Най-голямата модна платформа в България

Ziaja облекло, обувки и модни аксесоари

368
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Ziaja Marigold тоник за лице за суха до чувствителна кожа 200 мл.
    Ziaja Marigold, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Marigold ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: хидратира в дълбочина нежно и старателно измива цялото лице този продукт не дразни кожата регулира образуването на себум
  • Ziaja Yego Sensitiv гел за интимна хигиена за мъже 300 мл.
    Ziaja Yego Sensitiv, 300 мл., Интимна хигиена за мъже, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Ziaja Yego Sensitiv се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: придава дълготрайно усещане за свежест интензивно хидратира редуцира раздразненията и зачервяванията Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Ziaja Yego Sensitiv афтършейв без алкохол 200 мл.
    Ziaja Yego Sensitiv, 200 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Ziaja Yego Sensitiv успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: намалява зачервяванията и успокоява кожата елиминира усещанията за парене освежава уморената кожа на лицето Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Ziaja Mask регенерираща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Mask почистваща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: освобождава нечистотите в порите и ги изтегля предотвратява прекомерното образуване на себум хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Ziaja Mintperfekt Activ реминализираща паста за зъби 75 мл.
    Ziaja Mintperfekt Activ, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл за мъже, Пастата за чувствителни зъби Ziaja Mintperfekt Activ гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите. Характеристики: намалява чувствителността на зъбите предпазва от зъбен кариес и плака подсилва зъбите Начин на употреба: Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
  • Ziaja Acai Berry почистващ мицеларен гел с пилинг ефект 200 мл.
    Ziaja Acai Berry, 200 мл., Механични пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Ziaja Acai Berry ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва мъртвите кожни клетки изглажда и омекотява кожата
  • Ziaja Mintperfekt Activ реминализираща вода за уста 500 мл.
    Ziaja Mintperfekt Activ, 500 мл., Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Ziaja Mintperfekt Activ не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: бори се срещу възникване на зъбен кариес защита от зъбния налеп осигурява свеж дъх укрепва емайла намалява чувствителността на зъбите Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Ziaja Mask успокояваща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Mask хидратираща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт прави кожата копринено мека на допир хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Cocoa Butter спрей за тяло за ускоряване на тена 100 мл.
    Ziaja Cocoa Butter, 100 мл., Продукти преди излагане на слънце за жени, Искате да очаровате с тяло с прелестен загар? Грижата, която осигурявате на кожата преди самото излагане на слънце, е стъпката, която не трябва да пропускате. Продуктът Ziaja Cocoa Butter подпомага придобиването на загар, дава на кожата това, от което има нужда, а на вас гарантира още по-красив резултат. Характеристики: придава на кожата необходимата хидратация подготвя кожата за излагане на слънце ускорява естествения процес за придобиване на тен Начин на употреба: Нанесете преди излагане на слънце и старателно разтрийте.
  • Ziaja Acai Berry подхранващ регенериращ крем на лицето и шията 50 мл.
    Ziaja Acai Berry, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Acai Berry подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява здравината на кожата и я прави изпъната интензивно хидратира подхранва в дълбочина възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Acai Berry успокояващ дневен крем SPF 10 50 мл.
    Ziaja Acai Berry, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Acai Berry подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира подмладява кожата и й придава енергия намалява бръчките и предотвратява появята им Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
  • Ziaja Baby кремообразен хипоалергенен сапун за деца на възраст от 3 месеца 300 мл.
    Ziaja Baby, 300 мл., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Ziaja Baby оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии поддържа естественото pH на кожата запазва естествената защитна способност на кожата прави кожата фина и еластична Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Ziaja Baby кремообразно хипоалергененно олио за вана за деца на възраст от 1 месец 300 мл.
    Ziaja Baby, 300 мл., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Ziaja Baby оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии прави кожата фина и еластична предотвратява изсъхването на кожата Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Ziaja Cucumber почистващ тоник за смесена и мазна кожа 200 мл.
    Ziaja Cucumber, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице Ziaja Cucumber свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини затваря порите поддържа pH на кожата в равновесие незабавно успокоява кожата Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
  • Ziaja Silk хидратиращ крем за ръце и нокти 100 мл.
    Ziaja Silk, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Ziaja Silk . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: прави кожата фина и мека хидратира и подхранва кожата регенерира Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Cashmere хидратиращ крем за ръце 100 мл.
    Ziaja Cashmere, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Ziaja Cashmere . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предпазва кожата прави кожата фина и мека Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Cashmere кремообразен душ-сапун 500 мл.
    Ziaja Cashmere, 500 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Ziaja Cashmere е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: прави кожата кадифено фина и мека нежно почиства кожата и избавя от нечистотии омекотява и повишава еластичността Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Natural Olive масло за тяло 200 мл.
    Ziaja Natural Olive, 200 мл., Масла за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Ziaja Olive Oil , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: регенерира кожата придава кадифена мекота на кожата подобрява гъвкавостта на кожата и нейната еластичност Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Ziaja Natural Olive регенерираща маска За коса 200 мл.
    Ziaja Natural Olive, 200 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаZiaja Olive Oil е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подобрява гъвкавостта на косъма възвръща естествения, здрав външен вид на косата подсилва косъма Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Natural Olive регенериращ балсам 200 мл.
    Ziaja Natural Olive, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Ziaja Olive Oil гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: осигурява на косата ослепителен блясък затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжлив предоставя необходимата хидратация улеснява разресването и следващото оформяне Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Olive Oil крем против бръчки 30+ 50 мл.
    Ziaja Olive Oil, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната намалява бръчките и предотвратява появята им регенерира и витализира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Ziaja Cocoa Butter регенериращ крем за ръци и нокти 80 мл.
    Ziaja Cocoa Butter, 80 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Ziaja Cocoa Butter . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: предпазва кожата хидратира и подхранва кожата предпазва от вредните влияния на външната среда регенерира Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Coconut крем за ръце за суха и натоварвана кожа 80 мл.
    Ziaja Coconut, 80 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Ziaja Coconut . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: регенерира хидратира и подхранва кожата предпазва от вредните влияния на външната среда Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Yego Sensitiv успокояващ и хидратиращ крем за мъже SPF 10 50 мл.
    Ziaja Yego Sensitiv, 50 мл., Кремове за лице за мъже, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Yego Sensitiv подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира регенерира и витализира подхранва в дълбочина Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Yego Sensitiv изглаждащ околоочен крем за мъже 15 мл.
    Ziaja Yego Sensitiv, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за мъже, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Околоочният крем Ziaja Yego Sensitiv се справя със специфичните проблеми на околоочната зона. Придава на кожата около очите необходимото подхранване и хидратация, подобрява качеството ѝ, връща жизнеността и свежия ѝ, отпочинал вид. Характеристики: успокоява раздразненията около очите хидратира в дълбочина придава еластичност не кожата Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
  • Ziaja Sensitive стягащ нощен крем за чувствителна кожа на лицето 50 мл.
    Ziaja Sensitive, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Sensitive подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната интензивно хидратира успокоява раздразненията и зачервяванията намалява бръчките и предотвратява появята им Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • Ziaja Argan Oil изправящ шампоан с арганово масло 300 мл.
    Ziaja Argan Oil, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Argan Oil ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата прави косата гладка придава блясък и обем регенерира и подхранва косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Cleansing Eye двуфазов продукт за почистване на грим 120 мл.
    Ziaja Cleansing Eye, 120 мл., Премахване на грим от очите за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим Ziaja Cleansing Eye ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: грижливо премахва всички видове очен грим идеално разтваря и водоустойчив грим хидратира и омекотява кожата има успокояващ ефект Начин на употреба: Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои. Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии.
  • Ziaja Marine Algae освежаващ душ гел с екстракт от водорасли 500 мл.
    Ziaja Marine Algae, 500 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Marine Algae ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Baby крем за деца SPF 6 50 мл.
    Ziaja Baby, 50 мл., Грижа за кожата за деца за деца, Продуктът Ziaja Baby нежно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: прави кожата фина и копринена хидратира и подхранва детската кожа лесно се абсорбира Начин на употреба: Нанесете по детската кожа и леко масажирайте.
  • Ziaja Baby мляко за тяло за деца и бебета над 1 м. 300 мл.
    Ziaja Baby, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Ziaja Baby осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа успокоява раздразненията лесно се втрива и бързо попива Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Cocoa Butter крем против бръчки с коензим Q 10 50 мл.
    Ziaja Cocoa Butter, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Cocoa Butter подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява здравината на кожата и я прави изпъната възстановява младежкия вид на кожата подмладява кожата и й придава енергия Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Cocoa Butter подхранващ лосион за тяло с какаово масло 400 мл.
    Ziaja Cocoa Butter, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Ziaja Cocoa Butter се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: интензивно подхранва и омекотява оставя кожата кадифено фина на допир възвръща еластичността на кожата Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Ziaja Cocoa Butter маска за коса с какаово масло 200 мл.
    Ziaja Cocoa Butter, 200 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаZiaja Cocoa Butter е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма възвръща естествения, здрав външен вид на косата улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying ексфолиращ почистващ гел за стягане на порите 200 мл.
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Manuka Tree Purifying ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице регулира образуването на себум приятно освежава хидратира в дълбочина
  • Ziaja Baby душ гел за тяло и коса 2 в 1 400 мл.
    Ziaja Baby, 400 мл., Детски шампоани за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Ziaja Baby оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии измива и косичката интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода.
  • Ziaja Baby детски шампоан od 6 měsíců 270 мл.
    Ziaja Baby, 270 мл., Детски шампоани за деца, Шампоанът Ziaja Baby отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща. Характеристики: щадящо измива детската косичка регенерира и подхранва косата интензивно хидратира улеснява разресването на фината коса Начин на употреба: Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Acai Berry хидратиращ сапун с балсам 300 мл.
    Ziaja Acai Berry, 300 мл., Пяна за вана за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Ziaja Acai Berry е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии прави кожата кадифено фина и мека интензивно хидратира Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Grapefruit with Green Mint течен сапун за ръце 270 мл.
    Ziaja Grapefruit with Green Mint, 270 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Ziaja Grapefruit with Green Mint щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете предотвратява изсушаване на кожата освежава и придава жизненост на кожата Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Ziaja Tea with Cinnamon крем сапун за ръце 270 мл.
    Ziaja Tea with Cinnamon, 270 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Ziaja Tea with Cinnamon щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите грижи се за кожата на ръцете Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Ziaja Argan Oil крем за ръце 100 мл.
    Ziaja Argan Oil, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Ziaja Argan Oil . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предотвратява изсъхването на кожата прави кожата фина и мека Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Avocado регенериращ крем за лие 50 мл.
    Ziaja Avocado, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Avocado подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: регенерира и витализира подхранва в дълбочина интензивно хидратира Начин на употреба: Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Ziaja Argan Oil изглаждаща маска за суха и увредена коса 200 мл.
    Ziaja Argan Oil, 200 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаZiaja Argan Oil е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира подсилва косъма косата е гладка на допир придава на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Cashmere подхранващ лосион за тяло за суха кожа 400 мл.
    Ziaja Cashmere, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Ziaja Cashmere се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина подобрява сухата кожа възвръща еластичността на кожата Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Ziaja Orange Butter хидратиращо мляко за тяло 400 мл.
    Ziaja Orange Butter, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Ziaja Orange Butter се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина оставя кожата кадифено фина на допир интензивно подхранва и омекотява Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Ziaja Fruity Cranberry & Wild Strawberry хидратиращ душ гел 500 мл.
    Ziaja Fruity Cranberry & Wild Strawberry, 500 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Fruity Cranberry & Wild Strawberry ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: интензивно хидратира прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Ziaja Natural Olive мицеларна почистваща вода с екстракт от маслини 200 мл.
    Ziaja Natural Olive, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Ziaja Olive Oil е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: почиства порите в дълбочина предпазва от прекомерно изсушаване на кожата може да се ползва и за чувствителна кожа Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream шампоан и измиващ гел 2 в 1 за деца над 3 г. Cookies & Vanilla 400 мл.
    Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream, 400 мл., Детски шампоани за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира при измиване създава богата пяна Начин на употреба: Нанесете продукта на влажна кожа или коса. Леко масажирайте и после изплакнете с вода.
  • Ziaja Goat's Milk изглаждащ дневен крем SPF 15 50 мл.
    Ziaja Goat's Milk, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Goat's Milk подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: регенерира и витализира интензивно хидратира подхранва в дълбочина Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Ziaja Aloe почистващо мляко за тяло 200 мл.
    Ziaja Aloe, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Aloe ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: хидратира в дълбочина нежно и старателно измива цялото лице регулира образуването на себум този продукт не дразни кожата
  • Ziaja Cocoa Butter масло за тяло 200 мл.
    Ziaja Cocoa Butter, 200 мл., Масла за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Ziaja Cocoa Butter се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: интензивно подхранва и омекотява оставя кожата кадифено фина на допир възвръща еластичността на кожата ефективно регенерира кожата Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Ziaja Avocado регенериращ лосион за тяло 400 мл.
    Ziaja Avocado, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Ziaja Avocado се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина оставя кожата кадифено фина на допир ефективно регенерира кожата възвръща еластичността на кожата Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Ziaja Jasmine мицеларна вода за зряла кожа 50+ 200 мл.
    Ziaja Jasmine, 200 мл., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Мицеларната вода Ziaja Jasmine е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: почиства порите в дълбочина има освежаващ и успокояващ ефекти подготвя кожата за нанасяне на продуктите за грижа на допир кожата е фина и омекотена Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Ziaja Gdan Skin озаряващ крем SPF 15 50 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Ziaja Gdan Skin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: интензивно хидратира подмладява кожата и й придава енергия предпазва кожата от вредните външни влияния Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Ziaja Saffron стягащ нощен крем против бръчки 60+ 50 мл.
    Ziaja Saffron, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Ziaja Saffron предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява здравината на кожата и я прави изпъната регенерира и витализира подхранва в дълбочина Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Ceramides регенериращ крем за ръце 100 мл.
    Ziaja Ceramides, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Ziaja Ceramides идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата регенерира прави кожата фина и мека бързо се абсорбира Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Gdan Skin серум против бръчки 50 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Ziaja Gdan Skin е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии ефективно хидратира и подхранва помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
  • Ziaja Goat's Milk нежен измиващ гел за лице 200 мл.
    Ziaja Goat's Milk, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Ziaja Goat's Milk е правилният избор за всекидневна грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице приятно освежава действа регенеративно Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Ziaja Lifting Solution лифтинг серум за зоната около очите и устните 30 мл.
    Ziaja Lifting Solution, 30 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи Ziaja Lifting Solution интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид. Характеристики: интензивно подхранва зоната около очите придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранване ефективно изглажда фините линии и леките бръчки има лифтинг ефект Начин на употреба: Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите. Нанесете малко количество върху чистите устни и около тях и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Lifting Solution стягащ нощен крем против бръчки 40+ 50 мл.
    Ziaja Lifting Solution, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Ziaja Lifting Solution предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying нормализиращ почистващ гел 200 мл.
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Manuka Tree Purifying ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: този продукт не дразни кожата нежно и старателно измива цялото лице хидратира в дълбочина Състав: без сапунени съставки Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Ziaja Silk изглаждаща маска за суха и увредена коса 200 мл.
    Ziaja Silk, 200 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаZiaja Silk е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Silk изправящ шампоан за суха и увредена коса 300 мл.
    Ziaja Silk, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Silk ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира регенерира и подхранва косата придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Rose Butter хидратиращ дневен крем 30+ 50 мл.
    Ziaja Rose Butter, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Rose Butter подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира придава на кожата свежест и сияние възстановява младежкия вид на кожата предпазва кожата от свободните радикали Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
  • Ziaja Gdan Skin почистващо олио за лице 140 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 140 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Gdan Skin ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице предотвратява изсушаването на кожата на лицето действа регенеративно Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Ziaja Gdan Skin балсам за коса за суха коса 100 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Балсамът Ziaja Gdan Skin регенерира косата, излагана на слънце и улеснява нейното оформяне. Характеристики: поправя косъма улеснява разресването поправя косата след контакт със солена или хлорирана вода придава на косата финес и блясък Начин на употреба: Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Gdan Skin нощен крем с колаген 50 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Ziaja Gdan Skin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: интензивно хидратира подмладява кожата и й придава енергия намалява бръчките и предотвратява появята им прави кожата на лицето кадифено мека на допир Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Coconut подхранващо масло за тяло 200 мл.
    Ziaja Coconut, 200 мл., Масла за тяло за жени, Кремът за тяло Ziaja Coconut се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация. Характеристики: интензивно подхранва и омекотява подобрява сухата кожа придава кадифена мекота на кожата Начин на употреба: Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Ceramides кремообразен душ-сапун с церамиди 500 мл.
    Ziaja Ceramides, 500 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Ziaja Ceramides ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии интензивно хидратира прави кожата кадифено фина и мека поддържа естественото pH на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Ceramides изглаждащо мляко за тяло с церамиди 400 мл.
    Ziaja Ceramides, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Ziaja Ceramides се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: осигурява дълготрайна хидратация и еластичност укрепва кожната бариера ефективно регенерира кожата Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
  • Ziaja Mum крем против стрии от 4 м. на бремеността 270 мл.
    Ziaja Mum, 270 мл., Грижа за тялото по време на бременността и след ра за жени, Коремът ви нараства заради бременност, опитвате се да отслабнете или се подлагате на операция за намаляване на бюста? Когато и да се промени обемът на тялото ви, кожата трябва да се приспособи към тези промени и затова по нея често се появяват стрии. Продуктът Ziaja Mum обаче ви помага не само да предотвратите образуването им, но и намалява видимостта на тези, които вече са се появили. Подхранва кожата, укрепва външния слой и подобрява еластичността ѝ. Съединителната тъкан е възстановена и структурата е по-устойчива на увреждане. Характеристики: благоприятно въздейства срещу стрии и белези повишава еластичността на кожата предпазва кожата по време на бременност Начин на употреба: Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
  • Ziaja Jasmine нощен крем против бръчки 50 мл.
    Ziaja Jasmine, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Jasmine подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им подхранва в дълбочина регенерира и витализира придава на кожата свежест и сияние Начин на употреба: Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • Ziaja Jasmine дневен крем против бръчки SPF 6 50 мл.
    Ziaja Jasmine, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Ziaja Jasmine предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Ziaja Microbiome Balance кремообразна хидратираща маска 7 мл.
    Ziaja Microbiome Balance, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Microbiome Balance обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Rose Butter подмладяваща маска за лице 30+ 7 мл.
    Ziaja Rose Butter, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Rose Butter обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Ziaja Manuka Honey маска за лице против акне 7 мл.
    Ziaja Manuka Honey, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Manuka Honey обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва ефективно почиства порите прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Ziaja Microbiome Balance маска за лице за регулиране на себума 7 мл.
    Ziaja Microbiome Balance, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Microbiome Balance обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва предотвратява прекомерното образуване на себум прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Ziaja Ziajka мляко след загар за деца 170 мл.
    Ziaja Ziajka, 170 мл., Слънцезащитна козметика за деца за деца, Продуктът Ziaja Ziajka предоставя отлична грижа за детската кожа след излагане на слънце. Характеристики: хидратира кожата на децата успокоява кожата, раздразнена от слънцето придава на детската кожа свежест и облекчение Начин на употреба: След слънчеви бани нанесете необходимото количество върху чиста кожа. Леко разтривайте и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Jeju Young Skin течен коректор за перфектна кожа цвят Natural 30 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 30 мл., Коректори за жени, Коректорът Ziaja Jeju Young Skin маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз. Характеристики: уеднаквява тона на кожата на лицето редуцира несъвършенствата на кожата лесен за приложение Начин на употреба: Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
  • Ziaja Jeju Young Skin почистваща пилинг-паста 75 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 75 мл., Механични пилинги за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице Ziaja Jeju Young Skin ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: премахва черните точки и излишния себум премахва мъртвите кожни клетки почиства запушените пори изглажда и омекотява кожата Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
  • Ziaja Sun активатор за тен с какаово масло и витамин E 150 мл.
    Ziaja Sun, 150 мл., Продукти преди излагане на слънце за жени, Искате да очаровате с тяло с прелестен загар? Грижата, която осигурявате на кожата преди самото излагане на слънце, е стъпката, която не трябва да пропускате. Продуктът Ziaja Sun подпомага придобиването на загар, дава на кожата това, от което има нужда, а на вас гарантира още по-красив резултат. Характеристики: подготвя кожата за излагане на слънце ускорява естествения процес за придобиване на тен придава на кожата необходимата хидратация Начин на употреба: Нанесете преди излагане на слънце и старателно разтрийте.
  • Ziaja Rose Butter нощен крем против бръчки 30+ 50 мл.
    Ziaja Rose Butter, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Ziaja Rose Butter предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: регенерира и витализира намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява младежкия вид на кожата дерматологично тествано Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Silk изправящ балсам 200 мл.
    Ziaja Silk, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Ziaja Silk гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: изглажда и въздейства срещу накъдряне улеснява разресването и следващото оформяне осигурява на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Massage Oil загряващо масажно масло 500 мл.
    Ziaja Massage Oil, 500 мл., Масажни масла за жени, Олиото за тяло Ziaja Massage Oil придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа. Характеристики: стяга отпуснатата кожа видимо омекотява кожата прави кожата гъвкава и омекотена Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
  • Ziaja Sun изгодна опаковка
    Ziaja Sun, Продукти за след слънце за жени, Комплектът съдържа: водоустойчив лосион за слънце SPF 15 150 мл. успокояващ гел след слънчеви бани 200 мл.
  • Ziaja BB Cream BB крем за нормална и суха кожа цвят Light 50 мл.
    Ziaja BB Cream, 50 мл., Тониращи кремове за жени, Търсите продукт, който в една стъпка да предлага на кожата както незабавно разкрасяване, така и достатъчна грижа? Тониращият продукт Ziaja BB Cream е правилният за вас, защото събира в себе си предимствата на декоративната козметика и тази за грижа. Придава на кожата необходимата доза хидратация, но в същото време прикрива евентуалните несъвършенства и цялостно изравнява тена ѝ. Характеристики: лесно се нанася и разтрива придава естествен вид лесно прикрива пъпчици и други несъвършенства на кожата придава на кожата необходимата хидратация осигурява защита от слънчевите лъчи Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин върху чиста кожа на лицето и старателно разтривайте.
  • Ziaja Ceramides интензивен регенериращ шампоан 300 мл.
    Ziaja Ceramides, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Ceramides ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Silk балсам в спрей без отмиване 125 мл.
    Ziaja Silk, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Ziaja Silk е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства. Характеристики: бързо и интензивно стимулира регенерацията хидратира косъма осигурява мекота Начин на употреба: Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Ziaja Gdan Skin хидратираща мъгла за лице 200 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 200 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Ziaja Gdan Skin ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение. Характеристики: освежава и озарява помага за предотвратяване на дехидратацията на кожата поддържа кожата в равновесие възстановява здравия и младежки вид на кожата Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
  • Ziaja Gdan Skin успокояваща гел-маска за лице и тяло 50 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 50 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Gdan Skin обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва редуцира зачервяването на кожата успокоява кожата и я предпазва от раздразнение може да се ползва за лице и тяло Начин на употреба: След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.
  • Ziaja Gdan Skin крем за ръце 50 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Ziaja Gdan Skin идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата регенерира прави кожата фина и мека Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Herbal шампоан за мазна коса 200 мл.
    Ziaja Herbal, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Herbal ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Ziaja Gdan Skin Гел за душ и вана с глицерин 300 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 300 мл., Пяна за вана за жени, Душ гелът Ziaja Gdan Skin е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите хидратира и подхранва кожата омекотява и повишава еластичността на кожата създава богата пяна Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Jeju Young Skin мицеларна вода за млада кожа 390 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 390 мл., Почистване на кожата за жени, Мицеларната вода Ziaja Jeju Young Skin ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице отстранява и издръжливия грим хидратира в дълбочина има освежаващ и успокояващ ефекти редуцира несъвършенствата на кожата Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Ziaja Jeju Young Skin тоник за лице в спрей за млада кожа 200 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Ziaja Jeju Young Skin ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа. Характеристики: регулира образуването на себум облекчава проявите на акне успокоява и тонизира оставя кожата фина, свежа и сияеща Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash успокояващ гел за интимна хигиена 500 мл.
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 500 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът Ziaja Intimate Creamy Wash гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото редуцира раздразненията и зачервяванията придава дълготрайно усещане за свежест Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Ziaja Acai Berry пяна за тяло 200 мл.
    Ziaja Acai Berry, 200 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Ziaja Acai Berry , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява придава кадифена мекота на кожата Начин на употреба: Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Foot Care антиперспирант-спрей за крака 100 мл.
    Ziaja Foot Care, 100 мл., Спрейове за крака за жени, Спреят за крака Ziaja Foot Care избавя от неприятната миризма и други негативни последици в резултат от прекомерното потене. Характеристики: потиска неприятната миризма на крака освежава и приятно охлажда действа срещу бактерии и възникване на гъбички Начин на употреба: Напръскайте необходимото количество от продукта по краката и между пръстите.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх