Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления

104
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Yankee Candle Sparkling Cinnamon восък за арома-лампа 22 гр.
    Yankee Candle Sparkling Cinnamon, 22 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Yankee Candle Sparkling Cinnamon притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: пикантен аромат сладък аромат греещ аромат Начин на употреба: Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Yankee Candle Pink Cherry & Vanilla вотивна свещ glass 37 гр.
    Yankee Candle Pink Cherry & Vanilla, 37 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Pink Cherry & Vanilla придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат цветен аромат сладък аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Yankee Candle Pink Sands пълнител за електрически дифузер 10 мл.
    Yankee Candle Pink Sands, 10 мл., Етерични масла Ароматизатори за дома, Ароматът на вашия дом може да се променя толкова често, колкото пожелаете. Ароматното масло Yankee Candle Pink Sands е създадено за тази цел. Достатъчни са няколко капки и завладяващият нежен аромат започва да се освобождава, изпълва всяка стая и гали сетивата ви. Характеристики: свеж аромат интелигентен и елегантен начин за ароматизиране на дома Начин на употреба: Дозирайте маслото в зависимост от желания интензитет на аромата, който искате да постигнете в помещението.
  • Yankee Candle Midnight Jasmine пълнител за електрически дифузер 10 мл.
    Yankee Candle Midnight Jasmine, 10 мл., Етерични масла Ароматизатори за дома, Ароматът на вашия дом може да се променя толкова често, колкото пожелаете. Ароматното масло Yankee Candle Midnight Jasmine е създадено за тази цел. Достатъчни са няколко капки и завладяващият нежен аромат започва да се освобождава, изпълва всяка стая и гали сетивата ви. Характеристики: свеж аромат интелигентен и елегантен начин за ароматизиране на дома цветен аромат цитрусови аромати Начин на употреба: Дозирайте маслото в зависимост от желания интензитет на аромата, който искате да постигнете в помещението.

Последно видяно

Отстъпки 10%, намаления, разпродажба Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх