Най-голямата модна платформа в България

Mico облекло, обувки и модни аксесоари

111
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Mico L/SLVS R/NECK SHIRT WARM CONTROL Мъжка функционална блуза, черно, размер
    Безшевната мъжка термо блуза с кръгло деколте Mico L/SLVS R/NECK SHIRT WARM CONTROL е с двойна структура -полипропилен Dryann от вътрешната страна и полиамид на външната , който предлага голяма защита и отлично извеждане на влагата от тялото , за постигане на по-добра термоизолация. Движенията в нея са свободни, а удобство е постигнато благодарение на ергономичните защитни зони и подкрепата в рамената. Предлага и определени зони за извеждане на влагата от тялото : в подмишниците, в горните части на гърба и приспособяващата се структура на тъканта в областта на бедрата.
  • Mico LIGHT WEIGHT WARM CONTROL SKI Скиорски три четвърти чорапи, тъмносиво, размер
    Зимни чорапи Mico LIGHT WEIGHT WARM CONTROL SKI, подходящи за затоплени обувки. Изработени са от Micotex и от влакна на ликра. Снабдени са с еластични ленти, предпазващи от усукване в областта на глезена и свода.
  • Mico LIGHT SUPERTHERMO PRIMALOFT SKI Скиорски чорапи, черно, размер
    Унисекс състезателни ски чорапи Mico LIGHT SUPERTHERMO PRIMALOFT SKI от серията Superthermo Primaloft. Създадени са от супер тънък материал за максимална чувствителност при каране на ски. Уникалните влакна Primaloft предоставят перфектна терморегулация и при супер ниски температури. Благодарение на сребърните влакна X-Static елиминират възможността от размножаване на бактерии и образуване на неприятни миризми. Долната част на пръстите е създадена с технологията Anti-friction flat seam, за да елиминира възможността от хлъзгания и неудобство в ски обувката.
  • Mico MEDIUM WARM CONTROL K Детски ски чорапи, черно, размер
    Детски ски чорапи от серията Kids Protection. Това са юношеските ски чорапи Mico MEDIUM WARM CONTROL K с атрактивен дизайн. Те са изработени от вълна и благодарение на противоплъзгащите се плоски шевове осигуряват на децата максимален комфорт.
  • Mico SUPERTHERMO PRIMALOFT SKI Скиорски три четвърти чорапи, черно, размер
    Уникалните ски чорапи Mico SUPERTHERMO PRIMALOFT SKI са създадени от влакна със съдържание на Primaloft, комбинирани с мериносова вълна за максимален топлинен комфорт и при екстремно ниски температури. Mico е единственият производител в света, който е успял да използва влакната Primaloft за създаването на чорапи и бельо.
  • Mico MAGLIA 1/2 COLLO F/ZIP X-PERFORMANCE Мъжки суитшърт, черно, размер
    Mico MAGLIA 1/2 COLLO F/ZIP X-PERFORMANCE. Изработен от 100% италиански плат - Blaze, той е еластичен, лек, бързо съхнещ, фин на допир и топъл, дава възможност за различни отсенки на цветовете. Вътрешната част на якичката и зоната около ханша са от тъкан за пуловери, мека мъхеста вътрешна подплата и гладка външна повърхност без образуване на топчета, еластичност в 4 посоки за висока степен на комфорт, фин на допир, висока степен на топлинна защита и проветривост. Лентата на раменете е с голяма устойчивост на износване, тъкан Microsence срещу образуване на топчета. Джоб с цип на гърдите.
  • Mico LIGHT WEIGHT M1 Универсални ски чорапи, черно, размер
    Спортните олекотени чорапи Mico LIGHT WEIGHT M1 SKI са изработени от микро влакната Dryarn и еластичните влакна Lycra. Предоставят много добре терморегулация и при екстремни условия и са с подсилена структура в областта на пищяла, където абсорбират ударите. Чифтът се състои от анатомичен ляв и десен чорап. AntiTwist не позволява на чорапите да се хлъзгат в обувките и елиминира неудобството.
  • Mico CALZA SKI LIGHT ODOR ZERO X-STATIC Високи чорапи за ски, бяло, размер
    Високи чорапи за ски Mico CALZA SKI LIGHT ODOR ZERO X-STATIC. Изработени са от полипропилен Dryarn, от влакна на Lycra и от влакна с втъкано сребро на стъпалото - X-static. Лека мрежа на стъпалото, защита на подбедрицата, еластични кантове на глезена и на крака, безшевни пръсти срещи протриване.
  • Mico MEDIUM WEIGHT M1 SKI Скиорски три четвърти чорапи, черно, размер
    Зимни чорапи Mico MEDIUM WEIGHT M1 SKI от първокласната серия M1, изработени от полипропиленови влакна Dryarn и ликра. Анатомична защита L+R от материала Thermolite, безшевни пръсти, предотвратяващи триенето, двойна структура на предните протектори и еластични ленти, предпазващи от усукване в зоната на глезена, мрежеста еластична материя в областта на свода. За мускулите на подбедрицата и за скелетните мускули са предвидени специални локализирани уплътнения, а в областта на прасеца е разположена диференцирана мрежеста плетка.
  • Mico CALZA SKI WARM CONTROL MEDIUM K Детски високи ски чорапи, черно, размер
    Детски високи ски чорапи Mico CALZA SKI WARM CONTROL MEDIUM K, изработени от вълна и влакна на Lycra. Двойна структура на стъпалото, защита на подбедрицата, еластични ленти на глезена и на крака, плоски шевове на пръстите срещу протриване.
  • Mico LIGHT WEIGHT M1 Универсални ски чорапи, синьо, размер
    Спортните олекотени чорапи Mico LIGHT WEIGHT M1 SKI са изработени от микро влакната Dryarn и еластичните влакна Lycra. Предоставят много добре терморегулация и при екстремни условия и са с подсилена структура в областта на пищяла, където абсорбират ударите. Чифтът се състои от анатомичен ляв и десен чорап. AntiTwist не позволява на чорапите да се хлъзгат в обувките и елиминира неудобството.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх