Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари

145
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Paddywax Ripple Peppered Indigo ароматна свещ 127 гр.
    Paddywax Ripple Peppered Indigo, 127 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Ripple Peppered Indigo придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат ориенталски аромат след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Ripple Peppered Indigo ароматна свещ 340 гр.
    Paddywax Ripple Peppered Indigo, 340 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Ripple Peppered Indigo придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат ориенталски аромат след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Ripple Salted Iris ароматна свещ 127 гр.
    Paddywax Ripple Salted Iris, 127 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Ripple Salted Iris придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Ripple Salted Iris ароматна свещ 340 гр.
    Paddywax Ripple Salted Iris, 340 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Ripple Salted Iris придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Ripple Secret Garden ароматна свещ 127 гр.
    Paddywax Ripple Secret Garden, 127 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Ripple Secret Garden придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: цветен аромат свеж аромат аромат на билки след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Ripple Secret Garden ароматна свещ 340 гр.
    Paddywax Ripple Secret Garden, 340 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Ripple Secret Garden придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: цветен аромат свеж аромат сладък аромат след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Ripple Tobacco Patchouli ароматна свещ 127 гр.
    Paddywax Ripple Tobacco Patchouli, 127 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Ripple Tobacco Patchouli придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Ripple Tobacco Patchouli ароматна свещ 340 гр.
    Paddywax Ripple Tobacco Patchouli, 340 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Ripple Tobacco Patchouli придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax La Playa Cactus Flower & Bamboo ароматна свещ 396 гр.
    Paddywax La Playa Cactus Flower & Bamboo, 396 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax La Playa Cactus Flower & Bamboo придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат аромат на чист въздух дизайнерска опаковка след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Състав: съдържа соев восък памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax A Dopo Suns ароматна свещ 226 гр.
    Paddywax A Dopo Suns, 226 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax A Dopo Suns придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: вегански продукт дизайнерска опаковка ръчно произведено след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax A Dopo Flower ароматна свещ 226 гр.
    Paddywax A Dopo Flower, 226 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax A Dopo Flower придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: вегански продукт дизайнерска опаковка след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар ръчно произведено Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax A Dopo Palm Tree ароматна свещ 226 см
    Paddywax A Dopo Palm Tree, 226 см, Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax A Dopo Palm Tree придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: вегански продукт дизайнерска опаковка след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар ръчно произведено Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Flora Fig & Olive aроматизиращ дифузер с пълнител 118 мл.
    Paddywax Flora Fig & Olive, 118 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер Paddywax Flora Fig & Olive представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Характеристики: дървесен аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Paddywax Flora Bamboo aроматизиращ дифузер с пълнител 118 мл.
    Paddywax Flora Bamboo, 118 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер Paddywax Flora Bamboo представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Характеристики: свеж аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Paddywax Al Fresco Rosewood Vanilla ароматна свещ транспарентен
    Paddywax Al Fresco Rosewood Vanilla, Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Al Fresco Rosewood Vanilla придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат идеален подарък дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Apothecary Noir Baltic Ember ароматна свещ 226 гр.
    Paddywax Apothecary Noir Baltic Ember, 226 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Apothecary Noir Baltic Ember придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат дървесен аромат Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Lum Applewood & Spice ароматна свещ 340 гр.
    Paddywax Lum Applewood & Spice, 340 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Lum Applewood & Spice придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат ориенталски аромат дизайнерска опаковка идеален подарък след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар дълъг период на горене вегански продукт луксозен аксесоар за всеки интериор Състав: съдържа соев восък памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Beam Pomelo Rose ароматна свещ 85 гр.
    Paddywax Beam Pomelo Rose, 85 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Beam Pomelo Rose придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: цветен аромат плодов аромат дизайнерска опаковка след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Beam Cotton & Teak ароматна свещ 85 гр.
    Paddywax Beam Cotton & Teak, 85 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Beam Cotton & Teak придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат свеж аромат дизайнерска опаковка след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Beam Saltwater & Suede ароматна свещ 85 гр.
    Paddywax Beam Saltwater & Suede, 85 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Beam Saltwater & Suede придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: цитрусови аромати свеж аромат дървесен аромат дизайнерска опаковка след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Beam Lavender ароматна свещ 85 гр.
    Paddywax Beam Lavender, 85 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Beam Lavender придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат аромат на билки цветен аромат дизайнерска опаковка след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Beam Persimmon Chestnut ароматна свещ 85 гр.
    Paddywax Beam Persimmon Chestnut, 85 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Beam Persimmon Chestnut придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат пикантен аромат гурме аромат дизайнерска опаковка след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Ceramic Houses Nordic Cabin подаръчен комплект
    Paddywax Ceramic Houses Nordic Cabin, 1 бр., Смола Олибанум и тамян Ароматизатори за дома, Тамянът Paddywax Ceramic Houses Nordic Cabin изцяло ще ви погълне с нетрадиционното си ухание с дъх на Ориента. Това е ароматна смола, извлечена от тамяновото дърво. Има много начини за приложение – използва се за аромат на интериора и пречистване на помещения, предмети или причастие. Според различните поверия е възможно с помощта на тамяна да се пречисти и душата. Направете ухаещ своя дом или работно място по този нетрадиционен начин и придайте на ума си необходимия отдих. Характеристики: прекрасен аромат из цялото пространство дизайнерска опаковка идеален подарък Комплектът съдържа: тамян 20 бр. чаена свещ 1 бр. Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Никога не оставяйте без надзор кадилница със запален въглен. За кадене винаги ползвайте кадилницата, предназначена за това. След завършване на горенето изгасете въглена с вода.
  • Paddywax Ceramic Houses Amsterdam House подаръчен комплект
    Paddywax Ceramic Houses Amsterdam House, 1 бр., Смола Олибанум и тамян Ароматизатори за дома, Тамянът Paddywax Ceramic Houses Amsterdam House изцяло ще ви погълне с нетрадиционното си ухание с дъх на Ориента. Това е ароматна смола, извлечена от тамяновото дърво. Има много начини за приложение – използва се за аромат на интериора и пречистване на помещения, предмети или причастие. Според различните поверия е възможно с помощта на тамяна да се пречисти и душата. Направете ухаещ своя дом или работно място по този нетрадиционен начин и придайте на ума си необходимия отдих. Характеристики: прекрасен аромат из цялото пространство дизайнерска опаковка идеален подарък Комплектът съдържа: тамян 20 бр. чаена свещ 1 бр. Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Никога не оставяйте без надзор кадилница със запален въглен. За кадене винаги ползвайте кадилницата, предназначена за това. След завършване на горенето изгасете въглена с вода.
  • Paddywax Ceramic Houses Santa Fe Adobe подаръчен комплект
    Paddywax Ceramic Houses Santa Fe Adobe, 1 бр., Смола Олибанум и тамян Ароматизатори за дома, Тамянът Paddywax Ceramic Houses Santa Fe Adobe изцяло ще ви погълне с нетрадиционното си ухание с дъх на Ориента. Това е ароматна смола, извлечена от тамяновото дърво. Има много начини за приложение – използва се за аромат на интериора и пречистване на помещения, предмети или причастие. Според различните поверия е възможно с помощта на тамяна да се пречисти и душата. Направете ухаещ своя дом или работно място по този нетрадиционен начин и придайте на ума си необходимия отдих. Характеристики: прекрасен аромат из цялото пространство дизайнерска опаковка идеален подарък Комплектът съдържа: тамян 20 бр. чаена свещ 1 бр. Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Никога не оставяйте без надзор кадилница със запален въглен. За кадене винаги ползвайте кадилницата, предназначена за това. След завършване на горенето изгасете въглена с вода.
  • Paddywax Nashville Cowboy Boot Palo Santo Suede ароматна свещ 170 гр.
    Paddywax Nashville Cowboy Boot Palo Santo Suede, 170 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Nashville Cowboy Boot Palo Santo Suede придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дизайнерска опаковка Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Wellington Boot Dark & Light Green кибритени клечки 25 бр.
    Paddywax Wellington Boot Dark & Light Green, 25 бр., кибритени клечки Ароматизатори за дома
  • Paddywax Wellington Boot Dark & Light Red кибритени клечки 25 бр.
    Paddywax Wellington Boot Dark & Light Red, 25 бр., кибритени клечки Ароматизатори за дома
  • Paddywax Wellington Boot Navy Blue кибритени клечки 25 бр.
    Paddywax Wellington Boot Navy Blue, 25 бр., кибритени клечки Ароматизатори за дома
  • Paddywax Coastal Coconut Husk ароматна свещ 198 гр.
    Paddywax Coastal Coconut Husk, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Coastal Coconut Husk придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: чисто горене Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Coastal Lush Palms ароматна свещ 198 гр.
    Paddywax Coastal Lush Palms, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Coastal Lush Palms придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат дървесен аромат чисто горене Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Coastal Hinoki Driftwood ароматна свещ 198 гр.
    Paddywax Coastal Hinoki Driftwood, 198 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Coastal Hinoki Driftwood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат аромат на билки чисто горене Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Library Frederick Douglass ароматна свещ 170 гр.
    Paddywax Library Frederick Douglass, 170 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Library Frederick Douglass придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат гурме аромат Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Paddywax Library Frederick Douglass ароматна свещ 56 гр.
    Paddywax Library Frederick Douglass, 56 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Library Frederick Douglass придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат свеж аромат идеален подарък след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Nashville Cowboy Boot Black кибритени клечки 25 бр.
    Paddywax Nashville Cowboy Boot Black, 25 бр., кибритени клечки Ароматизатори за дома
  • Paddywax Nashville Cowboy Boot Pink кибритени клечки 25 бр.
    Paddywax Nashville Cowboy Boot Pink, 25 бр., кибритени клечки Ароматизатори за дома
  • Paddywax Library Charles Dickens ароматна свещ 70 гр.
    Paddywax Library Charles Dickens, 70 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Library Charles Dickens придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат пикантен аромат дизайнерска опаковка идеален подарък след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Състав: съдържа соев восък памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Ceramic Houses English Cottage подаръчен комплект
    Paddywax Ceramic Houses English Cottage, 1 бр., Смола Олибанум и тамян Ароматизатори за дома, Тамянът Paddywax Ceramic Houses English Cottage изцяло ще ви погълне с нетрадиционното си ухание с дъх на Ориента. Това е ароматна смола, извлечена от тамяновото дърво. Има много начини за приложение – използва се за аромат на интериора и пречистване на помещения, предмети или причастие. Според различните поверия е възможно с помощта на тамяна да се пречисти и душата. Направете ухаещ своя дом или работно място по този нетрадиционен начин и придайте на ума си необходимия отдих. Характеристики: прекрасен аромат из цялото пространство дизайнерска опаковка идеален подарък Комплектът съдържа: тамян 20 бр. чаена свещ 1 бр. Начин на употреба: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Никога не оставяйте без надзор кадилница със запален въглен. За кадене винаги ползвайте кадилницата, предназначена за това. След завършване на горенето изгасете въглена с вода.
  • Paddywax Vista Redwoods & Amber ароматна свещ 340 гр.
    Paddywax Vista Redwoods & Amber, 340 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Vista Redwoods & Amber придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат дървесен аромат чисто горене Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Santorini Cliff & Hinoki Wood ароматна свещ 368 гр.
    Paddywax Santorini Cliff & Hinoki Wood, 368 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Santorini Cliff & Hinoki Wood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат аромат на билки дизайнерска опаковка идеален подарък след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар дълъг период на горене луксозен аксесоар за всеки интериор Състав: съдържа соев восък памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Dune Mountain Mint & Woods ароматна свещ 226 гр.
    Paddywax Dune Mountain Mint & Woods, 226 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Dune Mountain Mint & Woods придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат дървесен аромат дизайнерска опаковка идеален подарък след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар дълъг период на горене луксозен аксесоар за всеки интериор Състав: памучен фитил съдържа соев восък Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Apothecary Amber & Smoke ароматна свещ 226 гр.
    Paddywax Apothecary Amber & Smoke, 226 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Apothecary Amber & Smoke придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: ориенталски аромат пикантен аромат сладък аромат греещ аромат Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus ароматна свещ 226 гр.
    Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus, 226 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат цитрусови аромати аромат на билки дизайнерска опаковка Състав: съдържа соев восък Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Paddywax Cypress & Fir Dune ароматна свещ green 226 гр.
    Paddywax Cypress & Fir Dune, 226 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Cypress & Fir Dune придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки празничен аромат иглолистен аромат дизайнерска опаковка идеален подарък след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар дълъг период на горене луксозен аксесоар за всеки интериор Състав: памучен фитил съдържа соев восък Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot ароматна свещ 226 гр.
    Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot, 226 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат цитрусови аромати Състав: съдържа соев восък Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх