Най-голямата модна платформа в България

Yonex облекло, обувки и модни аксесоари

143
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Yonex POLY TOUR PRO 120 Тенис кордаж, синьо, размер
    Кордажът Yonex POLY TOUR PRO 120 с диаметър 1,20 мм се отличава с високия контрол над ударите и максималното намаляване на натоварването на ръцете. По-тънкият кордаж е идеален за деца и юноши.
  • Yonex SUPER GRAP Грип лента за ракета, розово, размер
    Грип лента Yonex SUPER GRAP е за ракети със стандартна дължина на дръжката. Перфектно абсорбира потта и вибрациите, с което се повишава контрола над ракетата.
  • Yonex NANOGY 98 Кордаж за бадминтон ракета, златно, размер
    Бадминтоновият мултифиламентен кордаж Yonex NANOGY 98 е изработен от нанокарбонови влакна , които са 4 пъти по-еластични от влакната NanoTube. С тези влакна кордажа получава по-добра еластичност , което прави хилките подходящи за отбранителна игра. Качествената външна обвивка на кордата намалява триенето между главата и напречните струни , а в комбинацията със средният кордаж създава по-голяма сила, усет и контрол над ударите. Кордажа може да се използва и за по-голямо опъване. Много добър избор за играчи , които търтят здрав кордаж и едновременно с това отличен контрол над ударите.
  • Yonex BAG 92226 6R Спортен сак, червено, размер
    Спортният сак Yonex BAG 92226 6R е от серията PRO и е подходящ за съхранение на 6 ракети. Сакът предлага достатъчно пространство за поставяне на обувки , дрехи и аксесоари за тренировки или състезания.
  • Yonex BG 80 Кордаж за бадминтон ракета, бяло, размер
    Кордажът за бадминтон ракета Yonex BG 80 е изключително популярен между най-добрите играчи. Сърцевината му е покрита с влакна от vectran, което повишава енергията, вложена във всеки удар и силата по време на атака.
  • Yonex NANOFLARE 1000 Z Ракета за бадминтон, жълто, размер
    Ракета за бадминтон Yonex NANOFLARE 1000 Z - е с твърда рамка и е балансирана до междината област между дръжката и центъра. Подходяща е за атакуваща игра с по-голяма сила на ударите, а също така и хубава техническа игра с максимална точност. Създадена е за напредналите играчи и професионалистите, които обичат често да нападат и същевременно да поддържат контрола над ударите си. Благодарение на използваните най-модерни технологии, приложени дори и в основните модели, ще изпиташ истинско удоволствие от играта.
  • Yonex VCORE 98 TANGO Тенис ракета, червено, размер
    Тенис ракетата Yonex VCORE 98 TANGO е с малка глава и е подходяща за всички играчи харесващи атакуващите игри по цялата площ на корта. Предлага голяма сила по време на игра, завъртания и комфорт, което е прави подходяща за средно напреднали играчи, за бързото им подобряване на нивото на игра. Технологията на втулките String Sync Grommet, когато тънките втулки се вкарват в позиции 12 и 6 в по-голям отвор, като това осигурява синхронизираното им движение с дългите корди. Това движение на кордата позволява правенето на още повече завъртания.
  • Yonex MAVIS 10 Перца за бадминтон, синьо, размер
    Найлонови перца за бадминтон Yonex MAVIS 10. Комплектът съдържа 3 броя.
  • Yonex ASTROX 77 PRO Ракета за бадминтон, черно, размер
    Средно еластичната рамка (Medium)Yonex ASTROX 77 PRO е изработена с технологията - RGS (Rotational Generator System) - отличното балансиране на теглото по цялата дължина на ракетата гарантира голяма сила и добра маневреност при бързата последователност на ударите. Ракетата за бадминтон Yonex ASTROX 77 е с лека и гъвкава рамка. Тя е перфектна за напредналите и професионални играчи, които желаят да играят с още по-силни удари и да запазят контрола над всеки един от тях. Технологиите, с които тази ракета разполага, ще помогнат на всеки да подобри играта си, дори и на начинаещите.
  • Yonex ASTROX 99 PRO Ракета за бадминтон, бяло, размер
    Ракетата за бадминтон Yonex ASTROX 99 PRO е най-големият модел от колекцията Astrox с твърда рамка. Идеална за професионалисти и напреднали играчи, които обичат атакуващия стил. Ракетата помага да накараш съперника си да реагира само пасивно и да прави грешки, след като го атакуваш без спиране.
  • Yonex MESH GRAP Грип лента за ракета, бяло, размер
    Грип лентата Yonex MESH GRAP е създадена за ракети с класически и дълги дръжки. Тя перфектно абсорбира потта и вибрациите, с което повишава контрола над ракетата.
  • Yonex POLY TOUR DRIVE 125 Тенис кордаж, сребърно, размер
    Тенис кордажът Yonex POLY TOUR DRIVE 125 осигурява максимален контрол над ударите. Структурата му е идеална за играчите с агресивен стил и за тенисисти, които дават предимство на въртенето на топката.
  • Yonex MAVIS 2000 Перца за бадминтон, синьо, размер
    Перцата за бадминтон Yonex MAVIS 2000 са най-новият модел от марката Yonex. Те са пластмасови и техните качества по нищо не отстъпват на тези с естествени пера. Намалени са излишните завъртания при летене, повишена е точността на ударите и живота на перцето. При изработката им е използван качествен португалски корк, който има висока издръжливост и придава добри летателни свойства на перцето.
  • Yonex VCORE 98 LITE TANGO Тенис ракета, червено, размер
    Тенис ракета Yonex VCORE 98 LITE TANGO е с тесен профил на рамката , което подпомага завъртанията и е подходяща за много средно напреднали тенисисти и тенисистки, които желаят да напредват в уменията си. Основното предимство е ниското ѝ тегло и лесното контролиране на удара. Голямо предимство е нейната глава , която дава на тенисиста увереност при ударите и позволява допускането на грешки при ударите. Технологията на втулките String Sync Grommet, когато тънките втулки се вкарват в позиции 12 и 6 в по-голям отвор, като това осигурява синхронизираното им движение с дългите корди. Това движение на кордата позволява правенето на още повече завъртания.
  • Yonex BG 80 POWER Кордаж за бадминтон ракета, бяло, размер
    Кордажът за бадминтон ракета Yonex BG 80 POWER е един от най-търсените. Той предоставя сила и контрол на всеки удар и повишава чувството при всеки допир с перцето.
  • Yonex AEROBITE Кордаж за бадминтон ракета, бяло, размер
    Кордажът за бадминтон ракета Yonex AEROBITE е създаден от две струни с различна твърдост. Червената струна е с диаметър 0,67 мм и се слага диагонално, а бялата струна с диаметър 0,61 мм хоризонтално. Комбинацията от струни с различен диаметър повишава енергията, вложена във всеки удар и ускорява ротация на перцето.
  • Yonex NANORAY 200 AERO Ракета за бадминтон, бяло, размер
    Ракетата за бадминтон Yonex NANORAY 200 AERO е подходяща предимно за напреднали и средно напреднали играчи с технически стил на игра. Предоставя на играча бърз и точен замах, с който всеки удар става точен. Балансът е ориентирам към дръжката и това прави контрола много добър.
  • Yonex ASTROX 88D PRO Ракета за бадминтон, златно, размер
    Ракетата за бадминтон Yonex ASTROX 88D PRO е с твърда рамка и е идеална за професионалисти и напреднали играчи, които обичат атакуващия стил. Тя ще ти помогне да накараш съперника да реагира само пасивно и да прави грешки, след като го атакуваш без спиране.
  • Yonex POLY TOUR PRO 125 Тенис кордаж, синьо, размер
    Тенис кордажът Yonex POLY TOUR PRO 125 се отличава с дълготрайната си издръжливост. Разполага с монофиламентна сърцевина и с полимер-полиестерни качества. Изработен е с помощта на професионални играчи, които в днешно време използват този вид кордажи.
  • Yonex POLY TOUR SPIN Тенис кордаж, синьо, размер
    Тенис кордажът Yonex POLY TOUR SPIN е с петоъгълна форма и повишава ротацията на топката. Идеален е за играчи, които търсят контрол и ротация при всеки удар.
  • Yonex POLY TOUR TOUGH Тенис кордаж, черно, размер
    Тенис кордажът Yonex POLY TOUR TOUGH е идеален за играчите, които обичат супер силните удари и на които често кордажът им се къса. Издръжливите полиестерни моновлакна се грижат за ротацията, контрола и най-вече за максималната издръжливост. Не остава по-назад от топ кордажите на пазара, което го прави един от най-добрите кордажи що се отнася съотношението между цена и качество.
  • Yonex BAG 922212 12R Спортен сак, синьо, размер
    Спортният сак Yonex BAG 922212 12R е от серията PRO и е подходящ за съхранение на 12 ракети. Сакът предлага достатъчно пространство за поставяне на обувки , дрехи и аксесоари за тренировки или състезания.
  • Yonex POLY TOUR PRO 125 Тенис кордаж, сиво, размер
    Тенис кордажът Yonex POLY TOUR PRO 125 се отличава с дълготрайната си издръжливост. Разполага с монофиламентна сърцевина и с полимер-полиестерни качества. Изработен е с помощта на професионални играчи, които в днешно време използват този вид кордажи.
  • Yonex EZONE 98 Тенис ракета, синьо, размер
    Тенис ракетата Yonex EZONE 98 е подходяща за състезатели и турнирни тенисисти, които търсят силна игра, много добро усещане, комфорт и в същото време да могат бързо да променят темпото на играта. Разширяването на ракетата в посока 3-9 часа и промяната на ъгъла AERO на рамката предлага по-добро усещане при атакуване, а дори и при не добър удар.
  • Yonex POLY TOUR PRO 125 Тенис кордаж, жълто, размер
    Тенис кордажът Yonex POLY TOUR PRO 125 се отличава с дълготрайната си издръжливост. Разполага с монофиламентна сърцевина и с полимер-полиестерни качества. Изработен е с помощта на професионални играчи, които в днешно време използват този вид кордажи.
  • Yonex POLY TOUR FIRE 125 Тенис кордаж, червено, размер
    Тенис кордажът Yonex POLY TOUR FIRE 125 е перфектен за играчите с агресивен стил, които обичат силните и бързи удари. Той е изработен от полиестерни моновлакна, които са едни от най-твърдите на пазара. Патентованата технология Silicone Oil Infused Filament намалява триенето между струните, което повишава движението на струните с 5 %, техния snapback с 16 %, което води до 8 % по-добър spin.
  • Yonex POLY TOUR PRO 120 Тенис кордаж, жълто, размер
    Кордажът Yonex POLY TOUR PRO 120 с диаметър 1,20 мм се отличава с високия контрол над ударите и максималното намаляване на натоварването на ръцете. По-тънкият кордаж е идеален за деца и юноши.
  • Yonex Duora 9 Ракета за бадминтон, розово, размер
    Ракетата за бадминтон Yonex Duora 9 е създадена за напреднали играчи и професионалисти. Подходяща е за мъже , жени и юноши. Ракетата е предназначена всякакъв стил на игра.
  • Yonex YM0030 Мъжки къси панталони за тенис, тъмнозелено, размер
    Мъжките къси панталони Yonex YM0030 са с технологията DRY-Comfy, която помага за отвеждането на влагата и температурата от тялото, което улеснява поддържането на сухота, прохлада и комфорт по време на повишено физическо натоварване.
  • Yonex BG 80 Кордаж за бадминтон ракета, жълто, размер
    Кордажът за бадминтон ракета Yonex BG 80 е изключително популярен между най-добрите играчи. Сърцевината му е покрита с влакна от vectran, което повишава енергията, вложена във всеки удар и силата по време на атака.
  • Yonex EZONE 98 LITE Тенис ракета, синьо, размер
    Тенис ракетата Yonex EZONE 98 LITE е подходяща за опитни и напреднали мъже и жени , и също така за амбициозни юноши, които играят по целият корт. Предимствата на тази олекотена ракета са в скоростта, точността и силата на удара. Разширяването на ракетата в посока 3-9 часа и промяната на ъгъла AERO на рамката предлага по-добро усещане при атакуване, а дори и при не добър удар.
  • Yonex SONICAGE 3 CL Мъжки обувки за тенис, тъмносин, размер
    Мъжки обувки за тенис Yonex SONICAGE 3 CL са разработени специално за любителите и средно напредналите играчи, които търсят лека и удобна обувка, която да поддържа всички движения на корта. След първите и добре прилепващи обувки за тенис SONICAGE е последвала втората серия, която дава още по-голям комфорт , без това да влияе на теглото им. Освен това тенис обувките SONICAGE 3 осигуряват по-добра гъвкавост в средната част на стъпалото, подобрявайки стабилността и позволявайки още по-агресивно движение по корта.
  • Yonex SOCKS 3KS Чорапи, бяло, размер
    Yonex SOCKS 3KS са подходящи за тенис, но също така и за други спортни дейности и за ползване през свободното време. Чорапите са изработени специално за голямо натоварване при спортуване. Разполагат с подсилена долна част на стъпалото, а горната им част е проветрива. Изработени са от смесица от материали. Над глезена чорапите са декорирани с логото Yonex и се предлагат по три броя в опаковка.
  • Yonex EZONE 100 LITE Тенис ракета, синьо, размер
    Тенис ракетата Yonex EZONE 100 LITE е подходяща за състезатели или тенис любители , които търсят най-доброто Японско качество. Разширяването на ракетата в посока 3-9 часа и промяната на ъгъла AERO на рамката предлага по-добро усещане при атакуване, а дори и при не добър удар.
  • Yonex PC ECLIPSION X Обувки за зала, синьо, размер
    Красивите и олекотени обувки Yonex PC ECLIPSION X предлагат по-малко умора в мускулите. Обувките са допълнени с технологията POWER CUSHION,която помага за омекотяването на стъпките и запазва енергията за по нататъшните движения.
  • Yonex YM 0023 Мъжка тениска за тенис, черно, размер
    Мъжката тениска Yonex YM 0023 улавя ултравиолетовите лъчи на слънцето и свежда до минимум натрупването на топлина по време на игра.
  • Yonex SOCKS 3KS Чорапи, бяло, размер
    Yonex SOCKS 3KS с дължина над глезена са подходящи за тенис, но също така и за други спортни дейности и за ползване през свободното време. Чорапите са изработени специално за голямо натоварване при спортуване. Разполагат с подсилена долна част на стъпалото и са направени от смесица от материали. Над глезена чорапите са декорирани с логото Yonex и се предлагат по три броя в опаковка.
  • Yonex VCORE 100 TANGO Тенис ракета, червено, размер
    Тенис ракетата Yonex VCORE 100 TANGO е подходяща средно напреднали, опитни и енергични тенисисти и тенисистки, които отлично владеят ударите. Голямо предимство е нейната глава , която дава на тенисиста увереност при ударите и позволява допускането на грешки при ударите. Технологията 2G-NAMD FLEX FORCE запазва пружинирането на рамката и при най - силните удари.
  • Yonex POLY TOUR REV Тенис кордаж, оранжево, размер
    Тенис кордажът Yonex POLY TOUR REV е с диаметър 1.30 мм е създаден за играчите, които търсят силни удари с ротация на топката. Технологията SIF (Silicone Oil Infused Filament) се състои от силиконови масла впити дълбоко в полимерите на струните. С това се постига понижаване на взаимното триене и се повишава snapback скоростта, силата на ударите и най-вече се подобрява ротацията на топката.
  • Yonex EZONE 100 Тенис ракета, синьо, размер
    Тенис ракетата Yonex EZONE 100 е подходяща за състезатели и средно напреднали тенис любители , които търсят най-доброто Японско качество. Универсалното ѝ и практично тегло предлага отличен резонанс, усещане и едновременно отлично качество. Разширяването на ракетата в посока 3-9 часа и промяната на ъгъла AERO на рамката предлага по-добро усещане при атакуване, а дори и при не добър удар.
  • Yonex YM 0029 Мъжка тениска за тенис, червено, размер
    Мъжката тениска Yonex YM 0029 се отличава с технологията DRY-Comfy, която помага за отвеждането на влагата и топлината от тялото, за да остане то сухо, прохладно и по-комфортно по време на физическо натоварване
  • Yonex YM0030 Мъжки къси панталони за тенис, бяло, размер
    Мъжките къси панталони Yonex YM0030 са с технологията DRY-Comfy, която помага за отвеждането на влагата и температурата от тялото, което улеснява поддържането на сухота, прохлада и комфорт по време на повишено физическо натоварване.
  • Yonex VCORE 100 LITE TANGO Тенис ракета, червено, размер
    Тенис ракетата Yonex VCORE 100 LITE TANGO е подходяща средно напреднали, опитни и енергични тенисисти и тенисистки, които отлично владеят ударите. Голямо предимство е нейната глава , която дава на тенисиста увереност при ударите и позволява допускането на грешки при ударите. Технологията 2G-NAMD FLEX FORCE запазва пружинирането на рамката и при най - силните удари.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх