Factory Authentic 44 DX отдава почит на нашата първа фабрика за Vans в Анахайм, Калифорния, като заимства детайли от оригиналния Authentic и предлага модернизиран комфорт с модернизирани чорапи Ortholite®. Anaheim Factory Authentic 44 DX включва също така детайли като оригиналния номер на стила и цветовата палитра или преиздадени щампи, по-гланцирана тиксо, памучни връзки, оригинална тежест за подплата и здрава платнена горна част от текстил за завършване на външния вид. Състав: Платно Стил: VN0A38ENMR2
  • Triwa Ash Klinga - Black Classic
    WE MAKE DETAILS MATTER We started TRIWA with the idea of making watches into modern style symbols, with contemporary Scandinavian details. We wanted to move away from the traditional values in the industry, such as status symbols and male clichés. Ten years later we still live by the same philosophy, expanding in numbers and markets, but never compromising on our original ethos. The name, TRIWA stands for “Transforming the Industry of Watches”. Throughout all our designs, we believe in making details matter. The love and passion that goes into every piece should be felt when you put them on. ‘Scandi-smart’ describes the TRIWA style best, bringing together quality materials with minimalist style. Stockholm is the city we call home. We live, eat and create here and find our greatest inspiration throughout the Swedish capital. It’s inside our creative studio in central Stockholm that we design and develop our TRIWA watches, straps, sunglasses and bracelets. We never produce a product that we wouldn’t wear ourselves. Welcome to the world of TRIWA.
  • Triwa Vivid Svalan - Black Classic super slim
    WE MAKE DETAILS MATTER We started TRIWA with the idea of making watches into modern style symbols, with contemporary Scandinavian details. We wanted to move away from the traditional values in the industry, such as status symbols and male clichés. Ten years later we still live by the same philosophy, expanding in numbers and markets, but never compromising on our original ethos. The name, TRIWA stands for “Transforming the Industry of Watches”. Throughout all our designs, we believe in making details matter. The love and passion that goes into every piece should be felt when you put them on. ‘Scandi-smart’ describes the TRIWA style best, bringing together quality materials with minimalist style. Stockholm is the city we call home. We live, eat and create here and find our greatest inspiration throughout the Swedish capital. It’s inside our creative studio in central Stockholm that we design and develop our TRIWA watches, straps, sunglasses and bracelets. We never produce a product that we wouldn’t wear ourselves. Welcome to the world of TRIWA.
  • The North Face W Light Drew Peak Hoodie
    Независимо дали сте будни преди изгрев слънце или релаксирате след приключение до зазоряване, нашата все по-популярна Drew Peak Light е качулката, към която ще посегнете, когато въздухът е студен. Предлага се в избор от цветове и бродирана с логото The North Face® за външен вид, който казва „изследовател извън режим“. Стил: A0TE Размери: XS, S, M, L, XL, XXL Материя: 100% памук, облегалка 280g / M² ХАРАКТЕРИСТИКА Бродерия отпред Пуловер с качулка и джоб на кенгуру
  • The North Face M Raglan Red Box Tee
    Дизайнът на Redbox е емблематичен. Материалът е издръжлив и удобен 100% памук. Разкроеният ръкав реглан предлага по-голяма свобода на движение около раменете. Не е изненада, че Raglan Redbox е една от най-популярните ни тениски. ● Плат | 70% памук, 30% полиестер, 160гр ● Цветна тъкан EFS | 100% памук, 160гр ● Размер | XS-XXL ● Ръкави реглан за подобрен комфорт и мобилност ● Оребрена яка ● Лого на водна основа отпред и отзад ● North Face си партнира с инициативата за по-добър памук, за да създаде по-светло бъдеще за памука и хората, чийто поминък зависи от него
  • Birkenstock Arizona EVA Black Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която от десетилетия радва както мъжете, така и жените със своя вечен дизайн. По модел на корков оригинал, този сандал е направен от ултра лек и изключително гъвкав EVA. Този висококачествен, неутрален мирис синтетичен материал, който е тестван за вредни вещества, е абсорбиращ ударите, водоустойчив и щадящ кожата. Поради това е идеален за носене на плажа, в градината или в уелнес и спа зоните. Анатомично оформена подложка BIRKENSTOCK, направена от EVA Горна част / подплата / подметка: едно парче EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама на езика; водоустойчив, миещ се, ултра лек Произведено в Германия Горна: EVA EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с много добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.
  • Birkenstock Arizona NU Oiled Black Regular Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика. Този индивидуално регулируем унисекс сандал с две презрамки вече се предлага в ежедневна версия от омаслена набук кожа. Меката кожа се отличава с отворено покритие, подчертаващо ръчно изработения и естествен вид на тези стилни сандали. Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: кожа набук, омаслена Подплата: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулиращи се метални катарами "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona NL Schwarz Regular Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика. Този индивидуално регулируем унисекс сандал с две презрамки вече се предлага в уникално изтънчена кожена версия. Кожата е с отворено покритие, подчертаващо ръчно изработения и естествен вид на тези стилни сандали. Оригинална подложка BIRKENSTOCK: анатомично оформена Горна част: естествена кожа Подплата: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулиращи се метални катарами "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Gizeh BF Patent Black Regular Fit
    Модерният сандал с прашка от Birkenstock. Gizeh е истинска класика с фирмена поддръжка и изискан, минималистичен стил. Показан в забавен и лъскав патент Birko-Flor®. Оригинална подложка BIRKENSTOCK: анатомично оформена Горна част: Birko-Flor® Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: индивидуално регулираща се катарама от метал "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona BFBC Earthy Vegan Black Regular Fit
    Легендарният двуремен дизайн от BIRKENSTOCK - Аризона. Емблематичен стил, допълнен с характерния комфорт на подложката BIRKENSTOCK. Предлага се от вегетариански материали и включва горна част, изработена от Birkibuc, подходящ за кожата, износоустойчив синтетичен материал. Анатомично оформена корково-латексова подложка Горна част: Birkibuc Подплата на крака: микрофибър Подметка: EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама; веган; тонална подметка Произведено в Германия Горна част: Бирко-Флор Набукът Birko-Flor е изработен от лесен за поддръжка и хигиеничен PVC, който е облицован от вътрешната страна с мек, дишащ слой руно. Повърхността изглежда като набукова кожа. Този висококачествен материал е много нежен към кожата и удобен. Стелка: Микрофибри Микрофибрите са много фини синтетични влакна, които са изключително меки и запазват формата. Тъй като те не съдържат животински продукти, те се използват като покриващ материал за подплата на подложките за вегетариански продукти, наред с други неща. Материал на подложката: Корк Коркът е устойчив материал, извлечен от слоя на кората на корковия дъб. Този естествен продукт е изолационен и предлага много добра амортизация. Подметка: EVA EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с изключително добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.
  • Norba Original Top Black
    Минималистичен топ с високо деколте и силна опора е липсваща част от ежедневното ви вдъхновение. Невидимият ластик и два слоя от нашата мека основна материя обещават удобно плътно прилягане към всяка форма на тялото. Добавете допълнителна опора със спортен сутиен отдолу, ако сте с d+ чаша и сте на път да започнете интензивна тренировка. За какво да го носите: сутрешното ви кардио, кросфит, плажен волейбол или каквото ви стопля сърцето. 5% от печалбите ще бъдат насочени към благотворителната фондация “misto dobra” („град на доброто”) – украинска организация, която предоставя помощ и убежище на жени и деца, изпаднали в трудни житейски обстоятелства. Материали и грижи: 91% полиамид 9% еластан Италиански производителен плат Дишащи влакна Перфектна форма Допълнителен комфорт Бързо изсъхване Устойчив на пилинг
  • Norba Barre Top Black
    Минималистичен горнище с широки презрамки и дълбоко деколте е предназначен да се превърне в любимото ви място за ежедневни забавления. Не се подвеждайте от небрежния му вид: плътното прилягане го прави подходящ за всякакви дейности. Докато два слоя мека материя предлагат умерена подкрепа, прорезите за подплънки за гърдите гарантират комфорт за вашите извивки. За какво да го носите: йога, стречинг, тренировки с ниска подвижност или когато нямате време да превключвате между офиса и петъчното парти. 5% от печалбите ще бъдат насочени към благотворителната фондация “misto dobra” („град на доброто”) – украинска организация, която предоставя помощ и убежище на жени и деца, изпаднали в трудни житейски обстоятелства. Материали и грижи: 91% полиамид 9% еластан Италиански производителен плат Дишащи влакна Перфектна форма Допълнителен комфорт Бързо изсъхване Устойчив на пилинг
  • Norba Bike Shorts Black
    Удобни и универсални - нашите шорти за колоездене са изрязани от изваяния италиански плат и прилягат като втора кожа. Високата талия осигурява добро ниво на подкрепа и ласкав силует. Носете вашето с блейзър и любимия си топ norba. 5% от печалбите ще бъдат насочени към благотворителната фондация “misto dobra” („град на доброто”) – украинска организация, която предоставя помощ и убежище на жени и деца, изпаднали в трудни житейски обстоятелства. Материали и грижи: Приляга точно на размера, вземете нормалния си размер 74% полиамид 26% еластан Италиански производителен плат Дишащи влакна Перфектна форма Допълнителен комфорт Бързо изсъхване Устойчив на пилинг
  • Makia Kielo Dress W
    Редовно прилягаща дълга рокля с надути ръкави и колан на талията. Описание Като влакно на основата на целулоза, вискозата се свива при измиване, но ще възстанови по -голямата част от първоначалната си форма и лекота, след като се изпари или от телесната температура, когато се носи. За да се предотврати свиването вискозата трябва да се измива внимателно на ръка с хладка вода и мек почистващ препарат. Изсушете продукта на въздух на закачалка вместо сушене в сушилня, тъй като топлината ще доведе до свиване. За да възстановите формата на продуктите си, пара с ниска температура (макс. 110 ° C).
  • Makia Knot T-Shirt M
    Редовно прилепнала тениска с щампа на гърдите на Makia. 100% органичен памук
  • Makia Heili Dress W
    Лятна ефирна рокля с А-силует и цип на гърба. - Редовно прилягане -А-силует -Яка за изправяне - широки ръкави с дължина 3/4 - Джобчета на страничен шев - скрит цип на гърба. - 100% лиоцел Tencel ™, сертифициран от екомаркировката на ЕС: материал, произведен в Турция
  • Makia Beam Skirt W
    Плисирана пола с дължина midi от рециклиран полиестер. - плисирана пола с дължина midi - Ластик на талията Материали и грижи - 100% рециклиран полиестер
  • Makia Cara T-Shirt W
    Лека спокойна лятна риза с подгъв с цепки. - Спокойно прилягане - Отпадна линия на рамото - Прорези на подгъва - Изработен от лека тениска от лиоцел TENCEL ™ 100% лиоцел Tencel ™ Основана през 2001 г., Makia е компания, базирана в Хелзинки, произвеждаща съвременни нордически облекла. Идеята за Makia произхожда от необходимостта да се затопли в тежки условия, като същевременно отговаря на градската среда, еднакво по качество и над тенденциите, за да стане част от нашето ежедневие. Колекцията на Makia е вдъхновена от историята и околностите на пристанището в Хелзинки, където се намира седалището на марката, и се е превърнало в пълна линия дрехи, за да приюти човек от главата до петите.
  • Dr. Martens 1460 Bex
    Малко допълнително отношение. Нашата подметка Bex седи между класическата ни подметка с въздушна възглавница и четириядрената платформа с пълен обем-носеща повдигнат ръб, който можете да носите всеки ден. Тук здравата подметка е в основата на нашия оригинален силует на ботуш, изграден от здрава гладка кожа и белязан с нашата подписваща ДНК: жълти шевове и шева на петата AirWair. Роден на 01.04.60. Наречен 1460. В продължение на шест десетилетия нашата работна обувка с 8 очи стана емблематична Издръжлива и известна здравина, нашата гладка кожа може да бъде полирана до блясък или издраскана. От теб зависи. Почиствайте с влажна кърпа и се грижете с лак за обувки Dr. Martens Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Височина на подметката: 1,3 ” Горна част: 100% кожа Вътрешна: 60% кожа 40% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Гладка кожа с PU покритие с матово покритие Инструкции за грижа: Леко избършете с влажна кърпа и защитете с нашия Ultra Protector Строителство: Goodyear Welted
  • Under Armour W Hovr Rise 2
    Основана през 1996 г. от бившия футболист на Университета на Мериленд Кевин Планк, Under Armour е създателят на облеклото за изпълнение - оборудване, проектирано да поддържа атлетите хладни, сухи и леки по време на игра, тренировка или тренировка. Under Armour беше известен преди всичко със своите тениски, които отвеждат влага. През 20-те години, откакто компанията е създадена в мазето на бабата на основателя и главния изпълнителен директор Кевин Планк, компанията разшири широко своята продуктова линия, за да включва шапки, панталони, обувки, ръкавици, чанти и други подобни.
  • Palladium Pampa High Organic II
    Докато се развиваме в нова реалност, важно е всички да разберем влиянието си върху света. Много малки избори могат да се добавят, за да създадат по -голямо въздействие върху света. Ето защо предлагаме нова интерпретация на нашата Pampa в колекцията екологично оборудване. Използвайки 100% органичен памук за горния и устойчив корк в стелката, този класически Hi-top ще поддържа вашата съвест толкова чиста, колкото изглежда. Светът е наш, нека се погрижим за него. ГОРЕШКА: платно от 100% органичен памук ПОДПАДКА: платно от 100% органичен памук SOCKLINER: изрязано EVA - капак в корк ДОЛНО + КРЪПКА НА ПЪТЕТЕ: Каучук + изрязана EVA БРЕНДИРАНЕ: тъкан етикет на езика / кръгъл гумен пластир / печат отстрани ХАРАКТЕРИСТИКИ: бродирана пиктограма на пета / плоска дантела / капси
  • Chrome Urban Ex 2.0 Pannier 17-21L Black
    Когато сте навън в дъжда, трябва да държите екипировката си заключена. Нашият Urban Ex 2.0 Pannier ви осигурява защитата на суха чанта, където искате да я вземете. Изградена здраво с нашата собствена назъбена заварена конструкция, тази кошница е гарантирана за цял живот. Urban Ex 2.0 Pannier разполага с подплатен калъф за таблет, светлоотразителни бримки и е проектиран с регулируем хардуер за заключване, който пасва на повечето задни стойки за велосипеди. Urban Ex са най-здравите и устойчиви чанти, които някога ще притежавате. 100% заварена водоустойчива лека кошница Подплатен калъф за лаптоп пасва на 13" Macbook Pro Светлоотразителни примки за закрепване за U-lock и съхранение Подходящ за тръби с диаметър 6-12 мм. Включени дръжка и презрамка за рамо Най-добрата градска суха чанта за защита и сигурност на велосипеда Подходящ за повечето багажници за велосипеди. Включени дръжка и презрамка за рамо Монтажният хардуер е съвместим със стелажи с диаметър на тръбата 6-12 мм Триточкова система за закрепване на багажник с 4-позиционни куки за хоризонтално регулиране Долната захващаща кука може да бъде поставена наляво или надясно във всяка точка на хоризонталната релса Гарантирано за цял живот
  • Puma Cali Star Wns Black
    Чувствайте се като звезда в това издание на Cali, класически кройка на PUMA от 80-те. Готиният, занижен дизайн е победител, който никога няма да излезе от мода. Подробности: Нисък ботуш Горна част от кожа PU формован чорап Гумена междинна подметка Гумена подметка Закопчаване с дантела за плътно прилягане Гланцово покритие от TPU с маркировка PUMA върху инструментите за петата PUMA Архив № 1 Етикет на езика Лого PUMA № 2 отстрани PUMA Formstrip от страничната страна
  • Chrome Industries Horizontal Border Tee
    Комфорт и производителност, комбинирани Супер мека памучна смес Графични функции Лого на марката Chrome Класически крой 4,5 унции, 65% полиестер, 35% памук
  • Chrome Industries Horizontal Red Logo Tee
    Тениски с лого, класически хром стил с здрава като нокти конструкция. Тениски са толкова меки и удобни, че ще искате да ги носите всеки ден. Комбинация от комфорт и производителност Супер мека памучна смес съчетава комфорт и производителност Графични характеристики Лого на марката Chrome в червено Класически крой 4,5 унции, 65% полиестер/ 35% памук
  • Chrome Industries Vertical Red Logo Tee
    Класически хром стил с здрава като нокти конструкция. Тениски с лого са толкова меки, че ще бъдат вашето ежедневие. Комбинация от комфорт и производителност Меката памучна смес съчетава комфорт и производителност Графични характеристики на ляв сандък Chrome Brand Logo Класически крой 4,5 унции, 65% полиестер, 35% памук
  • Chrome Industries Vertical Border Logo Tee
    Меката памучна смес съчетава комфорт и производителност
  • Chrome Industries Terrace Brief
    Индустриите на Chrome, изграждащи неразрушима екипировка от 1995 г. От куриерски раници през ниски обувки за колоездене до градски маратонки, те изграждат всичките си маратонки, за да издържат на всякакви злоупотреби, като същевременно остават достатъчно стилни, за да го ритат силно в офиса или на бара . Класически маратонки за градските улици. Това е мотото на калифорнийската марка Chrome Industries. Страхотни обувки за мотористи - с твърди подметки, които по-добре държат педала.
  • Vans Ultrarange Rapidweld
    Ново попълнение във фамилията Vans, UltraRange Rapidweld беше решението на нуждата на нашите най -добри спортисти от универсална обувка, която осигуряваше комфорт за дълги пътувания по света. С модернизираната смес на междинната подметка UltraCush, предлагаща най-добрия комфорт и омекотяване, както и конструкцията на чорапогащника LuxLiner с безпроблемна вътрешност за намаляване на теглото, триенето и горещите точки, UltraRange Rapidweld осигурява чиста естетика, която ще ви отведе там. Той включва също така дишаща текстилна и синтетична велурена горна част, детайли на Rapidweld, мастила и лепила на водна основа и издръжливи съвместно формовани гумени мини подметки за намаляване на лепилото и подобряване на довършителните работи. Състав: текстил, синтетичен Стил: VN0A3MVUBKA
  • Vans Era Dx 95
    Anaheim Factory Era 95 DX отдава почит на нашата първа фабрика за Vans в Анахайм, Калифорния, като заимства детайли от оригиналната Era и предлага модернизиран комфорт с модернизирани чорапи Ortholite®. Anaheim Factory Era 95 DX включва също така детайли като оригинален номер на стил и цветова палитра или преиздадени щампи, по-лъскава тиксо, памучни връзки, оригинална тежест за подплата и здрава горна част от платно за завършване на външния вид. Състав: текстил Стил: VN0A2RR1UDA
  • Maloja Since W
    Maloja е дом в Алпите Chiemgau и е създаден поради любовта към природата и спорта на открито. Точно такъв е случаят с облеклото за спорт и свободното време на марката, което съчетава висока функционалност с уникален дизайн, както и старомодни материали с модерни кройки. Философията на Maloja е родена при пътуване в малкото, сънливо селце с перфектните снежни условия близо до Санкт Мориц през 2001 г. Maloja означава, че трябва да споделяте приятни моменти с радост и вашите приятели и че никога не трябва да губите любопитството си за живота и че не е нужно много, за да изживеете нещо специално – само малко смелост да напуснете общите пътеки и да откриете и рискувате нещо ново. Това е усещането, което Maloja предава със своите стилни функционални облекла за планинско колоездене, шосейно колоездене, сноуборд или ски. Типичният дизайн на Maloja със силни цветове, ретро привкус и етно-вдъхновени графики също е застъпен в небрежното улично и активно облекло, както и в готините аксесоари и придава на цялата колекция специален усет, който няма да бъде отново открих нещо подобно в сцената на открито.
  • Vans Old Skool Racer Black
    Racer Old Skool, класическата скейт обувка Vans, която е първата, която разкрива емблематичната странична лента, е ниска горнища с връзки, включваща здрава кожа и платнена горна част с щампи на пламък и лого. Той също така включва подсилени капачки на пръстите, за да издържат на многократно износване, подплатени яки за подкрепа и гъвкавост и характерни гумени вафли подметки. Състав: кожа, текстил Стил: VN0A3WKT57Z
  • Vans Ua Classic Slip-On Anaheim Factory Og Blk
    Anaheim Factory Classic Slip-On 98 DX включва модернизиран комфорт с модернизирани чорапи UltraCush. Той също така включва детайли за връщане като оригиналния номер на стил и цветова палитра или преиздадени щампи, по-високо гланцирана лента за фоксиране, оригинално тегло на подплатата и здрави текстилни горни части за завършване на външния вид. Състав: текстил Стил: VN0A3JEXUDA
  • Dedicated T-shirt Stockholm Rainbow Bicycle Black
    Перфектната тениска с деколте, направена устойчиво с грижа за хората и планетата. - 100% памук, органичен и сертифициран за справедлива търговия - Стандартно прилягане - Врат на екипажа
  • Dedicated Hoodie Falun Rainbow Bicycle Black
    Ходи, изработен от мека материя за суичър с най-висококачествен органичен и Fairtrade памук. - 100% органичен, сертифициран от Fairtrade памук - Нечеткова френска хавлиена плетка - Редовно прилягане - Оребрени гарнитури - Качулка с шнур - джоб за торбичка

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място. Черният цвят е неутрален, тъмен цвят, който може да се комбинира с било кой друг цвят, така ще подчертаете тяхната дълбочина. Черният цвят отразява елегантност, сериозност и формален стил, а черното облекло прави човекът да изглежда по-слаб, но и по-стар, отколкото в действителност е. Когато става въпрос за облекло, обувки и стайлинг, най-често черното психологически се възприема като израз на привлекателност, интелигентност и висока самоувереност. Твърди се че над 66% от жените смятат че черният цвят прави мъжете изключително секси. Черният цвят разбира се, е свързан и с погребения и смърт. Па така, в западните култури черното провокира както положителни, така и отрицателни емоции. Черни нюанси са тъмно мастилният цвят, въглен цвят, тъмен и оникс.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх