Най-голямата модна платформа в България

Ziaja облекло, обувки и модни аксесоари

367
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Ziaja Antiperspirant крем-антиперспирант рол он 60 мл.
    Ziaja Antiperspirant, 60 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Антиперспирантът Ziaja Antiperspirant оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Ziaja Lifting Solution озаряващ крем за ръце против пигментни петна 80 мл.
    Ziaja Lifting Solution, 80 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Ziaja Lifting Solution идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предотвратява изсъхването на кожата потиска признаците на стареене на кожата Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Argan Oil двуфазов балсам в спрей 125 мл.
    Ziaja Argan Oil, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Ziaja Argan Oil е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства. Характеристики: осигурява подхранване и регенерация възстановява косата в дълбочина хидратира косъма лесен за приложение Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте.
  • Ziaja Jasmine подмладяващ крем за ръце 50+ 50 мл.
    Ziaja Jasmine, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Ziaja Jasmine идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата регенерира потиска признаците на стареене на кожата прави кожата фина и мека Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Jeju Young Skin лек хидратиращ крем за млада кожа 50 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Ziaja Jeju Young Skin предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа. Характеристики: интензивно хидратира успокоява раздразненията и зачервяванията действа срещу несъвършенства Начин на употреба: Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Ziaja Jeju Young Skin почистваща черна маска за млада кожа 50 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 50 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Jeju Young Skin обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: избавя кожата от черни точки ефективно почиства порите хидратира в дълбочина и интензивно подхранва озарява и освежава прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Ziaja Men хидратиращ крем SPF 6 50 мл.
    Ziaja Men, 50 мл., Дневна и нощна грижа за мъже, Продуктът за ден и нощ Ziaja Men предоставя на вашето лице цялата потребна грижа наведнъж. Характеристики: подхранва кожата в дълбочина и хидратира успокоява кожата след бръснене възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и разтривайте с леки кръгови движения.
  • Ziaja Yego гел за бръснене 65 мл.
    Ziaja Yego, 65 мл., продукти за бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Ziaja Yego гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене. Характеристики: хидратира и не изсушава кожата приятно освежава лесно плъзгане на самобръсначката по кожата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
  • Ziaja Yego крем против бръчки за мъже 50 мл.
    Ziaja Yego, 50 мл., Дневна и нощна грижа за мъже, Продуктът за ден и нощ Ziaja Yego предоставя на вашето лице цялата потребна грижа наведнъж. Характеристики: подхранва кожата в дълбочина и хидратира запълва малките бръчки и изпъва кожата възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и разтривайте с леки кръгови движения.
  • Ziaja Dandelion Honey подхранваща маска с мед 7 мл.
    Ziaja Dandelion Honey, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Dandelion Honey обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави кожата копринено мека на допир отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Microbiome Balance успокояваща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Microbiome Balance, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Microbiome Balance обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Tapioca Honey изглаждаща маска 7 мл.
    Ziaja Tapioca Honey, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Tapioca Honey обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Cashmere подсилващ шампоан 300 мл.
    Ziaja Cashmere, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Cashmere ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Cashmere подсилваща маска за суха коса, изтощена коса 200 мл.
    Ziaja Cashmere, 200 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаZiaja Cashmere е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: подсилва косъма възстановява структурата на косата придава на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying изглаждащ дневен и нощен крем против акне 15 мл.
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 15 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики: регенерира и витализира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango гел за вана 260 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 260 мл., Пяна за вана за жени, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предоставя усещане за комфорт и спокойствие омекотява кожата на цялото тяло ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Men успокояващ балсам след бръснене Mountain Pepper 80 мл.
    Ziaja Men, 80 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Ziaja Men успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: намалява зачервяванията и успокоява кожата освежава уморената кожа на лицето хидратира кожата в дълбочина Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Ziaja Men балсам за след бръснене с охлаждащ ефект Vetiver 80 мл.
    Ziaja Men, 80 мл., Продукти за след бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Ziaja Men ще успокои вашето лице и действа регенериращо. Характеристики: намалява зачервяванията и успокоява кожата хидратира кожата в дълбочина елиминира усещанията за парене предотвратява раздразнение на лицето Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Ziaja Mineral подсилващ шампоан за крехка и стресирана коса 200 мл.
    Ziaja Mineral, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Mineral ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата подсилва косъма намалява чупенето на косата придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Foot Care хидратиращ крем за крака 80 мл.
    Ziaja Foot Care, 80 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Ziaja Foot Care осигурява перфектна грижа за вашите крака. Характеристики: хидратира кожата отлично омекотява и подхранва притежава регенеративен ефект Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко.
  • Ziaja Cashmere серум за блясък и мекота на косата 50 мл.
    Ziaja Cashmere, 50 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Ziaja Cashmere се грижи перфектно за косата, като вдъхва нов живот. Характеристики: придава на косата интензивен блясък възстановява сухата, чуплива и увредена коса придава на косата нова сила Начин на употреба: Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху суха или мокра коса. Не изплаквайте.
  • Ziaja Sensitive измиващ гел за лице и тяло за чувствителна и раздразнена кожа 400 мл.
    Ziaja Sensitive, 400 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Ziaja Sensitive е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Ziaja Mineral шампоан против пърхот 200 мл.
    Ziaja Mineral, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Mineral ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира премахва пърхота от косата придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Cashmere двуфазов балсам в спрей 125 мл.
    Ziaja Cashmere, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Ziaja Cashmere е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства. Характеристики: осигурява подхранване и регенерация хидратира косъма улеснява разресването и следващото оформяне косата има блясък и е гладка на допир Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте.
  • Ziaja Argan Oil изглаждащ серум за увредена коса 50 мл.
    Ziaja Argan Oil, 50 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Ziaja Argan Oil се грижи перфектно за косата, като вдъхва нов живот. Характеристики: изглажда повърхността на косъма възстановява сухата, чуплива и увредена коса прави косата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху суха или мокра коса. Не изплаквайте.
  • Ziaja Acai Berry нощна маска за лице 7 мл.
    Ziaja Acai Berry, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Acai Berry обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Ziaja Lemon Cake хидратиращ крем за ръце 50 мл.
    Ziaja Lemon Cake, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Ziaja Lemon Cake . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата регенерира прави кожата фина и мека Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Lemon Cake омекотяващ захарен пилинг 300 мл.
    Ziaja Lemon Cake, 300 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Ziaja Lemon Cake избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки измива всички нечистотии перфектно омекотява увеличава притока на кръв към кожата Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Ziaja Pineapple пяна за тяло против целулит 160 мл.
    Ziaja Pineapple, 160 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Ziaja Pineapple ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка. Характеристики: подобрява микроциркулацията на кръвта увеличава еластичността на кожата интензивно хидратира редуцира целулита и стяга кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Ползвайте редовно.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango масажно олио против целулит 490 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 490 мл., Олио за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: стяга отпуснатата кожа прави кожата гъвкава и омекотена идеално за масаж на цялото тяло подхранва и се грижи за кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
  • Ziaja Moisturising хидратираща мицеларна вода 390 мл.
    Ziaja Moisturising, 390 мл., Почистване на кожата за жени, Мицеларната вода Ziaja Moisturising ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата. Характеристики: премахва и водоустойчив грим хидратира в дълбочина заздравява и регенерира Състав: съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте.
  • Ziaja Anti-Pollution мицеларна вода за всички типове кожа на лицето 390 мл.
    Ziaja Anti-Pollution, 390 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Anti-Pollution ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице премахва и водоустойчив грим хидратира в дълбочина приятно освежава Състав: съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. Не изплаквайте.
  • Ziaja Bubble Bath Solar Quince пяна за вана 500 мл.
    Ziaja Bubble Bath Solar Quince, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Ziaja Bubble Bath осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна успокоява тялото и мисълта ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Bubble Bath Italian Fig пяна за вана 500 мл.
    Ziaja Bubble Bath Italian Fig, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Ziaja Bubble Bath осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна успокоява тялото и мисълта ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Bubble Bath Fresh Tea Mint пяна за вана 500 мл.
    Ziaja Bubble Bath Fresh Tea Mint, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Ziaja Bubble Bath осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна успокоява тялото и мисълта ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Bubble Bath Moon Pitahaya пяна за вана 500 мл.
    Ziaja Bubble Bath Moon Pitahaya, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Ziaja Bubble Bath осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна успокоява тялото и мисълта ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Bubble Bath Red Currant пяна за вана 500 мл.
    Ziaja Bubble Bath Red Currant, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Ziaja Bubble Bath осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна успокоява тялото и мисълта ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit лек крем с хидратиращ ефект 50 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Fit, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Baltic Home Spa Fit подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира подхранва в дълбочина придава на кожата свежест и сияние възстановява младежкия вид на кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit нежен серум за тяло с хидратиращ ефект 400 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Fit, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Ziaja Baltic Home Spa Fit, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: редуцира целулита и стяга кожата хидратира кожата в дълбочина изглажда кожата възвръща еластичността на кожата Състав: съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango душ гел за лице, тяло и коса 500 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 500 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата омекотява и повишава еластичността на кожата възстановява усещането за комфорт на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Italian Fig зареждащ с енергия душ гел 500 мл.
    Ziaja Italian Fig, 500 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Italian Fig ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата омекотява и повишава еластичността на кожата при измиване създава богата пяна Състав: вегански продукт съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Red Currant зареждащ с енергия душ гел 500 мл.
    Ziaja Red Currant, 500 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Red Currant ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата омекотява и повишава еластичността на кожата при измиване създава богата пяна Състав: вегански продукт съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Sun Quince зареждащ с енергия душ гел 500 мл.
    Ziaja Sun Quince, 500 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Sun Quince ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата омекотява и повишава еластичността на кожата при измиване създава богата пяна Състав: вегански продукт съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango мъгла за тяло и коса 90 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 90 мл., Спрейове за тяло за жени, За незабавното освежаване, изглаждане или хидратация на кожата ще се погрижи спреят за тяло Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango. Събужда кожата ви по всяко време на деня и осигурява приятно чувство на свежест – все едно тъкмо излизате от душа. Характеристики: освежава и придава енергия поддържа жизнеността и здравия вид на кожата хидратира и нежно омекотява ухае приятно Състав: вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте по всяко време на деня.
  • Ziaja Pineapple нежен сорбет за тяло с пилинг ефект 160 мл.
    Ziaja Pineapple, 160 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Ziaja Pineapple избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки измива всички нечистотии увеличава притока на кръв към кожата перфектно омекотява Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness пяна за вана 500 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 500 мл., Пяна за вана за жени, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Ziaja Baltic Home Spa Wellness ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предоставя усещане за комфорт и спокойствие омекотява кожата на цялото тяло ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness масажно олио 490 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 490 мл., Олио за тяло за жени, Зарадвайте сетивата си, погалете тялото и се отпуснете. Маслото за тяло Ziaja Baltic Home Spa Wellness е вашият безценен помощник за идеалния масаж, като в същото време то носи със себе си едно напълно непознато изживяване в интимните моменти. Характеристики: прави кожата гъвкава и омекотена идеално за масаж на цялото тяло за моментите на отпускане, почивка и наслада Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете малко количество масло на желаното място и втрийте внимателно.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango фин пилинг под душа 190 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 190 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки увеличава притока на кръв към кожата перфектно омекотява прави кожата фина и еластична Състав: вегански продукт съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness релаксиращ душ гел 500 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 500 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Baltic Home Spa Wellness ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата подхранва и се грижи за кожата възстановява усещането за комфорт на кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Lemon Cake пяна-сапун за ръце и тяло 250 мл.
    Ziaja Lemon Cake, 250 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Ziaja Lemon Cake щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите подхранва кожата практичен дозатор създава богата пяна Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Може да се ползва и за кожата на тялото.
  • Ziaja Lemon Cake душ гел 260 мл.
    Ziaja Lemon Cake, 260 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Lemon Cake ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Cleansing почистваща пяна за нормална кожа 150 мл.
    Ziaja Cleansing, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Ziaja Cleansing е правилният избор за всекидневна грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице хидратира в дълбочина приятно освежава Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Ziaja Cleansing почистваща пяна за чувствителна и зачервена кожа 150 мл.
    Ziaja Cleansing, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Cleansing ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице предотвратява изсушаването на кожата на лицето действа регенеративно хидратира в дълбочина може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Ziaja Cleansing почистваща пяна за суха кожа 150 мл.
    Ziaja Cleansing, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Ziaja Cleansing е правилният избор за всекидневна грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице предотвратява изсушаването на кожата на лицето приятно освежава хидратира в дълбочина Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Ziaja Fresh Tea Mint освежаващ душ гел 500 мл.
    Ziaja Fresh Tea Mint, 500 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Ziaja Fresh Tea Mint е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Moon Pitahaya зареждащ с енергия душ гел 500 мл.
    Ziaja Moon Pitahaya, 500 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Moon Pitahaya ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата омекотява и повишава еластичността на кожата при измиване създава богата пяна Състав: вегански продукт съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Jasmine околоочен крем против бръчки 50+ 15 мл.
    Ziaja Jasmine, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Ziaja Jasmine е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация. Характеристики: изглажда фините линии и леките бръчки отстранява отоците и тъмните кръгове под очите хидратира в дълбочина придава младежки вид около очите Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
  • Ziaja Jeju Young Skin успокояваща пяна за тяло 200 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Ziaja Jeju Young Skin се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация. Характеристики: интензивно подхранва и омекотява хидратира кожата в дълбочина успокоява и освежава кожата нанася се добре, лесно абсорбира и не се лепи Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Ziaja Jeju Young Skin захарен скраб за тяло черен 200 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 200 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Ziaja Jeju Young Skin избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки измива всички нечистотии увеличава притока на кръв към кожата перфектно омекотява Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Ziaja Goat's Milk маска за ръце и нокти 75 мл.
    Ziaja Goat's Milk, 75 мл., Маски за ръце за жени
  • Ziaja Lifting Solution подмладяваща маска 40+ 7 мл.
    Ziaja Lifting Solution, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Lifting Solution обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт ефективно почиства порите отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Ziaja Sun успокояващ гел след слънчеви бани 200 мл.
    Ziaja Sun, 200 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани Ziaja Sun осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение. Характеристики: интензивно хидратира заздравява и регенерира понижава усещанията за парене и сърбеж успокоява кожата след слънчеви бани Начин на употреба: След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло. Оставете да абсорбира, не изтривайте.
  • Ziaja Silk хидратиращо мляко за тяло с масло от шеа 400 мл.
    Ziaja Silk, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Ziaja Silk се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина възвръща еластичността на кожата ефективно регенерира кожата Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Ziaja Basic Care дневен крем против бръчки с коензим Q 10 50 мл.
    Ziaja Basic Care, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Basic Care подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява здравината на кожата и я прави изпъната интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Intimate Wash Gel Herbal гел за интимна хигиена с успокояващ ефект лайка 500 мл.
    Ziaja Intimate Wash Gel Herbal, 500 мл., Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Ziaja Intimate Wash Gel Herbal се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото интензивно хидратира поддържа естествената стойност на pH и го обновява Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Ziaja Intimate Wash Gel Herbal гел за интимна хигиена с хидратиращ ефект невен 500 мл.
    Ziaja Intimate Wash Gel Herbal, 500 мл., Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Ziaja Intimate Wash Gel Herbal се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото не дразни ухае нежно Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Ziaja Intimate Wash Gel Herbal защитен гел за интимна хигиена pampeliška 500 мл.
    Ziaja Intimate Wash Gel Herbal, 500 мл., Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Ziaja Intimate Wash Gel Herbal се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото поддържа естествената стойност на pH и го обновява интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Ziaja Family Shampoo шампоан за суха коса без блясък с алое вера 500 мл.
    Ziaja Family Shampoo, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Family Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира регенерира и подхранва косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Family Shampoo шампоан за боядисана коса 500 мл.
    Ziaja Family Shampoo, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Family Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата прави косата гладка придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Acai Berry изглаждащ серум за хидратация и озаряване на кожата 50 мл.
    Ziaja Acai Berry, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Ziaja Acai Berry е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии укрепва контурите на лицето ефективно хидратира и подхранва прояснява Състав: вегански продукт Начин на употреба: Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
  • Ziaja Gdan Skin хидратиращ балсам за тяло 300 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 300 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Ziaja Gdan Skin гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява предоставя комфорт и жизненост на кожата ефективно регенерира кожата Състав: съдържа най-малко 90% съставки с натурален произход Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Ziaja Jeju Young Skin хидратираща мъгла за лице и тяло 200 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 200 мл., Води за лице за жени, Водата за лице Ziaja Jeju Young Skin е задължителна стъпка при премахване на грима. Почиства кожата от останалите нечистотии и в същото време леко тонизира. Характеристики: хидратира и освежава кожата предоставя защита от изсушаване успокоява и предпазва кожата озарява кожата Начин на употреба: Напръскайте необходимото количество продукт върху лицето. Използвайте по всяко време през деня.
  • Ziaja Jeju Young Skin нежен почистващ сапун за лице 75 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 75 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Ziaja Jeju Young Skin е правилният избор за всекидневна грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице регулира образуването на себум приятно освежава Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
  • Ziaja Jeju Young Skin почистващ шампоан с хидратиращ ефект 300 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Jeju Young Skin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира придава на косата фин аромат прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Ziaja Sun мляко за загар SPF 20 150 мл.
    Ziaja Sun, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Ziaja Sun предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: придава на кожата необходимата хидратация предпазва кожата от UVA и UVB лъчите продуктът е водоустойчив Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.
  • Ziaja Yego Sensitiv душ гел за мъже 300 мл.
    Ziaja Yego Sensitiv, 300 мл., Душ гелове за мъже, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Yego Sensitiv ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите след употреба придава усещане за свежест и енергия витализира кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Ziaja Pineapple енергизиращ серум на лицето и шията 50 мл.
    Ziaja Pineapple, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Ziaja Pineapple е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: възстановява свежестта и младежката красота на кожата отстранява следите от умора ефективно хидратира и подхранва прояснява Състав: вегански продукт съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness серум против бръчки за лице, врат и деколкте 90 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 90 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Ziaja Baltic Home Spa Wellness обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии укрепва контурите на лицето възстановява еластичността на кожата възстановява свежестта и младежката красота на кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango хидратираща пяна против целулит 300 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 300 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, И вие ли си блъскате главата как да се справите с портокаловата кожа по бедрата, ханша или горната част на ръцете? Вече не е нужно да го правите. В битката с неравностите по кожата ще ви помогне продуктът _ZNACKA__ Baltic Home Spa Fit Mango, който намалява проявите на целулит, ефективно изглажда неравномерната текстура и придава на кожата по-стегнат вид. Избавете се от нежеланите трапчинки веднъж завинаги и върнете естествената красота на кожата си. Характеристики: редуцира целулита и стяга кожата увеличава еластичността на кожата изглажда кожата интензивно хидратира Състав: вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Ползвайте редовно.
  • Ziaja Pineapple рол-он и антиперспирант 48 часа 60 мл.
    Ziaja Pineapple, 60 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Антиперспирантът Ziaja Pineapple оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест ефективно предпазва от изпотяване Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Ziaja Pineapple ревитализиращ балсам 100 мл.
    Ziaja Pineapple, 100 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Ziaja Pineapple гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: изглажда и въздейства срещу накъдряне затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжлив подобрява структурата на косъма подсилва косъма Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Jeju Young Skin балсам в спрей без отмиване 125 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 125 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Ziaja Jeju Young Skin гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: подобрява структурата на косъма изглажда и въздейства срещу накъдряне поправя както механични, така и химични увреждания Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Tropical Pineapple гланц-грижа за устни 12 мл.
    Ziaja Tropical Pineapple, 12 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Ziaja Tropical Pineapple гарантира красив вид на вашите устни. Характеристики: хидратира и омекотява устните блести безцветен нюанс Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Ziaja Men шампоан и душ гел 2 в 1 за мъже 300 мл.
    Ziaja Men, 300 мл., Душ гелове за мъже, Душ гелът Ziaja Men ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване. Характеристики: нежно измива кожата на цялото тяло омекотява и хидратира след употреба придава усещане за свежест и енергия може да се ползва за тяло и коса Начин на употреба: Нанесете продукта върху влажна кожа и изплакнете всички нечистотии. Старателно изплакнете.
  • Ziaja Men балсам за след бръснене Lemon Verbena 80 мл.
    Ziaja Men, 80 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Ziaja Men успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина елиминира усещанията за парене предотвратява раздразнение на лицето намалява зачервяванията и успокоява кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Ziaja Men освежаващ балсам след бръснене Red Cedar 80 мл.
    Ziaja Men, 80 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Ziaja Men успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: освежава уморената кожа на лицето елиминира усещанията за парене хидратира кожата в дълбочина Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Ziaja Men душ гел и шампоан 2 в 1 Verbena 200 мл.
    Ziaja Men, 200 мл., Продукти за душ за мъже, Душ гелът Ziaja Men е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата след употреба придава усещане за свежест и енергия може да се ползва за тяло и коса Състав: съдържа най-малко 93% съставки с натурален произход вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Sun гел за слънчеви бани SPF 20 90 мл.
    Ziaja Sun, 90 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Ziaja Sun предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите лесно се разтрива и не оставя мазен филм придава на кожата необходимата хидратация продуктът е водоустойчив Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.
  • Ziaja Goat's Milk изглаждащ серум за хидратация и озаряване на кожата за лице, врат и деколкте 50 мл.
    Ziaja Goat's Milk, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Ziaja Goat's Milk е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: отстранява следите от умора изглажда бръчките омекотява ефективно хидратира и подхранва възстановява свежестта и младежката красота на кожата Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Gdan Skin нежен хидратиращ пилинг за тяло 300 мл.
    Ziaja Gdan Skin, 300 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Ziaja Gdan Skin избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки хидратира и подхранва кожата увеличава притока на кръв към кожата перфектно омекотява Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Ziaja Jeju Young Skin Гел за душ и вана бял 300 мл.
    Ziaja Jeju Young Skin, 300 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Ziaja Jeju Young Skin ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата подхранва и се грижи за кожата възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Ziaja Juicy Watermelon захарен пилинг за устни 12 мл.
    Ziaja Juicy Watermelon, 12 мл., Пилинги за устни за жени, Специалната грижа за устни Ziaja Juicy Watermelon гарантира, че вашите устни ще бъдат още по-красиви. Характеристики: изглажда устните и линиите около устните избавя устните от мъртвите клетки придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранване прави устните еластични и кадифено фини Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете малко количество върху чистите устни и около тях и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Sweet Mirabelle Plum пилинг за устни 12 мл.
    Ziaja Sweet Mirabelle Plum, 12 мл., Пилинги за устни за жени, Специалната грижа за устни Ziaja Sweet Mirabelle Plum гарантира, че вашите устни ще бъдат още по-красиви. Характеристики: изглажда устните и линиите около устните избавя устните от мъртвите клетки придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранване прави устните еластични и кадифено фини Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете малко количество върху чистите устни и около тях и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide почистващ гел за лице 190 мл.
    Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide, 190 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице хидратира в дълбочина приятно освежава Състав: вегански продукт съдържа най-малко 96% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
  • Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide ексфолиращ почистващ гел за лице 100 мл.
    Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide, 100 мл., Ензимни пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва мъртвите кожни клетки озарява и уеднаквява кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 96% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
  • Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide ексфолиращ почистващ тоник с киселини 1% [aha+pha] 120 мл.
    Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide, 120 мл., Химични пилинги за жени, Тонизиращият продукт Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа. Характеристики: освежава и озарява изглажда и омекотява кожата ефективно регенерира кожата премахва мъртвите кожни клетки Състав: вегански продукт съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Избягвайте зоната на очите. Най-добре нанасяйте вечер.
  • Ziaja Baltic Home Spa Vitality хидратиращ лосион за тяло 300 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Vitality, 300 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Ziaja Baltic Home Spa Vitality, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява възвръща еластичността на кожата възстановява комфорта и жизнеността на кожата Състав: съдържа най-малко 90% съставки с натурален произход вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Baltic Home Spa Vitality пилинг за тяло 300 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Vitality, 300 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Ziaja Baltic Home Spa Vitality ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и еластична Състав: вегански продукт Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Ziaja Natural Care балсам за тяло 200 мл.
    Ziaja Natural Care, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Ziaja Natural Care се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява възстановява комфорта и жизнеността на кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх