Най-голямата модна платформа в България

2117 TÄLLBERG Детско ски яке, розово, размер

94,90 лв
Налични размери: 128 176 140
Цена за доставка: 12.9 лв *
Макс. време за доставка: 6 работни дни
Цена и срок за връщане: Безплатно, 14 работни дни
Марка: 2117
Уеб магазин: Sportisimo +420 226 254 890
Плащане: Visa Mastercard Maestro Наложен платеж
* Speedy куриерски служби
Затопленото детско ски яке 2117 TÄLLBERG е идеално за зимните забавления. Благодарение на техническата си кройка предоставя максимална свобода на движенията. Отлични функционални качества. Изработено е наполовина от рециклиран материал. Благодарение на джоба за ски карта, тя ще е винаги на разположение за детето Ви.

Подобни продукти

  • Hannah KIGALI JR Детско яке за ски, розово, размер
    Зимното детско ски яке Hannah KIGALI JR е създадено от водоустойчив материал, който ще защити детето от неблагоприятните климатични условия. Модерният асиметричен и цветен дизайн ще впечатли всеки. Якето разполага с отлични функционални качества. Полиуретановата му мембрана с микро пори запазва балансирано съотношението между водоустойчивостта и дишаемостта на якето. Лепените шевове не позволяват на дъжда и снега да нахлуят през тях. Изолацията Duratherm Classic осигурява топлинен комфорт и в мокро състояние. DWR обработката отблъсква водата и подобрява функционалността на якето. Анатомично оформените ръкави са с еластични маншети и с велкро лепенки за регулиране, снежният колан не позволява на снега да влезе в якето, а долният кант е регулируем. Якето разполага с джобове с цип и с джоб за ски карта в единия ръкав. Светлоотразителните елементи повишават безопасността не само при намалена видимост.
  • PROTEST Спортен панталон 'CARMACKS' карминено червено
    Дизайн: Подгъв на панталон с цип, Джобове с капак, Странични джобове; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С топла подплата; Модели: Един цвят; Допълнителни елементи: Едноцветни тегели, Здрав материал, Гайки за колан; Детайли: Джобове с цип, Регулируема ширина на колана, Откачане с цип; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular
  • KILLTEC Спортно яке черно
    Дизайн: Сваляща се качулка, Лента с копчета тик-так, Подплатена качулка, Качулка с висока яка, Трико рипс, Джоб на ръкава, Странични джобове с цип; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С лека подплата; Материал: Рециклиран материал; Модели: Един цвят; Качулка: Регулираща се качулка; Вид яке: Ватирано яке; Допълнителни елементи: Ватирана материя, Едноцветни тегели, С изкуствена кожа; Детайли: Ръкавици без пръсти, Регулируем маншет, Високо закопчаване, Платка за цип, Странични джобове с цип, Със защита срещу проникване на сняг; Кройка: Нормална форма
  • Klimatex VIRGIN Дамско хибридно яке, розово, размер
    Дамското хибридно яке Klimatex VIRGIN предлага отлична гъвкавост и функционалност. Предната му част е направена от устойчиви тъкани с пълнеж от синтетична изолация за постигане на по-добро запазване на топлината и защита от вятъра. Страничните части са от еластичен материал, а вътрешната страна е рунова за запазване на топлината. Якето е с цялостно разкопчаване с цип с удължена платка, която защитава брадичката от неприятна защипване от ципа. Двата джоба с цип са подходящи за дребни предмети , като ключове, телефон или портмоне.
  • Bergans HAFJELL INS JKT W Дамско скиорско яке, тъмнозелено, размер M
    За любителките на зимните спортове якето Bergans HAFJELL INS JKT W е идеалната дреха. Устойчиво е на променливото време, подходящо е за ски пистите и игри в снега. Материала Bergans Element Active предлага висока проветривост и едновременно с това отлична водна и вятърна устойчивост. Голямата му качулка е съвместима с каска , а неговата повдигната яка гарантира отлична защита за врата и главата. Откопаващият снежен колан стои добре и запазва от навлизането на студа. Ако се чувстваш много прегряла, достатъчно е да разкопаеш вентилационните ципове в подмишниците и това мигновено ще те охлади.
  • 4F Спортно яке корал / черно
    Дизайн: Странични джобове с цип; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С топла подплата; Модели: Два цвята; Качулка: Регулираща се качулка; Вид яке: Ватирано яке; Детайли: Регулируем маншет, Високо закопчаване, Платка за цип, Странични джобове с цип, Джоб за ски пас; Температурен диапазон: Издържа до -10 °C; Кройка: Нормална форма
  • Ziener AYREEN Момичешко ски/сноуборд яке, лилаво, размер
    Функционалното и добре изолирано ски или сноуборд яке Ziener AYREEN за момичета не само изглежда много мило, но и запазва приятния топлинен комфорт на тялото, благодарение на дишащата, водоустойчива и ветроустойчива мембрана Ziener AQUASHIELD®. Якето е подходящо за всякакво време , благодарение на отличната му изолация. Екологичната защита от вода не съдържа пластмаса. Критичните му шевове са добре уплътнени, има еластични маншети и колан за сняг допълват функционалния комфорт на якето. Джоба на гърдите е с цип и е подходящ за всякакви предмети, а също така има и джоб за слънчеви и скиорски очила. Якето има и отразителни елементи, които дава добра защита при слаба светлина.
  • Hannah KENTA Дамски зимни панталони от софтшел, бяло, размер
    Дамските скиорски панталони Hannah KENTA ще поддържат комфорта на тялото ти на пистата. Благодарение на мембраната водоустойчивостта и проветривостта на материята са гарантирани, което ги прави издръжливи на мокър сняг и дъжд. Комбинацията от издръжливите материали и спортната кройка дават максимална свобода на движенията.
  • Helly Hansen W VALDISERE 2.0 JACK Дамско скиорско яке, тъмносин, размер
    Дамското скиорско яке Helly Hansen W VALDISERE 2.0 JACK е олицетворение на модерния “курортен” стил. То е луксозно и разполага с технична функционалност. Двуслойната тъкан HELLY TECH®PERFORMANCE е водоустойчива, проветрива и устойчива на вятър. Мекото, пухкаво затопляне е от сто процента рециклиран материал BLACK Eco и предлага олекотена изолация. Благодарение на двупосочната еластичност на материала и на ергономичната кройка е предоставена максимална свобода на движенията. Якето разполага с всички основни скиорски функции, които са ти необходими, включително джоб за ски карта, джоб за очила, висока защитна яка и качулка, съвместима с каска. Между екстра стилните детайли са изразителните YKK® METALUXE® ципове и свалящата се изкуствена кожа с косъм, разположена около качулката.
  • ALPINE PRO EZRA Дамско яке, тъмносин, размер
    Спортното ски яке за жени и момичета ALPINE PRO EZRA е изработено от функционален, проветрив материал , който е дишащ и с вятърно устойчивият материал PTX. Осен това материала му предлага и отлична защита от проникване на сняг, дъжд и запазва комфортната топлина на тялото. Кройката му е полуприлепнала, в ръкавите имат еластичен вътрешен маншет, задължителният за всички ски якета снежен колан, затоплещ пълнеж и сваляща се качулка. Допълнено е с четири практични джоба. Кройката PUFFY и изработката му ще ти създават удобства не само в планината, но и в града. Модела е допълнен и с отразителни бродерии.
  • Lewro MAIRA Зимно яке за момичета, черно, размер 164-170
    Якето Lewro MAIRA е подходящо за ски и сноуборд. Изработено е материал от термоизолационен пълнеж, удължена задна част и практични джобове. Подходящо е за целодневно прекарване на пистата.
  • Hannah MERILA Дамско скиорско яке, винен, размер
    Класическото ски яке за дами Hannah MERILA ще бъде харесано от всяка скоростна скиорка. Централният YKK цип и ципа върху джоба на гърдите са водоустойчиви. Добре прилепващата му кройка и неговата атрактивност са красиво комбинирани и създават модерна визия. Повърхностният материал Resstex е с водоустойчивата обработката DWR, мембраната 10 000 и е комбиниран с кухите влакна Duratherm Classic се грижат за отличното удобство при всякакви условия. Разбира се не са забравени: снежен колан против навлизане на сняг Вътрешен джоб за очила, проветряване в подмишниците и джоба за ски карта. Удобно е също и регулацията в долният кант и пристягането в края на ръкавите с помощта на лента от велкро. Кройката е с четири джоба с цип, от който единия е от вътрешната страна и това дава възможност за удобно разпределяне на предметите, които са необходими на пистата. В случаите на неблагоприятно време е подходящо и пристягането на качулка в задните части.
  • Hannah RHODESS Дамско скиорско яке, тъмносиво, размер 40
    Мъжкото ски яке Hannah RHODESS е в двуцветна гама с ефектен печат. Подходящо е за активно спортуване през зимата. Якето е с полиестерно покритие с микропори, които предлагат водоустойчивост и добра дишаемост. Водният стълб гарантира защита от снега и дъжда със среден интензитет. Моделът е с висококачествения пълнеж Duratherm, който гарантира оптимална температура при спортуване и ежедневна употреба. Минималното абсорбиране на влагата и бързото изсъхване го правят идеално за влажните условия. Практичният снежен колан не позволява на снега да нахлуе под якето. Ръкавите и долният край на дрехата могат да се регулират според желанието ти. Практичното му завършване на ръкавите с мек маншет гарантира, че няма да почувстваш студа и на ръцете. Ски якета
  • O'Neill LITE Дамско яке за ски/сноуборд, светлосиньо, размер
    Дамското яке за ски/сноуборд O'Neill LITE е стилен модел, идеален за прекарване на цял ден на ски пистата. Якето разполага с регулируема качулка, регулируеми маншети и фиксиран снежен колан. Подлепените критични шевове и високият воден стълб гарантират, че тялото ти ще остане сухо през цялото време. Техничният еластан от своя странна осигурява необходимата свобода на движение.
  • Scott ULTIMATE DRYO 10 W Дамско скиорско яке, тъмносин, размер
    Дамското водоустойчиво и дишащо яке Scott ULTIMATE DRYO 10 W поддържа тялото топло, дори когато чакаш на опашката за влека. Качествено скиорско яке на достъпна цена.
  • Hannah GABRIL Дамски ски панталони, червено, размер
    Дамските ски панталони Hannah GABRIL са идеални за ски пистата, където ще поддържат тялото ти топло през целия ден. Покритието Drypeak 6000 гарантира водоустойчивост и много добра дишаемост. Термоизолацията Duratherm Classic е с изумителни качества. Лепените основни шевове защитават по-добре от влагата и правят панталоните перфектни за каране на ски. Анатомично оформените колене, удължената седалищна част, регулируемата с велкро ленти талия и свалящите се тиранти позволяват на панталоните да се приспособят към всяко движение на тялото. Страничните джобове са с цип, а крачолите са със снежни маншети и ципове в долната си част.
  • Дамска ски блуза Rossignol Climi Pr цветен RLKWL07_9BO
    | Rozmiar: M;XS;S;L | Kolor: Бял | Taniej o 22% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Picture EXA Дамско яке, светло-зелено, размер
    Двуслойното яке Picture EXA е невероятно универсално яке за freerid.Якето е екологично проектирано от рециклиран полиестер, има мембрана за отлична водоустойчивост и дишане на материята, с обработка без пластмаса.Предлага затопляне и имат допълнително проветряване при интензивните спусканията по пистите.За по-добрата защита и приспособяване качулката и маншетите са регулируеми, докато канта и изолацията гарантират запазване на топлината през целия ден. Това яке е с модерна удължена форма, която е допълнена с джобове запазващи топлината и много детайли. Предлага също и невероятно балансиране от проветривост, водоустойчивост и затопляща изолация, които дават невероятни удобства при дългото прекарване на снега.
  • Rossignol GIRL SKI JKT Скиорско яке за момичета, розово, размер
    Скиорско яке за момичета Rossignol GIRL SKI JKT с водоустойчива и проветрива конструкция. Ефективно отвежда силния снеговалеж, за да предостави комфорт при всякакви условия. Синтетичната изолация концентрира топлината около ядрото и същевременно поддържа по-малък обем в раменете за по-лесно движение. Скиорските детайли, като отделен джоб за ски карта и интегриран снежен колан, правят престоя в планината още по-забавен.
  • O'Neill DIAMOND JACKET Дамско скиорско яке, черно, размер
    Дамското скиорско яке O'Neill DIAMOND JACKET е идеален модел , който е подходящ не само за каране на ски , но и за всякакви приключения през зимата. Якето е направено със сваляща се качулка, която е с кожичка и може да бъде регулирана. Проветривостта в него е решена с отваряне в подмишниците и на ръкавите . Якето има приспособяваща се големина. Разполага с три външни и три вътрешни джоба, така че можеш да вземеш всичко необходимо със себе си при каране на ски. Якето създава комфорт на тялото през студените зимни дни.
  • DARE2B Outdoor панталон 'Diminish' светлорозово / бяло
    Дизайн: Скрит цип, Велкро, Подложки в контрастиращ цвят; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С лека подплата; Модели: Един цвят; Допълнителни елементи: Регулиращи се дръжки, Принт на марка, Гайки за колан; Детайли: Джобове с цип, Регулируема ширина на колана, регулируем подгъв; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular
  • Helly Hansen BELLISSIMO Дамско скиорско яке, сиво, размер
    Това дамско скиорско яке Helly Hansen BELLISSIMO е водоотблъскващо, сгряващо и стилно. Изолацията Primaloft Black Eco 100g е интегрирана в дизайна в хладни, ретро-шик камери. Якето е еластично в 2 посоки за свобода на движенията на пистата. Сред важните скиорски функции на якето се нареждат качулката, съвместима с каска, регулируемият колан, джобът за ски карта, интегрираната RECCO® система за търсене и спасяване и LIFE POCKET™+ за съхранение на батерията на телефона при голям студ.
  • O'Neill UTILITY JACKET Дамско скиорско яке, khaki, размер
    Дамското скиорско яке O´Neill UTILITY JACKET няма да те разочарова! Неговата подплата ще ти топли, но заради вентилацията под мишниците, якето остава проветриво. Качулката, маншетите и долния кант може да приспособиш към своя размер. Протекторът за брадата, подлепените критични шевове и възможността за свързване на якето с панталони ще ти предоставят максимален комфорт. Якето разполага със свалящ се снежен колан и с маншети с отвори за палците. В множеството практични външни и вътрешни джобове може да прибереш всичко необходимо.
  • TENSON AERISMO JACKORAK W Дамско скиорско яке, сиво, размер
    Дамското скиорско яке Tenson AERISMO JACKORAK W е с водоустойчива мембрана. Скиорското яке Aerismo е със странични ципове и много добре разработени детайли. Моделът е получил е златен медал от ISPO Award 2020 за устойчивост на ски писти. Якето в задните си части е с регулиране с помощта на цип и има протектор, който защитава гърба и регулируема качулка с обем за поставяне на скиорска каска. За да предложи добро затопляне има висока яка с поларена подплата и джобове с поларена подплата, които поддържат топлината на ръцете. Скиорският анорак има елегантен, практичен среден джоб и логото Tenson при гърдите. Якето е вятърно устойчив и е подходящ за носене при силен вятър, като едновременно с това е добре дишащ и помага за постигане на по-добри резултати на пистата. Предлага необходимото проветряване в подмишниците, а благодарение на двупосочния цип може да се разкопчава и от двете страни. Благодарение на подлепените шевове и водоустойчивостта от 10 000 мм може да бъде използвано и за дъждобран.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх