Най-голямата модна платформа в България

Nivea облекло, обувки и модни аксесоари

433
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Nivea Men Deep афтършейв за мъже 100 мл.
    Nivea Men Deep, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Nivea Men Deep успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: намалява зачервяванията и успокоява кожата хидратира кожата в дълбочина освежава уморената кожа на лицето придава на лицето приятен аромат Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Nivea Men Deep шампоан за мъже 250 мл.
    Nivea Men Deep, 250 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Nivea Men Deep ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: продуктът е разработен специално за нуждите на мъже измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Nivea Men Deep гел за бръснене за мъже 200 мл.
    Nivea Men Deep, 200 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Nivea Men Deep гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: лесно плъзгане на самобръсначката по кожата предотвратява раздразнение на кожата регенерира и витализира кожата приятно освежава Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
  • Nivea Men Deep душ-гел за мъже 250 мл.
    Nivea Men Deep, 250 мл., Шампоани за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Nivea Men Deep бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: продуктът е разработен специално за нуждите на мъже предоставя грижа за косата и кожата измива кожата и отстранява нечистотиите грижливо измива косата, но не дразни кожата на главата след употреба придава усещане за свежест и енергия вариантът продукти 2 в 1 е практичен при пътуване Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Men Deep пяна за бръснене за мъже 200 мл.
    Nivea Men Deep, 200 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Nivea Men Deep гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: лесно плъзгане на самобръсначката по кожата предотвратява раздразнение на кожата хидратира и не изсушава кожата приятно освежава Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
  • Nivea Men Sensitive балсам за след бръснене за мъже 100 мл.
    Nivea Men Sensitive, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Nivea Men Sensitive успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: намалява зачервяванията и успокоява кожата елиминира усещанията за парене Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Nivea Men Sensitive гел за бръснене с успокояващ ефект 200 мл.
    Nivea Men Sensitive, 200 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Nivea Men Sensitive гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: позволява лесно бръснене успокоява кожата приятно освежава предотвратява раздразнение на кожата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
  • Nivea Q10 Power подхранващ нощен крем против бръчки 50 мл.
    Nivea Q10 Power, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Nivea Q10 Power предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява здравината на кожата и я прави изпъната подхранва в дълбочина възстановява младежкия вид на кожата Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Nivea Men Protect & Care хидратиращ балсам след бръснене 100 мл.
    Nivea Men Protect & Care, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Nivea Men Protect & Care успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина предотвратява раздразнение на лицето придава на лицето приятен аромат Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Nivea Sun Protect & Sensitive слънцезащитен спрей SPF 50+ 200 мл.
    Nivea Sun Protect & Sensitive, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Nivea Sun Protect & Sensitive предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите лесно се разтрива и не оставя мазен филм подпомага естествения процес за придобиване на тен придава на кожата необходимата хидратация продуктът е водоустойчив Състав: без парфюм Начин на употреба: Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.
  • Nivea Sun Protect & Sensitive слънцезащитен спрей SPF 30 200 мл.
    Nivea Sun Protect & Sensitive, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени
  • NIVEA MicellAir Expert мицеларни кърпички за почистване на грим 20 бр.
    NIVEA MicellAir Expert, 20 бр., Почистване на кожата за жени, Характеристики: грижливо премахва всички видове очен грим подсилва и подхранва миглите не оставя мазен филм по кожата
  • Nivea Sun крем за загар против бръчки SPF 50 50 мл.
    Nivea Sun, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Nivea Sun защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите предпазва кожата от преждевременно стареене предпазва от въздействието на свободните радикали предотвратява неравномерната пигментация на кожата интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.
  • Nivea Invisible Black & White Silky Smooth рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Invisible Black & White Silky Smooth, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Silky Smooth предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Rose Touch почистващ мицеларен гел 150 мл.
    Nivea Rose Touch, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице премахва и водоустойчив грим предотвратява изсушаването на кожата на лицето може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Nivea Men Deep антиперспирант-спрей за мъже 150 мл.
    Nivea Men Deep, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Deep предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Men Rock Salt душ-гел за мъже 250 мл.
    Nivea Men Rock Salt, 250 мл., Шампоани за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Nivea Men Rock Salt бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата подхранва и се грижи за кожата предотвратява изсушаване на кожата след употреба придава усещане за свежест и енергия вариантът продукти 2 в 1 е практичен при пътуване продуктът е разработен специално за нуждите на мъже Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Invisible Black & White Fresh антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Fresh, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Fresh предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nivea Urban Skin Detox почистваща и детоксикираща маска с активен въглен 1 бр.
    Nivea Urban Skin Detox, 1 бр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Urban Skin Detox обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: почиства кожата в дълбочина детоксикира кожата на лицето озарява и освежава отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Nivea Pure Detox Micellar освежаващ мицеларен шампоан 400 мл.
    Nivea Pure Detox Micellar, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Nivea Pure Detox Micellar ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Nivea Q10 Energy противбръчкова платнена маска
    Nivea Q10 Energy, Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Q10 Energy обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: озарява и освежава възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Nivea Pure Color Micellar Мицеларен шампоан 400 мл.
    Nivea Pure Color Micellar, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Nivea Pure Color Micellar ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира удължава трайността на цвета на косата придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Nivea Cellular Expert Lift ремоделиращ дневен крем SPF 30 50 мл.
    Nivea Cellular Expert Lift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Nivea Cellular Expert Lift подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната намалява бръчките и предотвратява появята им подмладява кожата и й придава енергия възстановява младежкия вид на кожата регенерира и витализира Начин на употреба: Ползвайте редовно всяка сутрин. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Nivea Coconut & Monoi Oil суфле за тяло 200 мл.
    Nivea Coconut & Monoi Oil, 200 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Nivea Coconut & Monoi Oil , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: нанася се добре, лесно абсорбира и не се лепи омекотява и помага за копринено гладка кожа хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява подобрява сухата кожа Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Nivea Protect & Care рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Protect & Care, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Protect & Care предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита предпазва от неприятната миризма не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Apricot & Apricot Seed Oil душ гел - грижа 250 мл.
    Nivea Apricot & Apricot Seed Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Apricot & Apricot Seed Oil ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Nivea Kids Girl душ гел и шампоан 2 в 1 за деца 500 мл.
    Nivea Kids Girl, 500 мл., Детски шампоани за деца, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Nivea Kids Girl бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата придава усещане за свежест Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Nivea Creme Aloe душ гел - грижа 250 мл.
    Nivea Creme Aloe, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Creme Aloe ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Nivea Kids Boy нежен душ гел и шампоан за деца 500 мл.
    Nivea Kids Boy, 500 мл., Детски шампоани за деца, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Nivea Kids Boy бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата щади детската кожа придава усещане за свежест Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Nivea Men Craft Stylers гел за коса 150 мл.
    Nivea Men Craft Stylers, 150 мл., Стилизиращи продукти за мъже, Продуктът за стайлинг Nivea Men Craft Stylers е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса. Характеристики: фиксира прическата в желаната форма предоставя екстра силна фиксация създава матиран външен вид не оставя следи Състав: ухае приятно Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.
  • Nivea Hyaluron Cellular Filler Cushion фон дьо тен в гъба 3 в 1 цвят 02 Medium 15 гр.
    Nivea Hyaluron Cellular Filler Cushion, 15 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Nivea Hyaluron Cellular Filler уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства. Характеристики: хидратира уеднаквява цветовия тон на кожата озарява кожата предпазва от слънчевите лъчи лесно приложение Начин на употреба: С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
  • Nivea Baby почистващ мицеларен гел 500 мл.
    Nivea Baby, 500 мл., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Nivea Baby оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: измива фино предотвратява изсъхването на кожата прави кожата фина и еластична Начин на употреба: Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
  • Nivea Invisible Black & White Pure антиперспирант дезодорант срещу бели и жълти петна 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Pure, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Pure предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • NIVEA MEN Protect & Care крем за бръснене за мъже 100 мл.
    NIVEA MEN Protect & Care, 100 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене NIVEA MEN Protect & Care гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: хидратира и не изсушава кожата лесно плъзгане на самобръсначката по кожата осигурява се максимално гладко бръснене Начин на употреба: За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.
  • Nivea Sun Kids детски слънцезащитен цветен спрей SPF 50+ 200 мл.
    Nivea Sun Kids, 200 мл., Слънцезащитна козметика за деца за деца, Слънцезащитният продукт отлично предпазва детската кожа от слънчевите лъчи. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите хидратира детската кожа предпазва от изгаряне на кожата продуктът е водоустойчив лесно се нанася Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Напръскайте достатъчно количество върху кожата преди излагане на слънце. Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
  • Nivea Naturally Good Organic Argan Oil регенериращ нощен крем 50 мл.
    Nivea Naturally Good Organic Argan Oil, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Nivea Naturally Good предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: регенерира и витализира интензивно хидратира подхранва в дълбочина подмладява кожата и й придава енергия Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Nivea Q10 Firming + Bronze тониращ лосион със стягащ ефект 400 мл.
    Nivea Q10 Firming + Bronze, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Nivea Q10 Firming + Bronzeсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина кожата видимо оздравява осигурява на кожата естествен загорял вид Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. След прилагане старателно измийте ръцете си.
  • Nivea Fresh Blends Raspberry душ гел 300 мл.
    Nivea Fresh Blends Raspberry, 300 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Fresh Blends Raspberry ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Naturally Good мицеларна вода с алое вера 400 мл.
    Nivea Naturally Good, 400 мл., Почистване на кожата за жени, Мицеларната вода Nivea Naturally Good ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата. Характеристики: отстранява и издръжливия грим минимизира прекомерното образуване на себум почиства порите в дълбочина хидратира в дълбочина има освежаващ и успокояващ ефекти Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Nivea Naturally Good озаряващ дневен крем 50 мл.
    Nivea Naturally Good, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице NIVEA Naturally Good предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: придава на кожата свежест и сияние интензивно хидратира прави кожата на лицето кадифено мека на допир Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Nivea Q10 Energy околоочен крем против бръчки 15 мл.
    Nivea Q10 Energy, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Околоочният крем Nivea Q10 Energy се справя със специфичните проблеми на околоочната зона. Придава на кожата около очите необходимото подхранване и хидратация, подобрява качеството ѝ, връща жизнеността и свежия ѝ, отпочинал вид. Характеристики: изглажда фините линии и леките бръчки отстранява отоците и тъмните кръгове под очите освежава и изглажда зоната около очите озарява околоочната зона Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
  • Nivea Care & Hold пяна втвърдител 150 мл.
    Nivea Care & Hold, 150 мл., Стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Nivea Care & Hold придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: придава обем от корените фиксира прическата не слепвя косата и не я смачква бърз и лесен стайлинг Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
  • Nivea Men Invisible Black & White рол-он и антиперспирант за мъже 50 мл.
    Nivea Men Invisible Black & White, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Invisible Black & White предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предоставя дълготрайна защита осигурява оптимално абсорбиране на потта придава дълговременно усещане за комфорт и чистота ефективно предпазва от изпотяване не дразни чувствителната кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предоставя дълготрайна защита осигурява оптимално абсорбиране на потта придава дълговременно усещане за комфорт и чистота ефективно предпазва от изпотяване не дразни чувствителната кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Men Sensitive хидратиращ крем за лице за мъже 50 мл.
    Nivea Men Sensitive, 50 мл., Кремове за лице за мъже, Продуктът за ден и нощ Nivea Men Sensitive предоставя на вашето лице цялата потребна грижа наведнъж. Характеристики: подхранва кожата в дълбочина и хидратира придава еластичност на кожата успокоява кожата след бръснене предпазва кожата от вредните външни влияния Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и разтривайте с леки кръгови движения. Ползвайте ежедневно, винаги сутрин и/или вечер.
  • Nivea Sun SOS успокояващ гел след слънчеви бани 175 мл.
    Nivea Sun SOS, 175 мл., Продукти за след слънце за жени, За да не страда чувствителната кожа на тялото ви при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди и след това. Продуктът след излагане на слънце със съдържание на пантенол Nivea Sun SOS се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, значително подпомага регенерацията и допринася за намаляване на зачервяването. Характеристики: успокоява кожата и я предпазва от раздразнение редуцира зачервяването на кожата понижава усещанията за парене хидратира кожата Начин на употреба: След излагане на слънце нанесете леко и равномерно по чистата кожа по цялото тяло. Повторете няколко пъти дневно при необходимост.
  • Nivea Almond Oil почистващо мляко с бадемово масло 200 мл.
    Nivea Almond Oil, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Nivea Almond Oil ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: хидратира в дълбочина премахва и водоустойчив грим предотвратява изсушаването на кожата на лицето Състав: с фин аромат Начин на употреба: Нанесете продукта върху сухо лице и с върховете на пръстите нежно масажирайте кожата, най-вече на замърсените места. Добавете малко вода и продължете да масажирате лицето, за да се разтворят гримът и замърсяванията.
  • Nivea Cellular Luminous 630 серум против пигментни петна 30 мл.
    Nivea Cellular Luminous 630, 30 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Nivea Cellular Luminous 630 обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: уеднаквява цветовия тон на кожата отстранява следите от умора регенерира кожата и предотвратява нейното раздразване Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Nivea Cellular Luminous 630 дневен крем против пигментни петна SPF 50 40 мл.
    Nivea Cellular Luminous 630, 40 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Nivea Cellular Luminous 630 подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: уеднаквява тона на кожата интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Nivea Intensive Moisture подхранващ крем за ръце 100 мл.
    Nivea Intensive Moisture, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Nivea Intensive Moisture идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата регенерира прави кожата фина и мека бързо се абсорбира Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Nivea Q10 Multi Power стягащо масло за тяло 7 в 1 100 мл.
    Nivea Q10 Multi Power, 100 мл., Олио за тяло за жени, Зарадвайте сетивата си, погалете тялото и се отпуснете. Маслото за тяло Nivea Q10 Multi Power е вашият безценен помощник за идеалния масаж, като в същото време то носи със себе си едно напълно непознато изживяване в интимните моменти. Характеристики: прави кожата гъвкава и омекотена оставя кожата кадифено мека не оставя мазнен филм по кожата Начин на употреба: Нанесете малко количество масло на желаното място и втрийте внимателно.
  • Nivea Men Hyaluron хидратиращ гел против бръчки 50 мл.
    Nivea Men Hyaluron, 50 мл., Дневна и нощна грижа за мъже, Продуктът за ден и нощ Nivea Men Hyaluron предоставя на вашето лице цялата потребна грижа наведнъж. Характеристики: подхранва кожата в дълбочина и хидратира запълва малките бръчки и изпъва кожата продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицето Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и разтривайте с леки кръгови движения. Ползвайте ежедневно, винаги сутрин и/или вечер.
  • Nivea Black & White Invisible Fresh + Antibacterial антиперспирант-спрей за жени 200 мл.
    Nivea Black & White Invisible Fresh + Antibacterial, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Black & White Invisible Fresh + Antibacterial предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото не дразни чувствителната кожа предпазва от неприятната миризма Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Men Black & White Invisible Original антиперспирант-спрей за мъже 200 мл.
    Nivea Men Black & White Invisible Original, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Продуктът Nivea Men Black & White Invisible Original е незаменим помощник във всекидневната борба против изпотяване. Характеристики: предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото предоставя дълготрайна защита ефективно предпазва от изпотяване продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Повторете когато и да било през деня при необходимост.
  • Nivea Fresh Natural антиперспирант-спрей за жени 200 мл.
    Nivea Fresh Natural, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Дезодорантът Nivea Fresh Natural ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест. Характеристики: предпазва от неприятната миризма осигурява дълготрайно усещане за свежест не блокира естествените телесни процеси Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
  • Nivea Men Hyaluron хидратиращ крем против бръчки за мъже 50 мл.
    Nivea Men Hyaluron, 50 мл., Дневна грижа за мъже, Всяка сутрин грижата за лице Nivea Men Hyaluron предоставя на вашия вид всичко необходимо за през целия ден. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им интензивно хидратира продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицето Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и шия, и масажирайте с кръгови движения.
  • Nivea Smooth Sensation тоалетно мляко за тяло 625 мл.
    Nivea Smooth Sensation, 625 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Nivea Smooth Sensation се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: осигурява дълготрайна хидратация и еластичност добре се нанася, лесно абсорбира възвръща еластичността на кожата предоставя комфорт и жизненост на кожата Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Nivea Creme Care крем душ гел макси 750 мл.
    Nivea Creme Care, 750 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Creme Care ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата възстановява усещането за комфорт на кожата подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Orchid & Cashmere Extract крем душ гел макси 750 мл.
    Nivea Orchid & Cashmere Extract, 750 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Orchid & Cashmere Extract ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата възстановява усещането за комфорт на кожата подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Diamond & Argan Oil крем душ гел макси 750 мл.
    Nivea Diamond & Argan Oil, 750 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Diamond & Argan Oil ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата възстановява усещането за комфорт на кожата подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Face Cleansing почистващо мляко за тяло за нормална към смесена кожа 200 мл.
    Nivea Face Cleansing, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Nivea Face ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице хидратира в дълбочина приятно освежава регулира образуването на себум
  • Nivea Fresh Natural дезодорант в спрей за жени 150 мл.
    Nivea Fresh Natural, 150 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Nivea Fresh Natural ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест. Характеристики: предпазва от неприятната миризма осигурява дълготрайно усещане за свежест Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Men Fresh Active дезодорант в спрей за мъже 200 мл.
    Nivea Men Fresh Active, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Продуктът Nivea Men Fresh Active е незаменим помощник във всекидневната борба против изпотяване. Характеристики: предоставя дълготрайна защита неутрализира миризмата придава дълговременно усещане за комфорт Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Повторете когато и да било през деня при необходимост. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Hibiscus & Mallow Extract крем душ гел макси 750 мл.
    Nivea Hibiscus & Mallow Extract, 750 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Hibiscus & Mallow Extract ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата възстановява усещането за комфорт на кожата подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Cellular Luminous 630 тониращ крем против пигментни петна 40 мл.
    Nivea Cellular Luminous 630, 40 мл., Тониращи кремове за жени, Търсите продукт, който в една стъпка да предлага на кожата както незабавно разкрасяване, така и достатъчна грижа? Тониращият продукт Nivea Cellular Luminous 630 е правилният за вас, защото събира в себе си предимствата на декоративната козметика и тази за грижа. Придава на кожата необходимата доза хидратация, но в същото време прикрива евентуалните несъвършенства и цялостно изравнява тена ѝ. Характеристики: придава на кожата необходимата хидратация уеднаквява цветовия тон прикрива дребните несъвършенства на кожата придава естествен вид Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин върху чиста кожа на лицето и старателно разтривайте.
  • Nivea Intimo Aloe кърпички за интимна хигиена 15 бр.
    Nivea Intimo Aloe, 15 бр., Интимна хигиена за жени, Ще ги оцените и на далечно пътуване, и в забързаното ежедневие. Кърпичките за интимна хигиена Nivea Intimo Aloe се грижат щадящо за интимните части на тялото, поддържат ги чисти и носят незабавно усещане за комфорт навсякъде и винаги, когато имате нужда от това. Освен това са формулирани така, че да се съобразяват и да не нарушават естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно и щадящо почистват интимните зони предлагат дълготрайно усещане за свежест поддържа естествената стойност на pH и го обновява не дразни
  • Nivea Shea Butter & Botanical Oil крем душ гел 250 мл.
    Nivea Shea Butter & Botanical Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Nivea Shea Butter & Botanical Oil е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата подхранва и се грижи за кожата възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Men Fresh Kick рол- он против изпотяване за мъже 50 мл.
    Nivea Men Fresh Kick, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Продуктът Nivea Men Fresh Kick е незаменим помощник във всекидневната борба против изпотяване. Характеристики: регулира изпотяването и влажността на кожата предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Hydra Skin Effect хидратираща платнена маска 1 бр.
    Nivea Hydra Skin Effect, 1 бр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Hydra Skin Effect обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: озарява и освежава хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Nivea Men Silver Protect антиперспирант-спрей 48 часа 150 мл.
    Nivea Men Silver Protect, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Продуктът Nivea Men Silver Protect е незаменим помощник във всекидневната борба против изпотяване. Характеристики: регулира изпотяването и влажността на кожата предоставя дълговременно усещане за свежест ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Повторете когато и да било през деня при необходимост. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Energy освежаваща мицеларна вода с витамин С 400 мл.
    Nivea Energy, 400 мл., Почистване на кожата за жени, Характеристики: поддържа кожата в равновесие
  • Nivea SUN UV FACE лек матиращ крем за лице за тен SPF 50 50 мл.
    Nivea SUN UV FACE, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Nivea SUN UV FACE защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите предпазва кожата от преждевременно стареене предотвратява нежеланата лъскавина бързо се абсорбира Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце.
  • Nivea SUN хидратиращ крем за лице за тен SPF 30 50 мл.
    Nivea SUN, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Nivea SUN защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите предпазва кожата от преждевременно стареене придава на кожата необходимата хидратация прави кожата на лицето кадифено мека на допир Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце.
  • Nivea SUN Derma Skin Clear крем за лице за слънчеви бани за кожа с несъвършенства SPF 50+ 40 мл.
    Nivea SUN Derma Skin Clear, 40 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Nivea SUN Derma Skin Clear защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите предпазва кожата от преждевременно стареене действа срещу несъвършенства бързо се абсорбира Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце.
  • Nivea Hyaluron Cellular Filler тониращ хидратиращ крем за очи цвят 01 Light 4 мл.
    Nivea Hyaluron Cellular Filler, 4 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Nivea Hyaluron Cellular Filler е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация. Характеристики: отстранява отоците и тъмните кръгове под очите хидратира в дълбочина уеднаквява тона на кожата и я озарява приятно намалява видимите признаци на умора Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
  • Nivea Men Sensitive Hemp балсам за след бръснене с конопено масло 100 мл.
    Nivea Men Sensitive Hemp, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Nivea Men Sensitive Hemp успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина намалява зачервяванията и успокоява кожата елиминира усещанията за парене освежава уморената кожа на лицето Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Nivea Magnesium Dry дезодорант roll-on 48 часа 50 мл.
    Nivea Magnesium Dry, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Magnesium Dry предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предоставя дълготрайна защита предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота подхранва кожата и се грижи за нея Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Men Fresh Kick афтършейв за мъже 100 мл.
    Nivea Men Fresh Kick, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Nivea Men Fresh Kick успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: намалява зачервяванията и успокоява кожата хидратира кожата в дълбочина елиминира усещанията за парене освежава уморената кожа на лицето Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
  • Nivea Hydra Skin Effect мицеларна вода 400 мл.
    Nivea Hydra Skin Effect, 400 мл., Почистване на кожата за жени, Мицеларната вода Nivea Hydra Skin Effect ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата. Характеристики: отстранява и издръжливия грим има освежаващ и успокояващ ефекти хидратира в дълбочина предотвратява изсушаването на кожата на лицето Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Nivea Original Care рол-он и антиперспирант 50 мл.
    Nivea Original Care, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Антиперспирантът Nivea Original Care оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота. Характеристики: предоставя дълготрайна защита осигурява оптимално абсорбиране на потта придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Men Sensitive Hemp успокояващ крем за лице с конопено масло за мъже 75 мл.
    Nivea Men Sensitive Hemp, 75 мл., Дневна грижа за мъже, Всяка сутрин грижата за лице Nivea Men Sensitive Hemp предоставя на вашия вид всичко необходимо за през целия ден. Характеристики: успокоява кожата след бръснене подхранва кожата в дълбочина интензивно хидратира регенерира и витализира Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и шия, и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Nivea Sun Protect & Bronze интензивен слънцезащитен спрей SPF 20 200 мл.
    Nivea Sun Protect & Bronze, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени
  • Nivea Sun Tropical Bronze мляко за загар SPF 6 смесени цветове 200 мл.
    Nivea Sun Tropical Bronze, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени
  • Nivea Men Silver Protect рол-он и антиперспирант за мъже 50 мл.
    Nivea Men Silver Protect, 50 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Silver Protect предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nivea Men Cool Kick рол-он и антиперспирант за мъже 50 мл.
    Nivea Men Cool Kick, 50 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Cool Kick предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Baby хидратиращо мляко за тяло 500 мл.
    Nivea Baby, 500 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът NIVEA BABY нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа прави я нежна и омекотена поддържа естественото pH на кожата успокоява раздразнения и зачервявания Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Nivea Baby защитен крем против студ и вятър 50 мл.
    Nivea Baby, 50 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът Nivea Baby нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: повишава устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влияния пази детската кожа от раздразнение прави я нежна и омекотена лесно се втрива и бързо попива възстановява защитния филм Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Nivea Baby Pure & Sensitive почистващи кърпички 63 бр.
    Nivea Baby Pure & Sensitive, 63 бр., Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Кърпичките Nivea Baby Pure & Sensitive се преборват лесно и бързо с всички замърсявания. Надеждно и старателно почистват чувствителната детска кожа, като същевременно са достатъчно щадящи и така не я изсушават или раздразват излишно. Подходящи са за незабавно освежаване и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: за грижа и почистване на детската кожа има мека повърхност Състав: без парфюм Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Кърпичките са предназначени за еднократна употреба.
  • Nivea Baby Fresh & Pure почистващи кърпички с алое вера 63 бр.
    Nivea Baby Fresh & Pure, 63 бр., Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Деликатните кърпички Nivea Baby Fresh & Pure се справят лесно, бързо и същевременно щадящо с всички замърсявания. Надеждно почистват чувствителната детска кожа, като в същото време се грижат нежно за нея и предотвратяват изсушаването и раздразнението. Подходящи са за незабавно освежаване или грижа и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: за грижа и почистване на детската кожа успокоява кожата подходящиза чувствителна до алергична кожа Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Кърпичките са предназначени за еднократна употреба.
  • Nivea Sun Protect & Bronze интензивно слънцезащитно мляко SPF 20 200 мл.
    Nivea Sun Protect & Bronze, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени
  • Nivea Care & Hold лак за коса 250 мл.
    Nivea Care & Hold, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Nivea Care & Hold фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: солидно фиксира всички типове коса и прически не слепя косата и придава на прическата естествен вид моментално придава на косата обем средно силна фиксация Начин на употреба: За постигане на максимален обем насочете директно към корените. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см.
  • NIVEA MEN Protect & Care душ-гел за лице, тяло и коса 2 x 500 ml(изгодна опаковка)
    NIVEA MEN Protect & Care, Душ гелове за мъже, Душ гелът NIVEA MEN Protect & Care ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване. Характеристики: нежно измива кожата на цялото тяло след употреба придава усещане за свежест и енергия може да се ползва за тяло и коса комплект на изгодна цена Начин на употреба: Нанесете продукта върху влажна кожа и изплакнете всички нечистотии. Старателно изплакнете.
  • Nivea Sun Protect & Dry Touch хидратиращо мляко за тен SPF 30 400 мл.
    Nivea Sun Protect & Dry Touch, 400 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Nivea Sun Protect & Dry Touch предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите подхранва кожата и се грижи за нея продуктът е щадящ към кожата и околната среда продуктът е водоустойчив Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.
  • NIVEA Creme Soft душ гел - грижа 2 x 500 ml(изгодна опаковка)
    NIVEA Creme Soft, Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът NIVEA Creme Soft ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата възстановява усещането за комфорт на кожата комплект на изгодна цена Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Men Sensitive душ гел за тяло и коса (изгодна опаковка)
    Nivea Men Sensitive, 2x500 мл., Душ гелове за мъже, Душ гелът Nivea Men Sensitive ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване. Характеристики: нежно измива кожата на цялото тяло омекотява и хидратира оставя кожата кадифено мека и гладка комплект на изгодна цена Начин на употреба: Нанесете продукта върху влажна кожа и изплакнете всички нечистотии. Старателно изплакнете.
  • Nivea Rose Touch маска за очи 1 бр.
    Nivea Rose Touch, 1 бр., Mаски за лице за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Маската за очи Nivea Rose Touch допълва страхотно любимия ви крем винаги, когато имате усещането, че обичайната грижа не е достатъчна за вашата околоочна зона. Маската подобрява качеството на кожата около очите и връща жизнения, свеж и отпочинал вид. Характеристики: придава на кожата необходимата хидратация намалява отоците и тъмните кръгове отстранява признаците на стрес и умора озарява околоочната зона Начин на употреба: Извадете възглавничките от опаковката и ги поставете върху чистата кожа под очите.
  • Nivea Men Deep Beat рол-он и антиперспирант 48 часа за мъже 50 мл.
    Nivea Men Deep Beat, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Deep Beat предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Повторете когато и да било през деня при необходимост. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Cellular Luminous 630 околоочен крем против тъмни кръгове 15 мл.
    Nivea Cellular Luminous 630, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Околоочният крем Nivea Cellular Luminous 630 се справя със специфичните проблеми на околоочната зона. Придава на кожата около очите необходимото подхранване и хидратация, подобрява качеството ѝ, връща жизнеността и свежия ѝ, отпочинал вид. Характеристики: изглажда фините линии и леките бръчки отстранява отоците и тъмните кръгове под очите уеднаквява тона на кожата и я озарява приятно хидратира в дълбочина Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
  • Nivea Orange Blossom подхранващ хидратиращ лосион за тяло 400 мл.
    Nivea Orange Blossom, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Nivea Orange Blossom гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява предоставя комфорт и жизненост на кожата добре се нанася, лесно абсорбира Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх