Най-голямата модна платформа в България

HANNAH облекло, обувки и модни аксесоари

1768
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Hannah GEMA Дамско зимно яке, зелено, размер 40
    Дамското зимно яке Hannah GEMA е изработено от материала Resstex с мембрана, която му дава водоустойчивост 5 000 мм, обработката DWR и мека изолационен пълнеж. Зимното яке е с качулка и откопаваща се кожичка към нея . Ципа е двупосочен и има два джоба с цип. Всичките ципове на якето имат метален ефект , което му създава елегантен стил. Капитонираната му форма подчертава неговият модерен стил.
  • Hannah RAMONE Мъжка тениска, бежово, размер S
    Мъжката класическа тениска Hannah RAMONE е изработена от ECO памук и има по-голямо тегло. Тематичният ѝ печат и земните цветове са подходящи за всички любители на излетите сред природата или горите.
  • Hannah HAITA Дамски панталон, черно, размер 36
    Дамският туристически панталон Hannah HAITA е идеален и за спортуване или пътувания в свободното време. Изработен е от еластичният материал AFT Stretch s със защитен фактор UPF 30, който е предпочитан материал за лятото с рипстоп обработка. Удобната му кройка с регулирането на талията в колана и анатомично оформените колена гарантират максимален комфорт при носене.
  • Hannah CLAIM II Мъжки панталони за туризъм, черно, размер S
    Мъжките панталони за туризъм Hannah CLAIM II предлагат удобство по време на излети.Проектирани са предимно за планинско катерене и изкачвания. Еластичният материал AFT Double Weave е допълнен с технологията с двойно изтъкаване на тъканта , за постигане на механична устойчивост , проветривост и вятърна устойчивост. Кройката им е с ластичен колан и имат анатомично оформени колена, което дава още по-голяма свобода на движенията. В долната част на крачолите са поставени цепки , а тяхната вътрешна част е подсилена, също както и при колената.
  • Hannah CLEA Дамска тениска, сиво, размер L
    Дамската тениска Hannah CLEA е подходяща за носене в града през свободното време. Красивият и отлично разработен печат на цветя върху гърдите и тава типична женственост и веднага печели вниманието на околните. Освен това материала е приятен при докосване и едновременно е устойчив на вятъра.
  • Hannah FEZCO Мъжки суитшърт, тъмносин, размер S
    Мъжкият суитшърт Hannah FEZCO е с цип и качулка. Идеален е за ежедневието. Качулката може да се регулира с връзки, а дизайнът ще те впечатли от пръв поглед. Удобната кройка Regular fit стои перфектно върху всеки. Разполага с два предни джоба.
  • Hannah VERNITA Дамски суитшърт, светло-зелено, размер XS
    Дамският суитшърт Hannah VERNITA ще предложи невероятно удобство на тялото ти, благодарение на материала Polar Stretch Lite, който е еластичен , дишащ и олекотен. Суитшърта е подходящ за бягане и много други активности. Изработен е с качулка с пристягане , основни джобове с YKK ципове и на ръкавите има отвор за палеца. Неговата кройка стой удобно на всяка фигура и създава удобство при носене.
  • Hannah WINIA Дамско зимно яке, жълто, размер 36
    Дамското зимно яке Hannah WINIA е с кожичка около качулката и е идеален избор за градски разходки в свободното време. Микропорестото му покритие гарантира водоустойчивост и проветривост на материала. Качественото полиестерно влакно Duratherm е олекотено, меко и създава добри термоизолационни качества. Благодарение на удължената кройка ще бъдеш на топло и при най-големите студове. Изработено е с декоративни шевове , който му дават атрактивен вид. Кожата от качулката може лесно да се сваля.
  • Hannah NILANA II Дамско яке тип парка, черно, размер 40
    Дамското яке Hannah NILANA II е с модерен дизайн и голяма водоустойчивост. Благодарение на материала Resstex 5000 в него ще се чувстваш удобно по време на дъжд и сняг. Пълнежа Duratherm Classic предлага топлинен комфорт на тялото в студените дни. Качулката е също приятно затопляща и допълнена с кожичка , която може да се сваля. Благодарение на няколкото просторни джоба могат добре да бъдат организирани всички необходими предмети. Ръкавите на якето са завършени с каишка и копчета, което дава възможността за регулиране на обиколката им.
  • Hannah KINAM JR II Детско ски яке, тъмносин, размер 146-152
    Детското зимно яке Hannah KINAM JR II е допълнено с водоустойчива обработка и предлага голямо удобство както при градски разходки, така и при ски спускания. Мембраната Resstex 5000 е в балансирано съотношение на водоустойчивост и проветривост на материята, което прави якето подходящо за дъжд или сняг, благодарение на водоотблъскващата DWR обработка. Пълнежа Duratherm High Loft дава на якето оптимални термо изолационни качества. Якето стои перфектно върху тялото, а долният му кант може да се регулира. Ръцете остават на топло, благодарение на еластичните маншети на ръкавите, които могат да се регулират с помощта на лента от велкро.Снежният колан не позволява на снега да навлезе в него. Якето има модерна кройка за юноши с отразителни елементи, които дават добра видимост при ниска светлина.
  • Hannah NAOMI Дамско скиорско яке с мембрана, тюркоазено, размер 36
    Атрактивните цветове и младежкият дизайн са основните елементи на дамското ски яке Hannah NAOMI,което е подходящо за всички спортистки скиорки. Първото което прави впечатление при това яке е асиметричната му яка с цип и възможността за откопчването му с помощта на втори цип. Материала Climatic Element е с мембрана с воден стълб 10 000 мм, обработката DWR и изолационният пълнеж Duratherm Pro. Анатомично оформените ръкави могат да се регулират с велкро ленти в долната си част. Качулката е регулируема и се откопчава. Долният край на якето е също регулируем и предоставя по-голям комфорт. Допълнено е с джоб на ръкава с водоустойчив цип за ски картата, еластични маншети в ръкавите с отвори за палеца, снежен колан и система от вътрешни джобове. По време на ски спусканията през пролетта ще оцениш в него и проветряването в подмишниците. Лепените маншети на ръкавите и козирката са практични елементи и заедно с 3D логото създават модерна визия на якето.
  • Hannah REA Дамска тениска, черно, размер S
    Дамската тениска Hannah REA е подходяща за носене през свободното време както в града, така и сред природата. Благодарение на използваните материали в нея- предлага удобство и е приятна при докосване.
  • Hannah ALARY Мъжки водоустойчиви панталони, черно, размер XL
    Мъжки водоустойчиви панталони Hannah ALARY. Подходящи са за високопланински преходи, ferraty и туризъм. Тези леки панталони са изработени без джобове и са подходящи за използване през цялата година, а благодарение на своите качества са подходящи и за неблагоприятни условия. Основният им материал Climatic Element е с 3L технологията с ламинирана мембрана между вътрешният и външният материал, което гарантира отлична водоустойчивост и проветривост за за постигане на оптимална защита. Панталоните имат ламиниране и по-голяма механична устойчивост, здравина и предлагат по-голяма дълготрайност. Външният материал е обработен Climatic Element s 3L с водоустойчива обработка, която заедно с подлепените шевове подобрява функционалните качества на дрехата. За по-лесното им обличане могат да бъде разкопчани до 3/4 от дължината им с помощта на двупосочния цип допълнен с платка. Удобното носене е гарантирано от колана с частично пристягане, анатомично оформените колена и възможността за регулиране на шнурчето в долния край на крачола.
  • Hannah WAIANA Дамско зимно яке, сиво, размер 40
    Дамското зимно яке Hannah WAIANA е с кожичка и предлага идеален избор за градски разходки в свободното време. Микропорестото покритие гарантира водоустойчивост и проветривост на материала. Качественото полиестерно влакно Duratherm е олекотено, меко и създава добри термоизолационни качества. Благодарение на удължената кройка ще бъдеш на топло и при най-големите студове. Изработено е с декоративни шевове , който му дават атрактивен вид. Кожата от качулката може лесно да се сваля. Двата му странични джоба се закопчават с цип.
  • Hannah RELAY 3/4 Дамски клин, тъмносин, размер XL
    Перфектният избор за всяка жена, която обича да бяга, да кара ролери и да спортува. Това е дамският 3/4 спортен клин Hannah RELAY 3/4, който е създаден от синтетичния материал AFT Stretch с добавени еластични влакна, които предоставят лекота, проветривост и свобода на движенията. Същевременно е много мек на допир. Задният джоб е с цип, а светлоотразителните елементи повишават безопасността. Идеалният клин за всяка жена.
  • Hannah BERRY Дамска спортна тениска, розово, размер S
    За удобството при изминаването на многото километри ще ти помогне фланелката с къс цип Hannah BERRY. Подходяща е за велосипедизъм и много спортни активности. Изработена е от рециклираният материал AFT Quick Dry и антибактериалната Polygiene обработка , която прави материята устойчива на запарване. Късият цип е подходящ за разхлаждане в топлото време и едновременно с това служи, като ефектно допълнение . Интересната визия на фланелката е допълнена и от меланжовият ѝ материал. Нейната кройка стой удобно на всяка фигура и създава удобство при носене. Благодарение на светлоотразителните елементи се предлага видимост и при намалена светлина.
  • Hannah MARME Дамска тениска, бежово, размер 36
    Hannah MARME е дамска тениска, която е идеална за ежедневието. Тя е с класическа кройка Regular, която е много удобна. Разполага с V-образно деколте и красив дизайн. Тениската е изработена от лек и приятен на допир материал и е идеална за летните дни. Наслади се на лятото подобаващо с тази тениска.
  • Hannah ALMA JR Момичешки поларен суитшърт, сиво, размер 110/116
    Момичешкият поларен суитшърт Hannah ALMA JR предлага оптимално регулиране на топлината. Материала Polarsoft Thermo предлага уникални термо изолационни качества, добра топлопроводимост и минимално попиване на влага. Подходящ е като втора дреха в зимните дни или като връхно горнище в по-топлите дни.
  • Hannah ALEXI Дамска рокля, розово, размер XS
    Дамската лятна рокля Hannah ALEXI предлага приятно усещане при носене. Роклята е ушита от мек памучен материал с примеси от еластан, които ѝ дават още по-голяма еластичност. Материала предлага отлично извеждане на влагата и роклята е подходяща за всякакви активности в свободното време.
  • Hannah BASCO JR Детски откопчаващи се панталони, зелено, размер 128
    Туристическите панталони Hannah BASCO JR са изработени с откопчващи се крачоли, което ще създава удобство на малкото дете при разходките в планините. Изработени са от синтетични смеси и еластични материали, които предлагат комфорт и максимална свобода на движенията. Тъканта е олекотена , проветрива и приятна при докосване. Материята им е допълнена с защитен фактор UV 30. Дребните предмети са подходящи за поставяне в двата предни джоба.
  • Hannah LIYA Дамска рокля, тъмносин, размер 34
    Леката дамска рокля Hannah LIYA е с удобна кройка и с дължина, която стига до коленете. Създадена е от мек материал, който е приятен на допир. Идеална за ежедневна употреба в града и за излетите сред природата.
  • Hannah FLIT Мъжка тениска, светлосиньо, размер S
    Мъжката тениска Hannah FLIT е изработена от ECO памук е с удължени ръкави и с красив печат в долната предна част. Разполага с модерна удължена кройка. Идеалният избор за ежедневието.
  • Hannah KATANA Дамска тениска, зелено, размер 40
    Hannah KATANA е дамска тениска с удължени ръкави с красив дизайн. Можеш да избираш от няколко различни печата на гърдите. Тениската е изработена от лек и приятен на допир материал и е идеална за летните дни.
  • Hannah TERESS Дамско горнище, сиво, размер 38
    Ако търсиш практично яке ? Модела на практичното яке Hannah TERESS ще ти даде всичко необходимо. Ръкавите са от материала Polarsoft Thermo, което е мека тъкан с влакна. Благодарение на влакнестия материал дрехата има термо изолационни качества, отлично затопляне и минимално попиване на вода. Затоплящите части на тялото са от Duratherm- Полиестерното руно се характеризира с термо изолационни качества, гарантиращи оптимална функционалност и достатъчно топлинен комфорт и при влажно състояние. Подходящо е като втора дреха под непромокаемо яке или за самостоятелно носене.nbsp.
  • Hannah SIANA Дамски функционален суитшърт, червено, размер 36
    Лекият дамски суитшърт Hannah SIANA съчетава в себе си атрактивен дизайн и безгрешни функционални качества. Еластичният материал чудесно отвежда влагата, а мъхестата вътрешна страна приятно сгрява. Благодарение на високата яка, моделът топли гърлото. Кройката Regular е подходяща за повечето видове фигури.
  • Hannah FALINE SOFTSHELL Дамско софтшел яке, черно, размер 36
    Облечи си мъжкото яке от софтшел Hannah FALINE SOFTSHELL в атрактивна кройка и излез на разходка сред природата. Подходящо за носене през пролетта и есента, благодарение на неговата проветривост и водоустойчивост. Допълнено е и с водоотблъскващата обработка на горният слой TEFLON EcoElite, която е екологична.
  • Hannah DAMAR HOODY Мъжки суитшърт, червено, размер M
    Мъжкият суитшърт с качулка и декоративен печат Hannah DAMAR HOODY е подходящ за свободното време, без значение дали ще бягаш в планината или ще упражняваш друг спорт. Еластичният и олекотен материал Polarstretch Grid е със специална структура, която от вътрешната страна чрез помощта на каналчета преминаващи през тъканта е оформена мрежа за бързо извеждане на влагата, по -добра проветривост и по -добри топлинни качества. Качулката, ръкавите и долният край са допълнени с ластичен кант. Атрактивна кройка Alpine е с леко стесняване в талията.
  • Hannah GOLDIE Дамско яке, бяло, размер 40
    Дамското яке Hannah GOLDIE е направено в модерен дизайн и е подходящо за носене в свободното време. Идеално е за планина, еднодневни излети, пътувания и носене в свободното време при всякакви активности. Благодарение на мембраната Resstex 8000 има добра водоустойчивост и едновременно с това парите не се задържат до тялото. Защитата от дъжд е подсилена още и от подлепените основни шевове. Допълнено е с подплата от мрежест материал. Правата (Regular )кройка стои стои добре на всички, долният кант на ръкавите е завършен с ластик и едновременно с това може да се регулира, което прави якето още по-удобно.
  • Hannah GREM Мъжка тениска, зелено, размер S
    Hannah GREM е мъжка тениска с къс ръкав , която е подходяща за разходки в града или по време на излети. Изработена е оти леко проветрив материал с интересен печат на гърдите.
  • Hannah RAVI Мъжка тениска, зелено, размер S
    Мъжката тениска Hannah RAVI s е модел с къс ръкав и удобната кройка Regular fit, която веднага печели вниманието , благодарение на цветовете ѝ и финия печат. Изработена е от чист памук и гарантира максимален комфорт.
  • Hannah ILSSA Дамска тениска, тъмносин, размер 36
    Дамаската тениска Hannah ILSSA е модел с дълъг ръкав и кръгло деколте. Идеална е за града и разходки из природата. Благодарение на използваните материали в нея- предлага удобство и е приятна при докосване.
  • Hannah RAVI Мъжка тениска, оранжево, размер S
    Мъжката тениска Hannah RAVI s е модел с къс ръкав и удобната кройка Regular fit, която веднага печели вниманието , благодарение на цветовете ѝ и финия печат. Изработена е от чист памук и гарантира максимален комфорт.
  • Hannah RAVI Мъжка тениска, розово, размер M
    Мъжката тениска Hannah RAVI s е модел с къс ръкав и удобната кройка Regular fit, която веднага печели вниманието , благодарение на цветовете ѝ и финия печат. Изработена е от чист памук и гарантира максимален комфорт.
  • Hannah FEZCO Мъжки суитшърт, черно, размер S
    Мъжкият суитшърт Hannah FEZCO е с цип и качулка. Идеален е за ежедневието. Качулката може да се регулира с връзки, а дизайнът ще те впечатли от пръв поглед. Удобната кройка Regular fit стои перфектно върху всеки. Разполага с два предни джоба.
  • Hannah SIANA Дамски функционален суитшърт, зелено, размер 36
    Лекият дамски суитшърт Hannah SIANA съчетава в себе си атрактивен дизайн и безгрешни функционални качества. Еластичният материал чудесно отвежда влагата, а мъхестата вътрешна страна приятно сгрява. Благодарение на високата яка, моделът топли гърлото. Кройката Regular е подходяща за повечето видове фигури.
  • Hannah QUENTIN Дамски туристически панталони, черно, размер 38
    Многофункционалните панталони Hannah QUENTIN предоставят възможност бързо да ги скъсиш и да ги направиш 3/4 панталони. Подходящи са за туризъм или за дълги пътувания. Материалът AFT Double Weave предлага голям комфорт на тялото. Този модерен еднослоен материал е създаден с помощта на две технологии на изтъкаване. Външната страна на панталоните е устойчива на скъсване, а вътрешната част отвежда влагата от тялото, за да бъдете постоянно сухи независимо от условията.
  • Hannah SKYLINE 4 Навес, зелено, размер os
    Hannah SKYLINE 4 е лек навес за свободно поставяне по време на излет. Допълнен е с 8 презрамки и 2 метални отвори , които са подходящи за захващане с туристически щеки.
  • Hannah RIDER 2 II Туристическа палатка, червено, размер os
    Стабилната палата с три рейки на външната конструкция Hannah RIDER 2 е направена за туристи и любители планинари , които търсят добра палатка за добра цена. Палатка е удобна за събиране и е с много устойчива. В палатката могат удобно да пренощуват двама човека.
  • Hannah TYCOON 3 II Туристическа палатка, зелено, размер os
    Комфортната палатка Hannah TYCOON 3 II е подходяща за къмпинги или за преспиване на летни фестивали. Палатката се поставя бързо и лесно.
  • Hannah LEISURE 5,0 WIDE II Самонадуваща се подложка, зелено, размер os
    Самонадуваща се подложка Hannah LEISURE 5,0 WIDE II е от категорията Характеризира се с добър баланс между топлинна изолация, тегло и лесно събиране. Тези качества са благодарение на конструкцията с вертикални кухини, който са равномерно разпределени в PU пяната.Изработена е с по-голяма ширина от класическите, а нейната височина предлага отлично и удобно спане. Модела се препоръчва за използване през три сезона, а благодарение на теглото му и е подходящ за многодневни излети или къмпингуване. Предлага се с комплект за ремонт и калъф за събиране.nbsp.
  • Hannah RIDER 2 II Туристическа палатка, зелено, размер os
    Стабилната палата с три рейки на външната конструкция Hannah RIDER 2 е направена за туристи и любители планинари , които търсят добра палатка за добра цена. Палатка е удобна за събиране и е с много устойчива. В палатката могат удобно да пренощуват двама човека.
  • Hannah MICRO 80 II Олекотен спален чувал, тъмносиво, размер 195L
    Олекотения спален чувал Hannah MICRO 80 II е идеален за летни излети с колело и туристически излети. Анатомичната му кройка, пристягащата оформена качулка и подплатената платка против задържането на ципа гарантират максимален комфорт в чувала.
  • Hannah COVERT 2 WS II Туристическа палатка, червено, размер os
    Туристическа палатка Hannah COVERT 2 WS II e подходяща за къмпингуване и планински преходи. Палатката е изработена от устойчив материал и предлага пространство за 2 човека.
  • Hannah MESH TENT 2 Вътрешна палатка, сиво, размер os
    Вътрешната палатка Hannah MESH TENT 2 е мини навес за двама човека и е подходяща както за велосипедисти , така и за туристически преходи.Тази палатка се характеризира предимно с ниско тегло, отлична вентилация достатъчен простор и комфорт. Благодарение на устойчивият и здрав материал, от който е направена палатката се гарантира отлична защита под нея. Мрежестите ѝ стени предлагат отлична вентилация. Разпънатата палатка може да събере под себе си две палатки за къмпинг. Палатката може да се използва самостоятелно или в комбинация с лекия навес Hannah Skyline 2 Light, с който ще бъдете защитени от вятър и дъжд.
  • Hannah TYCOON 3 COOL Туристическа палатка със затъмняващо се спално помещение, сиво, размер os
    Комфортната палатка Hannah TYCOON 3 II е подходяща за къмпинги или за преспиване на летни фестивали. Построяването на палатката е бързо и лесно. В летните дни всеки ще оцени затъмняващото се спално помещение, което има специална обработка запазваща топлината на слънчевите лъчи върху повърхността и по този начин се запазва приятния топлинен комфорт във вътрешността. Специалната обработка забранява проникването на външната светлина и едновременно с това абсорбира топлината. При преспиване в нея ранното, лятно слънце не я осветява и цялото семейство ще може да се наспи добре.
  • Hannah JOFFRE 80 190L Спален чувал-мумия, тъмнозелено, размер 190L
    Спалния чувал-мумия Hannah JOFFRE 80 е с мини обем и тегло от 610 грама, който е подходящ за използване от велосипедисти през летния сезон. Анатомичната му кройка, пристягащата оформена качулка и подплатената платка против задържането на ципа гарантират максимален комфорт в чувала.
  • Hannah HOVER 4 II Туристическа палатка, тъмносиво, размер os
    Просторната туристическа палатка Hannah HOVER 4 II е идеален избор за къмпинг и плуване по реки. Моделът е удобен за преспиване на четирима възрастни.
  • Hannah TYCOON 4 II Туристическа палатка, зелено, размер os
    Комфортната палатка Hannah TYCOON 4 II е подходяща за къмпинги или за преспиване на летни фестивали. Палатката се поставя бързо и лесно. Моделът е удобен за преспиване на четирима възрастни.
  • Hannah MESH TENT 1 Вътрешна палатка, сиво, размер os
    Вътрешната палатка Hannah MESH TENT 2 е мини навес за двама човека и е подходяща както за велосипедисти , ката и за туристически преходи. Тази палатка се характеризира предимно с ниско тегло, отлична вентилация достатъчен простор и комфорт. Благодарение на устойчивият и здрав материал, от който е направена палатката се гарантира отлична защита под нея. Мрежестите ѝ стени предлагат отлична вентилация. Разпънатата палатка може да събере под себе си две палатки за къмпинг.
  • Hannah SETT 3 Туристическа палатка, червено, размер os
    Туристическа палатка Hannah SETT 3 е любима и просторна палатка, която може да бъде оценена не само за излети но също така и за къмпинги. В предното ѝ помещение има два странични входа, изцяло разкопаващи се врати и два джоба. Палатката е стабилна и лесно може да се събере в единият си джоб. Раницата е идеална за всекидневно носене.
  • Hannah JOFFRE 150 II Лек спален чувал, синьо, размер 190L
    Спалният чувал Hannah JOFFRE 150 II гарантира много добри изолационни качества при ниска температура. Пълнежа му е от микро влакната Micro-tec Ultra , което го прави подходящ за туризъм при променливото време в планината.
  • Hannah TYCOON 2 COOL Туристическа палатка със затъмняващо се спално помещение, сиво, размер os
    Комфортната палатка Hannah TYCOON 2 COOL е подходяща за къмпинги или за преспиване на летни фестивали. Построяването на палатката е бързо и лесно. В летните дни всеки ще оцени затъмняващото се спално помещение, което има специална обработка запазваща топлината на слънчевите лъчи върху повърхността и по този начин се запазва приятния топлинен комфорт във вътрешността. Специалната обработка забранява проникването на външната светлина и едновременно с това абсорбира топлината. При преспиване в нея ранното, лятно слънце не я осветява и цялото семейство ще може да се наспи добре.
  • Hannah REST 2,5 II Самонадуваща се подложка, зелено, размер os
    Самонадуващата се подложката HannahREST 2,5 II е подходяща за изолиране от влагата на земята. Може да се използва през цялата година. Конструирана е от хоризонтални кухи влакна, които гарантират циркулация на въздуха и по този начин запазват топлинния комфорт в горната част на подложката.
  • Hannah EAGLE 2 Туристическа палатка, зелено, размер os
    Леката и стабилна палатка Hannah EAGLE 2 е за двама възрастни, с вътрешна конструкция, която е подходяща за опитни планинари и туристи, които желаят тя да бъде лека и максимално удобна за приспиване. Палатката е лесна за опаковане, има 4 джоба и има издръжливи YKK ципове. Допълнена е с комплект за ремонт.
  • Hannah LEISURE 5,0 II Самонадуваща се подложка, зелено, размер os
    Подложка Hannah LEISURE 5,0 II е от категорията Lite, която се характеризира с оптималното съотношение на топлинна изолация, тегло и лесно събиране. Конструкцията е с вертикални кухини, които са равномерно разпределени в PU пяната. Моделът е подходящ за използване през три сезона. Предлага се с комплект за ремонт и калъф за събиране.
  • Hannah COVERT 3 WS Туристическа палатка, червено, размер os
    Туристическа палатка Hannah COVERT 3 WS е подходяща за планинари, приключения по реки и малки семейни къмпинги. Предлага цялостно разкопчаване на вратите с проветряване, поличка за поставяне на предмети и два практични джоба. Палатката е стабилна и лесно може да се събере в единият си джоб. Подходяща е за 3 човека.
  • Hannah LEISURE 7,0 WIDE Самонадуваща се подложка, зелено, размер os
    Самонадуваща се подложка Hannah LEISURE 7,0 WIDE е от категорията Lite, която се характеризира с оптималното съотношение на топлинна изолация, тегло и лесно събиране. Конструкцията е с вертикални кухини, който са равномерно разпределени в PU пяната. Изработена е с по-голяма ширина от класическите, а нейната височина предлага отлично и удобно спане. Модела е подходящ за използване през три сезона, а благодарение на теглото си е подходяща за многодневни излети или къмпингуване.
  • Hannah ARRANT 4 Палатка за къмпинг, зелено, размер os
    Туристическа палатка Hannah ARRANT 4 е подходяща за къмпинг и приключения покрай реки. Всеки ще оцени и голямото ѝ предверие с преден и страничен вход или врата с частична вентилация Модела предлага два джоба и полица за поставяне на предмети. Подходяща е за четири човека.
  • Hannah DOUBLE 5,0 II Самонадуваща се подложка, тъмнозелено, размер os
    Самонадуващата се постелка Hannah DOUBLE 5,0 II предлага максимално удобство за преспиване на двама човека. Конструкцията на вертикалните рейки е с ниско тегло, лесна за събиране и едновременно с това си запазва цялостно ниското тегло.
  • Hannah SETT 3 Туристическа палатка, тъмнозелено, размер os
    Hannah SETT 3 е стабилна, просторна и удобна палатка с външна конструкция от дуралуминий, която ще бъде оценена за всичките любители на приключенията. Има вграден под с предното помещение, цялостно разкопчаване на вратите с частично проветряване и два удобни джоба. В предното помещение се намират два странични входа. Подходяща е за трима възрастни.
  • Hannah FALCON 2 Лека туристическа палатка, зелено, размер os
    Леката и лесно събираща се палатка Hannah FALCON 2 е подходяща за двама човека. Изработена е с конструкция от дуралуминий и е подходяща за туризъм и велосипедизъм. Има Air vent системата, която предлага по -добро проветряване на палатката , напълно отварящи се врати с частична вентилация, практичен рафт за съхранение на тавана или издръжливи YKK ципове. Палатка може лесно да се сгъне в единият от джобовете си.
  • Hannah HOVER 3 II Туристическа палатка, сиво, размер os
    Просторната туристическа палатка Hannah HOVER 3 II е идеален избор за къмпинг и плуване по реки. Моделът е удобен за преспиване на трима възрастни.
  • Hannah HAWK 2 Лека туристическа палатка, зелено, размер os
    Олекотената и стабилна палатка Hannah HAWL 2 е с конструкция от дуралуминий, което е прави подходяща за високопланински туризъм, пътувания покрай реки и къмпингуване. Предлага класическо захващане на рейките, с олекотена изключваща се система, цялостно разкопчаване на вратата с частично проветряване и презрамка за стабилизиране на палатката. Моделът се събира лесно в джоб и може удобно да се подрежда в багажа. Използваните ципове са много устойчиви. Палатката е подходяща за 2 човека.
  • Hannah HAWK 2 SNOW Олекотена палатка за високопланински туризъм, , размер os
    Олекотената и стабилна палатка Hannah Hawk 2 SNOW е направена с дуралауминиева конструкция и е подходяща за високопланински туризъм. Предлага класическо захващане на рейките, с олекотена изключваща се система, цялостно разкопчаване на вратата с частично проветряване и презрамка за стабилизиране на палатката. Моделът се събира лесно в джоб и може удобно да се подрежда в багажа. Използваните YKK в нея ципове са много устойчиви. Палатката е подходяща за 2 човека.
  • Hannah HAVEN 2 THYME II Туристическа палатка, зелено, размер os
    Hannah HAVEN 2 THYME II е палатка за къмпинги в модерна форма на тунел от дуралауминиева конструкция, която е подходяща за пътувания покрай реки и за преспиване на фестивали. Има две предни помещения, класическо захващане на рейките и цялостно разтваряне на вратите. Може да се събира в един от нейните джобове. Подходяща е за използване от 2 човека.
  • Hannah GROUNDSHEET 3 Подложка под палатка, сиво, размер os
    Самостоятелната подложка Hannah GROUNDSHEET 3 към палатка за трима човека е предназначена за защита от механично разкъсване на пода на палатката.
  • Hannah SCOUT 120 II Лек спален чувал, тъмносиво, размер 195L
    Лекият спален чувал Hannah SCOUT 120 II заема малък обем след сгъване. Подходящ за използване през пролетта и лятото.
  • Hannah SCOUT 120 II Лек спален чувал, тъмносиво, размер 195P
    Лекият спален чувал Hannah SCOUT 120 II заема малък обем след сгъване. Подходящ за използване през пролетта и лятото.
  • Hannah SCOUT W 120 II Дамски спален чувал, винен, размер 200
    Дамският спален чувал Hannah SCOUT W 120 II заема малък обем след сгъване. Подходящ за използване през пролетта и лятото.
  • Hannah SHERPA 160 MT-P Спален чувал за три сезона, сиво, размер 230
    Спалният чувал Hannah SHERPA 160 MT-P може да бъде използван и при най- неблагоприятните климатични условия. Моделът е подходящ за туризъм и за високопланински туризъм. Микро влакното от което е направен Micro-tec Premium гарантира максимален комфорт и добри изолиращи качества. Анатомичната му форма копира формата на тялото. Затворена и оформена качулка с пристягане, която може да се регулира само с една ръка. Двустранния цип е конструиран с подложка и със защита от засичане.
  • Hannah SHERPA 160 MT-P Спален чувал за три сезона, сиво, размер 195P
    Спалният чувал Hannah SHERPA 160 MT-P може да бъде използван и при най- неблагоприятните климатични условия. Моделът е подходящ за туризъм и за високопланински туризъм. Микро влакното от което е направен Micro-tec Premium гарантира максимален комфорт и добри изолиращи качества. Анатомичната му форма копира формата на тялото. Затворена и оформена качулка с пристягане, която може да се регулира само с една ръка. Двустранния цип е конструиран с подложка и със защита от засичане.
  • Hannah SHERPA 300 MT-P Спален чувал за три сезона, черно, размер 230
    Спалният чувал Hannah SHERPA 300 MT-P може да бъде използван и при най- неблагоприятните климатични условия. Моделът е подходящ основно за високопланински туризъм. Микро влакното от което е направен Micro-tec Premium гарантира максимален комфорт и добри изолиращи качества. Анатомичната му форма копира формата на тялото. Затворена и оформена качулка с пристягане, която може да се регулира само с една ръка. Двустранния цип е конструиран с подложка и със защита от засичане.
  • Hannah CLAIM II Мъжки панталони за туризъм, черно, размер S
    Мъжките туристически панталони Claim II са предназначени за катерене и високо планински туризъм. Еластичният материал AFT Double Weave е допълнен с технологията с двойно изтъкаване на тъканта , за постигане на механична устойчивост , проветривост и вятърна устойчивост. Панталоните се закопчават Кройката им е с ластичен колан и имат анатомично оформени колена, което дава още по-голяма свобода на движенията. В долната част на крачолите са поставени цепки , а тяхната вътрешна част е подсилена, също както и при колената.
  • Hannah KAIA JR Момичешка тениска, лилаво, размер 116
    Момичешката тениска KAIA JR е направена от памучен материал и в красива кройка. Всяко момиче ще оцени веселият печат и нейният пастелният цвят. Произведена е от приятна при докосване материя. Тениски с къс ръкав
  • Hannah RIVERO Мъжки софтшелов панталон, черно, размер XL
    Мъжките проветриви панталони Hannah RIVERO са допълнени с повърхностна обработка, с презрамки и гайки за колан, с което веднага ще спечелят вниманието ти. Имат красив напечатан мотив, анатомично оформени колена и колан в страничните части пристегнат с ластик. Туристически панталони
  • Hannah GARWYN Мъжки туристически панталони, черно, размер S
    Мъжките туристически панталони Hannah GARWYN са подходящи за високопланински туризъм , регата и бягане. Благодарение на използвания материал са водоустойчиви и високо проветриви. Материала е допълнен с еластан. Панталоните са допълнени с издръжлива материя около коляното, която едновременно с това анатомично оформена. Вътрешните крачоли са пристегнати в долния край и фиксиране и захващане на крачолите към връзките и обувките. Перфектното прилягане към тялото е осигурено от регулируемата талия с колан и с лекото ѝ стягане с гума. Долната част на крачолите също може да се регулира. Туристически панталони
  • Hannah Sleeping Bag Camping Bike W 100 Mosaic Blue/Capri 175L
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Лек спален чувал, с минимален обем след опаковане, подходящ за летен престой сред природата, с пълнеж от силиконизирани кухи влакна Isotherm Classic. Основни функции Еднослойна конструкция Дамска кройка Регулиране на качулката с една ръка Вътрешна яка с регулация Двупосочен цип с капак Подсилен капак, предпазващ ципа от засядане Предпазител срещу спонтанно разкопчаване Висящи примки Вътрешен джоб Джоб за възглавница в качулката Лека подвижна кутия Технически подробности Съдържание: Изотерм Класик 1 х 100гр Температурна диаграма: 14 / 10 / -1°C Външен материал: 68D 210T R/S полиестер WR Вътрешен материал: 190T полиестер понге Форма на спален чувал: Анатомична мумия Комфортна температура : 14 °C Пол : Жените Страна на произход : Чехия Гранична температура : -1 °C Lining : Полиестер Face Fabric : Полиестер Цвят според производителя : Mosaic Blue/Capri Вътрешна дължина : 195 cm Възрастова група : Възрастен Цип : Left Bариант : Bike W Изолация : Izotherm Classic Материал : Полиестер Цвят : Син Екстремни температури : -1°C Размери : 195 x 77 x 50 cm Tегло : 830 g Размери в сгънато състояние : 16 x 25 cm Максимална вътрешна ширина : 77 cm Максимална дължина на тялото : 175 cm Pазмер : Regular
  • Hannah METTY Мъжки софтшел панталони, черно, размер XXL
    Мъжките панталони Hannah METTY са създадени от софтшел, който защитава от дъжда и същевременно е достатъчно проветрив. Подходящи са за най-различни спортове. Материята на панталоните е водоустойчива, като водата по нея се стича и не се задържа. Софтшел панталони
  • Hannah LITE PRO Спален чувал, синьо, размер 190
    Олекотения спален чувал Hannah LITE PRO заема малко пространство в багажа след сгъване. Подходящ е за преспиване на открито през летните месеци. Обем му е минимален след сгъване, а неговият пълнеж е от силиконовите влакна Izotherm Classic. Летни спални чували
  • Hannah GARDY Мъжки панталони от софтшел, черно, размер XL
    Мъжките удобни панталони Hannah GARDY са направени от материала софтшел, които е с допълнителна мембрана и практичната водно непропускаща обработка Teflon. Те са идеални за излетите сред природата, дори и когато времето е хладно. Могат да бъдат използвани и за ски спускания благодарение на мембраната си. Полиуретанова мембрана ги прави водоустойчиви, ветроустойчиви, защитава от снега и същевременно запазва нивото на проветривост в посока навън. Тъканта е едновременно и еластична и издръжлива на одраскване . Софтшел панталони
  • Hannah MAIRI Дамско зимно яке, зелено, размер 42
    Дамското зимно яке Hannah MAIRI е изработено от материала Resstex с мембрана, която му дава водоустойчивост 5 000 мм, обработката DWR и мек изолационен пълнеж. Зимното яке е с качулка и откопаваща се кожичка към нея . Ципа е двупосочен и има два джоба с цип. Всичките ципове на якето имат метален ефект , което му създава елегантен стил. Еластичните маншети в ръкавите и долният край на якето са пристегнати с ластик и гарантират запазване на топлината на тялото. Капитонираната му форма подчертава неговият модерен стил. Модерни зимни якета, свободно време
  • Hannah RAVI Мъжка тениска, синьо, размер S
    Мъжката тениска Hannah RAVI s е модел с къс ръкав и удобната кройка Regular fit, която веднага печели вниманието , благодарение на цветовете ѝ и финия печат. Изработена е от чист памук и гарантира максимален комфорт. Тениски с къс ръкав
  • Hannah SKATCH Мъжка тениска, синьо, размер S
    Мъжката тениска Hannah SKATCH е направена с EKO памук, който е прави много приятна при носене. Подходяща е за ежедневна употреба и всякаква активност през свободното време. Тениски с къс ръкав
  • Hannah ANIT Дамски ръкавици за ски, черно, размер XL
    Топлите скиорски ръкавици Hannah ANIT запазват топлината на ръцете. Благодарение на мембраната Resstex 8000 са водоустойчиви и проветриви. Материята защитава от вятър, дъжд и сняг. На дланите ще намерите гумена обработка, която защитава ръкавиците от влага и едновременно с това помага за задържане на скиорските щеки. Вътрешната страна е покрита с мек плат, с който можеш да забършете скиорски очила. Много практични с WR обработка против попиване на вода във външната тъкан. Ски ръкавици
  • Hannah KACY Дамско скиорско яке, розово, размер M
    Модерното дамско ски яке Hannah KACY е създадено от надеждни материали и е с промазка Resstex и изолация Duratherm Classic. Двата странични джоба с цип са с капак и са много практични. Якето разполага и с джоб за ски карта на единия ръкав и вътрешни джобове - 1 с цип и 1 за очила. Ръкавите са анатомично оформени и са завършени с ленти с велкро лепенка за регулиране. Якето е със снежен колан, с еластични маншети на ръкавите и с регулируем долен кант. Ски якета
  • Hannah SANVI Функционална мъжка тениска, тъмносиво, размер S
    Мъжката функционална тениска Hannah SANVI е изработена в интересен дизайн от меланжова гама , което я прави подходяща за велосипедизъм и много други спортове. рециклираният материал AFT Quick Dry и антибактериалната Polygiene обработка , която прави материята устойчива на запарване. Кройката Regular fit е подходяща за всякаква фигура, докато отразителните елементи се грижат за добрата видимост при намалена светлина. За колоездене
  • Hannah MIDLEN Дамско зимно яке, тъмносиво, размер 40
    Дамското олекотено и затоплящо яке Hannah MIDLEN бързо ще стане твоя любим модел за градски разходки. Благодарение на пълнежа си от Duratherm High Loft якето има термоизолационни качества , като едновременно с това си запазва лекотата и мекостта. Финалната повърхностна обработка за водоустойчивост DWR подобрява функционалността на дрехата. Класическата кройка стои добре на всеки, долния край е с регулиране на ширината и ръкавите са допълнени с ластик в долната си част , като всичко това създава удобство при носене. здрави ципове YKK. Джоб с цип за дребни предмети. Изработено е в едноцветна гама в комбинация с асиметрично зашити парчета, което го прави подходящо за комбиниране с други дрехи. Модерни зимни якета, свободно време
  • Hannah SERAK 3 Туристическа палатка, тъмнозелено, размер os
    Олекотената туристическа палатка Hannah SERAK 3 е изключително оценявана при велосипедни и туристически излети, когато е необходимо пренасянето ѝ в раница. Моделът е удобен за преспиване на трима възрастни. Туристически палатки
  • Hannah AKAME Дамско софтшел яке, черно, размер 38
    Дамско яке от софтшел Hannah AKAME е подходящо за разходки в града и леки тренировки. Изработено е от материала Softshell с мембраната 8 000 и водоустойчивата обработка DWR. Материята предлага водоустойчивост, вятърна устойчивост и едновременно с това е дишаща. Удобната кройка Regular fit стои добре на тяло, а долният ръб на якето може да се регулира, също както и качулката. Ръкавите са анатомично оформени и завършени с маншети. Гърба е леко удължен и това дава добра топлинна изолация. Допълнено е с подплата от полар. Софтшел якета
  • Hannah ZURY Дамско яке с мембрана, розово, размер 38
    Ако и ти си любителка на приключенията сред природата в свободното си време? Дамското яке Hannah ZURY е идеалният модел за леки излети в хладните дни. Изработено е от материала Softshell Grid с мембраната 8 000 и обработката Teflon Eco Lite. Материята предлага водоустойчивост, вятърно устойчивост и едновременно с това е дишаща. Качулката и долният кант могат да се регулират, докато анатомично оформените ръкави могат да се пристягат с лента от велкро. Софтшел якета
  • Hannah KATANA Дамска тениска, бяло, размер M
    Hannah KATANA е дамска тениска с удължени ръкави с красив дизайн. Можеш да избираш от няколко различни печата на гърдите. Тениската е изработена от лек и приятен на допир материал и е идеална за летните дни. Тениски с къс ръкав
  • Hannah TIAGO Мъжко капитонирано яке, жълто, размер S
    Лекото зимно яке Hannah TIAGO е с уникален дизайн. То е затоплено със 100 % рециклиран материал Sugenro GRS и е импрегнирано за по-добра водоустойчивост. Полиуретановата промазка Drypeak с микро пори предоставя перфектна защита от влагата и много добро проветряване. Разполага с два джоба с цип. Модерни зимни якета, свободно време
  • Hannah DAGNYS Дамски суитшърт, тъмносин, размер M
    Hannah DAGNYS е дамски суитшърт предназначен за удобно носене в свободното време, по време на туризъм и спортуване. Еластичният и олекотен материал е със специална структура, която от вътрешната страна чрез помощта на каналчета преминаващи през тъканта е оформена във мрежа за бързо извеждане на влагата, по-добра проветривост и по-добри топлинни качества. Кройката Alpine fit е стеснена в талията, има декоративно капитониране и меланжова материя които го правят модела още по-интересен. Суитшърта има ръкави и долен кант с ластичен кант, двупосочен цип с яка и два предни джоба с цип. Суитшърти за туризъм
  • Hannah ROXEN Дамско скиорско яке, сиво, размер XS
    Дамското ски яке Hannah ROXEN е създадено за всяка скиорка, която желае да изглежда стилно и да бъде перфектно защитена от неблагоприятните климатични условия. Изработено е от издръжливия материал Drypeak и е с изолация Duratherm. Двата странични джоба са в страничните шевове и правят модела по-елегантен. Джобът на единия ръкав е за ски карта. Ръкавите са с еластични маншети, които не позволяват на снега да нахлуе в тях. Талията е с вграден снежен колан. Якето разполага и с вътрешен джоб с цип. Ски якета
  • Hannah MOLDINO Мъжки шорти, тъмносиво, размер S
    Мъжките шорти Hannah MOLDINO са много проветриви и имат практични джобове с цип. Благодарение на използваният бързосъхнещ и водоустойчив материал са приятни за носене и много практични. Къси панталони за туризъм
  • Hannah RANDY JR Тениска за момчета, черно, размер 116
    Момчешката памучна тениска Hannah RANDY JR е изработена от мек материал и има удобна кройка. Греещият ѝ печат и модерната цветна гама веднага ще бъдат харесани от всяко момче. Тениски с къс ръкав
  • Hannah RANDY JR Тениска за момчета, жълто, размер 134-140
    Момчешката памучна тениска Hannah RANDY JR е изработена от мек материал и има удобна кройка. Греещият ѝ печат и модерната цветна гама веднага ще бъдат харесани от всяко момче. Тениски с къс ръкав
  • Hannah RAMONE Мъжка тениска, тюркоазено, размер S
    Мъжката класическа тениска Hannah RAMONE е изработена от ECO памук и има по-голямо тегло. Тематичният ѝ печат и земните цветове са подходящи за всички любители на излетите сред природата или горите. Тениски с къс ръкав
  • Hannah SANVI Функционална мъжка тениска, синьо, размер M
    Мъжката функционална тениска Hannah SANVI е изработена в интересен дизайн от меланжова гама , което я прави подходяща за велосипедизъм и много други спортове. рециклираният материал AFT Quick Dry и антибактериалната Polygiene обработка , която прави материята устойчива на запарване. Кройката Regular fit е подходяща за всякаква фигура, докато отразителните елементи се грижат за добрата видимост при намалена светлина. За колоездене
  • Hannah NORTHPOLE Мъжка зимна парка, бяло, размер XXXL
    Мъжкото водоустойчиво яке Hannah NORTHPOLE е идеалният избор за разходките в града и за свободното време. То е устойчиво на дъжд и сняг, благодарение на мембраната Resstex 5000 с Изолацията от полиестерни влакна Duratherm Classic осигурява топлинен комфорт и оптимална функционалност. Основните шевове са подлепени, а ципът на якето разполага с платка. Благодарение на удължената му задна част се запазва температурата на тялото. Качулката е с възможност за регулиране. Ръкавите му могат се регулират с копче и разполагат с маншети за защита от студа. Капитонираната форма на подплатата подчертава модерната визия на якето. Зимни

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх