Най-голямата модна платформа в България

Uriage облекло, обувки и модни аксесоари

123
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Uriage Bariéderm Cica Daily Refill Cream Concenrate хидратиращ гел-крем за отслабена кожа 50 мл.
    Uriage Bariéderm Cica Daily Refill Cream Concenrate, 50 мл., Кремове за лице за жени
  • Uriage Dépiderm почистваща крем- пяна 100 мл.
    Uriage Dépiderm, 100 мл., Почистване на кожата за жени
  • Uriage Bariésun Spray SPF 50+ защитен спрей за лице и тяло SPF 50+ 200 мл.
    Uriage Bariésun Spray SPF 50+, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени
  • Uriage Bariéderm Cica Daily Cream Concenrate хидратиращ гел-крем за отслабена кожа 50 мл.
    Uriage Bariéderm Cica Daily Cream Concenrate, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Използвайте всеки ден хидратиращ крем – това е основата на грижата за кожата на лицето, без която не може да мине нито една козметична рутина. Кремът за лице Uriage Bariéderm Cica Daily Cream Concenrate придава на кожата ви необходимата доза хидратация, носи облекчение от усещането за сухота и предотвратява появата на люспи. Оставя кожата балансирана, омекотена, подхранена и нежна. Хидратиращото му действие помага и в битката против признаците на стареене. Характеристики: придава на кожата свежест и сияние интензивно хидратира регенерира и витализира укрепва кожната бариера продуктът е подходящ за чувствителна кожа продуктът е некомедогенен има успокояващ ефект Състав: без парфюм съдържа най-малко 96% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Uriage Hyséac Cleansing Cream почистващ крем за кожа с несъвършенства 150 мл.
    Uriage Hyséac Cleansing Cream, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Uriage Hyséac ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: регулира образуването на себум нежно и старателно измива цялото лице този продукт не дразни кожата хидратира в дълбочина Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Uriage Bariésun Refreshing Thermal Mist After Sun успокояващ спрей след слънчеви бани 150 мл.
    Uriage Bariésun Refreshing Thermal Mist After Sun, 150 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение. Характеристики: успокоява кожата след слънчеви бани интензивно хидратира възвръща еластичността на кожата може да се ползва за лице и тяло Начин на употреба: Преди употреба старателно разклатете продукта. След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло. Оставете да абсорбира, не изтривайте.
  • Uriage Hygiène Fresh Deodorant дезодорант в спрей с 24 часова защита 125 мл.
    Uriage Hygiène Fresh Deodorant, 125 мл., дезодоранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Uriage Hygiène Fresh Deodorant предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма осигурява дълготрайно усещане за свежест Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning автобронзиращ спрей за тяло и лице 100 мл.
    Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning, 100 мл., Автобронзиращи продукти за жени, Искате да очаровате с кожа на лицето с прелестен загар? Но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning придава на лицето ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да се излагате на слънце. Характеристики: цветово уеднаквява кожата придава на лицето естествен златист тен хидратира и подхранва не оставя петна Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа на лицето и втривайте до изчезване в посока към шията и деколтето. След прилагане старателно измийте ръцете си.
  • Uriage Bariéderm Cica Stick възстановителна грижа за суха и напукана кожа 22 гр.
    Uriage Bariéderm Cica Stick, 22 гр., Сапуни за жени, Кремът за тяло Uriage Bariéderm се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация. Характеристики: регенерира кожата подобрява сухата кожа успокоява и освежава кожата интензивно подхранва и омекотява Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Uriage Bariésun Mineral Stick SPF 50+ минерална защитна пръчица за чувствителни места SPF 50+ 8 гр.
    Uriage Bariésun Mineral Stick SPF 50+, 8 гр., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Uriage Bariésun Mineral Stick SPF 50+ предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчите действа срещу изсушаване на кожата придава на кожата необходимата хидратация лесно се разтрива и не оставя мазен филм продуктът е водоустойчив локална употреба Начин на употреба: Нанесете върху кожата непосредствено преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.
  • Uriage Eau Thermale Make-Up Removing Milk нежен лосион за почистване на грим за лице и очи 250 мл.
    Uriage Eau Thermale Make-Up Removing Milk, 250 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Uriage Eau Thermale ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: оставя кожата напълно чиста предотвратява раздразнение на лицето грижливо премахва всички видове очен грим идеално разтваря и водоустойчив грим продуктът е некомедогенен офталмологично тествано Състав: не съдържа натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат (SLS и SLES) Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
  • Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Normal to Dry Skin мицеларна почистваща вода за нормална към суха кожа 500 мл.
    Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Normal to Dry Skin, 500 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Normal to Dry Skin е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните поддържа кожата в равновесие Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте. Ползвайте сутрин и вечер или при необходимост.
  • Uriage Bariéderm Cica-Cream with Copper-Zinc репариращ крем, съдържащ мед и цинк с пантенол 40 мл.
    Uriage Bariéderm Cica-Cream with Copper-Zinc, 40 мл., Сапуни за жени, Характеристики: регенерира и витализира предпазва кожата от вредните външни влияния отстранява зачервяванията и раздразненията на кожата
  • Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc успокояващ почистващ гел за напукана кожа 200 мл.
    Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc, 200 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата при измиване създава богата пяна понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Uriage Roséliane Dermo-Cleansing Fluid почистващ флуид за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 250 мл.
    Uriage Roséliane Dermo-Cleansing Fluid, 250 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Uriage Roséliane ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице този продукт не дразни кожата приятно освежава Състав: без сапунени съставки Начин на употреба: Не изплаквайте.
  • Uriage Xémose Cleansing Soothing Oil успокояващо почистващо олио за чувствителна и суха кожа 500 мл.
    Uriage Xémose Cleansing Soothing Oil, 500 мл., Почистване на детската кожа на лицето и тялото за жени, Душ маслото Uriage Xémose придава на кожата необходимата хидратация и грижа. След ползване тя ще бъде отново изпълнена с жизненост. Характеристики: нежно измива и почиства кожата на цялото тяло успокоява раздразненията понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение интензивно хидратира Състав: без парфюм без сапунени съставки Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Uriage Roséliane Anti-Redness Cream дневен крем за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 40 мл.
    Uriage Roséliane Anti-Redness Cream, 40 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Uriage Roséliane Anti-Redness Cream подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Uriage Xémose Face Cream подхранващ крем за много суха и чувствителна кожа 40 мл.
    Uriage Xémose Face Cream, 40 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Uriage Xémose Face Cream подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: подхранва в дълбочина Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Uriage Hyséac Exfoliating Mask пилинг маска за смесена и мазна кожа 100 мл.
    Uriage Hyséac Exfoliating Mask, 100 мл., Крем-маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Uriage Hyséac Exfoliating Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: освобождава нечистотите в порите и ги изтегля премахва мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир има нежен ексфолиращ ефект Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Uriage DS Regulating Soothing Emulsion Успокояваща емулсия за себореен дерматит 40 мл.
    Uriage DS Regulating Soothing Emulsion, 40 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Характеристики: понижава сърбежа и паренето по кожата Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Uriage Xémose Gentle Cleansing Syndet нежно почистващ гел крем за суха към атопична кожа 500 мл.
    Uriage Xémose Gentle Cleansing Syndet, 500 мл., Къпане на деца за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Uriage Xémose Gentle Cleansing Syndet ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение Състав: без сапунени добавки без парфюм Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Uriage ETU Thermal Water термална вода 150 мл.
    Uriage ETU Thermal Water, 150 мл., Термални лосиони за жени, Ако желаете ефективно и лесно да освежите, успокоите и хидратирате кожата на лицето, термалната вода Uriage ETU Thermal Water е правилният избор. Произходът е от термални извори, богати на минерали и микроелементи, затова съставките действат благотворно на кожата. Намалява раздразнението, носи облекчение на чувствителната кожа, но и укрепва кожната бариера, което предотвратява нежеланата загуба на влага и поддържа кожата в идеалното ниво на баланс. Характеристики: хидратира и омекотява придава на кожата необходимите минерали Начин на употреба: Напръскайте лицето от близко разстояние.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх