Най-голямата модна платформа в България

Bath & Body Works облекло, обувки и модни аксесоари

660
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Bath & Body Works Berry Waffle Cone ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Berry Waffle Cone, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Berry Waffle Cone придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: гурме аромат сладък аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Cranberry Peach ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Cranberry Peach, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Cranberry Peach придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Fancy Snowflake поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител 1 бр.
    Bath & Body Works Fancy Snowflake, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Fancy Snowflake е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: позволява лесна смяна на пълнителите стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Bonfire S'mores поставка за ароматизатор за автомобил
    Bath & Body Works Bonfire S'mores, Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Bonfire S'mores е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Gray Matte поставка за ароматизатор за автомобил
    Bath & Body Works Gray Matte, Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Gray Matte е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Gem Round поставка за ароматизатор за автомобил 1 бр.
    Bath & Body Works Gem Round, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Gem Round е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Santa Belt поставка за ароматизатор за автомобил
    Bath & Body Works Santa Belt, Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Направете по-приятни дългите пътувания със стилен аксесоар, който ще разнообрази интериора на автомобила ви. Държачът на ароматизатори за автомобил Bath & Body Works Santa Belt ще ви позволи лесно да прикрепите аромата към вентилационния отвор. А когато ароматът ви омръзне или изветрее? Няма нищо по-лесно от това да го смените с нов пълнител. Характеристики: прикрепя ароматизатора към вентилационния отвор стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Поставете в държача любимия си аромат. След това го прикрепете към вентилационния отвор на автомобила.
  • Bath & Body Works Gingerbread поставка за ароматизатор за автомобил
    Bath & Body Works Gingerbread, Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Gingerbread е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Golden Florals поставка за ароматизатор за автомобил 1 бр.
    Bath & Body Works Golden Florals, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Golden Florals е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Glitter Snowman поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител 1 бр.
    Bath & Body Works Glitter Snowman, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Направете по-приятни дългите пътувания със стилен аксесоар, който ще разнообрази интериора на автомобила ви. Държачът на ароматизатори за автомобил Bath & Body Works Glitter Snowman ще ви позволи лесно да прикрепите аромата към вентилационния отвор. А когато ароматът ви омръзне или изветрее? Няма нищо по-лесно от това да го смените с нов пълнител. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Поставете в държача любимия си аромат. След това го прикрепете към вентилационния отвор на автомобила.
  • Bath & Body Works White Eucalyptus & Sage ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works White Eucalyptus & Sage, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works White Eucalyptus & Sage придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат аромат на билки дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bath & Body Works Black Tie ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Black Tie, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Black Tie придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат свеж аромат аромат на билки дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Black Teakwood ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Black Teakwood, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Black Teakwood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Peach On Earth ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Peach On Earth, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Peach On Earth придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат свеж аромат сладък аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Eucalyptus Mint ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Eucalyptus Mint, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Eucalyptus Mint придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат аромат на билки дизайнерска опаковка дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Pink Apple Punch ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Pink Apple Punch, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Pink Apple Punch придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат сладък аромат дълъг период на горене Състав: памучен фитил съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Sunny Tropical Mango ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Sunny Tropical Mango, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Sunny Tropical Mango придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат сладък аромат Състав: съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Flannel ароматна свещ V. 411 гр.
    Bath & Body Works Flannel, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Flannel придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат сладък аромат Състав: съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works The Perfect Christmas ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works The Perfect Christmas, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works The Perfect Christmas придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат аромат на билки празничен аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: съдържа соев восък памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Harvest Pomegranate ароматна свещ I. 411 гр.
    Bath & Body Works Harvest Pomegranate, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Harvest Pomegranate придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат плодов аромат дълъг период на горене 3 фитила Състав: съдържа соев восък памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Succulent Planter поставка за ароматизатор за автомобил 1 бр.
    Bath & Body Works Succulent Planter, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Succulent Planter е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: позволява лесна смяна на пълнителите стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Car with Present поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител 1 бр.
    Bath & Body Works Car with Present, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Car with Present е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Paw and Heart поставка за ароматизатор за автомобил 1 бр.
    Bath & Body Works Paw and Heart, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Направете по-приятни дългите пътувания със стилен аксесоар, който ще разнообрази интериора на автомобила ви. Държачът на ароматизатори за автомобил Bath & Body Works Paw and Heart ще ви позволи лесно да прикрепите аромата към вентилационния отвор. А когато ароматът ви омръзне или изветрее? Няма нищо по-лесно от това да го смените с нов пълнител. Характеристики: прикрепя ароматизатора към вентилационния отвор стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Поставете в държача любимия си аромат. След това го прикрепете към вентилационния отвор на автомобила.
  • Bath & Body Works Holidog поставка за ароматизатор за автомобил
    Bath & Body Works Holidog, Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Holidog е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Flower Field поставка за ароматизатор за автомобил 1 бр.
    Bath & Body Works Flower Field, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Flower Field е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Blue Textured Soft Touch поставка за ароматизатор за автомобил
    Bath & Body Works Blue Textured Soft Touch, Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Blue Textured Soft Touch е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Peace Sign поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител 1 бр.
    Bath & Body Works Peace Sign, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Направете по-приятни дългите пътувания със стилен аксесоар, който ще разнообрази интериора на автомобила ви. Държачът на ароматизатори за автомобил Bath & Body Works Peace Sign ще ви позволи лесно да прикрепите аромата към вентилационния отвор. А когато ароматът ви омръзне или изветрее? Няма нищо по-лесно от това да го смените с нов пълнител. Характеристики: прикрепя ароматизатора към вентилационния отвор стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Поставете в държача любимия си аромат. След това го прикрепете към вентилационния отвор на автомобила.
  • Bath & Body Works Butterfly поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител 1 бр.
    Bath & Body Works Butterfly, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Butterfly е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Bubbly Rosé ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Bubbly Rosé, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Bubbly Rosé придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат свеж аромат гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Confetti Daydream ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Confetti Daydream, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Confetti Daydream придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат цветен аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Bath & Body Works Kiwi Starfruit Cooler ароматна свещ с есенциални масла I. 411 гр.
    Bath & Body Works Kiwi Starfruit Cooler, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Kiwi Starfruit Cooler придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат свеж аромат дизайнерска опаковка идеален подарък тропически аромат Състав: съдържа етерични масла безоловен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Watermelon Lemonade ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Watermelon Lemonade, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Watermelon Lemonade придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат свеж аромат гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Summer Boardwalk ароматна свещ I. 411 гр.
    Bath & Body Works Summer Boardwalk, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Summer Boardwalk придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bath & Body Works Bergamot + Birch ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Bergamot + Birch, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Bergamot + Birch придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: цитрусови аромати дървесен аромат идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Coconut + Vetiver ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Coconut + Vetiver, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Coconut + Vetiver придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат сладък аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Eucalyptus Mint ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Eucalyptus Mint, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Eucalyptus Mint придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат аромат на билки дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Island Margarita ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Island Margarita, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Island Margarita придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат свеж аромат гурме аромат цитрусови аромати дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Island Papaya ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Island Papaya, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Island Papaya придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut ароматна свещ I. 411 гр.
    Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат тропически аромат 3 фитила идеален подарък дизайнерска опаковка Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Coral Waves ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Coral Waves, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Coral Waves придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат дизайнерска опаковка идеален подарък 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Midnight Blue Citrus ароматна свещ 198 гр.
    Bath & Body Works Midnight Blue Citrus, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Midnight Blue Citrus придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат цитрусови аромати дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bath & Body Works Eucalyptus & Tea ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Eucalyptus & Tea, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Eucalyptus & Tea придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дизайнерска опаковка идеален подарък свеж аромат аромат на билки 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Strong Eucalyptus Mint ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Strong Eucalyptus Mint, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Strong Eucalyptus Mint придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки идеален подарък 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Eucalyptus Springs ароматна свещ I. 411 гр.
    Bath & Body Works Eucalyptus Springs, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Eucalyptus Springs придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат аромат на билки дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Eucalyptus Rain ароматна свещ II. 411 гр.
    Bath & Body Works Eucalyptus Rain, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Eucalyptus Rain придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат аромат на билки дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Black Cherry Merlot ароматна свещ II. 411 гр.
    Bath & Body Works Black Cherry Merlot, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Black Cherry Merlot придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат сладък аромат гурме аромат дизайнерска опаковка дълъг период на горене идеален подарък 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Berry Waffle Cone ароматна свещ I. 411 гр.
    Bath & Body Works Berry Waffle Cone, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Berry Waffle Cone придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат сладък аромат гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Coconut Sandalwood ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Coconut Sandalwood, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Coconut Sandalwood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат дървесен аромат Състав: съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bath & Body Works Mahogany Coconut ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Mahogany Coconut, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Mahogany Coconut придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат дървесен аромат Състав: съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bath & Body Works Mango Mai Tai cпрей за дома I. 42,5 гр.
    Bath & Body Works Mango Mai Tai, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Mango Mai Tai просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: плодов аромат летен аромат Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works Ocean Driftwood ароматна свещ 198 гр.
    Bath & Body Works Ocean Driftwood, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Ocean Driftwood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат дървесен аромат аромат на чист въздух Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bath & Body Works Warm Ocean ароматна свещ с есенциални масла 411 гр.
    Bath & Body Works Warm Ocean, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Warm Ocean придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат тропически аромат 3 фитила Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bath & Body Works Watermelon Lemonade ароматна свещ 198 гр.
    Bath & Body Works Watermelon Lemonade, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Watermelon Lemonade придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Chocolate Chip Cookie ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Chocolate Chip Cookie, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Chocolate Chip Cookie придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: гурме аромат сладък аромат идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Sea Salt & Lime cпрей за дома 42,5 гр.
    Bath & Body Works Sea Salt & Lime, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Sea Salt & Lime просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: свеж аромат плодов аромат Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works Eucalyptus Rain cпрей за дома I. 42,5 гр.
    Bath & Body Works Eucalyptus Rain, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Eucalyptus Rain просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: свеж аромат аромат на билки Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works Island Margarita cпрей за дома I. 42,5 гр.
    Bath & Body Works Island Margarita, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Island Margarita просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: плодов аромат свеж аромат Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Съдържа изключително запалим аерозол. Пазете от горещи повърхности, искри, открит огън и други източници на топлина. Съдът е под налягане, може да се спука при загряване или нараняване.
  • Bath & Body Works Sun-Washed Citrus cпрей за дома 42,5 гр.
    Bath & Body Works Sun-Washed Citrus, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Sun-Washed Citrus просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: свеж аромат цитрусови аромати Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works White T-shirt cпрей за дома 42,5 гр.
    Bath & Body Works White T-shirt, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works White T-shirt просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: свеж аромат аромат на чист въздух Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works Hot Fudge Drizzle ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Hot Fudge Drizzle, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Hot Fudge Drizzle придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Market Peach & Strawberry Pound Cake ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Market Peach & Strawberry Pound Cake, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Market Peach & Strawberry Pound Cake придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат гурме аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Pineapple Mango & Fresh Balsam ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Pineapple Mango & Fresh Balsam, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Pineapple Mango & Fresh Balsam придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат аромат на билки дизайнерска опаковка след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Basil Green Tea ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Basil Green Tea, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Basil Green Tea придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: есенен аромат дълъг период на горене свеж аромат аромат на билки луксозен аксесоар за всеки интериор идеален подарък Състав: памучен фитил съдържа етерични масла съдържа соев восък Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Eucalyptus Rain ароматна свещ с есенциални масла 411 гр.
    Bath & Body Works Eucalyptus Rain, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Eucalyptus Rain придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дълъг период на горене свеж аромат идеален подарък Състав: памучен фитил съдържа етерични масла съдържа соев восък Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Harvest Gathering ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Harvest Gathering, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Harvest Gathering придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дълъг период на горене есенен аромат идеален подарък плодов аромат пикантен аромат Състав: памучен фитил съдържа етерични масла съдържа соев восък Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Blue Sky Breeze ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Blue Sky Breeze, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Blue Sky Breeze придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат идеален подарък дълъг период на горене 3 фитила Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Deep Blue Sea ароматна свещ 198 гр.
    Bath & Body Works Deep Blue Sea, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Deep Blue Sea придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Frozen Lake ароматна свещ IV. 411 гр.
    Bath & Body Works Frozen Lake, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Frozen Lake придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат аромат на билки 3 фитила дизайнерска опаковка Състав: съдържа етерични масла памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Fresh Winter Air ароматна свещ I. 411 гр.
    Bath & Body Works Fresh Winter Air, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Fresh Winter Air придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат аромат на билки 3 фитила дълъг период на горене дизайнерска опаковка Състав: съдържа етерични масла памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Ocean Driftwood & White Gardenia ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Ocean Driftwood & White Gardenia, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Ocean Driftwood & White Gardenia придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат сладък аромат цветен аромат дизайнерска опаковка дълъг период на горене Състав: памучен фитил Начин на употреба: Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Mahogany Coconut ароматна свещ II. 411 гр.
    Bath & Body Works Mahogany Coconut, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Mahogany Coconut придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат дървесен аромат дизайнерска опаковка 3 фитила Състав: памучен фитил съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Dancing Santa поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Dancing Santa, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Dancing Santa е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Gold & Gem поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Gold & Gem, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Gold & Gem е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Under The Christmas Tree поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Under The Christmas Tree, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Under The Christmas Tree е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Christmas Cat поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Christmas Cat, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Christmas Cat е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Toast поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Toast, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Toast е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Traveling Santa поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Traveling Santa, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Traveling Santa е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите
  • Bath & Body Works Applewood & Clove cпрей за дома 42,5 гр.
    Bath & Body Works Applewood & Clove, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Applewood & Clove просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: плодов аромат дървесен аромат Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works Falling Flurries cпрей за дома 42,5 гр.
    Bath & Body Works Falling Flurries, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Falling Flurries просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: свеж аромат аромат на билки Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works Winter Candy Apple cпрей за дома I. 42,5 гр.
    Bath & Body Works Winter Candy Apple, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Winter Candy Apple просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: плодов аромат сладък аромат празничен аромат коледен аромат Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works Midnight Snow cпрей за дома 42,5 гр.
    Bath & Body Works Midnight Snow, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Midnight Snow просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: свеж аромат аромат на билки Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works Endless Weekend ароматна свещ 198 гр.
    Bath & Body Works Endless Weekend, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Endless Weekend придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат сладък аромат идеален подарък дълъг период на горене Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Fiji White Sands ароматна свещ 198 гр.
    Bath & Body Works Fiji White Sands, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Fiji White Sands придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат сладък аромат дървесен аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Mahogany Coconut ароматна свещ 198 гр.
    Bath & Body Works Mahogany Coconut, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Mahogany Coconut придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат дървесен аромат дизайнерска опаковка идеален подарък дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Eucalyptus Spearmint cпрей за дома I. 42,5 гр.
    Bath & Body Works Eucalyptus Spearmint, 42,5 гр., Ароматизатори за въздух Ароматизатори за дома, Със спрея за дома Bath & Body Works Eucalyptus Spearmint просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате. Характеристики: свеж аромат аромат на билки Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Bath & Body Works Pink Shores ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Pink Shores, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Pink Shores придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат свеж аромат Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Bath & Body Works Black Textured поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Black Textured, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Направете по-приятни дългите пътувания със стилен аксесоар, който ще разнообрази интериора на автомобила ви. Държачът на ароматизатори за автомобил Bath & Body Works Black Textured ще ви позволи лесно да прикрепите аромата към вентилационния отвор. А когато ароматът ви омръзне или изветрее? Няма нищо по-лесно от това да го смените с нов пълнител. Характеристики: прикрепя ароматизатора към вентилационния отвор стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Поставете в държача любимия си аромат. След това го прикрепете към вентилационния отвор на автомобила.
  • Bath & Body Works Sparkly Cactus поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Sparkly Cactus, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Sparkly Cactus е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Glitter Square поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Glitter Square, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Glitter Square е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Spiced Pumpkin & Patchouli ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Spiced Pumpkin & Patchouli, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Spiced Pumpkin & Patchouli придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат греещ аромат есенен аромат Състав: съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Pumpkin Bonfire ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Pumpkin Bonfire, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Pumpkin Bonfire придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: гурме аромат пикантен аромат Състав: съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Sparkly Owl поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Sparkly Owl, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Sparkly Owl е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Gold Leaves поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Gold Leaves, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Gold Leaves е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Beaded Lace поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Beaded Lace, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Beaded Lace е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате. Поставете в държача любимия си аромат. След това го прикрепете към вентилационния отвор на автомобила.
  • Bath & Body Works Celestial Moon поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Celestial Moon, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Celestial Moon е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Butterfly On Mushroom поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител закачащ се 1 бр.
    Bath & Body Works Butterfly On Mushroom, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Butterfly On Mushroom е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: гурме аромат пикантен аромат греещ аромат Състав: съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Spotted поставка за ароматизатор за автомобил без пълнител с клипс 1 бр.
    Bath & Body Works Spotted, 1 бр., Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Spotted е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите прикрепя ароматизатора към вентилационния отвор Начин на употреба: Поставете в държача любимия си аромат. След това го прикрепете към вентилационния отвор на автомобила. Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.
  • Bath & Body Works Aloha Kiwi Passionfruit & Tiki Beach ароматна свещ 411 гр.
    Bath & Body Works Aloha Kiwi Passionfruit & Tiki Beach, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Aloha Kiwi Passionfruit & Tiki Beach придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат сладък аромат летен аромат Състав: съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Bath & Body Works Eucalyptus Rain свещ III. 411 гр.
    Bath & Body Works Eucalyptus Rain, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Bath & Body Works Eucalyptus Rain придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки свеж аромат идеален подарък дизайнерска опаковка Състав: съдържа етерични масла Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх