Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари от размер 23.5

207
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Fischer RC4 65 JR Детски ски обувки, жълто, размер
    Амбициозните млади скиори веднага ще харесат ски обувките Fischer RC4 65 JR. Удобната им кройка е свързана със спортен флекс гарантиращ отлична енергичност при всяка ситуация на пистата.Правата подметка и микро-регулируеми алуминиеви катарами подчертават производителността на RC4 65.
  • Head RAPTOR 70 Детски ски обувки, бяло, размер
    Това са най-добрите обувки от спусканията за Световната купа. Обувките RAPTOR са изработени по копие на модела Head RAPTOR 70. Новата състезателна подметка е подходяща за състезатели и е заимствана от модела RAPTOR. Балансирането в тези юношеските обувки е едно от най-добрите. Състезателният вътрешен чорап Junior Team има самооформяща се стелка, което подпомага отлично енергичността и удобството в обувките. Четири микро-регулируеми формовани катарами осигуряват стабилност на скалистите склонове.
  • Rollerblade SPARK XT ICE W Дамски кънки за лед, , размер
    Дамските кънки за лед Rollerblade SPARK XT ICE W са подходящи за каране в свободното време. Могат да се използват от начинаещи и леко напреднали кънкьори, които искат да се наслаждават на този спорт. Кънките предлагат отлична стабилност и защита на глезените, благодарение на конструкцията на обувките им. Ножовете са от неръждаема стомана със зъбчета в предната част.
  • Nordica SPEEDMACHINE J 3 Ски обувки за момичета, бяло, размер
    Момичешките обувки за свободното време Nordica SPEEDMACHINE J 3 са идеалният избор за младите и амбициозни скиорки. Те гарантират стабилност, сигурност и безопасност дори и при по-бързите спускания. Модела дава възможност за регулиране на твърдостта на комина в три степени -според теглото на детето.
  • Fischer RC4 60 JR Ски обувки, черно, размер
    Юношеските ски обувки Fischer RC4 60 имат мек скелет и качествена вътрешна обувка с добра топлинна изолация. С всяко обуване обувките се приспособяват по-добре към краката. Катарамите са регулиращи а частите от пръстите и петата са сменяеми.
  • Rollerblade SPIRITBLADE W Дамски фитнес ролери, черно, размер
    Композитните дамски ролери Rollerblade SPIRITBLADE ще те изненадат от една страна с лекотата си, а от друга със своята издържливост и здравина, които предоставят на кънкьорите перфектно изживяване при каране. Композитният нож по добре абсорбира неравностите и повишава комфорта при каране. Лекотата ще оценят тези, които обичат да карат дълго време - ниското тегло не ограничава толкова и не изморява.
  • Alpina DUO 4 Детски ски обувки, черно, размер
    Юношески ски обувки Alpina DUO 4 са удобни, както любимите обувки и имат много функционалности. Имат анатомична форма на скелета и тесен захват на местата, където е най-необходим. За по-голямо удобство по време на ходене са допълнени с Grip Walk, които ги правят удобни за ходене. Освен, че предлагат голямо удобство имат и много функционални елементи. Предлагат се наяколко разцветки , за да може всеки да избере.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх